Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  32  33  34  35  36    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2015 r. - zimowe okno transferowe
6 stycznia 2015, 12:36 [cytuj]
Delph to całkiem spoko grajek. Szybki, dynamiczny, technicznie też całkiem dobry, no i czasem też potrafi ładnie z dystansu odpalić. Zresztą chyba kończy mu się kontrakt w lecie, lecz nie jestem do końca pewien. :cwaniak:
Delph to całkiem spoko grajek. Szybki, dynamiczny, technicznie też całkiem dobry, no i czasem też potrafi ładnie z dystansu odpalić. Zresztą chyba kończy mu się kontrakt w lecie, lecz nie jestem do końca pewien. :cwaniak:
6 stycznia 2015, 13:59 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
ADO Den Haag :-)

no - po nitce do kłębka i jesteśmy w Warszawie :ok:
myślałem też o AZ ALKMAAR ale mają paskudne czerwone koszulki :mysli:
.
no - po nitce do kłębka i jesteśmy w Warszawie :ok: myślałem też o AZ ALKMAAR ale mają paskudne czerwone koszulki :mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
6 stycznia 2015, 14:03 [cytuj]
co do Delph-a to ma kontrakt do 30.06.2015. :X
- więc jest do wyciągnięcia za 2 - 3 bańki
- piłkarz na środek ale ma dobrą lewą nogę i może zagrać na skrzydle ... w perspektywie sprzedaży P8 i małej konkurencji dla Chadliego ............................ :glupek:
co do Delph-a to ma kontrakt do 30.06.2015. :X - więc jest do wyciągnięcia za 2 - 3 bańki - piłkarz na środek ale ma dobrą lewą nogę i może zagrać na skrzydle ... w perspektywie sprzedaży P8 i małej konkurencji dla Chadliego ............................ :glupek:
6 stycznia 2015, 16:20 [cytuj]
3 miliony funtów - o takiej kwocie czytałem - to żadne pieniądze, więc ryzyko praktycznie w tym przypadku nie istnieje. A Delph to całkiem solidny grajek, więc jestem jak najbardziej na tak. Ale pod warunkiem, że sprzedamy jakiegoś pomocnika, bo w przeciwnym razie zrobi się tam niepotrzebny tłok.
3 miliony funtów - o takiej kwocie czytałem - to żadne pieniądze, więc ryzyko praktycznie w tym przypadku nie istnieje. A Delph to całkiem solidny grajek, więc jestem jak najbardziej na tak. Ale pod warunkiem, że sprzedamy jakiegoś pomocnika, bo w przeciwnym razie zrobi się tam niepotrzebny tłok
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
6 stycznia 2015, 16:22 [cytuj]
W naszym przypadku im mniejsza kwota kupna tym lepszy transfer.
W naszym przypadku im mniejsza kwota kupna tym lepszy transfer
6 stycznia 2015, 16:59 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Naughton, Kaboul, Capoue, Soldado, Adebayor, Paulinho, Lennon out za ok. 50 baniek i Lacazette + Laporte za 35-40. To w pełni wystarczy pod warunkiem, że dalej młodzież będziemy wpuszczali do I zespołu

A potem średnia wieku składu(bez Friedela i Assou-Ekotto) wyniesie ~23,5 roku. :D
A potem średnia wieku składu(bez Friedela i Assou-Ekotto) wyniesie ~23,5 roku. :D
LMAO
6 stycznia 2015, 17:10 [cytuj]
Besiktas i Everton są chętni wykupieniem Kaboula . Może turki dadzą 10mln+?
6 stycznia 2015, 17:35 [cytuj]
Drugler powiedział/a:

Interes życia, tak samo ciekawie może być z walki o Noughtona przez 3 kluby.
Interes życia, tak samo ciekawie może być z walki o Noughtona przez 3 kluby
6 stycznia 2015, 17:47 [cytuj]
Jablona powiedział/a:
Interes życia, tak samo ciekawie może być z walki o Noughtona przez 3 kluby

Do tego Rumun do Romy , niech jeszcze po Paulinho/Capoue/Lennona się ktoś zgłosi i kogoś z dwójki Ade/Soldado sprzedać i okienko udane - w sprawie sprzedaży zawodników .
Do tego Rumun do Romy , niech jeszcze po Paulinho/Capoue/Lennona się ktoś zgłosi i kogoś z dwójki Ade/Soldado sprzedać i okienko udane - w sprawie sprzedaży zawodników
6 stycznia 2015, 18:13 [cytuj]
Z naciskiem na ade
Z naciskiem na ade
6 stycznia 2015, 18:21 [cytuj]
Chicharito w wakacje brać!
Chicharito w wakacje brać!
6 stycznia 2015, 18:31 [cytuj]
Paul-Georges Ntep na radarze TOTT :cwaniak:
6 stycznia 2015, 18:45 [cytuj]
Pierwsze słyszę o tym zawodniku, ale sprawdziłem go na transfermarkcie. 18 występów - 6 goli - 5 asyst. Prawonożny lewy skrzydłowy. Myślałem, że bardziej tradycyjnego skrzydłowego będziemy szukać .
Pierwsze słyszę o tym zawodniku, ale sprawdziłem go na transfermarkcie. 18 występów - 6 goli - 5 asyst. Prawonożny lewy skrzydłowy. Myślałem, że bardziej tradycyjnego skrzydłowego będziemy szukać
6 stycznia 2015, 18:46 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

A kto to rafo jest ? Oglądałeś go kiedyś ?
6 stycznia 2015, 19:09 [cytuj]
http://transfery.info/72484,berahino-stanie-przed-sadem-trafi-do-wiezienia

chyba cena spadnie :D
http://transfery.info/72484,berahino-stanie-przed-sadem-trafi-do-wiezienia chyba cena spadnie :D
6 stycznia 2015, 19:15 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Do tego Rumun do Romy , niech jeszcze po Paulinho/Capoue/Lennona się ktoś zgłosi i kogoś z dwójki Ade/Soldado sprzedać i okienko udane - w sprawie sprzedaży zawodników

nie wiem po co sprzedać lennona a tym bardziej capoue. chyba, że poch skresił lennona kompletnie. ade i soldado trzeba opierdolić bo pewnie full zarabiają
nie wiem po co sprzedać lennona a tym bardziej capoue. chyba, że poch skresił lennona kompletnie. ade i soldado trzeba opierdolić bo pewnie full zarabiają
6 stycznia 2015, 19:19 [cytuj]
KonradM powiedział/a:

https://www.youtube.com/watch?v=Swa7vJ3NXOs

DOBRY, KOWADŁO W PRAWEJ NODZE, LEWA SŁUŻY MU DO WSIADANIA DO METRA
.
https://www.youtube.com/watch?v=Swa7vJ3NXOs DOBRY, KOWADŁO W PRAWEJ NODZE, LEWA SŁUŻY MU DO WSIADANIA DO METRA
6 stycznia 2015, 19:29 [cytuj]
Nie liczył bym na pozbycie się obu (Ade i Soldado). Zima maksymalnie jeden z nich nas opuści , co najgorsze to w jego miejsce pewnie nikt wartościowy nie przyjdzie .
Nie liczył bym na pozbycie się obu (Ade i Soldado). Zima maksymalnie jeden z nich nas opuści , co najgorsze to w jego miejsce pewnie nikt wartościowy nie przyjdzie
6 stycznia 2015, 21:10 [cytuj]
Ponoć szanse była gotowa przyjąć nasza ofertę 20 mln + Carol + na uchronić za Bony.
Ponoć szanse była gotowa przyjąć nasza ofertę 20 mln + Carol + na uchronić za Bony
6 stycznia 2015, 21:42 [cytuj]
KonradM powiedział/a:
Ponoć szanse była gotowa przyjąć nasza ofertę 20 mln + Carol + na uchronić za Bony

Czy tylko ja nie rozumiem o co chodzi w tym komentarzu? :P 'Szanse' to jak mniemam 'Swansea', a końcówki mogę się tylko domyślać :P
Czy tylko ja nie rozumiem o co chodzi w tym komentarzu? :P 'Szanse' to jak mniemam 'Swansea', a końcówki mogę się tylko domyślać :P
COYS!
|<  <<  <  32  33  34  35  36    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 27 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się