Forum dyskusyjne
11 stycznia 2015, 13:20 [cytuj]
http://www1.skysports.com/football/news/11731/9641074/manchester-city-agree-fee-of-16325m-plus-with-swansea-for-ivory-coast-striker-wilfried-bony
Bony >25m Soldado ~26m heh
http://www1.skysports.com/football/news/11731/9641074/manchester-city-agree-fee-of-16325m-plus-with-swansea-for-ivory-coast-striker-wilfried-bony
Bony >25m Soldado ~26m heh :)
11 stycznia 2015, 13:41 [cytuj]
Drugler przesadził z hańbom i nie zasłużeniem na koszulkę ale jednak ma też trochę racji bo trzymamy niektórych zawodników przez sentyment a nie ich formę. Mi już się słabo robi jak ciągle usprawiedliwiamy niektórych zawodników i ich słabe występy tym, że są wychowankami, starają się czy są legendami lub kiedyś wypalą. I nie chodzi mi tu o wyżej wymienionych bo na przykład Lennona bym jeszcze nie sprzedawał ale co Townsend wnosi do zespołu po za utożsamianiem się z klubem od dłuższego czasu?. Qrcze albo kibicujemy klubowi,szanujemy swoich zawodników i patrzymy na ich obecną dyspozycje albo jesteśmy sympatykami zawodników i patrzymy na ich dorobek.
Drugler przesadził z hańbom i nie zasłużeniem na koszulkę ale jednak ma też trochę racji bo trzymamy niektórych zawodników przez sentyment a nie ich formę. Mi już się słabo robi jak ciągle usprawiedliwiamy niektórych zawodników i ich słabe występy tym, że są wychowankami, starają się czy są legendami lub kiedyś wypalą. I nie chodzi mi tu o wyżej wymienionych bo na przykład Lennona bym jeszcze nie sprzedawał ale co Townsend wnosi do zespołu po za utożsamianiem się z klubem od dłuższego czasu?. Qrcze albo kibicujemy klubowi,szanujemy swoich zawodników i patrzymy na ich obecną dyspozycje albo jesteśmy sympatykami zawodników i patrzymy na ich dorobek
11 stycznia 2015, 13:57 [cytuj]
Dawsona tez pozbylismy sie lekka reka ale jaki by drewniany nei byl na 100% gralby lepiej niz to co po nim zostalo.
Ja widze ze jak tutaj sie dopadnie jakiegos zawodnika to w kolo Macieju trzeba go w komitywie objechac tylko nazwisko sie zmienia mozna zawsze wybrac z grona Fazio, Townsend,Soldado, Paulinho.
Jedno jest pewne , kogos do ataku sciagnac trzeba bo Harry nie uciagnie nam sam do top 4 i tyle .
Dawsona tez pozbylismy sie lekka reka ale jaki by drewniany nei byl na 100% gralby lepiej niz to co po nim zostalo.
Ja widze ze jak tutaj sie dopadnie jakiegos zawodnika to w kolo Macieju trzeba go w komitywie objechac tylko nazwisko sie zmienia mozna zawsze wybrac z grona Fazio, Townsend,Soldado, Paulinho.
Jedno jest pewne , kogos do ataku sciagnac trzeba bo Harry nie uciagnie nam sam do top 4 i tyle
11 stycznia 2015, 14:29 [cytuj]
Austin/Berahino/Ings , ktoś tej trójki . Najtańszy będzie Ings , ale nie koniecznie jest z nich najsłabszy . Zadowolony byłbym gdyby któryś z nich dołączył do nas już zimą.
