7 grudnia 2013, 22:16
Skrót w dobrej jakości. Bardzo dużo sytuacji wciśniętych w 3 minutowe wideo.(bez zbędnych powtórek)
203 wpisy · 18064 odsłony
7 grudnia 2013, 22:16
7 grudnia 2013, 22:30
TrueYid napisał(a):nie odpowiedziałeś mi na moje pytanie. Powiedz kiedy JD strzelił bramkę w meczu ligowym. Porównujesz JD do Rooneya RVP albo Messiego w reprezentacji????![]()
Porownuje gre JD i RS w ostatnim okresie czasu, ich przydatnosc dla druzyny i nijak mi nie wychodzi ze RS mialby grac w pierwszym skladzie na ta chwile.
I nie wiem kiedy JD strzelil ostatniego gola w lidze nie prowadze sobie takich statystyk a jakby mi sie chcialo to bym sobie to gdzies sprawdzil.
Piszesz Defoe beznadziejny - dzis ten beznadziejny JD uczestniczyl w wykreowaniu kilku b dobrych sytuacji - spartolil owszem,przy dwoch zabraklo mu szczescia,w kolejnej mogl zanotowac asyste bo spartaczyl ktos inny (Townsend?).Jak w takim razie okreslic Soldado - drewno??? gamon??? czy moze jednak geniusz? bo przeciez strzelil w lidze calkiem niedawno a wczesniej wykorzystal 2 karne - jakby napastnika rozliczac tylko z goli to powinien grac Soldado tyle ze jak gral to wszyscy widzieli jak gral - zenujaco slabo -bo tak sie prezentuje w tej chwili - nie daje zadnej opcji w ataku a wystawianie go bo strzelil costam niedawno a JD nie to sorry bylaby jakas farsa.
Co nie oznacza ze ten sam Soldado powiedzmy w marcu(oby szybciej) nie bedzie gral lepiej i posadzi JD z powrotem na lawke bo na ta chwile sam powinien troche na niej posiedziec
7 grudnia 2013, 22:56
TrueYid napisał(a):Nie wiem czemu uczepiłeś się tego Soldado. Czy ja wcześniej napisałem, że Soldado zagrałby lepiej od Defoe (chociaż prawdopodobnie by tak było)?
8 grudnia 2013, 01:22
yid76 napisał(a):Nikogo sie nie uczepilembronie tylko JD bo wg mnie nie zasluguje na wiadra pomyj jakie sa tu na niego wylewane z kazda niewykorzystana sytuacja - a juz dzis szczegolnie - i to nie dotyczy akurat tylko Ciebie bo grupa jest calkiem spora.
Tak zeby juz zakonczyc - ani JD nie jest jakims moim faworytem ani RS nie jest przeze mnie szczegolnie nielubiany,ale jak w przeciagu kilkudziesieciu minut czytam ...defoe gamon defoe beznadziejny ale idiota itd itp a widze ze z 4 sytuacji ktorych nie wykorzystal przynajmniej 2 nie byly takimi setkami jak krytycy tu wmawiaja(strzal w slupek dla przykladu - w pelnym biegu lewa noga wyprzedzajac obronce -zrobil wszystko jak nalezy i pech ze nie wpadla )to mnie wkurw lapiebo JD zagral dzis dobre zawody, byl aktywny, byl pod gra i z taka gra na pewno da wiele druzynie w kolejnych spotkaniach nawet jak bedzie nadal obijal slupki i poprzeczki
8 grudnia 2013, 08:40
8 grudnia 2013, 13:26
yid76 napisał(a):JD zagral dzis dobre zawody, byl aktywny, byl pod gra
Gość
8 grudnia 2013, 13:56
8 grudnia 2013, 14:07
Adriano napisał(a):I nie pisze tego bo bardziej lubie Defoe, takie sa fakty, jakby strzelał Soldado to chciałbym zeby on grał ale sytuacja jest jaka jest.
8 grudnia 2013, 14:16
8 grudnia 2013, 14:20
Adriano napisał(a):Defoe nie jest zajebisty, jest po prostu lepszy od Soldado i nic wiecejDefoe jak gra to przynajmniej go widać na tym boisku, jak nie dostaje piłek to czesto sie wraca żeby rozegrać piłkę. Dobrze rozumie sie z Holtbim a chyba nikt nie ma watpliwości , że Niemiec bedzie grał w Liverpoolem. Soldado jest statyczny, mało daje zespołowi. I nie pisze tego bo bardziej lubie Defoe, takie sa fakty, jakby strzelał Soldado to chciałbym zeby on grał ale sytuacja jest jaka jest. Trzeba stawiac na zawodników obytych z doświadczeniem w tej lidze, takich jak Defoe czy Adebayor skoro gwiazdeczka sie nie sprawdza
Gość
8 grudnia 2013, 14:38
tuczi napisał(a):A Defoe, z całym dla niego szacunkiem, strzela?
Jeśli chcesz, aby ktoś po prostu robił wiatr pod bramką to wystawiajmy tam Androsa. Strzelić zapewne nie strzeli, ale szyyyyyybki, że obrońcom się w głowach poprzewraca...
8 grudnia 2013, 14:55
Gość
10 grudnia 2013, 17:24
11 grudnia 2013, 08:16
11 grudnia 2013, 09:55
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.