Forum dyskusyjne
29 grudnia 2014, 17:10 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Verts z Fazio zagrali dotychczas 14 meczów. Bilans: 10 zw., 3 rem., 1 prz. Imponujące. Teraz lecimy z krytyką.......:-)
Ja uważam że Fazio pierwsze kilka meczów miał naprawdę niezłych. Co prawda dostał dwie czerwone kartki ale jedna niesłuszna, druga może trochę bardziej. Poza tym grał naprawdę solidnie. Dopiero w ostatnich meczach zaczął coś dziwnego odwalać ale wierzę że jeszcze wróci do formy. Imponował mi spokojem w rozegraniu a ostatnio był właśnie bardzo nerwowy z piłką. Może przez te kilka błędów stracił trochę pewności ale wierzę że z czasem się ogarnie. Pamiętajmy że to jego pierwszy sezon na wyspach a on całą karierę spędził w "wolniejszych" ligach. Ma już 28 lat więc może trochę dłużej się przyzwyczajać. W bardzo solidnej Sewilli był kapitanem, za nic chyba tej opaski nie dostał. Z drugiej strony jak patrzę na to jak gra Kaboul...
Ja uważam że Fazio pierwsze kilka meczów miał naprawdę niezłych. Co prawda dostał dwie czerwone kartki ale jedna niesłuszna, druga może trochę bardziej. Poza tym grał naprawdę solidnie. Dopiero w ostatnich meczach zaczął coś dziwnego odwalać ale wierzę że jeszcze wróci do formy. Imponował mi spokojem w rozegraniu a ostatnio był właśnie bardzo nerwowy z piłką. Może przez te kilka błędów stracił trochę pewności ale wierzę że z czasem się ogarnie. Pamiętajmy że to jego pierwszy sezon na wyspach a on całą karierę spędził w "wolniejszych" ligach. Ma już 28 lat więc może trochę dłużej się przyzwyczajać. W bardzo solidnej Sewilli był kapitanem, za nic chyba tej opaski nie dostał. Z drugiej strony jak patrzę na to jak gra Kaboul
29 grudnia 2014, 17:32 [cytuj]
Mi się na pewno podoba to, jak kasuje wiele ataków przeciwnika w zarodku przez wygrywanie główek,dużo tego ściąga. Z ManU pod bramką przeciwnika też potrafił się znaleźć. Gorzej ze zwrotnością i czasem mam wrażenie jakby trochę odpuszczał piłki po ziemii, ale generalnie pokładam w gościu nadzieje.
Mi się na pewno podoba to, jak kasuje wiele ataków przeciwnika w zarodku przez wygrywanie główek,dużo tego ściąga. Z ManU pod bramką przeciwnika też potrafił się znaleźć. Gorzej ze zwrotnością i czasem mam wrażenie jakby trochę odpuszczał piłki po ziemii, ale generalnie pokładam w gościu nadzieje
29 grudnia 2014, 17:49 [cytuj]
Akurat doświadczony (starszy) powinien szybsiej sie aklimatyzowac. Tak mi sie wydaje. A co myślicie o Showcrossie?
Akurat doświadczony (starszy) powinien szybsiej sie aklimatyzowac. Tak mi sie wydaje. A co myślicie o Showcrossie?
29 grudnia 2014, 18:05 [cytuj]
Nie widze sensu teraz kupować skrzydłowego, jak juz kupować to w lato. A tak wgl to można by poszukać kogoś w naszej szkółce i z chłopaków z wypożyczeń. A teraz moglibyśmy sprzedać Ade i kupić kogoś na jego miejsce, no i Moisandera zakontraktowac od lipca i tyle, lepiej wiecej nie mieszać.
A w lato wymienić środek obrony.
Nie widze sensu teraz kupować skrzydłowego, jak juz kupować to w lato. A tak wgl to można by poszukać kogoś w naszej szkółce i z chłopaków z wypożyczeń. A teraz moglibyśmy sprzedać Ade i kupić kogoś na jego miejsce, no i Moisandera zakontraktowac od lipca i tyle, lepiej wiecej nie mieszać.
A w lato wymienić środek obrony
29 grudnia 2014, 18:09 [cytuj]
O Showcrossie pisałem tutaj jakieś 2 lata temu i zostałem wyśmiany. Chłopak jest naprawdę solidny, zna bardzo dobrze angielski futbol i przed nim 4/5 lat grania na najwyższym poziomie. Tani nie będzie, umowę ma podpisaną do 2018r , a wątpię żeby Stoke chciało się go pozbyć. Pewnie zagwizdają sobie za niego 15mln.
O Showcrossie pisałem tutaj jakieś 2 lata temu i zostałem wyśmiany. Chłopak jest naprawdę solidny, zna bardzo dobrze angielski futbol i przed nim 4/5 lat grania na najwyższym poziomie. Tani nie będzie, umowę ma podpisaną do 2018r , a wątpię żeby Stoke chciało się go pozbyć. Pewnie zagwizdają sobie za niego 15mln
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
29 grudnia 2014, 19:10 [cytuj]
Warto chyba zainwestować w solidnego angielskiego obrońcę te 15 mln niz bawić sie z wynalazkami
Warto chyba zainwestować w solidnego angielskiego obrońcę te 15 mln niz bawić sie z wynalazkami
29 grudnia 2014, 19:19 [cytuj]
I tak jak mówisz pare lat jeszcze pogra, a w tym czasie wprowadzać Diera. Powiedzmy ze do pary dajemy mu Janka, choc ja jestem za tym żeby go sprzedać niby to nasz najlepszy obrońca, ale póki jest szansa opchnac za dobrą sume powinniśmy to zrobić. Teraz czekam na fale krytyki...
I tak jak mówisz pare lat jeszcze pogra, a w tym czasie wprowadzać Diera. Powiedzmy ze do pary dajemy mu Janka, choc ja jestem za tym żeby go sprzedać niby to nasz najlepszy obrońca, ale póki jest szansa opchnac za dobrą sume powinniśmy to zrobić. Teraz czekam na fale krytyki
29 grudnia 2014, 21:21 [cytuj]
http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/aston-villa-eye-move-fulhams-4885662
"Liverpool closing in on £23.5million striker signing?" mirror.co.uk
http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/aston-villa-eye-move-fulhams-4885662
:mysli:
"Liverpool closing in on £23.5million striker signing?" mirror.co.uk
:lezkawoku:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
29 grudnia 2014, 21:23 [cytuj]
Berahino za 23,5 mln ..
Berahino za 23,5 mln
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
29 grudnia 2014, 21:33 [cytuj]
No i dobrze nie jest wart tej ceny. Za tą kwotę można pewniejsze go Bony wziąć
No i dobrze nie jest wart tej ceny. Za tą kwotę można pewniejsze go Bony wziąć ;)
29 grudnia 2014, 23:31 [cytuj]
Na jakiej pozycji gra ten Delph?
Na jakiej pozycji gra ten Delph?
29 grudnia 2014, 23:35 [cytuj]
srodkowy pomocnik
srodkowy pomocnik
29 grudnia 2014, 23:46 [cytuj]
To na co on nam?
To na co on nam?
30 grudnia 2014, 00:18 [cytuj]
Bo jest mało środkowych pomocników... Jaka to jest głupota, nie rozumiem polityki transferowej tego klubu. A taki Kramarić pewnie do Chelsea pójdzie... Pokroję się za obrońcę, napastnika i skrzydłowego
Bo jest mało środkowych pomocników... Jaka to jest głupota, nie rozumiem polityki transferowej tego klubu. A taki Kramarić pewnie do Chelsea pójdzie... Pokroję się za obrońcę, napastnika i skrzydłowego :D
30 grudnia 2014, 01:36 [cytuj]
Zacznij ostrzyc nóż 😀
Zacznij ostrzyc nóż 😀
30 grudnia 2014, 09:20 [cytuj]
Eff_Spurs powiedział/a:
Bo jest mało środkowych pomocników... Jaka to jest głupota, nie rozumiem polityki transferowej tego klubu. A taki Kramarić pewnie do Chelsea pójdzie... Pokroję się za obrońcę, napastnika i skrzydłowego

Stoperów nie jest mało tylko są słabi. Mnie te statystyki Fazio&Vertonghen jakoś nie przekonują. Ten cały Fazio to ma grubego farta w wielu sytuacjach i to nie takiego farta który powinien sprzyjać mu w interwencji a farta w niestraceniu bramki przez Llorisa. To może wydaje się być bardzo podobne ale nie jest. Vertonghen to wiadomym jest że on przyszłości z tym klubem nie wiąże. Ma kontrakt do lata 16 i pewnie latem żeby zarobić Łysy go opchnie żeby nie dać mu odejść za free. Dier jest spoko a z dwójki Chiriches i Kaboul nikogo nie postawiłbym na mecz ligowy nawet przeciwko Burnley.
Stoperów nie jest mało tylko są słabi. Mnie te statystyki Fazio&Vertonghen jakoś nie przekonują. Ten cały Fazio to ma grubego farta w wielu sytuacjach i to nie takiego farta który powinien sprzyjać mu w interwencji a farta w niestraceniu bramki przez Llorisa. To może wydaje się być bardzo podobne ale nie jest. Vertonghen to wiadomym jest że on przyszłości z tym klubem nie wiąże. Ma kontrakt do lata 16 i pewnie latem żeby zarobić Łysy go opchnie żeby nie dać mu odejść za free. Dier jest spoko a z dwójki Chiriches i Kaboul nikogo nie postawiłbym na mecz ligowy nawet przeciwko Burnley
30 grudnia 2014, 09:29 [cytuj]
Eff_Spurs powiedział/a:
Pokroję się za obrońcę, napastnika i skrzydłowego

Nie rozumiem: czy to klub piłkarski czy targowisko?
Mamy dobrych zawodników,w pierwszym składzie nikt powyżej 30-tki, w pomocy i ataku nikt powyżej 25 lat. Utrzymać tych graczy,szkolić, a za 2-3 lata będziemy mistrzem Anglii. Niech wrócą Carroll i świetny Pritchard, a nie kupować jakieś Srojsandery czy Delfy.
Ewentualną kasę inwestujmy w stadion.
Nie rozumiem: czy to klub piłkarski czy targowisko?
Mamy dobrych zawodników,w pierwszym składzie nikt powyżej 30-tki, w pomocy i ataku nikt powyżej 25 lat. Utrzymać tych graczy,szkolić, a za 2-3 lata będziemy mistrzem Anglii. Niech wrócą Carroll i świetny Pritchard, a nie kupować jakieś Srojsandery czy Delfy.
Ewentualną kasę inwestujmy w stadion
30 grudnia 2014, 12:02 [cytuj]
I Coulibalego czy jakos tak xd. Który bedzie nowym Defoe.
I Coulibalego czy jakos tak xd. Który bedzie nowym Defoe
30 grudnia 2014, 12:44 [cytuj]
Coulibaly już u nas nie gra przecież.
Coulibaly już u nas nie gra przecież
30 grudnia 2014, 12:47 [cytuj]
Co ty mówisz? 😲
Co ty mówisz? 😲