Austin/Berahino/Ings , ktoś tej trójki . Najtańszy będzie Ings , ale nie koniecznie jest z nich najsłabszy . Zadowolony byłbym gdyby któryś z nich dołączył do nas już zimą
11 stycznia 2015, 16:28 [cytuj]
Sportowieco7 i MatMar . Danie szansy juniorom to zły pomysł ? Wydaje mi się , że jest on o niebo lepszy niż czekanie aż nasze "prezenty" za kase z Bale`a wypalą po 1,5 roku . Lennon zanotował 5 asyst w LM , w której bronił Gomes , grał BAE , Basong , Crouch i wielu innych - TO PO PROSTU BYŁO DAWNO . ( dla porównania od sezonu 12/13 do dzisiaj brał udział w tej samej ilości bramek ) . Idąc tym tokiem to ja bym ściągnął Pele , Maradone - darmowe transfery , tygodniówka większa ale w ciągu 20 lat ~~800 goli strzelą . Co to tego , że Townsend utożsamia się z klubem , a więc musi grać to jakiś marny żart . Równie dobrze mogę powiedzieć , że jest milion innych osób , którym bardziej zależy na klubie ( również tutaj na forum ) , a więc im też należy się gra w w Tottenhamie ? Nie na tym to polega
Sportowieco7 i MatMar . Danie szansy juniorom to zły pomysł ? Wydaje mi się , że jest on o niebo lepszy niż czekanie aż nasze "prezenty" za kase z Bale`a wypalą po 1,5 roku . Lennon zanotował 5 asyst w LM , w której bronił Gomes , grał BAE , Basong , Crouch i wielu innych - TO PO PROSTU BYŁO DAWNO . ( dla porównania od sezonu 12/13 do dzisiaj brał udział w tej samej ilości bramek ) . Idąc tym tokiem to ja bym ściągnął Pele , Maradone - darmowe transfery , tygodniówka większa ale w ciągu 20 lat ~~800 goli strzelą . Co to tego , że Townsend utożsamia się z klubem , a więc musi grać to jakiś marny żart . Równie dobrze mogę powiedzieć , że jest milion innych osób , którym bardziej zależy na klubie ( również tutaj na forum ) , a więc im też należy się gra w w Tottenhamie ? Nie na tym to polega
11 stycznia 2015, 17:53 [cytuj]
Dowson w Hull czesto ledwo się łapie na ławke. To pokazuje, że był za słaby do Tottenhamu. Ja bronie 1000 i Lennona z 2 powodów, nie ma ukrywać lubie ich, dwa sprzedanie 2 skrzydłowych jak mamy ich 4(licze Lamele) jest bardziej niż bezsensu, no i tak dodatkowo że jakiś czas już tutaj grają i ile zrobili dla tottenhamu mam juz bardziej na mysli lennona. A Towsend jest jeszcze młody. I zaczął ostatnio mniej strzelać.
Dowson w Hull czesto ledwo się łapie na ławke. To pokazuje, że był za słaby do Tottenhamu. Ja bronie 1000 i Lennona z 2 powodów, nie ma ukrywać lubie ich, dwa sprzedanie 2 skrzydłowych jak mamy ich 4(licze Lamele) jest bardziej niż bezsensu, no i tak dodatkowo że jakiś czas już tutaj grają i ile zrobili dla tottenhamu mam juz bardziej na mysli lennona. A Towsend jest jeszcze młody. I zaczął ostatnio mniej strzelać
11 stycznia 2015, 19:42 [cytuj]
http://transfery.info/72693,kolejny-wielki-transfer-leicester-pierwsza-oferta-odrzucona
atakować
http://transfery.info/72693,kolejny-wielki-transfer-leicester-pierwsza-oferta-odrzucona
atakować ;)
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
11 stycznia 2015, 20:43 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Lennon zanotował 5 asyst w LM , w której bronił Gomes , grał BAE , Basong , Crouch i wielu innych - TO PO PROSTU BYŁO DAWNO . ( dla porównania od sezonu 12/13 do dzisiaj brał udział w tej samej ilości bramek ) . Idąc tym tokiem to ja bym ściągnął Pele , Maradone - darmowe transfery , tygodniówka większa ale w ciągu 20 lat ~~800 goli strzelą .
Jak na mój gust to idziesz innym tokiem.
Jak na mój gust to idziesz innym tokiem
COYS!
11 stycznia 2015, 20:52 [cytuj]
Wraz z napływem pokroju Druglera IQ paruje ze Spursmanii
Wczoraj kilkadziesiąt postów na temat transferu Bale do Spurs, dzisiaj to...
Wraz z napływem pokroju Druglera IQ paruje ze Spursmanii :bezradny:
Wczoraj kilkadziesiąt postów na temat transferu Bale do Spurs, dzisiaj to
11 stycznia 2015, 21:07 [cytuj]
.
