Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  40  41  42  43  44    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2015 r. - zimowe okno transferowe
12 stycznia 2015, 16:24 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
Akurat w tym managerze 27 lat to szczyt formy u skrzydłowego (w poradach zdaje się piszą, że między 26 a 29 lat taki jest na ogół).

Ten post Druglera jest po prostu tak głupi... Drugler, z całym szacunkiem, nie chcę Cię obrazić, no ale... Niech ten Azza ma i 40 lat, ale jest profesjonalnym, zawodowo aktywnym piłkarzem i nie wiem z jakiej okazji najpierw go wrzucasz do jednego wora z piłkarzami emerytowanymi, a potem z kibicami, którzy nie zajmują się grą w piłkę zawodowo.

Co to za argument, że Lennon grał z Gomesem i Bassongiem? Tak dawno temu przez 90% meczów w sezonie mieliśmy w meczowej 18-tce jednego bramkarza, którego do Liverpoolu ściągał Roy Evans, a drugiego, który grał w Chelsea zanim przejął ją Abramowicz? Ja wiem, że skrzydłowy to nie bramkarz, ale jakoś wtedy te dinozaury wygryzły ze składu wyraźnie młodszego Gomesa. Ja osobiście żałuję, że - wyłączając Chadliego, który jest lepszy - reszta naszych skrzydłowych nie dostała tyle samo szans. Gdyby Lamela nie grał za narodowość, tygodniówkę i kwotę transferu to być może przegrywałby rywalizację i z Townsendem i z Lennonem
Wduwek z tym menagerem to byla ironia,nigdy nie gralem w menagera i nie "znam" sie na tej grze .generalnie mialem na mysli to ,ze jest teraz taka tendencja ,ze pilkarzy doswiadzonych odsyla sie na emeryture przez wszystkich nieomylnych ekspertow...
Wduwek z tym menagerem to byla ironia,nigdy nie gralem w menagera i nie "znam" sie na tej grze .generalnie mialem na mysli to ,ze jest teraz taka tendencja ,ze pilkarzy doswiadzonych odsyla sie na emeryture przez wszystkich nieomylnych ekspertow
12 stycznia 2015, 18:51 [cytuj]
Bacca i Lacazette - in :rotfl:

http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/tottenham-scout-seville-striker-carlos-4958971

Soldado i Adebayor - out
Bacca i Lacazette - in :rotfl: http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/tottenham-scout-seville-striker-carlos-4958971 Soldado i Adebayor - out
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
12 stycznia 2015, 20:21 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Bacca i Lacazette - in :rotfl:

http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/tottenham-scout-seville-striker-carlos-4958971

Soldado i Adebayor - out

Na razie Ade każdego adoratora odprawia z kwitkiem :P
Na razie Ade każdego adoratora odprawia z kwitkiem :P
Offence win games, defence wins titles
12 stycznia 2015, 20:43 [cytuj]
Chyba z tygodniowym "payslipem", który im pokazuje ;P
Chyba z tygodniowym "payslipem", który im pokazuje ;P
Can't Smile Without You!!!
12 stycznia 2015, 21:56 [cytuj]
Przecież ten cały Bacca to jest najbardziej przereklamowana miernota, jaką w życiu widziałem... (a jestem kibicem Lechii, więc trochę się już tych przereklamowanych miernot w życiu naoglądałem). To już lepiej niech Defoe wraca.

Natomiast Lacazette to już zupełnie inna para kaloszy :ok:
Przecież ten cały Bacca to jest najbardziej przereklamowana miernota, jaką w życiu widziałem... (a jestem kibicem Lechii, więc trochę się już tych przereklamowanych miernot w życiu naoglądałem). To już lepiej niech Defoe wraca. Natomiast Lacazette to już zupełnie inna para kaloszy :ok:
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
12 stycznia 2015, 22:04 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Przecież ten cały Bacca to jest najbardziej przereklamowana miernota, jaką w życiu widziałem... (a jestem kibicem Lechii, więc trochę się już tych przereklamowanych miernot w życiu naoglądałem). To już lepiej niech Defoe wraca.

