Forum dyskusyjne
2 lutego 2015, 14:40 [cytuj]
Walu powiedział/a:
To jest ten Delle Ali? Raczej by był Łysy na zdjęciu jakby z nami podpisywał

ta, to podobno Delle Ali z agentem.
ta, to podobno Delle Ali z agentem
2 lutego 2015, 14:43 [cytuj]
Stoke City Football Club have joined Leicester City Football Club and Hull Tigers in the race to sign Tottenham Hotspur winger Aaron Lennon. [source: skysports]
Stoke City Football Club have joined Leicester City Football Club and Hull Tigers in the race to sign Tottenham Hotspur winger Aaron Lennon. [source: skysports]
2 lutego 2015, 14:47 [cytuj]
mosaj powiedział/a:
West Ham z ofertą wypożyczenia Adebayora...
coraz więcej infosów o rzekomym zainteresowaniu sprowadzeniem Dzeko ... zapewne plota

Jakoś nie mogę nigdzie znaleźć płoty z tym ze dzeko do nas. Wrzuć coś.
Jakoś nie mogę nigdzie znaleźć płoty z tym ze dzeko do nas. Wrzuć coś
2 lutego 2015, 14:50 [cytuj]
Jest tego sporo na angielskich stronach, google i wyskakuje. Cieszy mnie fakt, że interesujemy się zawodnikami przede wszystkim ogranymi w Anglii, bez wynalazków. Jeden Konoplyanka się wyłamuje ze schematu. No i Wimmer, jeśli to prawda z transferem.
Jest tego sporo na angielskich stronach, google i wyskakuje. Cieszy mnie fakt, że interesujemy się zawodnikami przede wszystkim ogranymi w Anglii, bez wynalazków. Jeden Konoplyanka się wyłamuje ze schematu. No i Wimmer, jeśli to prawda z transferem
2 lutego 2015, 14:50 [cytuj]
KonradM powiedział/a:
Jakoś nie mogę nigdzie znaleźć płoty z tym ze dzeko do nas. Wrzuć coś
https://talkingthfc.wordpress.com/2015/02/02/tottenham-to-sign-manchester-city-striker-edin-dzeko/
w zasadzie to więcej zamieszania niż faktów, pojawiło się kilka tweetów w tym temacie, ale wątpię, bardzo mocno wątpię.
https://talkingthfc.wordpress.com/2015/02/02/tottenham-to-sign-manchester-city-striker-edin-dzeko/
w zasadzie to więcej zamieszania niż faktów, pojawiło się kilka tweetów w tym temacie, ale wątpię, bardzo mocno wątpię
2 lutego 2015, 15:19 [cytuj]
BG11 powiedział/a:
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-0/10420396_595538827243852_1535364679772998260_n.jpg?efg=eyJpIjoiYiJ9&oh=edb3a53c96f16302ee2c0e16c3787c98&oe=556EDC21 ponoć podpisuje ten kontrakt z nami

