Forum dyskusyjne
7 stycznia 2015, 19:30 [cytuj]
http://www.turkish-football.com/tottenham-target-emenike-arrives-in-london/
http://www.turkish-football.com/tottenham-target-emenike-arrives-in-london/
7 stycznia 2015, 19:31 [cytuj]
Z tych plotek wynika że w zasadzie walczymy o wszystkich i wszędzie z kimś, aż się tego czytać nie chce, wiarygodność zerowa
Z tych plotek wynika że w zasadzie walczymy o wszystkich i wszędzie z kimś, aż się tego czytać nie chce, wiarygodność zerowa
7 stycznia 2015, 19:31 [cytuj]
Schneiderlina lubię i z chęcią widziałbym go u nas, pytanie tylko, czy jest nam niezbędny. Środek pola mamy obsadzony dość solidnie.
Schneiderlina lubię i z chęcią widziałbym go u nas, pytanie tylko, czy jest nam niezbędny. Środek pola mamy obsadzony dość solidnie
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
7 stycznia 2015, 19:43 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Schneiderlina lubię i z chęcią widziałbym go u nas, pytanie tylko, czy jest nam niezbędny. Środek pola mamy obsadzony dość solidnie
Solidnie? Wszyscy poza bentalebem i masonem do zwolnienia(Dembele, Paulinho, Capoue wszystko do odstrzału)
Solidnie? Wszyscy poza bentalebem i masonem do zwolnienia(Dembele, Paulinho, Capoue wszystko do odstrzału)
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
7 stycznia 2015, 19:48 [cytuj]
Jeśli kogoś sprzedamy, to wtedy jak najbardziej.
Ale dlaczego mielibyśmy pozbywać się Dembele? Rozumiem, że nie jest w najlepszej formie, ale bez przesady - dajmy mu wyjść z dołka. Szczególnie, że w meczu z Chelsea zagrał całkiem, całkiem.
Koniecznie trzeba sprzedać Paulinho i zastanowić się nad Capoue (Poch całkowicie go już skreślił?) - reszta środkowych niech zostanie.
Jeśli kogoś sprzedamy, to wtedy jak najbardziej.
Ale dlaczego mielibyśmy pozbywać się Dembele? Rozumiem, że nie jest w najlepszej formie, ale bez przesady - dajmy mu wyjść z dołka. Szczególnie, że w meczu z Chelsea zagrał całkiem, całkiem.
Koniecznie trzeba sprzedać Paulinho i zastanowić się nad Capoue (Poch całkowicie go już skreślił?) - reszta środkowych niech zostanie
7 stycznia 2015, 20:02 [cytuj]
Z Capoue i Dembele jeszcze absolutnie coś może być, to już wszystko zależy od planów Pocha wobec nich. Mnie się marzy zastąpienie P8 McCarthym. Schneiderlin jest dobry, ale 25 baniek to sporo jak na Tottenham. Irlandczyk byłby z 5 do 10 melonów tańszy.
Z Capoue i Dembele jeszcze absolutnie coś może być, to już wszystko zależy od planów Pocha wobec nich. Mnie się marzy zastąpienie P8 McCarthym. Schneiderlin jest dobry, ale 25 baniek to sporo jak na Tottenham. Irlandczyk byłby z 5 do 10 melonów tańszy
COYS!
7 stycznia 2015, 21:51 [cytuj]
niewykluczone, że naszym nowym napastnikiem będzie Emmanuel Emenike z Fenerbahce.
Najpierw prezes tureckiego klubu potwierdził, że się nim interesujemy. Potem wyszło na jaw, że Emmanuel jest w Londynie "na wakacjach".
A teraz sam piłkarz wrzuca na insta coś takiego
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/10906098_760166124077007_5050362508742041101_n.jpg?oh=4a187b5b9438a9fbde30bc44b9c4a418&oe=553D1F93&__gda__=1430281295_78f57cf0a4ba024fbae8e03b1f3c23c5
niewykluczone, że naszym nowym napastnikiem będzie Emmanuel Emenike z Fenerbahce.
Najpierw prezes tureckiego klubu potwierdził, że się nim interesujemy. Potem wyszło na jaw, że Emmanuel jest w Londynie "na wakacjach".
A teraz sam piłkarz wrzuca na insta coś takiego
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/10906098_760166124077007_5050362508742041101_n.jpg?oh=4a187b5b9438a9fbde30bc44b9c4a418&oe=553D1F93&__gda__=1430281295_78f57cf0a4ba024fbae8e03b1f3c23c5
7 stycznia 2015, 22:13 [cytuj]
Szału nie robi w tym sezonie, ciekawe jaka kwota za niego. Miejmy nadzieję, że jest to równoznaczne ze sprzedażą Ade gdziekolwiek.