:nie:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
11 stycznia 2015, 21:18 [cytuj]
http://transfery.info/72692,liverpool-zastapi-balotellego-argentynczykiem
"PSG ograniczają finansowe zasady fair play ustanowione przez UEFA, więc przyjście Balotellego do francuskiego klubu jest uzależnione od sprzedaży dwójki napastników – Cavaniego lub Lavezziego."
atakować !
http://transfery.info/72692,liverpool-zastapi-balotellego-argentynczykiem
"PSG ograniczają finansowe zasady fair play ustanowione przez UEFA, więc przyjście Balotellego do francuskiego klubu jest uzależnione od sprzedaży dwójki napastników – Cavaniego lub Lavezziego."
atakować !
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
11 stycznia 2015, 21:59 [cytuj]
Napastnik pokroju Cavaniego w Spurs? Rany nie zasnę dzisiaj jak się rozmarzę
Tak schodząc na ziemię, podobno wymiana z Sevillą się szykuję. Bacca do Nas, Soldado do Andaluzji.
Napastnik pokroju Cavaniego w Spurs? Rany nie zasnę dzisiaj jak się rozmarzę :P
Tak schodząc na ziemię, podobno wymiana z Sevillą się szykuję. Bacca do Nas, Soldado do Andaluzji
Offence win games, defence wins titles
11 stycznia 2015, 23:14 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Napastnik pokroju Cavaniego w Spurs? Rany nie zasnę dzisiaj jak się rozmarzę
Tak schodząc na ziemię, podobno wymiana z Sevillą się szykuję. Bacca do Nas, Soldado do Andaluzji
zamienił stryjek siekierkę na kijek, oglądam Baccę regularnie (jak się da) i zupełnie niczym mnie nie przekonuje, już lepiej postarać się o Ingsa
zamienił stryjek siekierkę na kijek, oglądam Baccę regularnie (jak się da) i zupełnie niczym mnie nie przekonuje, już lepiej postarać się o Ingsa ;)
11 stycznia 2015, 23:22 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
a jakie ma znaczenie ze granie Lennona w Lm bylo dawno? Aaa zapomnialem ,pewnie wedlug jakiegos menagera czy czegos tam 27-letni zawodnik jest juz u schylku kariery....a co do grania mlodymi ,to nie widzisz jak mlody sklad mamy? Chcialbys zeby srednia wynosila 19 lat? Z reszta o czym tu dyskutowac z Toba...sorry
a jakie ma znaczenie ze granie Lennona w Lm bylo dawno? Aaa zapomnialem ,pewnie wedlug jakiegos menagera czy czegos tam 27-letni zawodnik jest juz u schylku kariery....a co do grania mlodymi ,to nie widzisz jak mlody sklad mamy? Chcialbys zeby srednia wynosila 19 lat? Z reszta o czym tu dyskutowac z Toba...sorry
12 stycznia 2015, 03:42 [cytuj]
sportowiec07 powiedział/a:
Akurat w tym managerze 27 lat to szczyt formy u skrzydłowego (w poradach zdaje się piszą, że między 26 a 29 lat taki jest na ogół).
Ten post Druglera jest po prostu tak głupi... Drugler, z całym szacunkiem, nie chcę Cię obrazić, no ale... Niech ten Azza ma i 40 lat, ale jest profesjonalnym, zawodowo aktywnym piłkarzem i nie wiem z jakiej okazji najpierw go wrzucasz do jednego wora z piłkarzami emerytowanymi, a potem z kibicami, którzy nie zajmują się grą w piłkę zawodowo.
Co to za argument, że Lennon grał z Gomesem i Bassongiem? Tak dawno temu przez 90% meczów w sezonie mieliśmy w meczowej 18-tce jednego bramkarza, którego do Liverpoolu ściągał Roy Evans, a drugiego, który grał w Chelsea zanim przejął ją Abramowicz? Ja wiem, że skrzydłowy to nie bramkarz, ale jakoś wtedy te dinozaury wygryzły ze składu wyraźnie młodszego Gomesa. Ja osobiście żałuję, że - wyłączając Chadliego, który jest lepszy - reszta naszych skrzydłowych nie dostała tyle samo szans. Gdyby Lamela nie grał za narodowość, tygodniówkę i kwotę transferu to być może przegrywałby rywalizację i z Townsendem i z Lennonem.
