Forum dyskusyjne
1 stycznia 2015, 16:40 [cytuj]
Genialne wyliczanki. Jak zobaczyłem El Shaarawyego to przestałem czytać.
Szkoda że jubileuszowy post akurat tego dotyczy. Eh...
Serio, jak chcesz El Shaarawyego to sobie daruj. Koleś jest mega przereklamowany i do tego szklanka. Na dodatek to taki typ pajaca który robi wokół siebie zamieszanie i zdaje się piłka mało go obchodzić
Genialne wyliczanki. Jak zobaczyłem El Shaarawyego to przestałem czytać.
Szkoda że jubileuszowy post akurat tego dotyczy. Eh...
Serio, jak chcesz El Shaarawyego to sobie daruj. Koleś jest mega przereklamowany i do tego szklanka. Na dodatek to taki typ pajaca który robi wokół siebie zamieszanie i zdaje się piłka mało go obchodzić
1 stycznia 2015, 17:08 [cytuj]
No to się Berahino odblokował.
No to się Berahino odblokował
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
1 stycznia 2015, 17:41 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Spokojnie kolego , moim głównym celem jest dobro Tottenhamu - zapewne taki sam masz cel . El Shaarawy jest lepszym rozwiązaniem niż Lennon/Townsend ponieważ jest młodszy ,a przede wszystkim wciąż się rozwija w przeciwieństwie do wcześniej wymienionych zawodników .
Szklanka ? Podejrzewam , że rozegrał więcej minut w tym sezonie od Lennona i Townsenda razem wziętych .
Oczywiście rozumiem niezadowolenie sporej części z Was bo każdy by chciał lepszych zawodników , ale na sprowadzenie Depaya / Bakkaliego nie ma co liczyć - dobitnie przekonaliśmy się temu latem podczas walki o Griezmana .
Chciałem tylko podać swoje propozycje zawodników , którzy mogliby coś wnieść do drużyny . Na transfer Bony`ego nie ma co liczyć , Levy nie wyda 36mln euro na zawodnika , chyba że Swansea pójdzie na wymianę kogoś + kasę , ale wątpliwe .
Spokojnie kolego , moim głównym celem jest dobro Tottenhamu - zapewne taki sam masz cel . El Shaarawy jest lepszym rozwiązaniem niż Lennon/Townsend ponieważ jest młodszy ,a przede wszystkim wciąż się rozwija w przeciwieństwie do wcześniej wymienionych zawodników .
Szklanka ? Podejrzewam , że rozegrał więcej minut w tym sezonie od Lennona i Townsenda razem wziętych .
Oczywiście rozumiem niezadowolenie sporej części z Was bo każdy by chciał lepszych zawodników , ale na sprowadzenie Depaya / Bakkaliego nie ma co liczyć - dobitnie przekonaliśmy się temu latem podczas walki o Griezmana .
Chciałem tylko podać swoje propozycje zawodników , którzy mogliby coś wnieść do drużyny . Na transfer Bony`ego nie ma co liczyć , Levy nie wyda 36mln euro na zawodnika , chyba że Swansea pójdzie na wymianę kogoś + kasę , ale wątpliwe
1 stycznia 2015, 17:48 [cytuj]
Chcesz sprowadzic Faraona, rownoczesnie twierdzac, ze Bakkali to dla Spurs za wysokie progi
Chcesz sprowadzic Faraona, rownoczesnie twierdzac, ze Bakkali to dla Spurs za wysokie progi :wysmiewacz:
1 stycznia 2015, 18:10 [cytuj]
@Arcz
jeśli faktycznie widziałeś kilka meczy Bonego i jednak jego mecz z nami był jednym ze słabszych to można pomyśleć
@Dragler
ale Andros jest od niego starszy tylko o rok ;p
@Arcz
jeśli faktycznie widziałeś kilka meczy Bonego i jednak jego mecz z nami był jednym ze słabszych to można pomyśleć;)
@Dragler
ale Andros jest od niego starszy tylko o rok ;p
1 stycznia 2015, 22:16 [cytuj]
Dragler mam kilka wątpliwości co do twojego rozumowania.
1.Takie zmiany w zime? Nie wiem czy by nam to wyszło na dobre.
2.Chcesz sprzedać Rose i chcesz mieć tylko jednego lewego obrońcę. Poza tym Rose ostatnio zaczął grać coraz lepiej(zwięczenie z Cwelsami) i na cholere sprzedawać 2 anglików Towsend z czasem będzie grał coraz lepiej, a Lennon nie płacze, że jest na rezerwie.
4. O transferach Paulinho i Dembele nie wiem co myśleć
5. Faraona komentował nie będę.
Ale podoba mi się (tak jak wcześniej mówiłem) Showcross, ale to najwcześniej w lato. Za to Austina/Ingsa brać teraz zamiast Ade.
Dragler mam kilka wątpliwości co do twojego rozumowania.
1.Takie zmiany w zime? Nie wiem czy by nam to wyszło na dobre.
2.Chcesz sprzedać Rose i chcesz mieć tylko jednego lewego obrońcę. Poza tym Rose ostatnio zaczął grać coraz lepiej(zwięczenie z Cwelsami) i na cholere sprzedawać 2 anglików Towsend z czasem będzie grał coraz lepiej, a Lennon nie płacze, że jest na rezerwie.
4. O transferach Paulinho i Dembele nie wiem co myśleć
5. Faraona komentował nie będę.
Ale podoba mi się (tak jak wcześniej mówiłem) Showcross, ale to najwcześniej w lato. Za to Austina/Ingsa brać teraz zamiast Ade
1 stycznia 2015, 23:10 [cytuj]
Przy tej formie Harrego nie wiem czy sadzanie go na lawce ( po zakupie austina) byloby madrym podejsciem, lepiej wziac ingsa z burnley bo z niego chociaz mozna zrobic ss lub wf a z austina przy jego wzroscie i szybkosci to raczej srednio.
No i za shawcrossa bym sie nie obrazil. Ktoś pisał o Vlaarze- swietny obronca ale prze grze 3 z tylu gdzie gra stopera , szybkosciowo niespecjalnie (i tak lepiej jak fazio) a jezeli chodzi o wyprowadzanie pilki to tez szalu nie ma.
Paulinho poprostu musi gdzies wypieprzac bo ja sie nie dziwie ze przewinal sie przez polska ekstraklase.
El Sharaawy ? - to jeszcze do ataku damy Balotellego i do pomocy Burtona i pensje bedziemy im w alkoholu dawac , a jak nie to i tak mozna sie jakiejs petardy spodziewac.
Przy tej formie Harrego nie wiem czy sadzanie go na lawce ( po zakupie austina) byloby madrym podejsciem, lepiej wziac ingsa z burnley bo z niego chociaz mozna zrobic ss lub wf a z austina przy jego wzroscie i szybkosci to raczej srednio.
No i za shawcrossa bym sie nie obrazil. Ktoś pisał o Vlaarze- swietny obronca ale prze grze 3 z tylu gdzie gra stopera , szybkosciowo niespecjalnie (i tak lepiej jak fazio) a jezeli chodzi o wyprowadzanie pilki to tez szalu nie ma.
Paulinho poprostu musi gdzies wypieprzac bo ja sie nie dziwie ze przewinal sie przez polska ekstraklase.
El Sharaawy ? - to jeszcze do ataku damy Balotellego i do pomocy Burtona i pensje bedziemy im w alkoholu dawac , a jak nie to i tak mozna sie jakiejs petardy spodziewac
1 stycznia 2015, 23:13 [cytuj]
Sprzedajmy połowę składu w styczniu i narzekajmy później, że nie ma kim grać. Ade i tak nigdzie pójdzie, głupi by był, gdyby poszedł. "Dogra" kosmiczny kontrakt do końca i odejdzie do jakichś Turków czy innych szejków, jeżeli w ogóle się ktoś zgłosi. Jedyny transfer jakiego życzyłbym sobie w styczniu to napastnik. Nie możemy liczyć, że Kane będzie tak mecz w mecz do końca sezonu zasuwał, nawet taka lokomotywa ma swoje granice wytrzymałości.
Sprzedajmy połowę składu w styczniu i narzekajmy później, że nie ma kim grać. Ade i tak nigdzie pójdzie, głupi by był, gdyby poszedł. "Dogra" kosmiczny kontrakt do końca i odejdzie do jakichś Turków czy innych szejków, jeżeli w ogóle się ktoś zgłosi. Jedyny transfer jakiego życzyłbym sobie w styczniu to napastnik. Nie możemy liczyć, że Kane będzie tak mecz w mecz do końca sezonu zasuwał, nawet taka lokomotywa ma swoje granice wytrzymałości
2 stycznia 2015, 00:21 [cytuj]
Caps, coś kiedyś się przewinęło, że bodajże turkowie byli zainteresowani Ade.
Caps, coś kiedyś się przewinęło, że bodajże turkowie byli zainteresowani Ade
2 stycznia 2015, 00:24 [cytuj]
Jak mu dadza ta sama kase w Katarze, kuwejcie czy gdzie indziej to raczej watpie zeby sie opieral i fascynowal sportowymi osiagnieciami ...
Jak mu dadza ta sama kase w Katarze, kuwejcie czy gdzie indziej to raczej watpie zeby sie opieral i fascynowal sportowymi osiagnieciami
2 stycznia 2015, 10:26 [cytuj]
Jutro otwiera się okienko. Kogo potrzebujemy? Komu podziękujemy? Ja jestem za tym aby jak najmniej się działo. Jeden ograny w lidze napastnik (Austin?) i pozbycie się Ade, BAE, Paulinho, Kaboul. That's all folks!
Jutro otwiera się okienko. Kogo potrzebujemy? Komu podziękujemy? Ja jestem za tym aby jak najmniej się działo. Jeden ograny w lidze napastnik (Austin?) i pozbycie się Ade, BAE, Paulinho, Kaboul. That's all folks!