Szału nie robi w tym sezonie, ciekawe jaka kwota za niego. Miejmy nadzieję, że jest to równoznaczne ze sprzedażą Ade gdziekolwiek
7 stycznia 2015, 22:23 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
Szału nie robi w tym sezonie, ciekawe jaka kwota za niego. Miejmy nadzieję, że jest to równoznaczne ze sprzedażą Ade gdziekolwiek
nie oglądam ligi tureckiej więc tak szczerze mówiąc nie wiem jak gra, liczby wrażenia wielkiego nie robią ... kilka dni temu pisano, że Fenerbahce odrzuciło naszą ofertę opiewającą na 10 baniek euro. Jeśli zaakceptowano, to pewnie dajemy kilka więcej ... ale ile? 13-14?
nie oglądam ligi tureckiej więc tak szczerze mówiąc nie wiem jak gra, liczby wrażenia wielkiego nie robią ... kilka dni temu pisano, że Fenerbahce odrzuciło naszą ofertę opiewającą na 10 baniek euro. Jeśli zaakceptowano, to pewnie dajemy kilka więcej ... ale ile? 13-14?
7 stycznia 2015, 22:32 [cytuj]
mosaj powiedział/a:
A może Ade na wymiane? Byłoby git.
A może Ade na wymiane? Byłoby git
COYS!
7 stycznia 2015, 23:16 [cytuj]
Wtedy jaki by nie byl ten emenike, bylby to dobry transfer
Wtedy jaki by nie byl ten emenike, bylby to dobry transfer:)
7 stycznia 2015, 23:24 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
A może Ade na wymiane? Byłoby git
to byłoby perfekcyjne rozwiązanie, ale mam nieodparte wrażenie, że jeszcze trochę się z Ade pomęczymy ...
to byłoby perfekcyjne rozwiązanie, ale mam nieodparte wrażenie, że jeszcze trochę się z Ade pomęczymy
7 stycznia 2015, 23:27 [cytuj]
mosaj powiedział/a:
to byłoby perfekcyjne rozwiązanie, ale mam nieodparte wrażenie, że jeszcze trochę się z Ade pomęczymy
Tylko pół roku kontraktu mu zostało, spokojnie
Tylko pół roku kontraktu mu zostało, spokojnie ;)
Offence win games, defence wins titles
8 stycznia 2015, 00:11 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Tylko pół roku kontraktu mu zostało, spokojnie

o pół roku za dużo, zawsze starałem się go bronić, zawsze postrzegałem go jako klasowego napastnika, ale jednak głowa nie do końca pracuje tak jak pracować powinna ...
ale nie ma o czym mówić, to temat o transferach a nie o Ade

z innej beczki - Swansea chce Naughtona, mówi się o 4 mln funtów.
o pół roku za dużo, zawsze starałem się go bronić, zawsze postrzegałem go jako klasowego napastnika, ale jednak głowa nie do końca pracuje tak jak pracować powinna ...
ale nie ma o czym mówić, to temat o transferach a nie o Ade ;) z innej beczki - Swansea chce Naughtona, mówi się o 4 mln funtów
8 stycznia 2015, 00:17 [cytuj]
"25 maja 2011 roku Emenike przeszedł do Fenerbahçe SK. W sierpniu tego samego roku został sprzedany za 10 milionów euro do Spartaku Moskwa, po tym jak oskarżono go o ustawianie meczów."
mamy kłopoty z yu-yu Ade a teraz zamienimy go na hazardzistę ???
Sadio B. - też ma balasy w głowie - niech się trzyma jak najdalej od WHL !!!
to już wolę mieć w napadzie Kane; Soldado i "kogoś z akademii"
"25 maja 2011 roku Emenike przeszedł do Fenerbahçe SK. W sierpniu tego samego roku został sprzedany za 10 milionów euro do Spartaku Moskwa, po tym jak oskarżono go o ustawianie meczów."
Sadio B. - też ma balasy w głowie - niech się trzyma jak najdalej od WHL !!! :boisie:
to już wolę mieć w napadzie Kane; Soldado i "kogoś z akademii" :mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
8 stycznia 2015, 01:43 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Sadio B. - też ma balasy w głowie - niech się trzyma jak najdalej od WHL !!!
to już wolę mieć w napadzie Kane; Soldado i "kogoś z akademii"

Zabrzmi śmiesznie(przez moje zamiłowanie do azjatów), ale zamiast jakiegoś Emenike zainteresowałbym się Okazakim. 17 występów - 10 goli w tym sezonie. W sumie na 50 występów w Mainz walnął 25 goli. Nie jest to droga opcja, a na pewno nie ustawia meczy, nie jeździ po pijaku i nie odpala petard w kiblu
Zabrzmi śmiesznie(przez moje zamiłowanie do azjatów), ale zamiast jakiegoś Emenike zainteresowałbym się Okazakim. 17 występów - 10 goli w tym sezonie. W sumie na 50 występów w Mainz walnął 25 goli. Nie jest to droga opcja, a na pewno nie ustawia meczy, nie jeździ po pijaku i nie odpala petard w kiblu
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
8 stycznia 2015, 08:27 [cytuj]
To Reusa lepiej też nie bierzmy. Tylko spokojnie żartuje sobie tylko.
To Reusa lepiej też nie bierzmy. Tylko spokojnie żartuje sobie tylko. :)
8 stycznia 2015, 09:46 [cytuj]
To ja już wolę Adebayora - bo jak już odpali, to odpali - niż kolejnego kota w worku, w dodatku z hazardowymi ciągotkami... Miał być Berahino, Ings albo Austin, a skończy się na Emenike? Kpina.
To ja już wolę Adebayora - bo jak już odpali, to odpali - niż kolejnego kota w worku, w dodatku z hazardowymi ciągotkami... Miał być Berahino, Ings albo Austin, a skończy się na Emenike? Kpina
8 stycznia 2015, 12:24 [cytuj]
Miał być? To że pismaki tak pisały to nie znaczy że tak miało być. Lepiej się przyzwyczaj że widzisz jakieś nazwiska to raczej oczekuj półśrodków zamiast "tego kogoś kto miał być". Pismaki mają swoją teorię ale łysy jest łysy i ma inną

No bo po cholere płacić 20 mln za ludzi sprawdzonych w Premier League jak można zapłacić 10 za gościa z azjatyckiego wypizdowa który na dodatek ma "fajne" staty. To jest łysy tego nie ogarniesz
Ja trochę okienek transferowych mam na koncie więc wykładam lache na dejli mejle, dejli stary i nawet na to co mówi nasz menager bo wierzyłem w te bełkoty i też wielkie oczy robiłem "Ale, ale, ale %&*@# jak to?!?". Wierzę tylko Sky bo zwykle mają wiarygodne info no i na oficjalki ze zdjęciami sprzed ośrodka.
Miał być? To że pismaki tak pisały to nie znaczy że tak miało być. Lepiej się przyzwyczaj że widzisz jakieś nazwiska to raczej oczekuj półśrodków zamiast "tego kogoś kto miał być". Pismaki mają swoją teorię ale łysy jest łysy i ma inną :luzik: No bo po cholere płacić 20 mln za ludzi sprawdzonych w Premier League jak można zapłacić 10 za gościa z azjatyckiego wypizdowa który na dodatek ma "fajne" staty. To jest łysy tego nie ogarniesz :kwiatek:
Ja trochę okienek transferowych mam na koncie więc wykładam lache na dejli mejle, dejli stary i nawet na to co mówi nasz menager bo wierzyłem w te bełkoty i też wielkie oczy robiłem "Ale, ale, ale %&*@# jak to?!?". Wierzę tylko Sky bo zwykle mają wiarygodne info no i na oficjalki ze zdjęciami sprzed ośrodka
8 stycznia 2015, 13:56 [cytuj]
Piszesz, jakbyś był jedynym, który "ma na koncie trochę okienek transferowych"
O takim Berahino w kontekście gry u nas pisały nie tylko brukowce, ale i te, powiedzmy, poważniejsze portale/gazety. A tu nagle Emenike. Mam nadzieję, że to tylko debilna plota, chociaż ten jego wpis na Instagramie i pobyt w Londynie wydaje się podejrzany... Cóż, na szczęście w Londku jest nieco więcej klubów, niż tylko Tottenham.
Piszesz, jakbyś był jedynym, który "ma na koncie trochę okienek transferowych" ;P
O takim Berahino w kontekście gry u nas pisały nie tylko brukowce, ale i te, powiedzmy, poważniejsze portale/gazety. A tu nagle Emenike. Mam nadzieję, że to tylko debilna plota, chociaż ten jego wpis na Instagramie i pobyt w Londynie wydaje się podejrzany... Cóż, na szczęście w Londku jest nieco więcej klubów, niż tylko Tottenham