Akurat w tym managerze 27 lat to szczyt formy u skrzydłowego (w poradach zdaje się piszą, że między 26 a 29 lat taki jest na ogół).
Ten post Druglera jest po prostu tak głupi... Drugler, z całym szacunkiem, nie chcę Cię obrazić, no ale... Niech ten Azza ma i 40 lat, ale jest profesjonalnym, zawodowo aktywnym piłkarzem i nie wiem z jakiej okazji najpierw go wrzucasz do jednego wora z piłkarzami emerytowanymi, a potem z kibicami, którzy nie zajmują się grą w piłkę zawodowo.
Co to za argument, że Lennon grał z Gomesem i Bassongiem? Tak dawno temu przez 90% meczów w sezonie mieliśmy w meczowej 18-tce jednego bramkarza, którego do Liverpoolu ściągał Roy Evans, a drugiego, który grał w Chelsea zanim przejął ją Abramowicz? Ja wiem, że skrzydłowy to nie bramkarz, ale jakoś wtedy te dinozaury wygryzły ze składu wyraźnie młodszego Gomesa. Ja osobiście żałuję, że - wyłączając Chadliego, który jest lepszy - reszta naszych skrzydłowych nie dostała tyle samo szans. Gdyby Lamela nie grał za narodowość, tygodniówkę i kwotę transferu to być może przegrywałby rywalizację i z Townsendem i z Lennonem
COYS!
12 stycznia 2015, 10:17 [cytuj]
z Androsem wątpie aby przegrał, ale z Lennonem raczej napewno
z Androsem wątpie aby przegrał, ale z Lennonem raczej napewno ;P
12 stycznia 2015, 12:37 [cytuj]
Alexandre Lacazette jest celem transferowym Tottenhamu. Napastnik kosztować ma około 25 mln funtów. [Mirror] Tottenham24. Atakować . Chłopak ma 23Lata a w 19 meczach zdobył 17 goli, i 7 asyst. Może to i nie PL . Ale ja bym to chciał żeby to nie była plotka.
Alexandre Lacazette jest celem transferowym Tottenhamu. Napastnik kosztować ma około 25 mln funtów. [Mirror] Tottenham24. Atakować . Chłopak ma 23Lata a w 19 meczach zdobył 17 goli, i 7 asyst. Może to i nie PL . Ale ja bym to chciał żeby to nie była plotka
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
12 stycznia 2015, 13:56 [cytuj]
I ponoć tylko Krysia strzela wiecej niż on. No ładnie z tym że i tak skończy się na półśrodkach

Bacca i Defoe juz czekają na telefon

I ponoć tylko Krysia strzela wiecej niż on. No ładnie z tym że i tak skończy się na półśrodkach :mysli: Bacca i Defoe juz czekają na telefon :X:plotki:
12 stycznia 2015, 15:51 [cytuj]
Nic istotnego nie wydarzy się w tym okienku... Ale życzę wam miłej palpitacji serca przy każdej gazetowej paplaninie... Dobrej zabawy...
Nic istotnego nie wydarzy się w tym okienku... Ale życzę wam miłej palpitacji serca przy każdej gazetowej paplaninie... Dobrej zabawy
Can't Smile Without You!!!
12 stycznia 2015, 16:05 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Nic istotnego nie wydarzy się w tym okienku... Ale życzę wam miłej palpitacji serca przy każdej gazetowej paplaninie... Dobrej zabawy
Coś w tym jest co pisze tuczi, dyskusja rozwinęła się na 41 stron , a tu nawet jednego potwierdzonego transferu out/in. Mam wrażenie że to będzie bardzo nudne okienko w którym nie wydarzy się prawie nic , bądź zupełnie nic.
Coś w tym jest co pisze tuczi, dyskusja rozwinęła się na 41 stron , a tu nawet jednego potwierdzonego transferu out/in. Mam wrażenie że to będzie bardzo nudne okienko w którym nie wydarzy się prawie nic , bądź zupełnie nic