Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  46  47  48  49  50    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2015 r. - zimowe okno transferowe
20 stycznia 2015, 19:28 [cytuj]
Wszystko wskazuje na to, że dostaniemy Mirallasa, a szkoda. Nie widzę w nim zbyt dużego potencjału. Nie potrafi zrobić huraganu, ale może Poch i Baldini mają jakieś dokładniejsze informacje co do jego zdolności.

smackey powiedział/a:
sprzedać naughtona i soldado i kupić napastnika (w ade ciąle wierzę.. :D )

A ja wierzę w Soldado, nie w Ade :D Tylko nie ma nikogo, kto dałby Soldado piłkę taką, do jakich przywykł w primera division.

Sprzedać tego, który będzie bardziej chciał odejść :D Ade deklaruje, że chce zostać, więc może być ciężko go 'wyrzucić', więc pewnie odejdzie Roberto.
A ja wierzę w Soldado, nie w Ade :D Tylko nie ma nikogo, kto dałby Soldado piłkę taką, do jakich przywykł w primera division. Sprzedać tego, który będzie bardziej chciał odejść :D Ade deklaruje, że chce zostać, więc może być ciężko go 'wyrzucić', więc pewnie odejdzie Roberto
20 stycznia 2015, 21:21 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
:nie:

Ty to zawsze jesteś na nie, ale wódkę pić to na tak :rotfl:
Ty to zawsze jesteś na nie, ale wódkę pić to na tak :rotfl:
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
20 stycznia 2015, 21:25 [cytuj]
Soldado pewnie odejdzie , wątpie że nastąpi to zimą, ale odejście z klubu to dla niego najlepsze rozwiązanie . U nas Soldado ewidentnie zgasł i potrzebuje zmiany otoczenia by odzyskać pewność siebie i swobodę gry taką jaką miał przed przyjściem do nas. Adebayor jeśli zgodził by się grać za mniejsze pieniądze , to w kwestii jego pozostania jestem na tak . On potrzebuje od trenera deklaracji ,,chlopie wierzę w ciebie że będziesz jednym z liderów tej drużyny , bo w piłkę grać na prawdę potrafisz" , taką rozmowę miał przecież z Sherwoodem w poprzednim sezonie i był naszym najlepszym piłkarzem w drugiej części sezonu. Dał bym mu jak mówiłem szanse , on może się jeszcze nam przydać .
Soldado pewnie odejdzie , wątpie że nastąpi to zimą, ale odejście z klubu to dla niego najlepsze rozwiązanie . U nas Soldado ewidentnie zgasł i potrzebuje zmiany otoczenia by odzyskać pewność siebie i swobodę gry taką jaką miał przed przyjściem do nas. Adebayor jeśli zgodził by się grać za mniejsze pieniądze , to w kwestii jego pozostania jestem na tak . On potrzebuje od trenera deklaracji ,,chlopie wierzę w ciebie że będziesz jednym z liderów tej drużyny , bo w piłkę grać na prawdę potrafisz" , taką rozmowę miał przecież z Sherwoodem w poprzednim sezonie i był naszym najlepszym piłkarzem w drugiej części sezonu. Dał bym mu jak mówiłem szanse , on może się jeszcze nam przydać
20 stycznia 2015, 21:36 [cytuj]
_jaroszy powiedział/a:
Adebayor jeśli zgodził by się grać za mniejsze pieniądze , to w kwestii jego pozostania jestem na tak . On potrzebuje od trenera deklaracji ,,chlopie wierzę w ciebie że będziesz jednym z liderów tej drużyny , bo w piłkę grać na prawdę potrafisz" , taką rozmowę miał przecież z Sherwoodem w poprzednim sezonie i był naszym najlepszym piłkarzem w drugiej części sezonu. Dał bym mu jak mówiłem szanse , on może się jeszcze nam przydać

