Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  37  38  39  40  41    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2015 r. - zimowe okno transferowe
9 stycznia 2015, 18:05 [cytuj]
Za rzadko widocznie wchodzisz, bo ten filmik (a pierwotnie gif) krążył tu jakieś 2 miesiące temu jak nie więcej. :hejka:
Za rzadko widocznie wchodzisz, bo ten filmik (a pierwotnie gif) krążył tu jakieś 2 miesiące temu jak nie więcej. :hejka:
10 stycznia 2015, 01:24 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Bony też grał w słabej lidze i wielu z was nie chciało go u nas(bo nie ograny w BPL, słaba liga holenderska etc) a teraz wiadomo co się dzieje.

Emenike znam tylko z tureckiej ligi. Nie gra źle, ale nie jest "szałowy"

Liga holenderska to przedsionek angielskiej. Mówienie, że to słaba liga to bzdura. A jeszcze większą jest mówienie, że tamtejsi zawodnicy nie sprawdzą się na wyspach :P (przykładów nawet nie wymieniam, bo za dużo ich)

Co do Dafoe - przyjechał tylko trenować, podobno, żeby utrzymać formę. Nie spodziewajmy się ostatecznego transferu do Spurs. Prędzej do QPR czy Lpoolu.

Lennon za 7mln... kurczę, szkoda by było. Niby dają tyle, ile jest wart Azza... ale, hm... szkoda go. Dobry skrzydłowy, choć bez głowy.

Wilfreda nie wyjmiemy, nie ma co marzyć. Przecież Levy nie wyłoży tyle hajsu na napadziora.

Dybala... umm... dobry talent, bez wątpienia. ale coś go nie widzę u nas :P Bardziej ufam holenderskim szkółkom niż włoskim (przynajmniej, jeśli chodzi o grę w BPL)

Napastnika znaleźć będzie ciężko. Wyjęcie Pellego z Soton jest pewnie prawie niemożliwe, podobnie jak z całą resztą. Może okazać się jedyną możliwością wyłożenie fortuny na którąś z gwiazdek.

Co do środka pola:

Paulinho out - choćby i za 7 mln, na to miejsce Delph - za 3-5mln, lub od przyszłego sezonu jako wolny transfer, jeśli jako wolny transfer (przejdzie do nas latem), wtedy ściągamy Rabiota na wypożyczenie, choćby do grzania ławy (ew. z opcją wykupu).
Liga holenderska to przedsionek angielskiej. Mówienie, że to słaba liga to bzdura. A jeszcze większą jest mówienie, że tamtejsi zawodnicy nie sprawdzą się na wyspach :P (przykładów nawet nie wymieniam, bo za dużo ich) Co do Dafoe - przyjechał tylko trenować, podobno, żeby utrzymać formę. Nie spodziewajmy się ostatecznego transferu do Spurs. Prędzej do QPR czy Lpoolu. Lennon za 7mln... kurczę, szkoda by było. Niby dają tyle, ile jest wart Azza... ale, hm... szkoda go. Dobry skrzydłowy, choć bez głowy. Wilfreda nie wyjmiemy, nie ma co marzyć. Przecież Levy nie wyłoży tyle hajsu na napadziora. Dybala... umm... dobry talent, bez wątpienia. ale coś go nie widzę u nas :P Bardziej ufam holenderskim szkółkom niż włoskim (przynajmniej, jeśli chodzi o grę w BPL) Napastnika znaleźć będzie ciężko. Wyjęcie Pellego z Soton jest pewnie prawie niemożliwe, podobnie jak z całą resztą. Może okazać się jedyną możliwością wyłożenie fortuny na którąś z gwiazdek. Co do środka pola: Paulinho out - choćby i za 7 mln, na to miejsce Delph - za 3-5mln, lub od przyszłego sezonu jako wolny transfer, jeśli jako wolny transfer (przejdzie do nas latem), wtedy ściągamy Rabiota na wypożyczenie, choćby do grzania ławy (ew. z opcją wykupu)
10 stycznia 2015, 02:18 [cytuj]
Dziś wYczytalem ze prezes Palermo wycenia Dybale na 40 mln ojro... także jego nie ma co brać pod uwagę bo nasz prezes nigdy nie da tyle za napastnik z tak słabej ligi jak serie a.
Dziś wYczytalem ze prezes Palermo wycenia Dybale na 40 mln ojro... także jego nie ma co brać pod uwagę bo nasz prezes nigdy nie da tyle za napastnik z tak słabej ligi jak serie a
10 stycznia 2015, 10:31 [cytuj]
KonradM powiedział/a:
Dziś wYczytalem ze prezes Palermo wycenia Dybale na 40 mln ojro... także jego nie ma co brać pod uwagę bo nasz prezes nigdy nie da tyle za napastnik z tak słabej ligi jak serie a

I do tego mówi że za 2 lata ten cały Dybala będzie lepszy od CR7
I do tego mówi że za 2 lata ten cały Dybala będzie lepszy od CR7
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
10 stycznia 2015, 11:00 [cytuj]
i dwa razy gorszy od Onomah-a :]
i dwa razy gorszy od Onomah-a :]
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
10 stycznia 2015, 11:02 [cytuj]
40 mln to dużo za dużo za kota w worku jakim na tę chwilę Dybala jest.
40 mln to dużo za dużo za kota w worku jakim na tę chwilę Dybala jest
COYS!
10 stycznia 2015, 11:13 [cytuj]
http://www.fichajes.net/noticias/giovinco-ira-premier-20150109.html

może wymiana na Ade ?
http://www.fichajes.net/noticias/giovinco-ira-premier-20150109.html może wymiana na Ade ?
10 stycznia 2015, 11:30 [cytuj]
Rafo , według mnie ten Giovinco nie będzie dobrym wzmocnieniem . Niby szybki , niby umie się znaleźć ale to taki Lennon ustawiony na szpicy .

Bale na wylocie z Realu . Co wy na to aby RM oddał nam go "za darmo" ? Umorzymy to co się u nas zapożyczyli do tego damy im Kaboula+Paulinho :D
Manchester podobno jest wstanie dać 117 mln funtów , ale Bale mówił że jak wróci to tylko do nas ... zobaczymy .
Rafo , według mnie ten Giovinco nie będzie dobrym wzmocnieniem . Niby szybki , niby umie się znaleźć ale to taki Lennon ustawiony na szpicy . Bale na wylocie z Realu . Co wy na to aby RM oddał nam go "za darmo" ? Umorzymy to co się u nas zapożyczyli do tego damy im Kaboula+Paulinho :D Manchester podobno jest wstanie dać 117 mln funtów , ale Bale mówił że jak wróci to tylko do nas ... zobaczymy
10 stycznia 2015, 11:33 [cytuj]
Skąd takie wieści o Bale'u ? Jeszcze niedawno czytałem gdzieś że ponoć jest bezcenny, a teraz na wylocie?
Skąd takie wieści o Bale'u ? Jeszcze niedawno czytałem gdzieś że ponoć jest bezcenny, a teraz na wylocie?
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
10 stycznia 2015, 12:03 [cytuj]
Drugler powiedział/a:

Manchester podobno jest wstanie dać 117 mln funtów , ale Bale mówił że jak wróci to tylko do nas ... zobaczymy

Skąd takie Złote Wieści, mości Druglerze?

Ten Man United serio powinien założyć własną ligę. Z boiskami ze złota i laserami.
Skąd takie Złote Wieści, mości Druglerze? Ten Man United serio powinien założyć własną ligę. Z boiskami ze złota i laserami
10 stycznia 2015, 12:40 [cytuj]
Ja tam bym się na żadne transfery nie nastawiał. :) Fajnie by było jakby udało nam się kogoś sprzedać. Dybala? Bony? :D Bez szans. Dobrze by było pozbyć się Ade, ale pewnie się nie uda. Poza tym po co nam te transfery jak wydajemy 30mln na gwiazdeczki a się okazuję, że świetnych zawodników już mamy w klubie. Czekam tylko jak wróci Pritchard. :) A jak już mamy na kogoś wydać kasę to ciekawą opcją jest Ings.
Ja tam bym się na żadne transfery nie nastawiał. :) Fajnie by było jakby udało nam się kogoś sprzedać. Dybala? Bony? :D Bez szans. Dobrze by było pozbyć się Ade, ale pewnie się nie uda. Poza tym po co nam te transfery jak wydajemy 30mln na gwiazdeczki a się okazuję, że świetnych zawodników już mamy w klubie. Czekam tylko jak wróci Pritchard. :) A jak już mamy na kogoś wydać kasę to ciekawą opcją jest Ings
10 stycznia 2015, 12:51 [cytuj]
Takie wieści o Bale jak te o Messim do Chelsea. W ogóle z dupy wyjęte. A ta śpiewka że wróci na WHL... chyba do strzyżenia trawnika na stadionie. Jako piłkarz on nie wróci chyba jak nikt lepszy nie będzie go chciał. Radzimy "jakoś" sobie bez niego i niech tak zostanie. Chciał pucharków i grania w koszulce Realu to niech tam siedzi.
Takie wieści o Bale jak te o Messim do Chelsea. W ogóle z dupy wyjęte. A ta śpiewka że wróci na WHL... chyba do strzyżenia trawnika na stadionie. Jako piłkarz on nie wróci chyba jak nikt lepszy nie będzie go chciał. Radzimy "jakoś" sobie bez niego i niech tak zostanie. Chciał pucharków i grania w koszulce Realu to niech tam siedzi
10 stycznia 2015, 12:52 [cytuj]
vebq powiedział/a:

iZgone powiedział/a:
Skąd takie Złote Wieści, mości Druglerze?

Skysports , podobno jest urażony krytyką ze strony hala dzieci .
[quote=iZgone]Skąd takie Złote Wieści, mości Druglerze?
10 stycznia 2015, 12:54 [cytuj]
http://metro.co.uk/2015/01/10/tottenham-in-advanced-transfer-talks-to-sign-marseilles-andre-ayew-5016705/

ech - dwa tygodnie brakuje mu do magicznego roku 9.0.
http://metro.co.uk/2015/01/10/tottenham-in-advanced-transfer-talks-to-sign-marseilles-andre-ayew-5016705/ ech - dwa tygodnie brakuje mu do magicznego roku 9.0
10 stycznia 2015, 13:07 [cytuj]
Mateuszek a mi się wydaje , że wróci .
Mówi się o przyjściu Reusa do Realu , a raczej Ronaldo na ławce nie usiądzie - kibice nie lubią Bale`a , więc jego marketingowość spada , do tego real ma sporo długów ( u nas też ) więc jakoś musi "wyjść na zero" .
To jest Tottenham - tu wszystko jest możliwe .
Mateuszek a mi się wydaje , że wróci . Mówi się o przyjściu Reusa do Realu , a raczej Ronaldo na ławce nie usiądzie - kibice nie lubią Bale`a , więc jego marketingowość spada , do tego real ma sporo długów ( u nas też ) więc jakoś musi "wyjść na zero" . To jest Tottenham - tu wszystko jest możliwe
10 stycznia 2015, 13:13 [cytuj]
A ja myślę, że oddadzą nam Bale'a za darmo i dorzucą Ronaldo.

Do tego jeszcze 2 dobre transfery i będziemy mieli atak marzeń 3xR: Ronaldo, Rooney, Rasiak.
A ja myślę, że oddadzą nam Bale'a za darmo i dorzucą Ronaldo. Do tego jeszcze 2 dobre transfery i będziemy mieli atak marzeń 3xR: Ronaldo, Rooney, Rasiak
COYS!
10 stycznia 2015, 13:58 [cytuj]
Transfer Ayew mnie cieszy :D Głównie dlatego, że go lubię. :P
Co do Bale'a w Spurs ponownie - byłoby super, ale bądźmy realistami - nie stać nas na jego tygodniówkę.

EDIT
http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/manchester-united-news-transfers-150million-4952307

Gareth może wrócić do angielskiej piłki. Miło by było, lubię go mimo wszystko. Nie odpierniczał szopek jak Luka Modric.
Szkoda, że do Mułów.
Ciekawe, czy rzeczywiście Bale tylko do Spurs chce wrócić. I ciekawe, ile tysięcy funtów tygodniówki przekona go do tego, że wystarczy zmienić tylko parę liter w man utd, parę usunąć, żeby wyszedł "Spurs"
Transfer Ayew mnie cieszy :D Głównie dlatego, że go lubię. :P Co do Bale'a w Spurs ponownie - byłoby super, ale bądźmy realistami - nie stać nas na jego tygodniówkę. EDIT http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/manchester-united-news-transfers-150million-4952307 Gareth może wrócić do angielskiej piłki. Miło by było, lubię go mimo wszystko. Nie odpierniczał szopek jak Luka Modric. Szkoda, że do Mułów. Ciekawe, czy rzeczywiście Bale tylko do Spurs chce wrócić. I ciekawe, ile tysięcy funtów tygodniówki przekona go do tego, że wystarczy zmienić tylko parę liter w man utd, parę usunąć, żeby wyszedł "Spurs"
10 stycznia 2015, 14:02 [cytuj]
Co tu o tygodniówce gadać jak Floro zaśpiewa (ofertę specjalną) łysemu 300 baniek za Bale. Łysy pazera dymał Pereza na tyle ile się dało. Żadnych promocyjnych cen nie będzie. W ogóle ja nie pojmuję że komuś moze się wydać to realne. Tutaj 30 baniek to rekord więc... :mysli:
Co tu o tygodniówce gadać jak Floro zaśpiewa (ofertę specjalną) łysemu 300 baniek za Bale. Łysy pazera dymał Pereza na tyle ile się dało. Żadnych promocyjnych cen nie będzie. W ogóle ja nie pojmuję że komuś moze się wydać to realne. Tutaj 30 baniek to rekord więc... :mysli:
10 stycznia 2015, 14:29 [cytuj]
Paradoksalnie Real ma u nas tyle długu , że oddanie nam Bale zmniejszyłoby owy dług .

Ade ma 150 tyś tygodniowo , Kaboul + Naughton pewnie koło 100 tysięcy , więc za 250 tyś tygodniowo pewnie by się zgodził .
Paradoksalnie Real ma u nas tyle długu , że oddanie nam Bale zmniejszyłoby owy dług . Ade ma 150 tyś tygodniowo , Kaboul + Naughton pewnie koło 100 tysięcy , więc za 250 tyś tygodniowo pewnie by się zgodził
10 stycznia 2015, 14:46 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Takie wieści o Bale jak te o Messim do Chelsea. W ogóle z dupy wyjęte. A ta śpiewka że wróci na WHL... chyba do strzyżenia trawnika na stadionie. Jako piłkarz on nie wróci chyba jak nikt lepszy nie będzie go chciał. Radzimy "jakoś" sobie bez niego i niech tak zostanie. Chciał pucharków i grania w koszulce Realu to niech tam siedzi

moze jak Lebron?:P
zdobył co chciał i wróci ciągnąć do góry Spurs:D

co do tygodniówki
Ade to jest jakieś 150
Naugton gdzieś widziałem ze 40
jeszcze chyba z 10 i jesteśmy na poziomie tego co dostaje w realu
a trzeba pamietać ze Paulinho warto by było sie pozbyć, pewnie dostaje 50, jak nie wiecej, Kaboul też jest do opchniecia to jest jakieś 50-70
zostaje kasa na napadziora, choć wolałbym stawiać na Kane;)

a co do kasy, Real miał nam dać chyba 150 mln, ile dali ;p
moze jak Lebron?:P zdobył co chciał i wróci ciągnąć do góry Spurs:D co do tygodniówki Ade to jest jakieś 150 Naugton gdzieś widziałem ze 40 jeszcze chyba z 10 i jesteśmy na poziomie tego co dostaje w realu a trzeba pamietać ze Paulinho warto by było sie pozbyć, pewnie dostaje 50, jak nie wiecej, Kaboul też jest do opchniecia to jest jakieś 50-70 zostaje kasa na napadziora, choć wolałbym stawiać na Kane;) a co do kasy, Real miał nam dać chyba 150 mln, ile dali ;p
|<  <<  <  37  38  39  40  41    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 24 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się