Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  29  30  31  32  33    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2015 r. - zimowe okno transferowe
3 stycznia 2015, 14:37 [cytuj]
Uhuhu, no to jest lekkie przegięcie:

Swansea City have slapped a hefty £40million price-tag on in-form striker Wilfried Bony, according to the Daily Star.

The news echoes claims made by made by Garry Monk at the start of December where he said it would take an “astronomical” offer for the Swans to let Bony go.

Reports claim Bony has pleaded with his club to let him fulfill his dream of playing in the Champions League and Manchester City, along with European champions Real Madrid, are heavily linked with the Ivorian.

It is believed Bony wants a four-year £100,000-a-week deal, meaning it could cost as much as £60million to acquire his services.
Uhuhu, no to jest lekkie przegięcie: Swansea City have slapped a hefty £40million price-tag on in-form striker Wilfried Bony, according to the Daily Star. The news echoes claims made by made by Garry Monk at the start of December where he said it would take an “astronomical” offer for the Swans to let Bony go. Reports claim Bony has pleaded with his club to let him fulfill his dream of playing in the Champions League and Manchester City, along with European champions Real Madrid, are heavily linked with the Ivorian. It is believed Bony wants a four-year £100,000-a-week deal, meaning it could cost as much as £60million to acquire his services
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
3 stycznia 2015, 14:55 [cytuj]
No tak Man City obecnie nie ma żadnego sprawnego napadiantera wiec można z nich trzepac kase aż miło , a kto płaci tyle co oni ? Chyba tylko PSG.
No tak Man City obecnie nie ma żadnego sprawnego napadiantera wiec można z nich trzepac kase aż miło , a kto płaci tyle co oni ? Chyba tylko PSG
3 stycznia 2015, 14:57 [cytuj]
holtby na pół roku wypożyczony czy na cały?
holtby na pół roku wypożyczony czy na cały?
3 stycznia 2015, 15:05 [cytuj]
Na cały.
Na cały
COYS!
3 stycznia 2015, 15:09 [cytuj]
z opcją odkupu chyba nawet dla HSV.
z opcją odkupu chyba nawet dla HSV
3 stycznia 2015, 15:21 [cytuj]
Na Bony'ego u nas juz raczej nie licze, cena pewnie będzie mocno wygorowana . Po walczył bym o Austina, skuteczny drugi napastnik rodem z Anglii byłoby super. Ciekawe ile trzeba wyłożyć żeby go wyciągnąć z QPR ?
Na Bony'ego u nas juz raczej nie licze, cena pewnie będzie mocno wygorowana . Po walczył bym o Austina, skuteczny drugi napastnik rodem z Anglii byłoby super. Ciekawe ile trzeba wyłożyć żeby go wyciągnąć z QPR ?
3 stycznia 2015, 15:42 [cytuj]
Ty z tym damiao tak na serio?
Ty z tym damiao tak na serio?
3 stycznia 2015, 16:14 [cytuj]
_jaroszy powiedział/a:

Jeśli QPR wyciągnie Dafoe, to może się nawet udać. Ale raczej im się to, niestety, nie uda.

EDIT.
http://www.dailystar.co.uk/sport/football/417966/Man-Utd-Transfer-News

Może taniej byłoby Mułom zwyczajnie kupić sobie własną ligę i własny puchar?
Jeśli QPR wyciągnie Dafoe, to może się nawet udać. Ale raczej im się to, niestety, nie uda. EDIT. http://www.dailystar.co.uk/sport/football/417966/Man-Utd-Transfer-News Może taniej byłoby Mułom zwyczajnie kupić sobie własną ligę i własny puchar?
3 stycznia 2015, 17:42 [cytuj]
Lennon blisko Stoke. 7 milionów.

Rabiot blisko wypożyczenia do Tottenhamu z opcją transferu definitywnego.

Tottenham obserwuje Ingsa. Na meczu Burnley - Liverpool obecny był scout Spurs.

źródła: the telegraph, onet

takie najświeższe informacje :mysli:
Lennon blisko Stoke. 7 milionów. Rabiot blisko wypożyczenia do Tottenhamu z opcją transferu definitywnego. Tottenham obserwuje Ingsa. Na meczu Burnley - Liverpool obecny był scout Spurs. źródła: the telegraph, onet takie najświeższe informacje :mysli:
3 stycznia 2015, 17:59 [cytuj]
Berahino wlasnie strzelil 4 gole w pucharze.

Mam nadzieje, ze uda sie wypchnac Soldado chociaz za kilka milionow do tego Milanu.

Podobno Vlaar do Napoli ma przejsc.
Berahino wlasnie strzelil 4 gole w pucharze. Mam nadzieje, ze uda sie wypchnac Soldado chociaz za kilka milionow do tego Milanu. Podobno Vlaar do Napoli ma przejsc
3 stycznia 2015, 18:25 [cytuj]
Strzelił, Gateshead z Conference. Soldado kiedyś hat-tricka ustrzelił, Gruzinom bodaj. Według mnie to nie byłaby trafiona inwestycja, zwłaszcza, że wołają za niego 20 baniek. Chyba lepiej byłoby postarać się o Austina.
Strzelił, Gateshead z Conference. Soldado kiedyś hat-tricka ustrzelił, Gruzinom bodaj. Według mnie to nie byłaby trafiona inwestycja, zwłaszcza, że wołają za niego 20 baniek. Chyba lepiej byłoby postarać się o Austina
3 stycznia 2015, 19:03 [cytuj]
Z kim on to strzelił? 4 ligowcami...
Z kim on to strzelił? 4 ligowcami
3 stycznia 2015, 19:51 [cytuj]
Rabiot - ktos cos wiecej moze o nim powiedziec ?

Austin > Berahino

i gdzie jest obronca ja sie pytam ? :)
Rabiot - ktos cos wiecej moze o nim powiedziec ? Austin > Berahino i gdzie jest obronca ja sie pytam ? :)
3 stycznia 2015, 20:24 [cytuj]
Alista powiedział/a:

Austin > Berahino

walker, naughton, bae (o ile żyje), rose, davies, kaboul, verts, fazio, dier, chiriches, yedlin. Jak chcielibyśmy kupić jakiegoś obrońce to chyba pora wyprzedać kogoś z obecnych bo jest ich 11, no bez bae 10, dosyć tłoczno
walker, naughton, bae (o ile żyje), rose, davies, kaboul, verts, fazio, dier, chiriches, yedlin. Jak chcielibyśmy kupić jakiegoś obrońce to chyba pora wyprzedać kogoś z obecnych bo jest ich 11, no bez bae 10, dosyć tłoczno
3 stycznia 2015, 20:30 [cytuj]
Rabiot - to 19-letni pomocnik - Benateleb 2 - po co nam on??
Rabiot - to 19-letni pomocnik - Benateleb 2 - po co nam on??
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
3 stycznia 2015, 20:43 [cytuj]
Swansea City have slapped a hefty 40 million gbp price-tag on in-form striker Wilfried Bony, according to the

:boisie:

było brać go z Holandii ... to samo będzie z Depay-em ... za 2 - 3 lata będzie kosztował 50 mln...
Swansea City have slapped a hefty 40 million gbp price-tag on in-form striker Wilfried Bony, according to the :boisie: było brać go z Holandii ... to samo będzie z Depay-em ... za 2 - 3 lata będzie kosztował 50 mln
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
3 stycznia 2015, 20:47 [cytuj]
Arcz powiedział/a:

ja wiem jaka jest ilosc , teraz wytnijmy tych bocznych zostaje kaboul, verts, fazio, dier, chiriches, z czego z czystym sumieniem ilu sie nadaje do gry ? :)
ja wiem jaka jest ilosc , teraz wytnijmy tych bocznych zostaje kaboul, verts, fazio, dier, chiriches, z czego z czystym sumieniem ilu sie nadaje do gry ? :)
3 stycznia 2015, 21:09 [cytuj]
Alista powiedział/a:

0:rotfl:

ale z tych kilku zostawiłbym :
Janek, Fazio, Dier, Velijkowic
sprzedać Kaboula i Vlada, a na ich miejsce ideałem by było kupić Shawcross'a
wolałbym poczekać do lata i zrobić taką wymiane, jak znowu jakiejś półśrodki

To samo ze sprzedażą Naughtona bym się wstrzymał, bo kto widział Yedlina grającego w angli? no właśnie, nikt
0:rotfl: ale z tych kilku zostawiłbym : Janek, Fazio, Dier, Velijkowic sprzedać Kaboula i Vlada, a na ich miejsce ideałem by było kupić Shawcross'a wolałbym poczekać do lata i zrobić taką wymiane, jak znowu jakiejś półśrodki To samo ze sprzedażą Naughtona bym się wstrzymał, bo kto widział Yedlina grającego w angli? no właśnie, nikt
3 stycznia 2015, 21:18 [cytuj]
Alista powiedział/a:

Austin > Berahino

w fife 13 całkiem nieźle się rozwija :D
w fife 13 całkiem nieźle się rozwija :D
4 stycznia 2015, 10:02 [cytuj]
Bla bla bla
Bla bla bla
|<  <<  <  29  30  31  32  33    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 22 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się