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
2 stycznia 2015, 10:41 [cytuj]
Naughton rowniez nie jest nam potrzebny. Oprócz napastnika przydałby się środkowy pomocnik (bez Paulinho zostaje tylko Bentaleb, Mason i Dembele) oraz prawy skrzydlowy (poza Lamela nie ma tam nikogo wartosciowego)
Naughton rowniez nie jest nam potrzebny. Oprócz napastnika przydałby się środkowy pomocnik (bez Paulinho zostaje tylko Bentaleb, Mason i Dembele) oraz prawy skrzydlowy (poza Lamela nie ma tam nikogo wartosciowego)
2 stycznia 2015, 10:44 [cytuj]
Jablona powiedział/a:
Caps, coś kiedyś się przewinęło, że bodajże turkowie byli zainteresowani Ade
Besiktas chcial go za 9 mln bodajze
Besiktas chcial go za 9 mln bodajze
2 stycznia 2015, 10:59 [cytuj]
Wiadomo mniej więcej na jakich pozycjach potrzebujemy wzmocnień, ale ja poczekałbym z tym do letniego okienka. Teraz jakiś jeden transfer in, góra dwa i pozbycie się szrotu.
Wiadomo mniej więcej na jakich pozycjach potrzebujemy wzmocnień, ale ja poczekałbym z tym do letniego okienka. Teraz jakiś jeden transfer in, góra dwa i pozbycie się szrotu
COYS!
2 stycznia 2015, 11:45 [cytuj]
PieS powiedział/a:
Stambouli jak najbardziej wartościowy. Nie wiem co się dzieje z Capoue. Ten człowiek ma naprawdę wielkie możliwości i nie skreślałbym go tylko odbudował formę...chyba, że o czymś nie wiemy. A o Naughtonie faktycznie zapomniałem. Do wójka HR z nim
Stambouli jak najbardziej wartościowy. Nie wiem co się dzieje z Capoue. Ten człowiek ma naprawdę wielkie możliwości i nie skreślałbym go tylko odbudował formę...chyba, że o czymś nie wiemy. A o Naughtonie faktycznie zapomniałem. Do wójka HR z nim :tak:
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
2 stycznia 2015, 12:06 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Stambouli jak najbardziej wartościowy. Nie wiem co się dzieje z Capoue. Ten człowiek ma naprawdę wielkie możliwości i nie skreślałbym go tylko odbudował formę...chyba, że o czymś nie wiemy. A o Naughtonie faktycznie zapomniałem. Do wójka HR z nim
Bliżej mu chyba do Swansea
Bliżej mu chyba do Swansea ;)
Offence win games, defence wins titles
2 stycznia 2015, 13:02 [cytuj]
Za duzo chcecie zmian.

Teraz, gdy od miesiaca wszystko wyglada coraz lepiej nie powinnismy wiele zmieniac. Jedynie sprobowac znalezc zastepstwo Harryemu, gdyby (odpukac) cos mu sie stalo, bo na Soldado ani Ade nie ma co liczyc. Obrona jest zmontowana (moze nie jest to mur, ale do lata nie powinnismy cudowac, chyba, ze jakas okazja zloto sie trafi).
Za duzo chcecie zmian. :P Teraz, gdy od miesiaca wszystko wyglada coraz lepiej nie powinnismy wiele zmieniac. Jedynie sprobowac znalezc zastepstwo Harryemu, gdyby (odpukac) cos mu sie stalo, bo na Soldado ani Ade nie ma co liczyc. Obrona jest zmontowana (moze nie jest to mur, ale do lata nie powinnismy cudowac, chyba, ze jakas okazja zloto sie trafi)
2 stycznia 2015, 13:13 [cytuj]
PieS powiedział/a:
Trzeba pamietac ze na wypozyczeniu jest Holtby a klasa Lameli pozostawia wiele do zyczenia i ja juz wole Townsenda
Trzeba pamietac ze na wypozyczeniu jest Holtby a klasa Lameli pozostawia wiele do zyczenia i ja juz wole Townsenda
2 stycznia 2015, 13:45 [cytuj]
Dla zainteresowanych tematyką transferową wpis na moim blogu:
Okienko transferowe, czyli kogo wyrzucić przez okno:
http://dziennik-koguta.pl/wpisy-w-dzienniku/styczen-2015/02-01-2014-01/
Dla zainteresowanych tematyką transferową wpis na moim blogu:
Okienko transferowe, czyli kogo wyrzucić przez okno:
http://dziennik-koguta.pl/wpisy-w-dzienniku/styczen-2015/02-01-2014-01/
2 stycznia 2015, 14:35 [cytuj]
zmień szate graficzna na blagu bo, jak dla mnie, wyglada beznadziejnie
zmień szate graficzna na blagu bo, jak dla mnie, wyglada beznadziejnie :ok: