Forum dyskusyjne
4 stycznia 2015, 10:03 [cytuj]
Jaki z Rabiota drugi Bentaleb? Chyba go w akcji nigdy nie widziałeś. To idealny partner DLA Bentaleba, wielki talent
Jaki z Rabiota drugi Bentaleb? Chyba go w akcji nigdy nie widziałeś. To idealny partner DLA Bentaleba, wielki talent
4 stycznia 2015, 11:51 [cytuj]
Dopiero teraz to zauważyłem:
http://www.kicker.de/news/fussball/intligen/intpokale/613199/artikel_hsv-kauft-holtby-und-zahlt-spaeter---kreuzer-gekuendigt.html
Holtby jednak został od razu kupiony z opcją wypożyczenia - 6,5 mln EUR. Jakoś w Anglii cisza była w tej sprawie. No cóż, życzę mu samych sukcesów bo bardzo go lubiłem ale patrząc na jego staty u nas i w HSV chłop nie robi furory.
Dopiero teraz to zauważyłem:
http://www.kicker.de/news/fussball/intligen/intpokale/613199/artikel_hsv-kauft-holtby-und-zahlt-spaeter---kreuzer-gekuendigt.html
Holtby jednak został od razu kupiony z opcją wypożyczenia - 6,5 mln EUR. Jakoś w Anglii cisza była w tej sprawie. No cóż, życzę mu samych sukcesów bo bardzo go lubiłem ale patrząc na jego staty u nas i w HSV chłop nie robi furory
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
4 stycznia 2015, 12:15 [cytuj]
Meanwhile, another PSG midfielder, 19-year-old Adrien Rabiot, is close to joining Tottenham on a six-month loan deal. (Gazzetta dello Sport - in Italian)
Meanwhile, another PSG midfielder, 19-year-old Adrien Rabiot, is close to joining Tottenham on a six-month loan deal. (Gazzetta dello Sport - in Italian)
:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
4 stycznia 2015, 12:49 [cytuj]
Mam nadzieję , że możemy go sobie po sezonie wykupić bez problemów . Chociaż on pewnie będzie na zmianę za Bentaleba a nie do gry z nim . Środek pomocy średnia wieku ( 22+20+19 ) ~~21 , więc za mało - stanowczo za mało .
Mam nadzieję , że możemy go sobie po sezonie wykupić bez problemów . Chociaż on pewnie będzie na zmianę za Bentaleba a nie do gry z nim . Środek pomocy średnia wieku ( 22+20+19 ) ~~21 , więc za mało - stanowczo za mało
4 stycznia 2015, 15:29 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Mam nadzieję , że możemy go sobie po sezonie wykupić bez problemów . Chociaż on pewnie będzie na zmianę za Bentaleba a nie do gry z nim . Środek pomocy średnia wieku ( 22+20+19 ) ~~21 , więc za mało - stanowczo za mało
Wiek nie gra.

Jeśli ktoś gra dobrze, to nie ważne, ile ma lat.
Rozumiem, że doświadczenie i tak dalej, ale powtórzę: jeśli ktoś gra dobrze, nie ważne, ile ma lat.
RAFO THFC powiedział/a:
Rabiot - to 19-letni pomocnik - Benateleb 2 - po co nam on??
Po co nam on? Bo: 1. Paulinho to Paulinho 2. Capoue to Capoue 3. Stambouli to Stambouli.
Zostaje nam Mason (kontuzja?) i Bentaleb (na PNA) i Dembele.
Mam nadzieję, że rozwiewa to twoje wątpliwości co do tego, po co nam pomocnik na wypożyczenie.
Wiek nie gra. :P Jeśli ktoś gra dobrze, to nie ważne, ile ma lat.
Rozumiem, że doświadczenie i tak dalej, ale powtórzę: jeśli ktoś gra dobrze, nie ważne, ile ma lat.
[quote=RAFO THFC]Rabiot - to 19-letni pomocnik - Benateleb 2 - po co nam on??
4 stycznia 2015, 15:32 [cytuj]
Mason będzie pauzować najprawdopodobniej 1 mecz.
Mason będzie pauzować najprawdopodobniej 1 mecz
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
4 stycznia 2015, 17:42 [cytuj]
Mason nie wystąpi w meczu FA Cup , ale będzie gotowy na ligę .
iZgone powiedział/a:
Miałem też na myśli , że nie mamy po co szkolić Rabiota jeśli nie będziemy mięli pierwokupu , bo znowu zostaniemy wydymani , a jakby się tego było mało to pewnie przeszedłby do odbytów z woolwich .
Miałem też na myśli , że nie mamy po co szkolić Rabiota jeśli nie będziemy mięli pierwokupu , bo znowu zostaniemy wydymani , a jakby się tego było mało to pewnie przeszedłby do odbytów z woolwich
4 stycznia 2015, 18:24 [cytuj]
A Rabiot to Rabiot.
A Rabiot to Rabiot
4 stycznia 2015, 18:29 [cytuj]
Nie bawiłbym się w wypożyczanie 19-latka bez opcji pierwokupu. Nie widzę w tym wiele sensu.
Nie bawiłbym się w wypożyczanie 19-latka bez opcji pierwokupu. Nie widzę w tym wiele sensu
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
4 stycznia 2015, 21:01 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Nie bawiłbym się w wypożyczanie 19-latka bez opcji pierwokupu. Nie widzę w tym wiele sensu
Drugler powiedział/a:
Miałem też na myśli , że nie mamy po co szkolić Rabiota jeśli nie będziemy mięli pierwokupu , bo znowu zostaniemy wydymani , a jakby się tego było mało to pewnie przeszedłby do odbytów z woolwich
Nie da się z wami sprzeczać, prawda
[quote=Drugler]Miałem też na myśli , że nie mamy po co szkolić Rabiota jeśli nie będziemy mięli pierwokupu , bo znowu zostaniemy wydymani , a jakby się tego było mało to pewnie przeszedłby do odbytów z woolwich
4 stycznia 2015, 22:22 [cytuj]
Nie rozumiem o co chodzi. Jeżeli Rabiot będzie się spisywał dobrze, z pewnością będzie chciał zostać u nas i wówczas dogadamy się z PSG, a sam Rabiot będzie wolał przejść do nas. Jeśli będzie grał słabo, to wróci do PSG i poszukają mu nowego klubu. TAK CZY SIAK Rabiot grać w PSG już nie będzie, nawet jak u nas wystrzeli z kosmiczną formą
Nie rozumiem o co chodzi. Jeżeli Rabiot będzie się spisywał dobrze, z pewnością będzie chciał zostać u nas i wówczas dogadamy się z PSG, a sam Rabiot będzie wolał przejść do nas. Jeśli będzie grał słabo, to wróci do PSG i poszukają mu nowego klubu. TAK CZY SIAK Rabiot grać w PSG już nie będzie, nawet jak u nas wystrzeli z kosmiczną formą
4 stycznia 2015, 22:45 [cytuj]
jak sie rozegra to dlaczego ma tam nie grac?
Jak mamy kogoś wypożyczać to tylko i wyłącznie z prawem pierwokupu, innych opcji to ja nie widze
jak sie rozegra to dlaczego ma tam nie grac?
Jak mamy kogoś wypożyczać to tylko i wyłącznie z prawem pierwokupu, innych opcji to ja nie widze ;P
5 stycznia 2015, 02:09 [cytuj]
Jak dla mnie to priorytetem jest skrzydłowy. Depay mi się marzy, ale z każdym kolejnym jego meczem to marzenie staje się coraz bardziej nierealne.
Jeśli rozmawiamy o obronie to ja na początek pozbyłbym się Chirichesa. Jak Roma faktycznie daje za niego 9 mln to ja bym się nawet nie zastanawiał. Poza tym biorąc pod uwagę ilość minut spędzanych przez Rumuna na boisku, to w lecie może być ciężko o tak atrakcyjną ofertę.

Podobnie ma się sytuacja z Naughtonem, Walker wraca do zdrowia, Yedlin ma niedługo dołączyć do drużyny, poza tym od biedy na boku może wystąpić Dier.

Myślę, że za Anglika też można wynegocjować jakieś "drobniaki" które dodając do przychodów za transfery Vlada, Lennonka/Tysiąca oraz Paulinho dałyby środki na transfer Memphisa z PSV.
Jak dla mnie to priorytetem jest skrzydłowy. Depay mi się marzy, ale z każdym kolejnym jego meczem to marzenie staje się coraz bardziej nierealne. :lezkawoku:
Jeśli rozmawiamy o obronie to ja na początek pozbyłbym się Chirichesa. Jak Roma faktycznie daje za niego 9 mln to ja bym się nawet nie zastanawiał. Poza tym biorąc pod uwagę ilość minut spędzanych przez Rumuna na boisku, to w lecie może być ciężko o tak atrakcyjną ofertę. :wysmiewacz: Podobnie ma się sytuacja z Naughtonem, Walker wraca do zdrowia, Yedlin ma niedługo dołączyć do drużyny, poza tym od biedy na boku może wystąpić Dier. :ok: Myślę, że za Anglika też można wynegocjować jakieś "drobniaki" które dodając do przychodów za transfery Vlada, Lennonka/Tysiąca oraz Paulinho dałyby środki na transfer Memphisa z PSV. :cwaniak:
5 stycznia 2015, 08:12 [cytuj]
bo ma konflikt z trenerem, chcą go opchnąć i dali mu do podpisania nowy kontrakt, żeby nie odszedł za darmo i żeby mogli na nim zarobić. W PSG ma się wyjebongo delikatnie mówiąc na utalentowanych młodych piłkarzy, odszedł już Sakho, czas na Rabiota. Nie sądzę też, żeby wypożyczenie było bez opcji pierwokupu, ale nawet jeśli nie będzie, to dla mnie to nic nie znaczy.
bo ma konflikt z trenerem, chcą go opchnąć i dali mu do podpisania nowy kontrakt, żeby nie odszedł za darmo i żeby mogli na nim zarobić. W PSG ma się wyjebongo delikatnie mówiąc na utalentowanych młodych piłkarzy, odszedł już Sakho, czas na Rabiota. Nie sądzę też, żeby wypożyczenie było bez opcji pierwokupu, ale nawet jeśli nie będzie, to dla mnie to nic nie znaczy
5 stycznia 2015, 13:15 [cytuj]
Opcja pierwokupu jest bezpieczniejsza, bo cena będzie ustalona na wstępie, na początku wypożyczenia. Bez pierwokupu, zakładając, że Rabiot się rozegra i stanie się ważnym piłkarzem, PSG może zawołać większą cenę za tego piłkarza, zwłaszcza, że będą chcieli porządnie zarobić żeby nie popaść w konflikt z FFP. Dlatego korzystniejsze jest dla nas wypożyczenie z ustaloną ceną.
Opcja pierwokupu jest bezpieczniejsza, bo cena będzie ustalona na wstępie, na początku wypożyczenia. Bez pierwokupu, zakładając, że Rabiot się rozegra i stanie się ważnym piłkarzem, PSG może zawołać większą cenę za tego piłkarza, zwłaszcza, że będą chcieli porządnie zarobić żeby nie popaść w konflikt z FFP. Dlatego korzystniejsze jest dla nas wypożyczenie z ustaloną ceną
5 stycznia 2015, 13:23 [cytuj]
Jak czytałem to cena wykupu po sezonie ma być juz ustalona.
Jak czytałem to cena wykupu po sezonie ma być juz ustalona
5 stycznia 2015, 14:11 [cytuj]
Szczerze to jak już mamy kupować kogoś do środka pola to niech to będzie typ na teraz, a nie kolejny mlokos. Potencjał na środku pomocy mamy, ale jeśli chcemy zawalczyć o coś więcej niż Le w tym sezonie to są potrzebne transfery na teraz. W skrócie:
In: Depay, Austin/Ings (z naciskiem na tego pierwszego), Schneiderlin
Out: Vlad, Naughton, Paulinho, Lennon/Townsend, Ade.
Po takich ruchach transferowych walka o top4 byłaby jak najbardziej w naszym zasięgu. Obrona zaczyna się zgrywać, dlatego jakiekolwiek modyfikacje w zimie moglyby wyjść tylko na minus. Taktyka Pocha zaczyna tez w końcu działać, piłkarze zaczynają rozumieć jego założenia i wszystko zaczyna elegancko trybić.
Szczerze to jak już mamy kupować kogoś do środka pola to niech to będzie typ na teraz, a nie kolejny mlokos. Potencjał na środku pomocy mamy, ale jeśli chcemy zawalczyć o coś więcej niż Le w tym sezonie to są potrzebne transfery na teraz. W skrócie:
In: Depay, Austin/Ings (z naciskiem na tego pierwszego), Schneiderlin
Out: Vlad, Naughton, Paulinho, Lennon/Townsend, Ade.
Po takich ruchach transferowych walka o top4 byłaby jak najbardziej w naszym zasięgu. Obrona zaczyna się zgrywać, dlatego jakiekolwiek modyfikacje w zimie moglyby wyjść tylko na minus. Taktyka Pocha zaczyna tez w końcu działać, piłkarze zaczynają rozumieć jego założenia i wszystko zaczyna elegancko trybić
5 stycznia 2015, 14:36 [cytuj]
Austin jeżeli to nue będzie oznaczało ławki dla harrego
Austin jeżeli to nue będzie oznaczało ławki dla harrego
5 stycznia 2015, 15:30 [cytuj]
Michał powiedział/a:
Podobnie ma się sytuacja z Naughtonem, Walker wraca do zdrowia, Yedlin ma niedługo dołączyć do drużyny, poza tym od biedy na boku może wystąpić Dier.
That post gave me a cancer XD
Schneiderlin - nie do wyciagniecia za normalne pieniadze tak samo jak Depay. Mozemy spodziewac sie co najwyzej 1 transferu do ataku i pewnie wiekszej wyprzedazy.
That post gave me a cancer XD
Schneiderlin - nie do wyciagniecia za normalne pieniadze tak samo jak Depay. Mozemy spodziewac sie co najwyzej 1 transferu do ataku i pewnie wiekszej wyprzedazy
5 stycznia 2015, 15:49 [cytuj]
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=298112
Vlad już jedną nogą w Romie
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=298112
Vlad już jedną nogą w Romie
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!