Forum dyskusyjne
2 stycznia 2015, 15:15 [cytuj]
"Lennon na sprzedaż. Wśród zainteresowanych wymienia się Stoke i Southampton, a prawdopodobna cena to około siedem milionów funtów."
źródło:transfery.info
"Lennon na sprzedaż. Wśród zainteresowanych wymienia się Stoke i Southampton, a prawdopodobna cena to około siedem milionów funtów."
źródło:transfery.info
2 stycznia 2015, 16:13 [cytuj]
Bezsens
Bezsens
2 stycznia 2015, 16:58 [cytuj]
A jezeli stoke by go chciało to wymiana za Showcrossa
2 stycznia 2015, 17:13 [cytuj]
Jablona powiedział/a:
Sam pomysł Shawcrossa w Tottenhamie ma sens, ale wymiana skrzydłowego, jednego z nielicznych jakich mamy, na piątego stopera dla mnie beznadziejna. Jeśli chcemy Shawcrossa to wymieńmy Kaboula albo ewentualnie Chirichesa. Albo bardzo ewentualnie Fazio, ale w ostateczności też można.
"Tottenham have joined north London rivals Arsenal in the race for Everton midfielder James McCarthy, according to MailOnline" - jeden z moich pierwszych zakupów w lecie 2015 w FM 15

Ale ja najpierw pozbyłem się Paulinho, bo środkowych pomocników mamy od groma.
Sam pomysł Shawcrossa w Tottenhamie ma sens, ale wymiana skrzydłowego, jednego z nielicznych jakich mamy, na piątego stopera dla mnie beznadziejna. Jeśli chcemy Shawcrossa to wymieńmy Kaboula albo ewentualnie Chirichesa. Albo bardzo ewentualnie Fazio, ale w ostateczności też można.
"Tottenham have joined north London rivals Arsenal in the race for Everton midfielder James McCarthy, according to MailOnline" - jeden z moich pierwszych zakupów w lecie 2015 w FM 15 :P Ale ja najpierw pozbyłem się Paulinho, bo środkowych pomocników mamy od groma
COYS!
2 stycznia 2015, 17:28 [cytuj]
Kaboulowi skończy sie kontrakt i narazie, kirikesza nikt w Anglii nie bedzie chciał, niech idzie sobie do Włoch tam sobie pogra ofensywnie. A skrzydłowy to nie jest przymus, jest/bedzie "Pirthart".
Kaboulowi skończy sie kontrakt i narazie, kirikesza nikt w Anglii nie bedzie chciał, niech idzie sobie do Włoch tam sobie pogra ofensywnie. A skrzydłowy to nie jest przymus, jest/bedzie "Pirthart"
2 stycznia 2015, 18:08 [cytuj]
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2893506/Tottenham-monitor-Everton-s-James-McCarthy-Real-Madrid-Wilfried-Bony.html
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2893506/Tottenham-monitor-Everton-s-James-McCarthy-Real-Madrid-Wilfried-Bony.html
:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
2 stycznia 2015, 18:13 [cytuj]
McCarthy - czyżby konkurencja dla Eriksena ?
2 stycznia 2015, 18:13 [cytuj]
2 stycznia 2015, 18:21 [cytuj]
McCarthy mi sie jakos z gra w defensywie sprzymierza.
McCarthy mi sie jakos z gra w defensywie sprzymierza
2 stycznia 2015, 18:25 [cytuj]
http://www.dailymail.co.uk/sport/article-2894248/Harry-Kane-Arsenal-s-books-cult-hero-rivals-Tottenham.html
jak zwykle nasi sąsiedzi mogli go mieć... to samo było z Bale ..pewnie mieli też Messiego na celowniku - jak był w kołysce
http://www.dailymail.co.uk/sport/article-2894248/Harry-Kane-Arsenal-s-books-cult-hero-rivals-Tottenham.html
jak zwykle nasi sąsiedzi mogli go mieć... to samo było z Bale ..pewnie mieli też Messiego na celowniku - jak był w kołysce :rotfl:
2 stycznia 2015, 18:31 [cytuj]
Alista powiedział/a:
McCarthy mi sie jakos z gra w defensywie sprzymierza
Bo jest o wiele bardziej defensywnie usposobiony niż Eriksen. Zresztą gra na innej pozycji.
Bo jest o wiele bardziej defensywnie usposobiony niż Eriksen. Zresztą gra na innej pozycji
COYS!
2 stycznia 2015, 18:42 [cytuj]
To sie zgadza, nie sledze czesto meczow Evertonu ale tak jak mowie raczej dla mnei to zastepstwo Stambulego czy Capue jak Eriksena
To sie zgadza, nie sledze czesto meczow Evertonu ale tak jak mowie raczej dla mnei to zastepstwo Stambulego czy Capue jak Eriksena
2 stycznia 2015, 21:49 [cytuj]
Wg ITV McCarthy już u Nas. Na prawdę dobry transfer może to być. Jednak jeśli nie odejdzie Paulinho/Dembele/Capue to jednak trochę na wyrost.
http://soccerisma.com/2015/01/tottenham-close-in-to-secure-james-mccarthy-signing/
Wg ITV McCarthy już u Nas. Na prawdę dobry transfer może to być. Jednak jeśli nie odejdzie Paulinho/Dembele/Capue to jednak trochę na wyrost.
http://soccerisma.com/2015/01/tottenham-close-in-to-secure-james-mccarthy-signing/
Offence win games, defence wins titles
2 stycznia 2015, 22:01 [cytuj]
Mam nadzieję że w pierwszej kolejności pozbędziemy się Paulinho.. Dembele to bardzo dobry piłkarz.
Mam nadzieję że w pierwszej kolejności pozbędziemy się Paulinho.. Dembele to bardzo dobry piłkarz
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
2 stycznia 2015, 22:19 [cytuj]
vebq powiedział/a:
Mam nadzieję że w pierwszej kolejności pozbędziemy się Paulinho.. Dembele to bardzo dobry piłkarz
Wiem, tylko dlaczego tego nie pokazuję? Po świetnym pierwszym sezonie ciągle spada w dół. Dla rozwoju swojej kariery powinien albo ostro spiąć się i grać tak jak potrafi i grał, albo spróbować znaleźć nowe miejsce pracy.
Wiem, tylko dlaczego tego nie pokazuję? Po świetnym pierwszym sezonie ciągle spada w dół. Dla rozwoju swojej kariery powinien albo ostro spiąć się i grać tak jak potrafi i grał, albo spróbować znaleźć nowe miejsce pracy
2 stycznia 2015, 22:29 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Wg ITV McCarthy już u Nas
Moja szkoła
Moja szkoła :P
COYS!
2 stycznia 2015, 23:01 [cytuj]
31 baniek to troche duzo ...
31 baniek to troche duzo
2 stycznia 2015, 23:03 [cytuj]
Alista powiedział/a:
31 baniek to troche duzo
Mowa jest też o 12 czy 14 mln.
Mowa jest też o 12 czy 14 mln
2 stycznia 2015, 23:07 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Mowa jest też o 12 czy 14 mln
Zdecydowanie bardziej wiarygodna cena. Więcej jak 15-góra 20 baniek on wart nie jest.
Zdecydowanie bardziej wiarygodna cena. Więcej jak 15-góra 20 baniek on wart nie jest
COYS!
3 stycznia 2015, 00:04 [cytuj]
Oby oby bo jednego za 30 juz mamy ....
Oby oby bo jednego za 30 juz mamy