Forum dyskusyjne
10 listopada 2014, 19:37 [cytuj]
QPR will try to recruit Toronto FC's 32-year-old forward Jermain Defoe in the January transfer window. (L'Equipe)
QPR will try to recruit Toronto FC's 32-year-old forward Jermain Defoe in the January transfer window. (L'Equipe)
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
11 listopada 2014, 13:25 [cytuj]
Ponoć chcemy kupić Teo Guttierez -a
Ponoć chcemy kupić Teo Guttierez -a
11 listopada 2014, 14:34 [cytuj]
Winger Kenny McEvoy has been recalled by his parent club Tottenham Hotspur from Peterborough and the youngster has now returned to White Hart Lane.
McEvoy was on a season-long loan from the Premier League club. He scored one goal during his time with the club, the opening goal in the 3-2 win over Milton Keynes Dons at London Road.
We would like to thank Kenny for his efforts and wish him the best of luck in his career. Said a Peterborough spokesman.
To skrzydła mamy już wzmocnione
Winger Kenny McEvoy has been recalled by his parent club Tottenham Hotspur from Peterborough and the youngster has now returned to White Hart Lane.
McEvoy was on a season-long loan from the Premier League club. He scored one goal during his time with the club, the opening goal in the 3-2 win over Milton Keynes Dons at London Road.
We would like to thank Kenny for his efforts and wish him the best of luck in his career. Said a Peterborough spokesman.
To skrzydła mamy już wzmocnione :cwaniak: ;)
11 listopada 2014, 16:46 [cytuj]
Walu powiedział/a:
To skrzydła mamy już wzmocnione

Walu - nie zapominaj o tym, że w ostatnich spotkaniach Kane i Mason to nasi najlepsi piłkarze ...
.
.
Walu - nie zapominaj o tym, że w ostatnich spotkaniach Kane i Mason to nasi najlepsi piłkarze ...
.
12 listopada 2014, 12:05 [cytuj]
koguciki są gotowe podbić oferte Arse(a)nalu i kupić Dani Alves na wzmocnienie obrony. wydaje mi się że to dobry zakup, szczególnie gdy mój ulubieniec walker wróci do gry.
Taki mój typ dream team.
Walker--Alves--Dier--Vertonghen
Lennon--Paulinho/Eriksen--Lamela--Chadli
Kane--??? (czekam na odrodzenie Soldado)
koguciki są gotowe podbić oferte Arse(a)nalu i kupić Dani Alves na wzmocnienie obrony. wydaje mi się że to dobry zakup, szczególnie gdy mój ulubieniec walker wróci do gry.
Taki mój typ dream team.
12 listopada 2014, 12:15 [cytuj]
strasznie dziwne ustawienie
jakbyśmy ściągneli alvesa, to bedzie to juz nasz 4 prawy obrońca, nie wiem czy jest potrzebny jak na wiosne ma przyjść Yedlin
strasznie dziwne ustawienie :P
jakbyśmy ściągneli alvesa, to bedzie to juz nasz 4 prawy obrońca, nie wiem czy jest potrzebny jak na wiosne ma przyjść Yedlin
12 listopada 2014, 19:42 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
.
I nie zapominajmy, że Kenny jest bliźniaczo podobny do... wszyscy wiemy do kogo
I nie zapominajmy, że Kenny jest bliźniaczo podobny do... wszyscy wiemy do kogo :D
Can't Smile Without You!!!
12 listopada 2014, 21:40 [cytuj]
Aislinn007 powiedział/a:
Taki mój typ dream team.
Z taki zestawieniem to co mecz bysmy 3 bramki w plecy dostawali...
Z taki zestawieniem to co mecz bysmy 3 bramki w plecy dostawali
12 listopada 2014, 22:08 [cytuj]
Aislinn007 powiedział/a:
Taki mój typ dream team.
Płaczka Alves na środku? Nie w tej lidze.
Płaczka Alves na środku? Nie w tej lidze
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
13 listopada 2014, 13:47 [cytuj]
Jeśli przyjdzie Danny Alves to musi grać na boku !
Jeśli przyjdzie Danny Alves to musi grać na boku !
13 listopada 2014, 15:06 [cytuj]
no, na lewej jest sporo miejsca
no, na lewej jest sporo miejsca :)
13 listopada 2014, 16:59 [cytuj]
Dani Alves to w tej chwili najmniej potrzebny nam zawodnik .Nawet jak po sezonie będzie wolnym zawodnikiem to będzie chciał sporą tygodniówkę i uważam że nie warto go ściągać . Skupił bym się zimą na Shaqirim, do tego jakiś klasowy napastnik i więcej transferów nam w tym sezonie nie potrzeba .
Dani Alves to w tej chwili najmniej potrzebny nam zawodnik .Nawet jak po sezonie będzie wolnym zawodnikiem to będzie chciał sporą tygodniówkę i uważam że nie warto go ściągać . Skupił bym się zimą na Shaqirim, do tego jakiś klasowy napastnik i więcej transferów nam w tym sezonie nie potrzeba
13 listopada 2014, 17:13 [cytuj]
Shaqiri jednak może być łatwy do wyjęcia, bo z tego co przeczytałem to już chciał odejść ale Bayern go zablokował.
Alves byłby naszym 4 prawym obrońcą, nie wiem na co on nam, dość ze stary płaczek to jeszcze chce pewnie kupe kasy, jak by nie chciał dużo, to by przedłużył kontrakt
Shaqiri jednak może być łatwy do wyjęcia, bo z tego co przeczytałem to już chciał odejść ale Bayern go zablokował.
Alves byłby naszym 4 prawym obrońcą, nie wiem na co on nam, dość ze stary płaczek to jeszcze chce pewnie kupe kasy, jak by nie chciał dużo, to by przedłużył kontrakt:P
13 listopada 2014, 18:31 [cytuj]
Tak, szukajmy dalej "sprawdzonych" talentów za granicą, bo przecież mało sprowadziliśmy i sprawdzają się zajebiście
Tak, szukajmy dalej "sprawdzonych" talentów za granicą, bo przecież mało sprowadziliśmy i sprawdzają się zajebiście :ok:
13 listopada 2014, 19:51 [cytuj]
kolega który zaproponował defensywę ze środkiem Alves - Dier to chyba jest po grubym melanżu , no offence
mam nadzieję, że Alves to tylko jakiś dziennikarski wymysł, zawodnik niepotrzebny w świetle wiadomości, że już niedługo wraca Walker i do klubu trafia Yedlin ... niepotrzebny, a zapewne horrendalnie drogi (mam tu na myśli tygodniówkę), jestem na nie
to druga strona defensywy powinna nas martwić

Rose jest beznadziejny, a Davies przegrywa z nim rywalizację ... sam już nie wiem co o tym myśleć.
kolega który zaproponował defensywę ze środkiem Alves - Dier to chyba jest po grubym melanżu , no offence :)
mam nadzieję, że Alves to tylko jakiś dziennikarski wymysł, zawodnik niepotrzebny w świetle wiadomości, że już niedługo wraca Walker i do klubu trafia Yedlin ... niepotrzebny, a zapewne horrendalnie drogi (mam tu na myśli tygodniówkę), jestem na nie ;)
to druga strona defensywy powinna nas martwić ;) Rose jest beznadziejny, a Davies przegrywa z nim rywalizację ... sam już nie wiem co o tym myśleć
13 listopada 2014, 21:55 [cytuj]
TOTTENHAM plan to go back to Southampton with a fresh £35million bid for Morgan Schneiderlin and Jay Rodriguez.
Spurs accept they will NOT get the duo in the January transfer window.
sun+
ciągle piszą o Morganie i Jay-u
to po co był Strombouli ??
TOTTENHAM plan to go back to Southampton with a fresh £35million bid for Morgan Schneiderlin and Jay Rodriguez.
Spurs accept they will NOT get the duo in the January transfer window.
sun+
ciągle piszą o Morganie i Jay-u :szok:
13 listopada 2014, 22:45 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Moim zdaniem po nic

Zwłaszcza zważywszy na to ile gra...
Moim zdaniem po nic :P Zwłaszcza zważywszy na to ile gra
COYS!
14 listopada 2014, 12:15 [cytuj]
Fakt troche sie zagalopowałem z ta obroną
walker-Chiriches-Vertonghen-???
Poza tym ktoś tam napisał że już mamy 4 prawych obrońców. Ja poza walkerem nie widzę nikogo kto powinien być w pierwszej jedenastce.
KonradM powiedział/a:
Z taki zestawieniem to co mecz bysmy 3 bramki w plecy dostawali
Można poznać Twoje zestawienie??
Można poznać Twoje zestawienie??
14 listopada 2014, 12:31 [cytuj]
Aislinn007 - czy widziales chociaz jeden wystep Rumuna w tym sezonie? Mam nadzieje, ze nie, bo inaczej podmiana Diera na Chirichesa nie swiadczylaby najlepiej o Twoim zdrowiu psychicznym
Aislinn007 - czy widziales chociaz jeden wystep Rumuna w tym sezonie? Mam nadzieje, ze nie, bo inaczej podmiana Diera na Chirichesa nie swiadczylaby najlepiej o Twoim zdrowiu psychicznym :rotfl:
14 listopada 2014, 13:14 [cytuj]
To mój wybór i uwierz że świadomy. Mi się wydaje że taki układ by się sprawdził i tyle. Nie musisz się zgadzać
Co do mojego zdrowia psychicznego to nie jestem pewiem czy w stu procentach jestem zdrowy. Mało mnie to interesuje i pasuje mi jak jest
To mój wybór i uwierz że świadomy. Mi się wydaje że taki układ by się sprawdził i tyle. Nie musisz się zgadzać :)
Co do mojego zdrowia psychicznego to nie jestem pewiem czy w stu procentach jestem zdrowy. Mało mnie to interesuje i pasuje mi jak jest ;)