Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  2  3  4  5  6    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2015 r. - zimowe okno transferowe
28 października 2014, 16:12 [cytuj]
Ta, no to kupmy Lamberta. Albo Longa. Wtedy TOP4 mamy jak w banku.
Ta, no to kupmy Lamberta. Albo Longa. Wtedy TOP4 mamy jak w banku
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
28 października 2014, 18:34 [cytuj]
Podobno Lassana Diarra mile widziany na WHL.
Podobno Lassana Diarra mile widziany na WHL
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
28 października 2014, 22:36 [cytuj]
So-ton chce Kane ! :F - tak i go damy jak oni nam Morgana
So-ton chce Kane ! :F - tak i go damy jak oni nam Morgana
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
28 października 2014, 22:56 [cytuj]
MU daje 90 mln funtów z Bale :mysli:
zródło: Metro
MU daje 90 mln funtów z Bale :mysli: zródło: Metro
29 października 2014, 19:13 [cytuj]
Może jak poprosimy to nam oddadza Bale-a.
Damy im soldado :cwaniak:
Może jak poprosimy to nam oddadza Bale-a. Damy im soldado :cwaniak:
29 października 2014, 19:17 [cytuj]
własnie przecytalem ze Jermain Defoe na dołaczyć do QPR :szok: ponoć gadał z Harrym i ma dojść do transferu.

Kolejna plotka to taka że do QPR ma dołączyć też Pan Rose.
własnie przecytalem ze Jermain Defoe na dołaczyć do QPR :szok: ponoć gadał z Harrym i ma dojść do transferu. Kolejna plotka to taka że do QPR ma dołączyć też Pan Rose
29 października 2014, 23:35 [cytuj]
Arry - jest więźniem swoich ulubionych piłkarzy
Arry - jest więźniem swoich ulubionych piłkarzy
30 października 2014, 00:04 [cytuj]
no to mamy Newcastle w 1/4 Pucharu Ligi
no to mamy Newcastle w 1/4 Pucharu Ligi
30 października 2014, 00:22 [cytuj]
Myśle że tym razem im się nie uda.
Myśle że tym razem im się nie uda
1 listopada 2014, 13:38 [cytuj]
Aislinn007 powiedział/a:
Może jak poprosimy to nam oddadza Bale-a.
Damy im soldado :cwaniak:

Premiera nowego Football Managera już 7-go listopada, także niedługo wszyscy będziemy mieli okazję spróbować to zrobić :P
Premiera nowego Football Managera już 7-go listopada, także niedługo wszyscy będziemy mieli okazję spróbować to zrobić :P
COYS!
1 listopada 2014, 18:33 [cytuj]
out of topic- Brendan Rodgers on Tottenham last season: "When you spend £100million, you should be winning the league."
karma panie Brendan :cwaniak:
out of topic- Brendan Rodgers on Tottenham last season: "When you spend £100million, you should be winning the league." karma panie Brendan :cwaniak:
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
3 listopada 2014, 14:08 [cytuj]
Reports claim Tottenham are attempting to bring in Bayern Munich midfielder Xherdan Shaqiri this January.
Reports claim Tottenham are attempting to bring in Bayern Munich midfielder Xherdan Shaqiri this January
3 listopada 2014, 18:03 [cytuj]
Kolejny środkowy pomocnik ? nie , zdecydowanie nie - chyba , że miałby wrócić Raffa lub miał zostać Holtby .

Co myślicie na temat Reusa ? Wydaje mi się , że warto złożyć za niego ofertę , bo według mnie jest najbardziej niedocenianym zawodnikiem na świecie - statystyki te same co Bale z ostatniego sezonu u nas . Klauzule ma zapisaną na ( !!!!! ) 25 mln euro , ale pewnie w okolicach 35-40 będzie można go wykupić - pytanie czy będzie chciał dojść do nas .

Moja cierpliwość co do Soldado i Ade się skończyła i najchętniej sprzedałbym ich obydwóch i kupił 1 "porządnego" napastnika - typu Benteke .

