Forum dyskusyjne
8 stycznia 2015, 21:41 [cytuj]
Robimy postępy, w poprzednim okienku nie było mowy o napastniku
Robimy postępy, w poprzednim okienku nie było mowy o napastniku :F
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
8 stycznia 2015, 22:43 [cytuj]
iZgone powiedział/a:
Z innej beczki, marzy mi się, żeby Spurs powalczyło z Arsenalem o Bielika, żeby zwiększyć popularność klubu w Polsce
Ale by się sezonowców zleciało. Dramat.
Co do Emenike, widziałem go kilka razy w życiu (ostatnio na mistrzostwach), jak bym miał podsumować to co zobaczyłem w jednym zdaniu, to powiedziałbym, ze zawsze próbował, ale zazwyczaj mu nie wychodziło.
Ale by się sezonowców zleciało. Dramat.
Co do Emenike, widziałem go kilka razy w życiu (ostatnio na mistrzostwach), jak bym miał podsumować to co zobaczyłem w jednym zdaniu, to powiedziałbym, ze zawsze próbował, ale zazwyczaj mu nie wychodziło
8 stycznia 2015, 22:55 [cytuj]
Jak przeczytałem nagłówek to aż serce mocniej zabiło...
CHELSEA'S KANE DEAL
Chelsea have agreed a deal for Kane and don’t worry Tottenham fans it’s not Harry! The Blues are on the verge of loaning right-back Todd Kane to Championship side Nottingham Forest, writes the Daily Star. The21-year-old has been out on loan at Bristol City but has been re-called with a view to moving to the City Ground and it’s left a bad taste in the mouth of Robins manager Steve Cotterill.
He said: “Todd has been recalled by Chelsea and it has left a bit of a bad taste. I would have liked the opportunity to keep him for a bit longer, but he is Chelsea’s player and they can do whatever they want with him.
“I’ll be looking for a suitable replacement, that’s for sure, but I’ll only bring someone in if I think they are good enough.”
Jak przeczytałem nagłówek to aż serce mocniej zabiło... :boisie:
CHELSEA'S KANE DEAL
Chelsea have agreed a deal for Kane and don’t worry Tottenham fans it’s not Harry! The Blues are on the verge of loaning right-back Todd Kane to Championship side Nottingham Forest, writes the Daily Star. The21-year-old has been out on loan at Bristol City but has been re-called with a view to moving to the City Ground and it’s left a bad taste in the mouth of Robins manager Steve Cotterill.
He said: “Todd has been recalled by Chelsea and it has left a bit of a bad taste. I would have liked the opportunity to keep him for a bit longer, but he is Chelsea’s player and they can do whatever they want with him.
“I’ll be looking for a suitable replacement, that’s for sure, but I’ll only bring someone in if I think they are good enough.”
8 stycznia 2015, 23:00 [cytuj]
Emenike to sie tylko na Fifie nadaje ....
Emenike to sie tylko na Fifie nadaje
8 stycznia 2015, 23:11 [cytuj]
other way...
http://transfery.info/72542,tottenham-kaboul-na-wylocie-czterech-na-celowniku
other way...
http://transfery.info/72542,tottenham-kaboul-na-wylocie-czterech-na-celowniku
8 stycznia 2015, 23:37 [cytuj]
Ciężka sprawa z tym Lennonem. Niby racjonalnym posunięciem byłoby sprzedanie go za te 7 mln funtów, bo a) to niegłupie pieniądze b) szkoda, żeby taki piłkarz marnował się na ławce rezerwowych, ale z drugiej strony - jakoś nie mogę sobie wyobrazić Azzy w koszulce innej niż Tottenhamu. Tak naprawdę po odejściu Lennona nie zostanie już nikt ze "starej gwardii" Spurs.
Ciężka sprawa z tym Lennonem. Niby racjonalnym posunięciem byłoby sprzedanie go za te 7 mln funtów, bo a) to niegłupie pieniądze b) szkoda, żeby taki piłkarz marnował się na ławce rezerwowych, ale z drugiej strony - jakoś nie mogę sobie wyobrazić Azzy w koszulce innej niż Tottenhamu. Tak naprawdę po odejściu Lennona nie zostanie już nikt ze "starej gwardii" Spurs
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
9 stycznia 2015, 00:50 [cytuj]
Shurlle jest do wyciągnięcia z Chelsea i o niego bym spróbował powalczyć gościu pokazał na mistrzostwach co potrafi.
Shurlle jest do wyciągnięcia z Chelsea i o niego bym spróbował powalczyć gościu pokazał na mistrzostwach co potrafi
9 stycznia 2015, 00:59 [cytuj]
KonradM powiedział/a:
Shurlle jest do wyciągnięcia z Chelsea i o niego bym spróbował powalczyć gościu pokazał na mistrzostwach co potrafi
szkopuł w tym, że Wolfsburg daje za niego 30 mln euro ... chyba nas przebiją
szkopuł w tym, że Wolfsburg daje za niego 30 mln euro ... chyba nas przebiją ;)
9 stycznia 2015, 07:20 [cytuj]
http://www.express.co.uk/sport/football/550990/Arsenal-green-light-sign-striker-Alexandre-Lacazette-Lyon
http://www.express.co.uk/sport/football/550916/Tottenham-struggle-offload-Paulinho-clubs-baulks-inflated-asking-price
http://www.express.co.uk/sport/football/550990/Arsenal-green-light-sign-striker-Alexandre-Lacazette-Lyon
:|
http://www.express.co.uk/sport/football/550916/Tottenham-struggle-offload-Paulinho-clubs-baulks-inflated-asking-price
:]
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
9 stycznia 2015, 10:31 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Co?

7-8? To nie Chorwacja tobie tylko Polska gdzie talenty się sprzedaje za 2-4 mln i jeszcze się cieszą

odrzucili oferte Napoli na 8 mln euro "bo za mało". Legia sie ceni
odrzucili oferte Napoli na 8 mln euro "bo za mało". Legia sie ceni :ok:
9 stycznia 2015, 10:37 [cytuj]
BG11 powiedział/a:
odrzucili oferte Napoli na 8 mln euro "bo za mało". Legia sie ceni

Mówisz? To może w końcu zrozumieli że można wyciskać więcej a nie cieszyć się z ochłapów. Moje zdanie nt. to jest na bazie tych wcześniejszych transferów i żaden talent za tyle z tego kraju nie odszedł.
A z tym Lacazette to wiadomo że do odbytu pójdzie bo nie od dziś wiadomo że Francuzi to jak na wyspy to najprędzej do nich. Tylko po cholere im on?
Mówisz? To może w końcu zrozumieli że można wyciskać więcej a nie cieszyć się z ochłapów. Moje zdanie nt. to jest na bazie tych wcześniejszych transferów i żaden talent za tyle z tego kraju nie odszedł.
A z tym Lacazette to wiadomo że do odbytu pójdzie bo nie od dziś wiadomo że Francuzi to jak na wyspy to najprędzej do nich. Tylko po cholere im on?
9 stycznia 2015, 11:13 [cytuj]
Lacazetta można było spokojnie latem brać za rozsądne pieniądze ,bo Lyon miał spore problemy.(nie chodzi o nas, tylko tak ogolnie, co robia skauci ,a w szczegolnosci ci wszyscy dyrektorzy od transferow,zeby przegapic taka okazje,bo teraz skoro tylko CR7 ma wiecej goli ,to ciekawe ile bedzie trzeba za niego zaplacic).
Defoe jest juz gdzies oficjalnie wypozyczony na te dwa miechy?? bo ja bym go wziął.Teraz bedzie pelno meczow ,zwlaszcza ten puchar Anglii, z tymi nieszczesnymi powtorkami, Defoe bylby jak znalazl ,bo oprocz Kane`a to reszta naszych napastnikow to jeden wielki znak zapytania albo gorzej
Lacazetta można było spokojnie latem brać za rozsądne pieniądze ,bo Lyon miał spore problemy.(nie chodzi o nas, tylko tak ogolnie, co robia skauci ,a w szczegolnosci ci wszyscy dyrektorzy od transferow,zeby przegapic taka okazje,bo teraz skoro tylko CR7 ma wiecej goli ,to ciekawe ile bedzie trzeba za niego zaplacic).
Defoe jest juz gdzies oficjalnie wypozyczony na te dwa miechy?? bo ja bym go wziął.Teraz bedzie pelno meczow ,zwlaszcza ten puchar Anglii, z tymi nieszczesnymi powtorkami, Defoe bylby jak znalazl ,bo oprocz Kane`a to reszta naszych napastnikow to jeden wielki znak zapytania albo gorzej
9 stycznia 2015, 12:04 [cytuj]
https://vine.co/v/OWZPMtYtait
Szybkość Yedlina. Na pewno gorszy niż Naughton nie będzie.
https://vine.co/v/OWZPMtYtait
Szybkość Yedlina. Na pewno gorszy niż Naughton nie będzie
Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
9 stycznia 2015, 12:08 [cytuj]
Każdy to już jakiś miliard razy widział.
Każdy to już jakiś miliard razy widział
9 stycznia 2015, 14:11 [cytuj]
Turcy dementują plotki dot. Emenike. Ufff.
Turcy dementują plotki dot. Emenike. Ufff
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
9 stycznia 2015, 14:16 [cytuj]
Niby uff ale się boję że znajdą jeszcze "lepszego" cudaka. Ings dementi, Emenike dementi... kto zostaje jeszcze? Austin, Dybala... Lacazette nie licze bo to nie realne
Niby uff ale się boję że znajdą jeszcze "lepszego" cudaka. Ings dementi, Emenike dementi... kto zostaje jeszcze? Austin, Dybala... Lacazette nie licze bo to nie realne
9 stycznia 2015, 15:02 [cytuj]
Akurat Ings/Austin byliby dla nas mega wzmocnieniem , a Dybala to już solidny napastnik a ma dopiero 21 lat .
Akurat Ings/Austin byliby dla nas mega wzmocnieniem , a Dybala to już solidny napastnik a ma dopiero 21 lat
9 stycznia 2015, 15:47 [cytuj]
Yedlin in Under-21s squad tonight (whu away) ... szkoda, że nie ma transmisji
Yedlin in Under-21s squad tonight (whu away) ... szkoda, że nie ma transmisji
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
9 stycznia 2015, 16:03 [cytuj]
Dużo się mówi o napastniku który przyjdzie zima , a nie zdziwie się jak nikt nie przyjdzie , albo skończy się na jakimś emerycie .

.
jak chcemy się wzmacniać to Austin/Lacazette , nie jakieś cuda nie wiadomo skąd
Dużo się mówi o napastniku który przyjdzie zima , a nie zdziwie się jak nikt nie przyjdzie , albo skończy się na jakimś emerycie .:glupek:.
jak chcemy się wzmacniać to Austin/Lacazette , nie jakieś cuda nie wiadomo skąd
9 stycznia 2015, 16:37 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Każdy to już jakiś miliard razy widział
Ja nie widziałem
Ja nie widziałem :)
Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,