Forum dyskusyjne
6 stycznia 2015, 21:44 [cytuj]
gdzieś czytałem ze Bony ma klauzule 19 mln funtów, to jak damy 20 to dlaczego jeszcze Caroll
może jest porobiony, bo też chwilke patrzyłem nad tym jego wpisem ;p
gdzieś czytałem ze Bony ma klauzule 19 mln funtów, to jak damy 20 to dlaczego jeszcze Caroll:P
6 stycznia 2015, 21:56 [cytuj]
Tak mam słownik w telefonie i jak szybko pisze to nieraz nie zauważam.
Tak mam słownik w telefonie i jak szybko pisze to nieraz nie zauważam
6 stycznia 2015, 22:00 [cytuj]
http://pilkanozna.pl/index.php/Wydarzenia/Ligi-zagraniczne-Anglia/569971-xherdan-shaqiri-zagra-w-liverpoolu.html
Jeżeli to prawda to słabo, chętnie bym go widział u nas..
http://pilkanozna.pl/index.php/Wydarzenia/Ligi-zagraniczne-Anglia/569971-xherdan-shaqiri-zagra-w-liverpoolu.html
Jeżeli to prawda to słabo, chętnie bym go widział u nas
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
6 stycznia 2015, 22:06 [cytuj]
Dopiero co pisali, że Shaqiri wybrał Włochy - Inter bodajże - a teraz znów powraca Liverpool. Ciężko się połapać w tych plotkach.
Dopiero co pisali, że Shaqiri wybrał Włochy - Inter bodajże - a teraz znów powraca Liverpool. Ciężko się połapać w tych plotkach
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
6 stycznia 2015, 22:24 [cytuj]
A tak z innej beczki: Assou-Ekotto to jeszcze żyje? Jeśli tak to może uda się znaleźć mu innego płatnika tygodniówki w tym okienku? Zawsze jakaś oszczędność.
A tak z innej beczki: Assou-Ekotto to jeszcze żyje? Jeśli tak to może uda się znaleźć mu innego płatnika tygodniówki w tym okienku? Zawsze jakaś oszczędność
COYS!
6 stycznia 2015, 23:05 [cytuj]
Robert powiedział/a:
gdzieś czytałem ze Bony ma klauzule 19 mln funtów, to jak damy 20 to dlaczego jeszcze Caroll
Bony miał taką klauzulę przed przedłużeniem kontaktu... w lato był do wyciągnięcia za 19 mln... przespalismy ten okres a teraz trzeba bulic. Chociaż pewnie i tak będzie grał w city lepsza kasa, trofea...
Bony miał taką klauzulę przed przedłużeniem kontaktu... w lato był do wyciągnięcia za 19 mln... przespalismy ten okres a teraz trzeba bulic. Chociaż pewnie i tak będzie grał w city lepsza kasa, trofea
7 stycznia 2015, 13:22 [cytuj]
http://www.101greatgoals.com/blog/i-wont-be-going-anywhere-tottenhams-andros-townsend-confirms-hes-staying-standard/ i jak tu go sprzedać

?
http://www.101greatgoals.com/blog/i-wont-be-going-anywhere-tottenhams-andros-townsend-confirms-hes-staying-standard/ i jak tu go sprzedać
:( ?
7 stycznia 2015, 14:21 [cytuj]
A ja bym go nie widział u nas

Dla mnie to taki nieco słabszy Lamela lewego skrzydła (tylko niech Lamela rozwinie skrzydła)
Wduwek powiedział/a:
A tak z innej beczki: Assou-Ekotto to jeszcze żyje? Jeśli tak to może uda się znaleźć mu innego płatnika tygodniówki w tym okienku? Zawsze jakaś oszczędność
BAE powiedział, że zostaje w Spurs (dosyć dawno temu) do końca kontraktu w jednym z wywiadów. Wygonić go będzie ciężko.
A kto w ogóle chce go sprzedawać?

Szaleństwem by to było, moim zdaniem.
A ja bym go nie widział u nas :P Dla mnie to taki nieco słabszy Lamela lewego skrzydła (tylko niech Lamela rozwinie skrzydła)
[quote=Wduwek]A tak z innej beczki: Assou-Ekotto to jeszcze żyje? Jeśli tak to może uda się znaleźć mu innego płatnika tygodniówki w tym okienku? Zawsze jakaś oszczędność
7 stycznia 2015, 14:28 [cytuj]
Kilka plotek :
-Wenger jest chętny do kupna Llorisa - hahahaha
-Berahino przejdzie ( ? ) do nas za Lennona i Townsenda
-Włączyliśmy się do walki o Bonego
Według mnie - jeśli chcemy mieć światowej klasy napastnika ( podejrzewam ) na 3-4 sezony to Levy musi przygotować 35 mln funtów , jeśli chcemy młodą ( kolejną ) gwiazdę to Berahino za ~~ 20 mln funtów .
EDIT: Po krótkim namyśleniu można porozmawiać z agentami Lacazette i Dybali .
Kilka plotek :
-Wenger jest chętny do kupna Llorisa - hahahaha
-Berahino przejdzie ( ? ) do nas za Lennona i Townsenda
-Włączyliśmy się do walki o Bonego
Według mnie - jeśli chcemy mieć światowej klasy napastnika ( podejrzewam ) na 3-4 sezony to Levy musi przygotować 35 mln funtów , jeśli chcemy młodą ( kolejną ) gwiazdę to Berahino za ~~ 20 mln funtów .
EDIT: Po krótkim namyśleniu można porozmawiać z agentami Lacazette i Dybali
7 stycznia 2015, 15:14 [cytuj]
Ja bym widział u nas napastnika który pogodzi się z rolą rezerwowego, bo jednak sadzanie Kane'a na ławce to zła decyzja(chyba nie musze tłumaczyć dlaczego?). Wg mnie najbardziej jest nam potrzebny środkowy pomocnik (i tu powinniśmy zainwestować największe pieniądze) i jakiś szybki przebojowy skrzydłowy. Bardzo bym chciał Schneiderlina u nas ale to raczej nierealne na ten moment. Naszym największym problemem jest teraz rozegranie, kiedyś byli odpowiedzialni za to VdV i Modric, teraz Eriksen i Mason i niestety wg mnie nasz wychowanek nie jest w stanie zapewnić odpowiedniej jakości do walki w Europie, dlatego w pierwszej kolejności na środku w poszukał bym wzmocnień. Sporym problemem jest też to że Eriksen nie ma tak naprawdę żadnego zmiennika bo umówmy się P8 na 10 się nie nadaje(gdzie on się w ogóle nadaje?)a zdrowa rywalizacja zawsze dodaje ambicji na treningu.
Ja bym widział u nas napastnika który pogodzi się z rolą rezerwowego, bo jednak sadzanie Kane'a na ławce to zła decyzja(chyba nie musze tłumaczyć dlaczego?). Wg mnie najbardziej jest nam potrzebny środkowy pomocnik (i tu powinniśmy zainwestować największe pieniądze) i jakiś szybki przebojowy skrzydłowy. Bardzo bym chciał Schneiderlina u nas ale to raczej nierealne na ten moment. Naszym największym problemem jest teraz rozegranie, kiedyś byli odpowiedzialni za to VdV i Modric, teraz Eriksen i Mason i niestety wg mnie nasz wychowanek nie jest w stanie zapewnić odpowiedniej jakości do walki w Europie, dlatego w pierwszej kolejności na środku w poszukał bym wzmocnień. Sporym problemem jest też to że Eriksen nie ma tak naprawdę żadnego zmiennika bo umówmy się P8 na 10 się nie nadaje(gdzie on się w ogóle nadaje?)a zdrowa rywalizacja zawsze dodaje ambicji na treningu
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
7 stycznia 2015, 15:16 [cytuj]
Ten Beraino cały to ponoć szambo w głowie ma. Jak dla mnie to się wwalimy w niezłe gówno go kupując. Potem foszki, sroszki itp. no ale my jesteśmy z tego znani że lubimy sobie sami kłody pod nogi rzucać
Ten Beraino cały to ponoć szambo w głowie ma. Jak dla mnie to się wwalimy w niezłe gówno go kupując. Potem foszki, sroszki itp. no ale my jesteśmy z tego znani że lubimy sobie sami kłody pod nogi rzucać :zalamka:
7 stycznia 2015, 15:43 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Ten Beraino cały to ponoć szambo w głowie ma. Jak dla mnie to się wwalimy w niezłe gówno go kupując. Potem foszki, sroszki itp. no ale my jesteśmy z tego znani że lubimy sobie sami kłody pod nogi rzucać

Dokładnie tak jak piszesz. Chłopak ma 21 lat, tak na dobrą sprawę dopiero od pół roku zaczął coś strzelać regularniej ale przeplata dobre mecze z fatalnymi. Do tego niezły z niego imprezowicz, talentu nie można mu odmówić ale nie do końca poukładany z niego facet. 19 stycznia odbędzię się jego sprawa o jazdę z dużą prędkością po pijaku... Wydać około 20 milionów za kota w worku to trochę za duże ryzyko po naszych nietrafionych transferach za kadencji AVB. Nikt nie wie czy będzię z niego drugi Kane czy drugi Balotelli ??
Dokładnie tak jak piszesz. Chłopak ma 21 lat, tak na dobrą sprawę dopiero od pół roku zaczął coś strzelać regularniej ale przeplata dobre mecze z fatalnymi. Do tego niezły z niego imprezowicz, talentu nie można mu odmówić ale nie do końca poukładany z niego facet. 19 stycznia odbędzię się jego sprawa o jazdę z dużą prędkością po pijaku... Wydać około 20 milionów za kota w worku to trochę za duże ryzyko po naszych nietrafionych transferach za kadencji AVB. Nikt nie wie czy będzię z niego drugi Kane czy drugi Balotelli ??
7 stycznia 2015, 16:31 [cytuj]
To ja proponuję Djuricicia z Benfiki, albo Lazaro z Salzburga jako rezerwowego dla Erkisena.
To ja proponuję Djuricicia z Benfiki, albo Lazaro z Salzburga jako rezerwowego dla Erkisena
7 stycznia 2015, 17:12 [cytuj]
Jablona powiedział/a:
To ja proponuję Djuricicia z Benfiki, albo Lazaro z Salzburga jako rezerwowego dla Erkisena
Parafrazując klasyka - lubię tylko tych piłkarzy, których znam, więc jestem na nie
Parafrazując klasyka - lubię tylko tych piłkarzy, których znam, więc jestem na nie :muza:
7 stycznia 2015, 17:17 [cytuj]
Scauting Matmar scauting
Scauting Matmar scauting :D
7 stycznia 2015, 17:58 [cytuj]
Środek pola ? Tani ? Doświadczony ? Thiago Motta - na wylocie z PSG i podobno walczymy o niego z Manchesterem
Środek pola ? Tani ? Doświadczony ? Thiago Motta - na wylocie z PSG i podobno walczymy o niego z Manchesterem
7 stycznia 2015, 18:47 [cytuj]
Jak z Manchesterem, to na pewno mamy OGROMNE szanse!
Jak z Manchesterem, to na pewno mamy OGROMNE szanse!
7 stycznia 2015, 18:49 [cytuj]
A Kramarić w Leicester.
A Kramarić w Leicester
7 stycznia 2015, 19:13 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
A Kramarić w Leicester
Wyobraźcie sobie minę Ruskiego jak mu Leicester sprzatnelo z przed twarzy "pewniaka"
Jablona powiedział/a:
Djuricic jak najbardziej na tak, typ nie dostał poważnej szansy w Benfice, a talent ma nieprzeciętny. Tego drugiego w akcji nigdy nie widziałem, więc wypowiadał się nie będę. Jeśli już mówimy o takich egzotycznych transferach to ja bym dodal Brozovica z Dynama Zagrzeb. To może być nowy Luka Modric tylko taki trochę bardziej ofensywny.
Wyobraźcie sobie minę Ruskiego jak mu Leicester sprzatnelo z przed twarzy "pewniaka":D
[quote=Jablona]To ja proponuję Djuricicia z Benfiki, albo Lazaro z Salzburga jako rezerwowego dla Erkisena
7 stycznia 2015, 19:23 [cytuj]
http://transfery.info/72509,dwaj-rywale-z-polnocnego-londynu-powalcza-o-schneiderlina
Co myślicie? 25 mln funtów...
http://transfery.info/72509,dwaj-rywale-z-polnocnego-londynu-powalcza-o-schneiderlina
Co myślicie? 25 mln funtów