Sunderland - Spurs 12.07.13r
203 wpisy · 18058 odsłon
Gość
7 grudnia 2013, 19:24
Mateuszek napisał(a):Defoe to jest nieudacznik. Kurwa tego nie trafić. No nie wierze. Taką patelnie nawet Soldado by nie zjebał
Przecież obronca go zmylił bo nie trafił w piłke, skiksował. Nie przesadzaj
7 grudnia 2013, 19:25
Hades napisał(a):Przecież on zwykle schodzi koło 60 minuty
Ile oni jeszcze sytuacji zmarnują? Już mogło być spokojnie 6:1, jakbyśmy wszystko wykorzystali
Chodzi mi o to że schodził kulejąc
yid76 napisał(a):No coz jest 6pktowplan wykonany, AVB sie wybronil - oby bylo juz tylko lepiej . Defoe zrobil dzis wiecej niz Pan 30mln przez ostatnie 10 spotkan co chyba widzi nawet sam AVB trzymajac go na placu do konca
Inaczej byś śpiewał jakby Sunderland strzelił bramkę w końcówce. To,że JD biega i robi szum to jedno,a to,że nie umie trafić w bramkę to drugie.
Mateuszek napisał(a):Defoe to jest nieudacznik. Kurwa tego nie trafić. No nie wierze. Taką patelnie nawet Soldado by nie zjebał
Soldado na pewno nie stałby w tym miejscu. Defoe może mówić o sporym pechu ale według mnie i tak powinien grać w pierwszym składzie.
Jesteśmy przyzwyczajeni do takich meczów, powinno być 12:0, było 2:1. Najważniejsze są 3 punkty. Gra trochę lepsza niż z Fulham, bardzo kreatywny Townsend, który wreszcie zrozumiał, że nie może kończyć każdej akcji strzałem. COYS!
7 grudnia 2013, 19:27
-Townsend to koks na lewej
-Lepszy Defoe, który będzie cały czas pod grą i spierdzieli sete niż Soldado który sprawia ze gramy w 9 w polu.
-Lloris zniżka formy.
-AVB Out na 50%, bo wygralismy dwa mecze.
-Nie mamy napastnika godnego zespołu z pierwszej 4, chyba ze Adebayor zacznie grać.
-Dembele to kluczowy zawodnik, koniec kropka.
@up
Jakie 17? Soldado by nie doszedł do zadnej z nich. Obaj są słabi. Ade in.
7 grudnia 2013, 19:28
TrueYid napisał(a):Inaczej byś śpiewał jakby Sunderland strzelił bramkę w końcówce. To,że JD biega i robi szum to jedno,a to,że nie umie trafić w bramkę to drugie
Pewnie tak bo ocene determinuje wynik - mialy byc punkty i sa - ja nie jestem zwolennikiem AVB od poczatku jego pobytu na WHL a co do Defoe to tym meczem pokazal ze jest w tej chwili niepodwazalnie lepszy od Soldado ktory nie robi nic na boisku oprocz partaczenia kolejnych sytuacji do ktorych zresztra dochodzi sporadycznie - oba mecze z JD w skladzie mimo wszystko byly na plus jesli chodzi o kreowanie sytuacji i on sie do tego przyczynil
7 grudnia 2013, 19:28
Niech oni zaczną kurwa wykorzystywać sytuacje, to się skończy męka w każdym meczu. Przecież to się już powoli w dupie nie mieści.
Teraz 2 trudne mecze w lidze, trzeba liczyć, że się wykuruje ktoś do obrony, bo z czymś takim nie mamy co myśleć o wygranej.
7 grudnia 2013, 19:29
Przestań sie człowieku ośmieszać. Mieć sytuacje i je spieprzyć a mieć sytuacje i je wykorzystać to dwie różne sprawy. Kiedy on w lidze ostatnio strzelił? Z Manchesterem City w poprzednim sezonie? Jak tak to pozdroyid76 napisał(a):Ale ty pierdolisz kocopoły idz konsole odpal i strzel kilka bramek
Gość
7 grudnia 2013, 19:30
7 grudnia 2013, 19:33
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.