Moim zdaniem Ade potrzebuje kopa w dupę, bo nie chce mu się biegać tyle, ile się od niego wymaga. Nie musi być to kop w dupę w sensie sprzedawanie go, ale może być to 'mentalny kop', żeby wziął się do roboty.
Moim zdaniem Ade potrzebuje kopa w dupę, bo nie chce mu się biegać tyle, ile się od niego wymaga. Nie musi być to kop w dupę w sensie sprzedawanie go, ale może być to 'mentalny kop', żeby wziął się do roboty
20 stycznia 2015, 21:39 [cytuj]
Swansea ponoć zapytała o Carrolla i jesteśmy w stanie puścić go za 5 baniek. Sam nie wiem. Z jednej strony one of our own, dobry technicznie, tylko 22 lata. Z drugiej szału na wypożyczeniach nie zrobił, a i sam Poch nie widzi go podobno w składzie. Should he stay or should he go?
Swansea ponoć zapytała o Carrolla i jesteśmy w stanie puścić go za 5 baniek. Sam nie wiem. Z jednej strony one of our own, dobry technicznie, tylko 22 lata. Z drugiej szału na wypożyczeniach nie zrobił, a i sam Poch nie widzi go podobno w składzie. Should he stay or should he go?
20 stycznia 2015, 21:58 [cytuj]
Carroll to dobry na stałe fragmenty gry bo te cymbały co Eriksen wypuszcza z nogi ze stojącej piłki to wołają o pomstę do nieba. :plask:

Pewnie puszczą. Jak dla mnie to obojętne tak naprawdę. Myślę że 5 baniek dobry deal
Carroll to dobry na stałe fragmenty gry bo te cymbały co Eriksen wypuszcza z nogi ze stojącej piłki to wołają o pomstę do nieba. :plask: Pewnie puszczą. Jak dla mnie to obojętne tak naprawdę. Myślę że 5 baniek dobry deal
20 stycznia 2015, 22:28 [cytuj]
Caps powiedział/a:

5 to niezła cena, ale dobrze byłoby jeszcze dodać opcję ewentualnego odkupu.
5 to niezła cena, ale dobrze byłoby jeszcze dodać opcję ewentualnego odkupu
21 stycznia 2015, 15:38 [cytuj]
"Former Manchester United manager David Moyes has made Tottenham midfielder Etienne Capoue one of his main January transfer targets at Real Sociedad, according to Spanish media outlet Noticias de Gipuzkoa." Moyes chce wypożyczyć z opcją kupna za 10 mln funtów.
"Former Manchester United manager David Moyes has made Tottenham midfielder Etienne Capoue one of his main January transfer targets at Real Sociedad, according to Spanish media outlet Noticias de Gipuzkoa." Moyes chce wypożyczyć z opcją kupna za 10 mln funtów
21 stycznia 2015, 18:40 [cytuj]
5 mln funtów za zawodnika , który "nigdy" u nas nie zagrał ? Całkiem dobra cena , ale Levy powinien wytargować więcej - 10 mln euro było marzeniem .

20,6mln funtów Cuardado - piłkarz marzenie ale ciężko byłoby walczyć o niego z Manchesterami/Chelsea - cena mimo to za małą - tak mi się wydaje .
5 mln funtów za zawodnika , który "nigdy" u nas nie zagrał ? Całkiem dobra cena , ale Levy powinien wytargować więcej - 10 mln euro było marzeniem . 20,6mln funtów Cuardado - piłkarz marzenie ale ciężko byłoby walczyć o niego z Manchesterami/Chelsea - cena mimo to za małą - tak mi się wydaje
21 stycznia 2015, 19:41 [cytuj]
Naughton przeszedł pozytywnie testy medyczne i podpisze kontrakt na 3,5 roku.
Naughton przeszedł pozytywnie testy medyczne i podpisze kontrakt na 3,5 roku
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
21 stycznia 2015, 20:39 [cytuj]
deiak7 powiedział/a:
Naughton przeszedł pozytywnie testy medyczne i podpisze kontrakt na 3,5 roku

I krzyż na drogę. Solidny zawodnik, ale zbyt wielu takich w kadrze to nie jest najlepszy pomysł.
I krzyż na drogę. Solidny zawodnik, ale zbyt wielu takich w kadrze to nie jest najlepszy pomysł
21 stycznia 2015, 23:50 [cytuj]
Walu powiedział/a:
I krzyż na drogę. Solidny zawodnik, ale zbyt wielu takich w kadrze to nie jest najlepszy pomysł
:rotfl:
:rotfl:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
22 stycznia 2015, 18:54 [cytuj]
TRANSFER: We have reached an agreement with Swansea City for the transfer of Kyle Naughton. Kyle joined us in 2009 and made 74 appearances in our colours. We wish him all the best for the future.

Już oficjalnie
TRANSFER: We have reached an agreement with Swansea City for the transfer of Kyle Naughton. Kyle joined us in 2009 and made 74 appearances in our colours. We wish him all the best for the future. Już oficjalnie
22 stycznia 2015, 19:07 [cytuj]
Widziałem Miralasa na zywo - dla mnie bardzo fajny zawodnik, z dobrym dryblingiem i strzałem (w ostatnich 3 sezonach - zapakował nam na Lane -2 gole;() Ja jestem za i kolonia Belgów sie powiekszy a to moze mu tylko posłuzyć. Lubie tez Mertensa z Napoli. Od czasów Nico Claesena w Spurs mam do Belgów słabość ... no i moj ulubiony branmkarz Pfaff i gosc od wolnych belgijski Eder - Vercauteren, i Scifo, Ceulemans etc. ale to lata 80-90 wiec nikt pewnie nie pamieta.
Widziałem Miralasa na zywo - dla mnie bardzo fajny zawodnik, z dobrym dryblingiem i strzałem (w ostatnich 3 sezonach - zapakował nam na Lane -2 gole;() Ja jestem za i kolonia Belgów sie powiekszy a to moze mu tylko posłuzyć. Lubie tez Mertensa z Napoli. Od czasów Nico Claesena w Spurs mam do Belgów słabość ... no i moj ulubiony branmkarz Pfaff i gosc od wolnych belgijski Eder - Vercauteren, i Scifo, Ceulemans etc. ale to lata 80-90 wiec nikt pewnie nie pamieta
22 stycznia 2015, 20:01 [cytuj]
spurs3 powiedział/a:
...ale to lata 80-90 wiec nikt pewnie nie pamieta.

Pamięta, pamięta ;P
Pamięta, pamięta ;P
Can't Smile Without You!!!
22 stycznia 2015, 20:13 [cytuj]
Chelsea wg. plotek (guardian, the times, independent) próbuje wyciągnąć Cuadrado z Fiorentiny. Żeby zrobić miejsce w składzie muszą kogoś sprzedać - wg. plotek albo Salah albo Shurrle. Może by tak spróbować wyciągnąć Niemca? :D
Chelsea wg. plotek (guardian, the times, independent) próbuje wyciągnąć Cuadrado z Fiorentiny. Żeby zrobić miejsce w składzie muszą kogoś sprzedać - wg. plotek albo Salah albo Shurrle. Może by tak spróbować wyciągnąć Niemca? :D
22 stycznia 2015, 20:20 [cytuj]
http://www1.skysports.com/transfer/news/11731/9656455/transfer-news-tottenhams-kyle-naughton-finalises-swansea-move

:hejka:
http://www1.skysports.com/transfer/news/11731/9656455/transfer-news-tottenhams-kyle-naughton-finalises-swansea-move :hejka:
22 stycznia 2015, 22:16 [cytuj]
Salah albo Shurrle ?
z CFC ?
żarty:plask:
Salah albo Shurrle ? z CFC ? żarty:plask:
22 stycznia 2015, 22:17 [cytuj]
iZgone powiedział/a:

No Schurrle to by był transfer - marzenie! Skrzydła Chadli-Schurrle, a pomiędzy nimi Eriksen :ok:

Szkoda tylko, że to się nie wydarzy :p
No Schurrle to by był transfer - marzenie! Skrzydła Chadli-Schurrle, a pomiędzy nimi Eriksen :ok: Szkoda tylko, że to się nie wydarzy :p
23 stycznia 2015, 01:48 [cytuj]
Walu powiedział/a:
No Schurrle to by był transfer - marzenie! Skrzydła Chadli-Schurrle, a pomiędzy nimi Eriksen :ok:

Szkoda tylko, że to się nie wydarzy :p

99% transferów o których tutaj piszemy/czytamy nie ma prawa się wydarzyć. :D Ale pomarzyć nikt nie zabroni. :D
99% transferów o których tutaj piszemy/czytamy nie ma prawa się wydarzyć. :D Ale pomarzyć nikt nie zabroni. :D
|<  <<  <  46  47  48  49  50    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 23 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się