Natomiast Lacazette to już zupełnie inna para kaloszy :ok:

racja
LacazeTTe - to byłoby piękne okienko zimowe
i już niec nie chce
.
racja LacazeTTe - to byłoby piękne okienko zimowe i już niec nie chce
12 stycznia 2015, 22:38 [cytuj]
Tottenham defender Kyle Naughton is being chased by Leicester who may have to pay £3m for his services, with Swansea and QPR also interested.

:luzik:
Tottenham defender Kyle Naughton is being chased by Leicester who may have to pay £3m for his services, with Swansea and QPR also interested. :luzik:
13 stycznia 2015, 08:13 [cytuj]
nic nie ma o tym, że holtby ponoc na stałe wyleciał :( ?
13 stycznia 2015, 09:06 [cytuj]
smackey powiedział/a:

Już o tym pisałem ale podaje raz jeszcze http://www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/startseite/613199/artikel_hsv-kauft-holtby-und-zahlt-spaeter---kreuzer-gekuendigt.html#omsearchresult

Holtby już dawno w HSV. Kicker podaje tylko fakty - to najbardziej wiarygodna niemiecka gazeta sportowa.
Już o tym pisałem ale podaje raz jeszcze: http://www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/startseite/613199/artikel_hsv-kauft-holtby-und-zahlt-spaeter---kreuzer-gekuendigt.html#omsearchresult Holtby już dawno w HSV. Kicker podaje tylko fakty - to najbardziej wiarygodna niemiecka gazeta sportowa
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
13 stycznia 2015, 13:16 [cytuj]
o Lacazette mozemy raczej juz zapomnieć ,a latem mogliśmy go spokojnie wyciągnąć(dodatkowo za normalne/male pieniadze) ,wielka szkoda,ze sie tak nie stało.Dla mnie jednak ten Bacca jest lepszy od Soldado;) ,ale pewnie skonczy się na samymy JD ,co i tak byłoby na chwilę obecną wzomcnieniem.
Ten cały Schar już gdzieś oficjalnie przeszedł??, to by było coś.Po meczu z Chelsea mogliśmy oszukiwać piłkarzy ,że się budzimy do bycia wielkim zespolem:D,a tak po meczu z Crystal to już nie dadzą sie nabrac:D.Dlatego ta porażka była nam podwójnie szkodliwa
o Lacazette mozemy raczej juz zapomnieć ,a latem mogliśmy go spokojnie wyciągnąć(dodatkowo za normalne/male pieniadze) ,wielka szkoda,ze sie tak nie stało.Dla mnie jednak ten Bacca jest lepszy od Soldado;) ,ale pewnie skonczy się na samymy JD ,co i tak byłoby na chwilę obecną wzomcnieniem. Ten cały Schar już gdzieś oficjalnie przeszedł??, to by było coś.Po meczu z Chelsea mogliśmy oszukiwać piłkarzy ,że się budzimy do bycia wielkim zespolem:D,a tak po meczu z Crystal to już nie dadzą sie nabrac:D.Dlatego ta porażka była nam podwójnie szkodliwa
13 stycznia 2015, 14:51 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Już o tym pisałem ale podaje raz jeszcze http://www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/startseite/613199/artikel_hsv-kauft-holtby-und-zahlt-spaeter---kreuzer-gekuendigt.html#omsearchresult

Holtby już dawno w HSV. Kicker podaje tylko fakty - to najbardziej wiarygodna niemiecka gazeta sportowa

A na oficjalnej stronie Tottkow, jest jeszcze jako loan.
A na oficjalnej stronie Tottkow, jest jeszcze jako loan
13 stycznia 2015, 17:45 [cytuj]
Jablona powiedział/a:
Tottkow

:|
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
13 stycznia 2015, 19:29 [cytuj]
TrueYid powiedział/a:

Jeden ma logo KFC w avatarze, drugi nazywa Tottenham tottkami (a mówimy o fanach [?] Spurs). No cóż :|
:| Jeden ma logo KFC w avatarze, drugi nazywa Tottenham tottkami (a mówimy o fanach [?] Spurs). No cóż :|
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
13 stycznia 2015, 20:05 [cytuj]
o kim mowisz ??
o kim mowisz ??
13 stycznia 2015, 20:10 [cytuj]
"Besiktas potwierdził, że nie mogli dojść do porozumienia z Tottenhamem w sprawie kwoty transfery Kaboula"

z Tottenham24

Mogli go nawet za darmo oddac. Tygodniowki by przynajmniej nie pobieral, a sportowo i tak nie ma juz nic do zaoferowania :bezradny:
"Besiktas potwierdził, że nie mogli dojść do porozumienia z Tottenhamem w sprawie kwoty transfery Kaboula" z Tottenham24 Mogli go nawet za darmo oddac. Tygodniowki by przynajmniej nie pobieral, a sportowo i tak nie ma juz nic do zaoferowania :bezradny:
13 stycznia 2015, 20:24 [cytuj]
http://www.standard.co.uk/sport/football/tottenham-transfer-news-parma-hold-adebayor-talks-but-strikers-wage-demands-leave-serie-a-move-in-doubt-9971771.html

wątpię czy ich stać na Adebayora ....
http://www.standard.co.uk/sport/football/tottenham-transfer-news-parma-hold-adebayor-talks-but-strikers-wage-demands-leave-serie-a-move-in-doubt-9971771.html wątpię czy ich stać na Adebayora
13 stycznia 2015, 20:26 [cytuj]
PieS powiedział/a:
"Besiktas potwierdził, że nie mogli dojść do porozumienia z Tottenhamem w sprawie kwoty transfery Kaboula"

z Tottenham24

Mogli go nawet za darmo oddac. Tygodniowki by przynajmniej nie pobieral, a sportowo i tak nie ma juz nic do zaoferowania :bezradny:

- penie Levy nie ustąpił o całe 13 funtów jak znam życie
.
.
- penie Levy nie ustąpił o całe 13 funtów jak znam życie .
13 stycznia 2015, 20:29 [cytuj]
Parma ma nowych właścicieli ,wiec moze tak, chociaz Ade pewnie strasznie duzo by chcial:D
Parma ma nowych właścicieli ,wiec moze tak, chociaz Ade pewnie strasznie duzo by chcial:D
13 stycznia 2015, 21:20 [cytuj]
MatMar powiedział/a:

Jeden ma logo KFC w avatarze, drugi nazywa Tottenham tottkami (a mówimy o fanach [?] Spurs). No cóż :|
Trzeci na zawodników napierdala równo. Ale cóż... to nic przy nazywaniu Tottenhamu Tottkami czy avatarze z KFC. :luzik:

Chociaż i tak nie jest tu źle. Mam zaobserwowanego takiego jednego delikwenta od MU który ma coś koło 600 obserwujących go i wyjeżdża wpisy typu "Carrick chuj" itp. "Kibic"
Trzeci na zawodników napierdala równo. Ale cóż... to nic przy nazywaniu Tottenhamu Tottkami czy avatarze z KFC. :luzik: Chociaż i tak nie jest tu źle. Mam zaobserwowanego takiego jednego delikwenta od MU który ma coś koło 600 obserwujących go i wyjeżdża wpisy typu "Carrick chuj" itp. "Kibic"
13 stycznia 2015, 21:39 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Trzeci na zawodników napierdala równo. Ale cóż... to nic przy nazywaniu Tottenhamu Tottkami czy avatarze z KFC. :luzik:

Chociaż i tak nie jest tu źle. Mam zaobserwowanego takiego jednego delikwenta od MU który ma coś koło 600 obserwujących go i wyjeżdża wpisy typu "Carrick chuj" itp. "Kibic"

:brawo:
:brawo:
|<  <<  <  40  41  42  43  44    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 33 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się