Spursmania.org

Forum · Premier League

Tottenham - Arsenal (02.09.11r.)

110 wpisów · 16617 odsłon

Barometr

30 września 2011, 21:48

Szkoda, że Koscielny nie zagra - to dziura na środku obrony Arsenalu, choć Squillaci w sumie to samo.

dzejkob

1 października 2011, 12:47

King trenował dwa dni przed pierwszym meczem w sezonie a Skłilaczi "nie jest w rytmie meczowym" więc nie może grać. Cieniasy.

bambi

1 października 2011, 19:18

Po prostu nie ta sama klasa zawodników :D

Royal

1 października 2011, 20:31

zalewa napisał(a):
Niech już będzie niedziela :D
+1

ale jutro będzie się czas dłużył do tej 17... :nerwus:

RAFO THFC

2 października 2011, 10:26

Kurde, żeby tyko nie zlekceważyli Analsów - bo to nadal nie są chłopcy na poziomie Hearts:bezradny:

varba

2 października 2011, 11:18

RAFO THFC napisał(a):
Kurde, żeby tyko nie zlekceważyli Analsów - bo to nadal nie są chłopcy na poziomie Hearts:bezradny:

Chyba sobie jaja robisz, to są derby północnego Londynu, najważniejszy mecz sezonu, jak można go zlekceważyć!?

Zoltrix

2 października 2011, 11:43

o kurde : D ja juz tylko odliczam czas.. wydaje mi sie ze jak chlopaki zagraja poprostu swoje na dobrym poziomie to moze pasc bardzo ladny wynik. ciekawi mnie czy vdv czy defoe..

aapa

2 października 2011, 13:32

Varba, mozna,oj mozna. 0-3 w meczecie to co to bylo?

mosaj

2 października 2011, 14:18

ależ się dłuży ...

STARTING XI - Friedel; Walker, Kaboul, King, Assou-Ekotto; Van der Vaart, Parker, Modric, Bale; Adebayor, Defoe.

SUBSTITUTES - Cudicini, Bassong, Corluka, Giovani, Livermore, Sandro, Pavlyuchenko

co z Lennonem?

Zoolander

2 października 2011, 14:40

Arsenal: Szczęsny, Sagna, Mertesacker, Song, Gibbs, Coquelin, Arteta, Ramsey, Walcott, Gervinho, Van Persie.

Ławka rezerwowych: Fabiański, Andre Santos, Jenkinson, Frimpong, Arszawinn, Benayoun, Park.

Na + Coquelin w pierwszym składzie. Na - Gervinho

dzejkob

2 października 2011, 14:45

Czemu Lennona nie ma nawet na ławce? Może jest bez formy ale trochę wiatru mógł by zrobić. A tak jedynym ofensywnym piłkarzem na ławie jest dos Santos. Pav się nie liczy :P Mógł chociaż Townsenda posadzić.

DaddyCool

2 października 2011, 15:00

Na + Coquelin?? Ten grajek pokazuje naprawdę fajną piłkę i jest lepszy niż wszyscy inni, potencjalni, dostępni zawodnicy Anali na tej pozycji. To podobnie jak Gervinho, wielki minus. Brak Lennona też mnie dziwi, na podmęczonych przeciwników w końcówce, taki zawodnik to skarb.

zebroOo

2 października 2011, 15:02

Jak ktoś ma jakiś fajny kanał na sopcast to poproszę.

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła