Forum dyskusyjne
31 grudnia 2014, 00:30 [cytuj]
Ja nie ogarniam. Jedne źródła podają że z Berahino to kompletny wymysł itd, drugie, wg Daily Star bliskie Saido Berahino że będzie naszym pierwszym zimowym transferem. Jak żyć?
Ja nie ogarniam. Jedne źródła podają że z Berahino to kompletny wymysł itd, drugie, wg Daily Star bliskie Saido Berahino że będzie naszym pierwszym zimowym transferem. Jak żyć?
Offence win games, defence wins titles
31 grudnia 2014, 01:09 [cytuj]
Masz staż, więc nie bardzo rozumiem czemu się dziwisz. To standardowe pieprzenie podczas okienka. Jedni to, drudzy to. Chyba ze za bardzo oczekujesz zmian to by wyjaśniało.
Masz staż, więc nie bardzo rozumiem czemu się dziwisz. To standardowe pieprzenie podczas okienka. Jedni to, drudzy to. Chyba ze za bardzo oczekujesz zmian to by wyjaśniało
31 grudnia 2014, 12:16 [cytuj]
onet podaje że Ings jest w kręgu naszych zainteresowań
onet podaje że Ings jest w kręgu naszych zainteresowań :muza:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
31 grudnia 2014, 13:06 [cytuj]
Manchester City have made enquiries about signing striker Wilfried Bony, 26, from Swansea in January for £30m (telegraph)
City will face competition for Bony's signature from Chelsea, who are also interested in the Ivory Coast international. (Times - subscription required)
po Bony-ego trzeba ustawić się w kolejce i mieć najlepiej 35 mln gbp
Manchester City have made enquiries about signing striker Wilfried Bony, 26, from Swansea in January for £30m (telegraph)
City will face competition for Bony's signature from Chelsea, who are also interested in the Ivory Coast international. (Times - subscription required)
po Bony-ego trzeba ustawić się w kolejce i mieć najlepiej 35 mln gbp :boisie:
31 grudnia 2014, 14:01 [cytuj]
Przecież to było wiadomo od początku. Ja ogólnie nie rozumiem tego oh ah na jego temat. Są inni o zbliżonym poziomie i pewnie nawet tańsi.
Przecież to było wiadomo od początku. Ja ogólnie nie rozumiem tego oh ah na jego temat. Są inni o zbliżonym poziomie i pewnie nawet tańsi
31 grudnia 2014, 14:22 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Przecież to było wiadomo od początku. Ja ogólnie nie rozumiem tego oh ah na jego temat. Są inni o zbliżonym poziomie i pewnie nawet tańsi
kto taki? bo dla mnie to jest idealny napastnik na ligę angielską i cięzko znaleźć kogoś o podobnych warunkach. W "lepszej" drużynie, gdzie będzie dostawał więcej piłek może bez problemu zostać super strzelcem. Za Lukaku pewnie jeszcze więcej trzeba by było zapłacić. Ceny na rynku transferowym przerażają ;x
kto taki? bo dla mnie to jest idealny napastnik na ligę angielską i cięzko znaleźć kogoś o podobnych warunkach. W "lepszej" drużynie, gdzie będzie dostawał więcej piłek może bez problemu zostać super strzelcem. Za Lukaku pewnie jeszcze więcej trzeba by było zapłacić. Ceny na rynku transferowym przerażają ;x
31 grudnia 2014, 14:43 [cytuj]
Bony to idealny napastnik dla nas ,znakomicie kontroluje piłkę i jest skuteczny w PL. Obawialem się tego ze w walce o niego będzie trzeba grubo sięgnąć do portfela naszego kochanego wlasciciela klubu. W starciu o Bony"ego z takimi drużynami jak City , Chelsea czy United jesteśmy raczej bez szans .

Bony to idealny napastnik dla nas ,znakomicie kontroluje piłkę i jest skuteczny w PL. Obawialem się tego ze w walce o niego będzie trzeba grubo sięgnąć do portfela naszego kochanego wlasciciela klubu. W starciu o Bony"ego z takimi drużynami jak City , Chelsea czy United jesteśmy raczej bez szans .:zalamka::zly:
31 grudnia 2014, 15:53 [cytuj]
Arcz powiedział/a:
Jeszcze wiecej piłek jak z nami?
Lukaku poszedł do Evertonu za 30 mln albo 35, a jest pewniejszy od Bonego, bo Lukaku jednak na wypożyczeniach w każdym klubie zrobił różnice, tylko w chelsea nie dostał takiej szansy
Lukaku poszedł do Evertonu za 30 mln albo 35, a jest pewniejszy od Bonego, bo Lukaku jednak na wypożyczeniach w każdym klubie zrobił różnice, tylko w chelsea nie dostał takiej szansy
31 grudnia 2014, 16:43 [cytuj]
Robert powiedział/a:
A to już zależy Robert ile meczy z jego udziałem widziałeś. Z nami rzeczywiście zagrał kiepsko, ale warto popatrzeć na niego w akcji w innych meczach, jestem pewien, że taki gość zdecydowanie robiłby u nas różnicę. Podoba mi się w jego grze to, że wszędzie go pełno, nie wiadomo gdzie zaraz będzie i z której strony uderzy. Jeden z lepszych meczy w jego wykonaniu jakie widziałem to mecz z City, https://www.youtube.com/watch?v=Rc0IDATSIww
A to już zależy Robert ile meczy z jego udziałem widziałeś. Z nami rzeczywiście zagrał kiepsko, ale warto popatrzeć na niego w akcji w innych meczach, jestem pewien, że taki gość zdecydowanie robiłby u nas różnicę. Podoba mi się w jego grze to, że wszędzie go pełno, nie wiadomo gdzie zaraz będzie i z której strony uderzy. Jeden z lepszych meczy w jego wykonaniu jakie widziałem to mecz z City, https://www.youtube.com/watch?v=Rc0IDATSIww
31 grudnia 2014, 18:54 [cytuj]
Arcz powiedział/a:
Chociażby taki Austin. Przynajmniej satysfakcja z reprezentanta kraju by była a nie gościa który w zimie jeździ na PNA. Statystyki z obecnego sezonu mają porównywalne a nawet Austin chyba już go przegonił meczem z WBA?

Niech sobie Bony idzie do Chelsea albo City. Dla mnie te czarnuchy są przepłacone żeby za nich po 40 niespełna baniek płacić. Rynek jest chory, niestety. Druga rzecz to finanse. Kogo trzeba by było sprzedać żeby naskrobać 35 baniek na Bonyego? Za Austina ile zechcą? Ze dwadzieścia?
Chociażby taki Austin. Przynajmniej satysfakcja z reprezentanta kraju by była a nie gościa który w zimie jeździ na PNA. Statystyki z obecnego sezonu mają porównywalne a nawet Austin chyba już go przegonił meczem z WBA? :plotki: Niech sobie Bony idzie do Chelsea albo City. Dla mnie te czarnuchy są przepłacone żeby za nich po 40 niespełna baniek płacić. Rynek jest chory, niestety. Druga rzecz to finanse. Kogo trzeba by było sprzedać żeby naskrobać 35 baniek na Bonyego? Za Austina ile zechcą? Ze dwadzieścia?
1 stycznia 2015, 00:54 [cytuj]
No i zaczęło się
No i zaczęło się
1 stycznia 2015, 11:06 [cytuj]
Moje marzenie na to okienko to pozbycie się szrotu i jeden trafiony w 10 transfer, który spłaci się z nawiązką. No ale, jak będzie...
Moje marzenie na to okienko to pozbycie się szrotu i jeden trafiony w 10 transfer, który spłaci się z nawiązką. No ale, jak będzie... :stres:
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
1 stycznia 2015, 11:52 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
No i zaczęło się
The real cock
The real cock :D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
1 stycznia 2015, 15:20 [cytuj]
Czaroslaw, czyli chodzi ci o Ade, Noughton, Kaboul,Szczota o kimś zapomniałem? A kupić Austina i zakontraktowac Moisandera. Choc wolałbym Showcrossa.
Czaroslaw, czyli chodzi ci o Ade, Noughton, Kaboul,Szczota o kimś zapomniałem? A kupić Austina i zakontraktowac Moisandera. Choc wolałbym Showcrossa
1 stycznia 2015, 15:31 [cytuj]
http://talksport.com/football/exclusive-boost-liverpool-and-tottenham-west-brom-starlet-available-just-ps14m-141231130448#jPFcJo3AGqd0SShs.99
znów Saido
http://talksport.com/football/exclusive-boost-liverpool-and-tottenham-west-brom-starlet-available-just-ps14m-141231130448#jPFcJo3AGqd0SShs.99
znów Saido :mysli:
1 stycznia 2015, 15:42 [cytuj]
To gdzie ten Beraino co miał być pierwszego u nas?
To gdzie ten Beraino co miał być pierwszego u nas? :D
1 stycznia 2015, 15:42 [cytuj]
A propos Shawcrossa - strzelił bramkę, a Stoke urwało punkty ManU. Dobre wieści!
A propos Shawcrossa - strzelił bramkę, a Stoke urwało punkty ManU. Dobre wieści!
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
1 stycznia 2015, 16:16 [cytuj]
Kilka gdybań .
Sprzedajemy Paulinho - według mnie najgorszy transfer ostatnich 10 lat , Dembele - marnuje się u nas jak cholera i po prostu go szkoda , Naughton+Rose+BAE - w zestawie , kogoś z 2 Ade/Soldado z naciskiem na pierwszego i Townsend/Lennon . +/- ( 16+17+15+~~14+~~10 ) 72 mln euro .
Kupujemy:
-Vlaar`a , pół roku kontraktu , solidny środkowy obrońca , który jest na poziomie Fazio chociaż bardziej ceniłbym sobie właśnie holendra . ~~7 mln euro
-Showcross, opcja droższa ale i lepsza i młodsza , jest kapitanem Stoke , więc trzeba będzie zbliżyć się do granicy 20euro ale podejrzewam , że za 17 podpisze z nami kontrakt . ~~17 mln euro
-El Shaarawy, tak wiem że już jednego super skrzydłowego mamy z Włoch , ale gość ma 22 lata i jest do wyjęcia za 11,5 mln funtów , więc Baldini niech leci samolotem do Mediolanu i robi swoje . ~~13 mln euro
-Austin, Anglik - wiadomo podnosi cenę , solidny napastnik , który wciąga nosem Ade i Soldado . Mamy przewagę , że Harry wciąż darzy sympatią Tottenham i powinien nam go puścić , według transfermarketu 5 mln euro , ale zapewne będzie coś koło 17. ~~17 mln euro
Po podliczeniu:72-54=18 mln euro na plus . Oczywiście te ceny będą się różnić , więc powinniśmy wyjść delikatnie na plus .
Kilka gdybań .
Sprzedajemy Paulinho - według mnie najgorszy transfer ostatnich 10 lat , Dembele - marnuje się u nas jak cholera i po prostu go szkoda , Naughton+Rose+BAE - w zestawie , kogoś z 2 Ade/Soldado z naciskiem na pierwszego i Townsend/Lennon . +/- ( 16+17+15+~~14+~~10 ) 72 mln euro .
Kupujemy:
-Vlaar`a , pół roku kontraktu , solidny środkowy obrońca , który jest na poziomie Fazio chociaż bardziej ceniłbym sobie właśnie holendra . ~~7 mln euro
-Showcross, opcja droższa ale i lepsza i młodsza , jest kapitanem Stoke , więc trzeba będzie zbliżyć się do granicy 20euro ale podejrzewam , że za 17 podpisze z nami kontrakt . ~~17 mln euro
-El Shaarawy, tak wiem że już jednego super skrzydłowego mamy z Włoch , ale gość ma 22 lata i jest do wyjęcia za 11,5 mln funtów , więc Baldini niech leci samolotem do Mediolanu i robi swoje . ~~13 mln euro
-Austin, Anglik - wiadomo podnosi cenę , solidny napastnik , który wciąga nosem Ade i Soldado . Mamy przewagę , że Harry wciąż darzy sympatią Tottenham i powinien nam go puścić , według transfermarketu 5 mln euro , ale zapewne będzie coś koło 17. ~~17 mln euro
Po podliczeniu:72-54=18 mln euro na plus . Oczywiście te ceny będą się różnić , więc powinniśmy wyjść delikatnie na plus
1 stycznia 2015, 16:18 [cytuj]
Jak najbardziej za jestem. Ale to Tottenham...
Jak najbardziej za jestem. Ale to Tottenham... ;(
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
1 stycznia 2015, 16:24 [cytuj]
Dragler powiedział/a:
Po podliczeniu:72-54=18 mln euro na plus . Oczywiście te ceny będą się różnić , więc powinniśmy wyjść delikatnie na plus
Może i darzy sympatią Tottenham ale skąd wiesz czy darzy sympatią Leviego?
Może i darzy sympatią Tottenham ale skąd wiesz czy darzy sympatią Leviego? :D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur