Forum dyskusyjne
14 stycznia 2015, 17:10 [cytuj]
BG11 powiedział/a:
Możliwa wymiana Soldado za Bacce. Ktoś za? Niezbyt sprawdzają się u nas te "opcje hiszpańskie"
Nie i nie

Swoja droga czemu nei chcemy kogos sprawdzonego na wyspach , jak Austin nie pyknie to warto Ingsa wyciagnac z Burnley i tyle.
swoja droga az sie lezka kreci w oku :
https://www.youtube.com/watch?v=z9Duzp1XLt0
Nie i nie :) Swoja droga czemu nei chcemy kogos sprawdzonego na wyspach , jak Austin nie pyknie to warto Ingsa wyciagnac z Burnley i tyle.
swoja droga az sie lezka kreci w oku :
https://www.youtube.com/watch?v=z9Duzp1XLt0
14 stycznia 2015, 19:23 [cytuj]
Chopaki spokojnie, ja użyłem tylko zmiekczenia nie miałem na celu kogokolwiek obrażać, a na pewno nie Totrenhamu. A to jak nazywam Tottenham (moj ukochany klub) nie zmienia stopnia kibicowani, a tym bardziej jaki ma sie avatar, ktory ma tylko pomóc w odróżnieniu użytkowników
Chopaki spokojnie, ja użyłem tylko zmiekczenia nie miałem na celu kogokolwiek obrażać, a na pewno nie Totrenhamu. A to jak nazywam Tottenham (moj ukochany klub) nie zmienia stopnia kibicowani, a tym bardziej jaki ma sie avatar, ktory ma tylko pomóc w odróżnieniu użytkowników
14 stycznia 2015, 19:47 [cytuj]
Jablona powiedział/a:
Totrenhamu
To może od razu St Totteringham's Day? Z mojej strony EOT bo to już się żenua robi
Oczywiście bez spinki
To może od razu St Totteringham's Day? Z mojej strony EOT bo to już się żenua robi :D
Oczywiście bez spinki :)
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
15 stycznia 2015, 08:40 [cytuj]
Soldado u nas się już nie odrodzi. Szkoda mi chłopa ale niech nie marnuje sobie ostatnich lat kariery i wraca do ESP. Po kolejnym https://vine.co/v/OD2hpFb3a2V ja bym się już naprawdę załamał.
Soldado u nas się już nie odrodzi. Szkoda mi chłopa ale niech nie marnuje sobie ostatnich lat kariery i wraca do ESP. Po kolejnym https://vine.co/v/OD2hpFb3a2V ja bym się już naprawdę załamał
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
15 stycznia 2015, 10:29 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Soldado u nas się już nie odrodzi. Szkoda mi chłopa ale niech nie marnuje sobie ostatnich lat kariery i wraca do ESP. Po kolejnym https://vine.co/v/OD2hpFb3a2V ja bym się już naprawdę załamał
Przecież wczoraj strzelił

co prawda nie w tą bramkę, ale takiemu zawodnikowi powinni zaliczyć jako prawidłową.
Przecież wczoraj strzelił :ok: co prawda nie w tą bramkę, ale takiemu zawodnikowi powinni zaliczyć jako prawidłową
Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
15 stycznia 2015, 12:24 [cytuj]
Soldado jest genialny. Piękne wyłożenie piłki na nogę i przepiękny strzał w poprzeczkę w sytuacji 100% Czego można oczekiwać po zawodniku za 30 mil. To już mnie nie irytuje jak on nie trafia, dla mnie to norma. A gadka typu AVB " Wieże ze Soldado w końcu się odblokuje " jest tak przereklamowana jak reklama Media Expert - Włączamy niskie ceny.!
Soldado jest genialny. Piękne wyłożenie piłki na nogę i przepiękny strzał w poprzeczkę w sytuacji 100% Czego można oczekiwać po zawodniku za 30 mil. To już mnie nie irytuje jak on nie trafia, dla mnie to norma. A gadka typu AVB " Wieże ze Soldado w końcu się odblokuje " jest tak przereklamowana jak reklama Media Expert - Włączamy niskie ceny.!
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
15 stycznia 2015, 12:29 [cytuj]
Trzeba mu zmienić pozycję - wczoraj dwie piękne asysty.
Trzeba mu zmienić pozycję - wczoraj dwie piękne asysty
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
15 stycznia 2015, 16:48 [cytuj]
Podobno chcemy Winstona Reida z WHU. Powinien być tani bo w lecie wygasa mu kontrakt. Ktoś jest w stanie powiedzieć o nim coś więcej niż to, że jest obrońcą?
Podobno chcemy Winstona Reida z WHU. Powinien być tani bo w lecie wygasa mu kontrakt. Ktoś jest w stanie powiedzieć o nim coś więcej niż to, że jest obrońcą?
15 stycznia 2015, 17:47 [cytuj]
Walu powiedział/a:
WHU nie chce go sprzedać w zime, wolą poczekać do końca sezonu i zeby odszedł na free.
TrueYid
Nawet literówek nie uznajesz? Coś wgl uznajesz? Bo masz problemy ze wszystkim i z każdym, przez takich jak ty nie chce się tu wchodzić.
WHU nie chce go sprzedać w zime, wolą poczekać do końca sezonu i zeby odszedł na free.
TrueYid
Nawet literówek nie uznajesz? Coś wgl uznajesz? Bo masz problemy ze wszystkim i z każdym, przez takich jak ty nie chce się tu wchodzić
15 stycznia 2015, 18:34 [cytuj]
Jablona powiedział/a:
TrueYid
Nawet literówek nie uznajesz? Coś wgl uznajesz? Bo masz problemy ze wszystkim i z każdym, przez takich jak ty nie chce się tu wchodzić
Napisałem bez spinki , więc czym czujesz się urażony?
Napisałem bez spinki , więc czym czujesz się urażony? :)
Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
15 stycznia 2015, 22:43 [cytuj]
TrueYid powiedział/a:
Napisałem bez spinki , więc czym czujesz się urażony?

To po co pisać w ogóle? po coś to chyba napisałeś?
16 stycznia 2015, 00:18 [cytuj]
Arcz powiedział/a:
Arcz przeczytaj to co napisałem wcześniej i powiedz, w którym miejscu się czepiłem. St. Totteringham przytoczyłem dla żartu, a tutaj widzę wszystko leci w myśl zasady uderz w stół a nożyce się odezwą. Obiecuję, że kolegi Jabłony już nigdy nie będę się czepiał

I nie obrażaj się, więcej dystansu.
Arcz przeczytaj to co napisałem wcześniej i powiedz, w którym miejscu się czepiłem. St. Totteringham przytoczyłem dla żartu, a tutaj widzę wszystko leci w myśl zasady uderz w stół a nożyce się odezwą. Obiecuję, że kolegi Jabłony już nigdy nie będę się czepiał :)I nie obrażaj się, więcej dystansu
Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
16 stycznia 2015, 00:47 [cytuj]
Defoe w Sunderlandzie ma zarabiać 70 tyś, także tym bardziej nie widzę sensu w jego zatrudnianiu.
Defoe w Sunderlandzie ma zarabiać 70 tyś, także tym bardziej nie widzę sensu w jego zatrudnianiu
16 stycznia 2015, 10:06 [cytuj]
Jak MIlik przejdzie do anali to dopiero przybedzie im Polskich kiboli swierzakow,juz widze te trolenie na naszej stronie.
Pisza i pisza o transferze napadziora do nas a tu nic,jauz chyba kazdy napastnik byl laczony z nami.
Jak MIlik przejdzie do anali to dopiero przybedzie im Polskich kiboli swierzakow,juz widze te trolenie na naszej stronie.
Pisza i pisza o transferze napadziora do nas a tu nic,jauz chyba kazdy napastnik byl laczony z nami. :)
16 stycznia 2015, 10:39 [cytuj]
Milik u nas to by było coś (dziadostwu to on nie jest potrzebny. Węgier teraz w innych piłkarzy targetuje), ale pod względem tym że więcej by się mówiło o klubie i byłoby więcej Tottenhamu w telewizji

Oczywiście że byłby napływ Eriksenów2015 czy Kane'ów2001 ale takie są konsekwencje popularności

Dobry zawodnik to trzeba brać a sam ponoć mówił że marzy o PL (bedzie tekst o nim w najnowszym Meczu 20 stycznia).

Jak odkopię skaner to wam podrzucę
Milik u nas to by było coś (dziadostwu to on nie jest potrzebny. Węgier teraz w innych piłkarzy targetuje), ale pod względem tym że więcej by się mówiło o klubie i byłoby więcej Tottenhamu w telewizji ;) Oczywiście że byłby napływ Eriksenów2015 czy Kane'ów2001 ale takie są konsekwencje popularności :D:luzik: Dobry zawodnik to trzeba brać a sam ponoć mówił że marzy o PL (bedzie tekst o nim w najnowszym Meczu 20 stycznia). :luzik: Jak odkopię skaner to wam podrzucę :luzik:
16 stycznia 2015, 12:38 [cytuj]
Tutto Mercato claim Adebayor is only willing to join Roma if they increase his currrent £110,000 a week wages.
Prędko to my się go nie pozbędziemy.
Tutto Mercato claim Adebayor is only willing to join Roma if they increase his currrent £110,000 a week wages.
Prędko to my się go nie pozbędziemy
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
16 stycznia 2015, 13:33 [cytuj]
Pozbyć pewnie się nie pozbędziemy ale wystarczy przeczekać. Jeszcze niespełna pół roku i skończy się sielanka.
Pozbyć pewnie się nie pozbędziemy ale wystarczy przeczekać. Jeszcze niespełna pół roku i skończy się sielanka. :luzik:
16 stycznia 2015, 14:04 [cytuj]
Adebayor to nie problem, Soldado to jest problem. Tego człowieka nie da się pozbyć bo jego cena, która była zawyżona spada z każdym wejściem na murawę Hiszpana.
Tottenham are reportedly considering a bid for AS Roma striker Mattia Destro in the ongoing January transfer window.
Adebayor to nie problem, Soldado to jest problem. Tego człowieka nie da się pozbyć bo jego cena, która była zawyżona spada z każdym wejściem na murawę Hiszpana.
Tottenham are reportedly considering a bid for AS Roma striker Mattia Destro in the ongoing January transfer window
Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
16 stycznia 2015, 14:06 [cytuj]
"Mattia Destro łączony z Tottenhamem"
ehhh i skończy pewnie (jeśli przejdzie) jak Lamela...
"Mattia Destro łączony z Tottenhamem"
ehhh i skończy pewnie (jeśli przejdzie) jak Lamela
16 stycznia 2015, 14:08 [cytuj]
Znowu jakieś wynalazki Baldiniego. Niech spierdziela.
Tak w ogóle to wytrenowaliśmy przed transferem żmije na swoim boisku treningowym.
https://pbs.twimg.com/media/B7eSyhTCMAEL1gy.jpg
Znowu jakieś wynalazki Baldiniego. Niech spierdziela.
Tak w ogóle to wytrenowaliśmy przed transferem żmije na swoim boisku treningowym.
https://pbs.twimg.com/media/B7eSyhTCMAEL1gy.jpg