zdjęcie z instagrama zawodnika gdy podpisywał umowe z Adidasem ale Skysports uważa transfer za "prawie pewny"
zdjęcie z instagrama zawodnika gdy podpisywał umowe z Adidasem ale Skysports uważa transfer za "prawie pewny"
2 lutego 2015, 15:55 [cytuj]
sky sports z siedziby City:
"there may be one outgoing player later today."
just saying ...
sky sports z siedziby City:
"there may be one outgoing player later today."
just saying
2 lutego 2015, 17:08 [cytuj]
Niby ten Dzeko strasznie underrated , ale Pochettino ( a szczególnie Levy ) nie pozwoli na 4 napastników w drużynie . Jeśli mięlibyśmy pozyskać Dzeko to Ade musiałby out iść
Niby ten Dzeko strasznie underrated , ale Pochettino ( a szczególnie Levy ) nie pozwoli na 4 napastników w drużynie . Jeśli mięlibyśmy pozyskać Dzeko to Ade musiałby out iść
2 lutego 2015, 17:32 [cytuj]
Ja to widzę tak że Schurrle nie zdąży przejść do Wolfsburga bo okienko w Niemczech kończy się za pół godziny i Chelsea żeby móc kupić Cuadrado sprzeda go nam
No dobra, nie widzę tak tego, ale byłoby fajnie
Ja to widzę tak że Schurrle nie zdąży przejść do Wolfsburga bo okienko w Niemczech kończy się za pół godziny i Chelsea żeby móc kupić Cuadrado sprzeda go nam :cwaniak:
No dobra, nie widzę tak tego, ale byłoby fajnie :D
2 lutego 2015, 17:34 [cytuj]
podobno Kaboul za 2,5mln ma iść do WHU ,trochę mało
2 lutego 2015, 17:44 [cytuj]
Kamilos powiedział/a:
Mało?? Ja bym dopłacił do Kabsa i Ade!
Mało?? Ja bym dopłacił do Kabsa i Ade!
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
2 lutego 2015, 17:46 [cytuj]
Dzeko to niby z turasami gada. Nawet dziś wchodząc w jego twittera widziałem komentarze kebabów
Dzeko to niby z turasami gada. Nawet dziś wchodząc w jego twittera widziałem komentarze kebabów
2 lutego 2015, 18:00 [cytuj]
No i koniec okienka w niemczech. ciekawe, czy transfer im wypali w końcu.
Dzeko w Spurs byłoby pięknie
No i koniec okienka w niemczech. ciekawe, czy transfer im wypali w końcu.
Dzeko w Spurs byłoby pięknie :D
2 lutego 2015, 18:00 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Ja to widzę tak że Schurrle nie zdąży przejść do Wolfsburga bo okienko w Niemczech kończy się za pół godziny i Chelsea żeby móc kupić Cuadrado sprzeda go nam
No dobra, nie widzę tak tego, ale byłoby fajnie

.
.
:hejka:
.
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
2 lutego 2015, 18:05 [cytuj]
Rafo, może transfer zakończony w czasie. Trzeba czekać na oficjalne informacje
Rafo, może transfer zakończony w czasie. Trzeba czekać na oficjalne informacje :D
2 lutego 2015, 18:41 [cytuj]
Schurrle oficjalnie w Wolfsburgu
2 lutego 2015, 18:47 [cytuj]
Swanlake powiedział/a:
I w pizdu, i wylądował...
Oduwa wypożyczony do Luton
I w pizdu, i wylądował...
Oduwa wypożyczony do Luton
2 lutego 2015, 19:00 [cytuj]
Swanlake powiedział/a:
Mnie cieszy, że Chelsea pozbyło się jednego z najlepszych zawodników.
Mnie cieszy, że Chelsea pozbyło się jednego z najlepszych zawodników. :P
2 lutego 2015, 19:39 [cytuj]
iZgone powiedział/a:
Mnie cieszy, że Chelsea pozbyło się jednego z najlepszych zawodników.

mnie też to dziwi. a Wolfsburg coraz mocniejszy
mnie też to dziwi. a Wolfsburg coraz mocniejszy
2 lutego 2015, 19:50 [cytuj]
wiesz Trzaskal, Kaboul może nie pasuje do naszej gry, ale jak przejdzie do takiego WHU ,który wraca do swojej dawnej gry ,to za pewne się błyskawicznie odnajdzie (w meczu z Arsenalem ,gdzie praktycznie nie musiał wychodzić z pola karnego ,to grał świetnie,a z WHu gramy za parę tygodni ,więc za taką cenę to niech jeszcze z pół roku zostanie ,zwłaszcza ,że aż tak wielu stoperów nie mamy.
A zapomniałbym, kapitana nie sprzedaje się po takiej cenie
wiesz Trzaskal, Kaboul może nie pasuje do naszej gry, ale jak przejdzie do takiego WHU ,który wraca do swojej dawnej gry ,to za pewne się błyskawicznie odnajdzie (w meczu z Arsenalem ,gdzie praktycznie nie musiał wychodzić z pola karnego ,to grał świetnie,a z WHu gramy za parę tygodni ,więc za taką cenę to niech jeszcze z pół roku zostanie ,zwłaszcza ,że aż tak wielu stoperów nie mamy.
A zapomniałbym, kapitana nie sprzedaje się po takiej cenie:D