Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  43  44  45  46  47    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2015 r. - zimowe okno transferowe
16 stycznia 2015, 14:27 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:

Tak w ogóle to wytrenowaliśmy przed transferem żmije na swoim boisku treningowym.

https://pbs.twimg.com/media/B7eSyhTCMAEL1gy.jpg

Dla JD będę miał zawsze szacunek nie ważne, że gra teraz w Sunderlandzie, swoje dla nas zrobił :)

Nie do twarzy mu w czerwonym :P
Dla JD będę miał zawsze szacunek nie ważne, że gra teraz w Sunderlandzie, swoje dla nas zrobił :) Nie do twarzy mu w czerwonym :P
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
16 stycznia 2015, 14:33 [cytuj]
Ja to mam na myśli że bezpośrednio przed transferem do Sunderlandu utrzymywał "formę" z naszymi piłkarzami i trochę kuriozalne będzie że jeśli jutro strzeli to tak naprawdę sami byśmy się do tego przyczynili :D Strzelania w kolano samemu sobie ciąg dalszy ;P
Ja to mam na myśli że bezpośrednio przed transferem do Sunderlandu utrzymywał "formę" z naszymi piłkarzami i trochę kuriozalne będzie że jeśli jutro strzeli to tak naprawdę sami byśmy się do tego przyczynili :D Strzelania w kolano samemu sobie ciąg dalszy ;P
16 stycznia 2015, 14:40 [cytuj]
Destro biorę z otwartymi rękoma, niech sobie jeszcze Soldado wezmą i gitara.

Mateuszek powiedział/a:

Myślę, że jeśli wyjdzie w I składzie lub wejdzie na boisko w samej końcówce to coś ustrzeli.
Myślę, że jeśli wyjdzie w I składzie lub wejdzie na boisko w samej końcówce to coś ustrzeli
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
16 stycznia 2015, 14:52 [cytuj]
TrueYid powiedział/a:
Arcz przeczytaj to co napisałem wcześniej i powiedz, w którym miejscu się czepiłem. St. Totteringham przytoczyłem dla żartu, a tutaj widzę wszystko leci w myśl zasady uderz w stół a nożyce się odezwą. Obiecuję, że kolegi Jabłony już nigdy nie będę się czepiał :)I nie obrażaj się, więcej dystansu
tobie też życzę więcej dystansu co do Tottków i avatarów. ;)
16 stycznia 2015, 14:55 [cytuj]
Jablona powiedział/a:

Avatarów żadnych nie krytykowałem :tak:
Avatarów żadnych nie krytykowałem :tak:
16 stycznia 2015, 15:19 [cytuj]
2 dni po transferze zawodnik gra w podstawowym składzie ? Nie ważne kim by był - wątpię .
2 dni po transferze zawodnik gra w podstawowym składzie ? Nie ważne kim by był - wątpię
16 stycznia 2015, 16:05 [cytuj]
"Tottenham begin negotiations with Sassuolo and Juventus' £11m co-owned striker Simone Zaza."

Fajny, zdolny gracz. Obok Berardiego jeden z fajniejszych w Sassuolo. Boje sie jednak czy da rade na Wyspach.
"Tottenham begin negotiations with Sassuolo and Juventus' £11m co-owned striker Simone Zaza." Fajny, zdolny gracz. Obok Berardiego jeden z fajniejszych w Sassuolo. Boje sie jednak czy da rade na Wyspach
16 stycznia 2015, 17:47 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Tutto Mercato claim Adebayor is only willing to join Roma if they increase his currrent £110,000 a week wages.

Prędko to my się go nie pozbędziemy

ma tupet...
ma tupet
16 stycznia 2015, 18:51 [cytuj]
http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/tottenham-hotspur/11351152/Emmanuel-Adebayor-and-Daniel-Levy-in-dispute-over-100k-a-week-strikers-Tottenham-future.html

Dobra, teraz to zgłupiałem. Byłem przekonany, że kończu mu się kontrakt w tym roku a nie 2016 :|
http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/tottenham-hotspur/11351152/Emmanuel-Adebayor-and-Daniel-Levy-in-dispute-over-100k-a-week-strikers-Tottenham-future.html Dobra, teraz to zgłupiałem. Byłem przekonany, że kończu mu się kontrakt w tym roku a nie 2016 :|
16 stycznia 2015, 19:15 [cytuj]
http://www.transfermarkt.co.uk/emmanuel-adebayor/profil/spieler/8883

DO 31.06.2015 :]
http://www.transfermarkt.co.uk/emmanuel-adebayor/profil/spieler/8883 DO 31.06.2015 :]
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
16 stycznia 2015, 21:34 [cytuj]
Zamiast walczyć o kogoś porządnego jak Lacazette to my znów z jakimś wynalazkiem. Ciekawe czemu Juve się go pozbył http://www.anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=298909
Zamiast walczyć o kogoś porządnego jak Lacazette to my znów z jakimś wynalazkiem. Ciekawe czemu Juve się go pozbył? http://www.anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=298909
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
16 stycznia 2015, 22:54 [cytuj]

W wywiadzie dla Sky sam powiedział, że ma jeszcze dwa lata kontraktu ;(
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
17 stycznia 2015, 11:31 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:

ja bym go dał do wujka Arrego albo jakiegoś Hull/Stoke - z nami by nie zagrał a innym może strzeliłby kilka goli ... nawet gdyby trzeba było płacić 50% wynagrodzenia to i tak oszczędność
ja bym go dał do wujka Arrego albo jakiegoś Hull/Stoke - z nami by nie zagrał a innym może strzeliłby kilka goli ... nawet gdyby trzeba było płacić 50% wynagrodzenia to i tak oszczędność
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
17 stycznia 2015, 11:50 [cytuj]
Tottenham chce się pozbyć Soldado i Ade aby zapłacić Porto 40 mln za Martineza - Skysports .
Tottenham chce się pozbyć Soldado i Ade aby zapłacić Porto 40 mln za Martineza - Skysports
17 stycznia 2015, 12:05 [cytuj]
40 baniek za 28 letniego gościa który z poważnych lig tylko w Zon Sagres :wysmiewacz:. To będzie deal życia łysego.

Jak on naprawdę o tym myśli (Sky chyba rzadko ściemnia)to nie wiem co ten człowiek ma na bani. Strach się bać.
40 baniek za 28 letniego gościa który z poważnych lig tylko w Zon Sagres :wysmiewacz:. To będzie deal życia łysego. Jak on naprawdę o tym myśli (Sky chyba rzadko ściemnia)to nie wiem co ten człowiek ma na bani. Strach się bać
17 stycznia 2015, 13:00 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
40 baniek za 28 letniego gościa który z poważnych lig tylko w Zon Sagres :wysmiewacz:. To będzie deal życia łysego.

Jak on naprawdę o tym myśli (Sky chyba rzadko ściemnia)to nie wiem co ten człowiek ma na bani. Strach się bać

Nie wiem czy nie jest to dobre rozwiązanie, na pewno gorzej niż Ci dwaj Martinez by nie zagrał. Zresztą wystarczy porównać budowę i mięśnie Martineza z niedożywieniem Soldado.

IMHO Hulka niech za tych dwóch biorą :ok:
Nie wiem czy nie jest to dobre rozwiązanie, na pewno gorzej niż Ci dwaj Martinez by nie zagrał. Zresztą wystarczy porównać budowę i mięśnie Martineza z niedożywieniem Soldado. IMHO Hulka niech za tych dwóch biorą :ok:
17 stycznia 2015, 13:00 [cytuj]
Sky Sports przytacza jedynie plotki, które napisał Daily Express. Chill out... Express myli się w zasadzie zawsze :p
Sky Sports przytacza jedynie plotki, które napisał Daily Express. Chill out... Express myli się w zasadzie zawsze :p
Can't Smile Without You!!!
17 stycznia 2015, 13:11 [cytuj]
Dajcie lepiej jakieś stuprocentowe info do kiedy Adebayor ma kontrakt. Bo jak ten transfermarkt ściemnia... :krzyk:
Dajcie lepiej jakieś stuprocentowe info do kiedy Adebayor ma kontrakt. Bo jak ten transfermarkt ściemnia... :krzyk:
17 stycznia 2015, 14:53 [cytuj]
TrueYid powiedział/a:
IMHO Hulka niech za tych dwóch biorą :ok:

Hulk to przecież nie jest napastnik, przynajmniej nie typowy napastnik. A nie wiem, czy Kane jako jedyny napastnik w kadrze to taki świetny pomysł. W zasadzie wiem - to nie jest świetny pomysł :]
Hulk to przecież nie jest napastnik, przynajmniej nie typowy napastnik. A nie wiem, czy Kane jako jedyny napastnik w kadrze to taki świetny pomysł. W zasadzie wiem - to nie jest świetny pomysł :]
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
17 stycznia 2015, 15:09 [cytuj]
MatMar powiedział/a:

Jeśli Hulk nie jest typowym napastnikiem to jak nazwać Soldado? ;P

Nie ważne czy Hulk jest napastnikiem typowym czy nietypowym, strzela bramki, ma warunki na PL, więc myślę, że byłby to strzał w dziesiątkę :)
Jeśli Hulk nie jest typowym napastnikiem to jak nazwać Soldado? ;P Nie ważne czy Hulk jest napastnikiem typowym czy nietypowym, strzela bramki, ma warunki na PL, więc myślę, że byłby to strzał w dziesiątkę :)
|<  <<  <  43  44  45  46  47    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 23 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się