Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  35  36  37  38  39    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2015 r. - zimowe okno transferowe
8 stycznia 2015, 14:09 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
A tu nagle Emenike. Mam nadzieję, że to tylko debilna plota, chociaż ten jego wpis na Instagramie i pobyt w Londynie wydaje się podejrzany... Cóż, na szczęście w Londku jest nieco więcej klubów, niż tylko Tottenham

Emenike do Arsenalu! :P
Emenike do Arsenalu! :P
COYS!
8 stycznia 2015, 14:11 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Piszesz, jakbyś był jedynym, który "ma na koncie trochę okienek transferowych" ;P
A ty tak jakbyś miał na koncie tydzień styczności z tym transferowym bełkotem :X Troche dystansu, bo napalisz się na nie wiadomo co a potem się zawiedziesz mocno. Ja tak z troski o ciebie. :pies:
A ty tak jakbyś miał na koncie tydzień styczności z tym transferowym bełkotem :X Troche dystansu, bo napalisz się na nie wiadomo co a potem się zawiedziesz mocno. Ja tak z troski o ciebie. :pies:
8 stycznia 2015, 14:50 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
"25 maja 2011 roku Emenike przeszedł do Fenerbahçe SK. W sierpniu tego samego roku został sprzedany za 10 milionów euro do Spartaku Moskwa, po tym jak oskarżono go o ustawianie meczów."

mamy kłopoty z yu-yu Ade a teraz zamienimy go na hazardzistę ???

Chciałbym tylko przypomnieć, że ukochany przeze mnie Andros Townsend także miał karę trzech (albo dwóch?) spotkań za obstawianie meczy. Przeprosił i jest najbardziej Yiddo spośród naszych graczy. :D
http://www.standard.co.uk/sport/football/tottenham-transfer-news-agent-of-emmanuel-emenike-claims-spurs-are-keen-on-16m-striker-9962888.html

No to byłby moim zdaniem dramat. Po prostu. Przecież to już lepiej powalczyć o kogokolwiek sprawdzonego w BPL albo nawet z drugiej ligi.

a tak z innej beczki:
http://www.dailystar.co.uk/sport/football/418973/Chelsea-Barcelona-Lionel-Messi

Szkoda, że Rickiego Lamberta nie wyciągnęliśmy. Może znów by błysnął w spółce z Pochem

Z innej beczki, marzy mi się, żeby Spurs powalczyło z Arsenalem o Bielika, żeby zwiększyć popularność klubu w Polsce :D

Po przejrzeniu plotek zasmuca mnie fakt, że nie interesujemy się żadnym poważnym napastnikiem. Lipa.
Chciałbym tylko przypomnieć, że ukochany przeze mnie Andros Townsend także miał karę trzech (albo dwóch?) spotkań za obstawianie meczy. Przeprosił i jest najbardziej Yiddo spośród naszych graczy. :D http://www.standard.co.uk/sport/football/tottenham-transfer-news-agent-of-emmanuel-emenike-claims-spurs-are-keen-on-16m-striker-9962888.html No to byłby moim zdaniem dramat. Po prostu. Przecież to już lepiej powalczyć o kogokolwiek sprawdzonego w BPL albo nawet z drugiej ligi. a tak z innej beczki: http://www.dailystar.co.uk/sport/football/418973/Chelsea-Barcelona-Lionel-Messi Szkoda, że Rickiego Lamberta nie wyciągnęliśmy. Może znów by błysnął w spółce z Pochem Z innej beczki, marzy mi się, żeby Spurs powalczyło z Arsenalem o Bielika, żeby zwiększyć popularność klubu w Polsce :D Po przejrzeniu plotek zasmuca mnie fakt, że nie interesujemy się żadnym poważnym napastnikiem. Lipa
8 stycznia 2015, 15:00 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Ja tak z troski o ciebie. :pies:

Dziękuję, kochany jesteś :*

iZgone powiedział/a:
Z innej beczki, marzy mi się, żeby Spurs powalczyło z Arsenalem o Bielika, żeby zwiększyć popularność klubu w Polsce :D

Broń Boże!
Dziękuję, kochany jesteś :* [quote=iZgone]Z innej beczki, marzy mi się, żeby Spurs powalczyło z Arsenalem o Bielika, żeby zwiększyć popularność klubu w Polsce :D
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
8 stycznia 2015, 15:37 [cytuj]
Shaqiri oficjalnie w Interze.
Shaqiri oficjalnie w Interze
8 stycznia 2015, 16:39 [cytuj]
Slyszeliscie o naszy rzekomym zainteresowaniu Ondrejem Duda?
Info z twitka
Slyszeliscie o naszy rzekomym zainteresowaniu Ondrejem Duda? Info z twitka
8 stycznia 2015, 19:00 [cytuj]
Tak dobry zawodnik ale trzeba będzie z 7-8 mln EUR wyłożyć. ... a nie wiadomo czy by w Anglii dał radę.
Tak dobry zawodnik ale trzeba będzie z 7-8 mln EUR wyłożyć. ... a nie wiadomo czy by w Anglii dał radę
8 stycznia 2015, 19:25 [cytuj]
"Przedstawiciele pomocnika Legii Warszawa, Ondreja Dudy, potwierdzili, że Tottenham jest zainteresowany kupnem reprezentanta Słowacji."

z Tottenham24.pl
"Przedstawiciele pomocnika Legii Warszawa, Ondreja Dudy, potwierdzili, że Tottenham jest zainteresowany kupnem reprezentanta Słowacji." z Tottenham24.pl
8 stycznia 2015, 19:45 [cytuj]
KonradM powiedział/a:
Tak dobry zawodnik ale trzeba będzie z 7-8 mln EUR wyłożyć. ... a nie wiadomo czy by w Anglii dał radę
Co? :D 7-8? To nie Chorwacja tobie tylko Polska gdzie talenty się sprzedaje za 2-4 mln i jeszcze się cieszą :ok:
Co? :D 7-8? To nie Chorwacja tobie tylko Polska gdzie talenty się sprzedaje za 2-4 mln i jeszcze się cieszą :ok:
8 stycznia 2015, 20:07 [cytuj]
Była oferta napoli w tych granicach także myślę że tyle zarzadają. Juz się mówi ze będzie to rekord ligi. Akurat legia tez się interesuje i za mniej niż 6 to go nie puszcza bo jest bardzo duże zainteresowanie tym gościem.
Była oferta napoli w tych granicach także myślę że tyle zarzadają. Juz się mówi ze będzie to rekord ligi. Akurat legia tez się interesuje i za mniej niż 6 to go nie puszcza bo jest bardzo duże zainteresowanie tym gościem
8 stycznia 2015, 20:10 [cytuj]
Tutaj z przeglądu sportowego
ANGLIA Tottenham jest w trakcie dopinania transferu gwiazdy Fenerbahce. Emmanuel Emenike był obserwowany przez skautów Kogutów przez ostatnie tygodnie. Napastnik wywarł na nich dobre wrażenie i ci postanowili sprowadzić go na White Hart Lane. Według mediów londyński klub zapłaci Turkom 7.8 miliona funtów.

Metro
Tutaj z przeglądu sportowego ANGLIA Tottenham jest w trakcie dopinania transferu gwiazdy Fenerbahce. Emmanuel Emenike był obserwowany przez skautów Kogutów przez ostatnie tygodnie. Napastnik wywarł na nich dobre wrażenie i ci postanowili sprowadzić go na White Hart Lane. Według mediów londyński klub zapłaci Turkom 7.8 miliona funtów. Metro
8 stycznia 2015, 20:14 [cytuj]
Kurwa. Jak możemy kupować piłkarza, który nie grał w żadnej poważnej lidze, zamiast znaleźć kogoś sprawdzonego na wyspach? Nie rozumiem tego.
Kurwa. Jak możemy kupować piłkarza, który nie grał w żadnej poważnej lidze, zamiast znaleźć kogoś sprawdzonego na wyspach? Nie rozumiem tego
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
8 stycznia 2015, 20:43 [cytuj]
Nieznam zbyt tego Emennike , statystyk nie ma wprawdzie zlych, ale mimo nie najmłodszego już wieku, nie grał w mocnych ligach(bo do takich nie zaliczam Rosji i Turcji). Nauczyłem się juz aby nie skreslac nikogo przed daniem mu szansy , ale nie spodziewam się że jeśli przyszedł by do nas to potrafił nas wszystkich wprawić w euforię swoja grą.
Nieznam zbyt tego Emennike , statystyk nie ma wprawdzie zlych, ale mimo nie najmłodszego już wieku, nie grał w mocnych ligach(bo do takich nie zaliczam Rosji i Turcji). Nauczyłem się juz aby nie skreslac nikogo przed daniem mu szansy , ale nie spodziewam się że jeśli przyszedł by do nas to potrafił nas wszystkich wprawić w euforię swoja grą
8 stycznia 2015, 20:47 [cytuj]
Ponoć chelsea w lato dawała za niego 16 mln. Nie wiem czy jest to gość na miarę BPL ale myślę że głos przy tym transferze musiał mieć Mitchell bo chyba po to go ściągnęli. Trzeba zaufać i liczyć ze się sprawdzi jeżeli okaże się prawda jego transfer.
Ponoć chelsea w lato dawała za niego 16 mln. Nie wiem czy jest to gość na miarę BPL ale myślę że głos przy tym transferze musiał mieć Mitchell bo chyba po to go ściągnęli. Trzeba zaufać i liczyć ze się sprawdzi jeżeli okaże się prawda jego transfer
8 stycznia 2015, 20:59 [cytuj]
Everton daje za Azze 7 mln funtów. Ciekaw jestem czy mamy kogoś na oku na skrzydło...
Everton daje za Azze 7 mln funtów. Ciekaw jestem czy mamy kogoś na oku na skrzydło
8 stycznia 2015, 21:00 [cytuj]
Bony też grał w słabej lidze i wielu z was nie chciało go u nas(bo nie ograny w BPL, słaba liga holenderska etc) a teraz wiadomo co się dzieje.

Emenike znam tylko z tureckiej ligi. Nie gra źle, ale nie jest "szałowy"
Bony też grał w słabej lidze i wielu z was nie chciało go u nas(bo nie ograny w BPL, słaba liga holenderska etc) a teraz wiadomo co się dzieje. Emenike znam tylko z tureckiej ligi. Nie gra źle, ale nie jest "szałowy"
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
8 stycznia 2015, 21:08 [cytuj]
w bukmacherach może jest "szłowy"
w bukmacherach może jest "szłowy"
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
8 stycznia 2015, 21:09 [cytuj]
http://www.tottenhamhotspur.com/news/defoe-to-train-at-hotspur-way-080115/

:]
może powrót
http://www.tottenhamhotspur.com/news/defoe-to-train-at-hotspur-way-080115/ :] może powrót
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
8 stycznia 2015, 21:26 [cytuj]
jakby nie patrzeć defoe to trochę taki lepszy soldado - wytwarza sobie sporo sytuacji i sporo psuje (w przypadku soldado niemal wszystkie) psuje więc CZEMU NIE :D
jakby nie patrzeć defoe to trochę taki lepszy soldado - wytwarza sobie sporo sytuacji i sporo psuje (w przypadku soldado niemal wszystkie) psuje więc CZEMU NIE :D
8 stycznia 2015, 21:41 [cytuj]
Ale ma ofertę z Toronto wiec może wymiana ?;D
Ale ma ofertę z Toronto wiec może wymiana ?;D
|<  <<  <  35  36  37  38  39    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 26 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się