[quote=TrueYid]nie odpowiedziałeś mi na moje pytanie. Powiedz kiedy JD strzelił bramkę w meczu ligowym. Porównujesz JD do Rooneya RVP albo Messiego w reprezentacji????
Porownuje gre JD i RS w ostatnim okresie czasu, ich przydatnosc dla druzyny i nijak mi nie wychodzi ze RS mialby grac w pierwszym skladzie na ta chwile.
I nie wiem kiedy JD strzelil ostatniego gola w lidze nie prowadze sobie takich statystyk a jakby mi sie chcialo to bym sobie to gdzies sprawdzil.
Piszesz Defoe beznadziejny - dzis ten beznadziejny JD uczestniczyl w wykreowaniu kilku b dobrych sytuacji - spartolil owszem,przy dwoch zabraklo mu szczescia,w kolejnej mogl zanotowac asyste bo spartaczyl ktos inny (Townsend?).Jak w takim razie okreslic Soldado - drewno??? gamon??? czy moze jednak geniusz? bo przeciez strzelil w lidze calkiem niedawno a wczesniej wykorzystal 2 karne - jakby napastnika rozliczac tylko z goli to powinien grac Soldado tyle ze jak gral to wszyscy widzieli jak gral - zenujaco slabo -bo tak sie prezentuje w tej chwili - nie daje zadnej opcji w ataku a wystawianie go bo strzelil costam niedawno a JD nie to sorry bylaby jakas farsa.
Co nie oznacza ze ten sam Soldado powiedzmy w marcu

(oby szybciej) nie bedzie gral lepiej i posadzi JD z powrotem na lawke bo na ta chwile sam powinien troche na niej posiedziec