Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  6  7  8  9  10    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2015 r. - zimowe okno transferowe
10 listopada 2014, 19:37 [cytuj]
QPR will try to recruit Toronto FC's 32-year-old forward Jermain Defoe in the January transfer window. (L'Equipe)
QPR will try to recruit Toronto FC's 32-year-old forward Jermain Defoe in the January transfer window. (L'Equipe)
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
11 listopada 2014, 13:25 [cytuj]
Ponoć chcemy kupić Teo Guttierez -a
Ponoć chcemy kupić Teo Guttierez -a
11 listopada 2014, 14:34 [cytuj]
Winger Kenny McEvoy has been recalled by his parent club Tottenham Hotspur from Peterborough and the youngster has now returned to White Hart Lane.
McEvoy was on a season-long loan from the Premier League club. He scored one goal during his time with the club, the opening goal in the 3-2 win over Milton Keynes Dons at London Road.
We would like to thank Kenny for his efforts and wish him the best of luck in his career. Said a Peterborough spokesman.

To skrzydła mamy już wzmocnione :cwaniak: ;)
Winger Kenny McEvoy has been recalled by his parent club Tottenham Hotspur from Peterborough and the youngster has now returned to White Hart Lane. McEvoy was on a season-long loan from the Premier League club. He scored one goal during his time with the club, the opening goal in the 3-2 win over Milton Keynes Dons at London Road. We would like to thank Kenny for his efforts and wish him the best of luck in his career. Said a Peterborough spokesman. To skrzydła mamy już wzmocnione :cwaniak: ;)
11 listopada 2014, 16:46 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Winger Kenny McEvoy has been recalled by his parent club Tottenham Hotspur from Peterborough and the youngster has now returned to White Hart Lane.
McEvoy was on a season-long loan from the Premier League club. He scored one goal during his time with the club, the opening goal in the 3-2 win over Milton Keynes Dons at London Road.
We would like to thank Kenny for his efforts and wish him the best of luck in his career. Said a Peterborough spokesman.

To skrzydła mamy już wzmocnione :cwaniak: ;)

Walu - nie zapominaj o tym, że w ostatnich spotkaniach Kane i Mason to nasi najlepsi piłkarze ...
.
.
Walu - nie zapominaj o tym, że w ostatnich spotkaniach Kane i Mason to nasi najlepsi piłkarze ... .
12 listopada 2014, 12:05 [cytuj]
koguciki są gotowe podbić oferte Arse(a)nalu i kupić Dani Alves na wzmocnienie obrony. wydaje mi się że to dobry zakup, szczególnie gdy mój ulubieniec walker wróci do gry.
Taki mój typ dream team.

Walker--Alves--Dier--Vertonghen
Lennon--Paulinho/Eriksen--Lamela--Chadli
Kane--??? (czekam na odrodzenie Soldado)
koguciki są gotowe podbić oferte Arse(a)nalu i kupić Dani Alves na wzmocnienie obrony. wydaje mi się że to dobry zakup, szczególnie gdy mój ulubieniec walker wróci do gry. Taki mój typ dream team. Walker--Alves--Dier--Vertonghen Lennon--Paulinho/Eriksen--Lamela--Chadli Kane--??? (czekam na odrodzenie Soldado)
12 listopada 2014, 12:15 [cytuj]
strasznie dziwne ustawienie :P

jakbyśmy ściągneli alvesa, to bedzie to juz nasz 4 prawy obrońca, nie wiem czy jest potrzebny jak na wiosne ma przyjść Yedlin
strasznie dziwne ustawienie :P jakbyśmy ściągneli alvesa, to bedzie to juz nasz 4 prawy obrońca, nie wiem czy jest potrzebny jak na wiosne ma przyjść Yedlin
12 listopada 2014, 19:42 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Walu - nie zapominaj o tym, że w ostatnich spotkaniach Kane i Mason to nasi najlepsi piłkarze ...
.

I nie zapominajmy, że Kenny jest bliźniaczo podobny do... wszyscy wiemy do kogo :D
I nie zapominajmy, że Kenny jest bliźniaczo podobny do... wszyscy wiemy do kogo :D
Can't Smile Without You!!!
12 listopada 2014, 21:40 [cytuj]
Aislinn007 powiedział/a:
koguciki są gotowe podbić oferte Arse(a)nalu i kupić Dani Alves na wzmocnienie obrony. wydaje mi się że to dobry zakup, szczególnie gdy mój ulubieniec walker wróci do gry.
Taki mój typ dream team.

Z taki zestawieniem to co mecz bysmy 3 bramki w plecy dostawali...
Z taki zestawieniem to co mecz bysmy 3 bramki w plecy dostawali
12 listopada 2014, 22:08 [cytuj]
Aislinn007 powiedział/a:
Taki mój typ dream team.

Płaczka Alves na środku? Nie w tej lidze.
Płaczka Alves na środku? Nie w tej lidze
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
13 listopada 2014, 13:47 [cytuj]
Jeśli przyjdzie Danny Alves to musi grać na boku !
Jeśli przyjdzie Danny Alves to musi grać na boku !
13 listopada 2014, 15:06 [cytuj]
no, na lewej jest sporo miejsca :)
no, na lewej jest sporo miejsca :)
13 listopada 2014, 16:59 [cytuj]
Dani Alves to w tej chwili najmniej potrzebny nam zawodnik .Nawet jak po sezonie będzie wolnym zawodnikiem to będzie chciał sporą tygodniówkę i uważam że nie warto go ściągać . Skupił bym się zimą na Shaqirim, do tego jakiś klasowy napastnik i więcej transferów nam w tym sezonie nie potrzeba .
Dani Alves to w tej chwili najmniej potrzebny nam zawodnik .Nawet jak po sezonie będzie wolnym zawodnikiem to będzie chciał sporą tygodniówkę i uważam że nie warto go ściągać . Skupił bym się zimą na Shaqirim, do tego jakiś klasowy napastnik i więcej transferów nam w tym sezonie nie potrzeba
13 listopada 2014, 17:13 [cytuj]
Shaqiri jednak może być łatwy do wyjęcia, bo z tego co przeczytałem to już chciał odejść ale Bayern go zablokował.

Alves byłby naszym 4 prawym obrońcą, nie wiem na co on nam, dość ze stary płaczek to jeszcze chce pewnie kupe kasy, jak by nie chciał dużo, to by przedłużył kontrakt:P
Shaqiri jednak może być łatwy do wyjęcia, bo z tego co przeczytałem to już chciał odejść ale Bayern go zablokował. Alves byłby naszym 4 prawym obrońcą, nie wiem na co on nam, dość ze stary płaczek to jeszcze chce pewnie kupe kasy, jak by nie chciał dużo, to by przedłużył kontrakt:P
13 listopada 2014, 18:31 [cytuj]
Tak, szukajmy dalej "sprawdzonych" talentów za granicą, bo przecież mało sprowadziliśmy i sprawdzają się zajebiście :ok:
Tak, szukajmy dalej "sprawdzonych" talentów za granicą, bo przecież mało sprowadziliśmy i sprawdzają się zajebiście :ok:
13 listopada 2014, 19:51 [cytuj]
kolega który zaproponował defensywę ze środkiem Alves - Dier to chyba jest po grubym melanżu , no offence :)

mam nadzieję, że Alves to tylko jakiś dziennikarski wymysł, zawodnik niepotrzebny w świetle wiadomości, że już niedługo wraca Walker i do klubu trafia Yedlin ... niepotrzebny, a zapewne horrendalnie drogi (mam tu na myśli tygodniówkę), jestem na nie ;)

to druga strona defensywy powinna nas martwić ;) Rose jest beznadziejny, a Davies przegrywa z nim rywalizację ... sam już nie wiem co o tym myśleć.
kolega który zaproponował defensywę ze środkiem Alves - Dier to chyba jest po grubym melanżu , no offence :) mam nadzieję, że Alves to tylko jakiś dziennikarski wymysł, zawodnik niepotrzebny w świetle wiadomości, że już niedługo wraca Walker i do klubu trafia Yedlin ... niepotrzebny, a zapewne horrendalnie drogi (mam tu na myśli tygodniówkę), jestem na nie ;) to druga strona defensywy powinna nas martwić ;) Rose jest beznadziejny, a Davies przegrywa z nim rywalizację ... sam już nie wiem co o tym myśleć
13 listopada 2014, 21:55 [cytuj]
TOTTENHAM plan to go back to Southampton with a fresh £35million bid for Morgan Schneiderlin and Jay Rodriguez.

Spurs accept they will NOT get the duo in the January transfer window.

sun+

ciągle piszą o Morganie i Jay-u :szok:

to po co był Strombouli ??
TOTTENHAM plan to go back to Southampton with a fresh £35million bid for Morgan Schneiderlin and Jay Rodriguez. Spurs accept they will NOT get the duo in the January transfer window. sun+ ciągle piszą o Morganie i Jay-u :szok: to po co był Strombouli ??
13 listopada 2014, 22:45 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
to po co był Strombouli ??

Moim zdaniem po nic :P Zwłaszcza zważywszy na to ile gra...
Moim zdaniem po nic :P Zwłaszcza zważywszy na to ile gra
COYS!
14 listopada 2014, 12:15 [cytuj]
Fakt troche sie zagalopowałem z ta obroną :D :wysmiewacz:
walker-Chiriches-Vertonghen-???

Poza tym ktoś tam napisał że już mamy 4 prawych obrońców. Ja poza walkerem nie widzę nikogo kto powinien być w pierwszej jedenastce.

KonradM powiedział/a:
Z taki zestawieniem to co mecz bysmy 3 bramki w plecy dostawali

Można poznać Twoje zestawienie??
Można poznać Twoje zestawienie??
14 listopada 2014, 12:31 [cytuj]
Aislinn007 - czy widziales chociaz jeden wystep Rumuna w tym sezonie? Mam nadzieje, ze nie, bo inaczej podmiana Diera na Chirichesa nie swiadczylaby najlepiej o Twoim zdrowiu psychicznym :rotfl:
Aislinn007 - czy widziales chociaz jeden wystep Rumuna w tym sezonie? Mam nadzieje, ze nie, bo inaczej podmiana Diera na Chirichesa nie swiadczylaby najlepiej o Twoim zdrowiu psychicznym :rotfl:
14 listopada 2014, 13:14 [cytuj]
To mój wybór i uwierz że świadomy. Mi się wydaje że taki układ by się sprawdził i tyle. Nie musisz się zgadzać :)

Co do mojego zdrowia psychicznego to nie jestem pewiem czy w stu procentach jestem zdrowy. Mało mnie to interesuje i pasuje mi jak jest ;)
To mój wybór i uwierz że świadomy. Mi się wydaje że taki układ by się sprawdził i tyle. Nie musisz się zgadzać :) Co do mojego zdrowia psychicznego to nie jestem pewiem czy w stu procentach jestem zdrowy. Mało mnie to interesuje i pasuje mi jak jest ;)
|<  <<  <  6  7  8  9  10    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 30 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się