Warto wypożyczyć Bentaleba bo chłopak ma potencjał , ale nie wydaje mi się aby przy tak grającym Masonie miał szansę wygryźć go ze składu ( bo Capoue i Eriksen chyba nie do ruszenia ) .
Kolejny środkowy pomocnik ? nie , zdecydowanie nie - chyba , że miałby wrócić Raffa lub miał zostać Holtby . Co myślicie na temat Reusa ? Wydaje mi się , że warto złożyć za niego ofertę , bo według mnie jest najbardziej niedocenianym zawodnikiem na świecie - statystyki te same co Bale z ostatniego sezonu u nas . Klauzule ma zapisaną na ( !!!!! ) 25 mln euro , ale pewnie w okolicach 35-40 będzie można go wykupić - pytanie czy będzie chciał dojść do nas . Moja cierpliwość co do Soldado i Ade się skończyła i najchętniej sprzedałbym ich obydwóch i kupił 1 "porządnego" napastnika - typu Benteke . Warto wypożyczyć Bentaleba bo chłopak ma potencjał , ale nie wydaje mi się aby przy tak grającym Masonie miał szansę wygryźć go ze składu ( bo Capoue i Eriksen chyba nie do ruszenia )
3 listopada 2014, 18:33 [cytuj]
po co nam ktoś do środka, jedynie powrót Holtbego i sprzedanie (Paulinho)/wypożyczenie (Bentaleb?) kogoś innego :)

Jeśli ma klauzule 25 mln, to wykładając 25 mln nie musimy już rozmawiać z borussią, no i jemu chyba konczy sie kontrakt, czyli pewnie za darmo do Bayernu, dobre kluby na pewno go obserwują, dlatego do nas nie dojdzie, bo wątpie abyśmy zapłacili wiecej jak BVB, a poziomem póki co jesteśmy nieco niżej;/
po co nam ktoś do środka, jedynie powrót Holtbego i sprzedanie (Paulinho)/wypożyczenie (Bentaleb?) kogoś innego :) Jeśli ma klauzule 25 mln, to wykładając 25 mln nie musimy już rozmawiać z borussią, no i jemu chyba konczy sie kontrakt, czyli pewnie za darmo do Bayernu, dobre kluby na pewno go obserwują, dlatego do nas nie dojdzie, bo wątpie abyśmy zapłacili wiecej jak BVB, a poziomem póki co jesteśmy nieco niżej;/
3 listopada 2014, 18:49 [cytuj]
Taki z Shaqiriego środkowy pomocnik, jak ze mnie gwiazda disco polo. Może oczywiście grać na środku, ale lepiej radzi sobie na skrzydłach. IMO trudno w tym momencie o lepszy transfer. On plus jakiś napastnik i możemy grać.
Taki z Shaqiriego środkowy pomocnik, jak ze mnie gwiazda disco polo. Może oczywiście grać na środku, ale lepiej radzi sobie na skrzydłach. IMO trudno w tym momencie o lepszy transfer. On plus jakiś napastnik i możemy grać
3 listopada 2014, 19:19 [cytuj]
skrzydłowy z zejściem do środka do strzału, tylko ze mamy już takich 2 na prawej pomocy , Lamela Townsend
skrzydłowy z zejściem do środka do strzału, tylko ze mamy już takich 2 na prawej pomocy , Lamela Townsend
3 listopada 2014, 20:48 [cytuj]
Townsend strzela za 3 .
Townsend strzela za 3
4 listopada 2014, 11:32 [cytuj]
http://www.bbc.com/sport/0/wales/29886661

Coś czuję, że atmosfera w szatni jest taka jakbym po pijaku teściową o kurew powyzywał i następnego dnia się dziwił, że żona nie chce ze mną gadać.
Zresztą Daviesowi nie dziwię się patrząc na "grę" naszej róży bez kolców.
http://www.bbc.com/sport/0/wales/29886661 Coś czuję, że atmosfera w szatni jest taka jakbym po pijaku teściową o kurew powyzywał i następnego dnia się dziwił, że żona nie chce ze mną gadać. Zresztą Daviesowi nie dziwię się patrząc na "grę" naszej róży bez kolców
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
4 listopada 2014, 11:57 [cytuj]
trzaska powiedział/a:
http://www.bbc.com/sport/0/wales/29886661

Coś czuję, że atmosfera w szatni jest taka jakbym po pijaku teściową o kurew powyzywał i następnego dnia się dziwił, że żona nie chce ze mną gadać.
Zresztą Daviesowi nie dziwię się patrząc na "grę" naszej róży bez kolców

Chyba "naszych kolców bez róży"..
Chyba "naszych kolców bez róży"
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
4 listopada 2014, 13:02 [cytuj]
Być może wcięło mi jakąś część artykułu, ale ja tam nic nie widzę o atmosferze w szatni. Moim skromnym ta akurat jest zadziwiająco niezła - vide radość piłkarzy po bramce Kane'a.
Być może wcięło mi jakąś część artykułu, ale ja tam nic nie widzę o atmosferze w szatni. Moim skromnym ta akurat jest zadziwiająco niezła - vide radość piłkarzy po bramce Kane'a
|<  <  2  3  4  5  6    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 30 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się