Forum dyskusyjne
26 grudnia 2014, 16:21 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Wypożyczenie czy definitywny? Zresztą, po cholere potrzebny? Zbędny koleś
definitywny
"The rumours have been rife for around a month
and it looks like Spurs could speed up their
purchase of PSG midfielder Adrien Rabiot in the
first few days of the January transfer window.
L’Equipe report on Boxing Day that Spurs are in
advanced talks with Rabiot and that a deal with
PSG is close."
definitywny
"The rumours have been rife for around a month
and it looks like Spurs could speed up their
purchase of PSG midfielder Adrien Rabiot in the
first few days of the January transfer window.
L’Equipe report on Boxing Day that Spurs are in
advanced talks with Rabiot and that a deal with
PSG is close."
26 grudnia 2014, 18:29 [cytuj]
Rabiot to bardziej SP czy SPO ??
Rabiot to bardziej SP czy SPO ??
26 grudnia 2014, 18:31 [cytuj]
tak z krótkiego filmu co zobaczyłem to dla mnie jako SP
a ile za niego chcą?
tak z krótkiego filmu co zobaczyłem to dla mnie jako SP
a ile za niego chcą?
26 grudnia 2014, 18:52 [cytuj]
Rabiot to ŚP ale w FM grałem nim też na śpd. W tym artykule nie było ceny, ale pisali że jak sie nie uda z Rabiotem to Tottenham będzie chciał Cabaye.
Rabiot to ŚP ale w FM grałem nim też na śpd. W tym artykule nie było ceny, ale pisali że jak sie nie uda z Rabiotem to Tottenham będzie chciał Cabaye
26 grudnia 2014, 20:48 [cytuj]
Dobrze, ze przynajmniej zarzad i trener widzi gdzie Spurs maja najwieksze braki i stara sie je uzupelnic
Dobrze, ze przynajmniej zarzad i trener widzi gdzie Spurs maja najwieksze braki i stara sie je uzupelnic :brawo:
26 grudnia 2014, 23:39 [cytuj]
Adrien Rabiot - to taka młodsza wersja Stambouli-ego
- na tą chwilę jest zbędny moim zdaniem
Adrien Rabiot - to taka młodsza wersja Stambouli-ego
- na tą chwilę jest zbędny moim zdaniem
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
27 grudnia 2014, 11:06 [cytuj]
Ja ligue1 nie oglądam szczególnie zbyt często ,ale ten Rabiot to mi się zdawał zdecydowanie bardziej ofensywny od Stambouliego.Aha i on praktycznie nie grał przez ostatnie pol roku,wiec ewentualne wypozyczanie go ,to by było trochę bez sensu.
Ten Austin to mi szalenie przypomina Benta, oczywiscie nie z wyglądu

, ja do niego nie jestem przekonany
Ja ligue1 nie oglądam szczególnie zbyt często ,ale ten Rabiot to mi się zdawał zdecydowanie bardziej ofensywny od Stambouliego.Aha i on praktycznie nie grał przez ostatnie pol roku,wiec ewentualne wypozyczanie go ,to by było trochę bez sensu.
Ten Austin to mi szalenie przypomina Benta, oczywiscie nie z wyglądu:D , ja do niego nie jestem przekonany
27 grudnia 2014, 14:15 [cytuj]
Kogo warto sledzic na twitterze ??
Kogo warto sledzic na twitterze ??
27 grudnia 2014, 17:10 [cytuj]
Kaboul, Naughton, Towsend, Paulinho, Dembele = OUT (ten ostatni, ze względu na jego karierę - tutaj się po prostu marnuje)
Austin/Ings, Depay, Rabiot/Cabaye, Yedlin, Vlaar = IN
Taka zmiana postawi naszą drużynę na nogi w bardzo krótkim czasie i to, co niedawno wydawało nam się totalnie niemożliwe (czyli walka o LM) będzie miało sens.
Kaboul, Naughton, Towsend, Paulinho, Dembele = OUT (ten ostatni, ze względu na jego karierę - tutaj się po prostu marnuje)
Austin/Ings, Depay, Rabiot/Cabaye, Yedlin, Vlaar = IN
Taka zmiana postawi naszą drużynę na nogi w bardzo krótkim czasie i to, co niedawno wydawało nam się totalnie niemożliwe (czyli walka o LM) będzie miało sens
27 grudnia 2014, 19:20 [cytuj]
plotki, ploteczki...
"Liverpool and Tottenham told Ezequiel Lavezzi is free to leave PSG for £17m"
źródło: www.express.co.uk/sport/football/548899/Ezequiel-Lavezzi-Liverpool-Tottenham-Paris-Saint-Germain-Inter-Milan-Transfer-Stars-Latest
27 grudnia 2014, 20:40 [cytuj]
A tak jeszcze nawiązując do napastników to widział ktoś jak gra Andrej Kramarić? Słyszałem o nim już ze 2 miesiące temu, ale nie miałem okazji oglądać żadnego meczu HNK. A statystyki ma niczego sobie.
A tak jeszcze nawiązując do napastników to widział ktoś jak gra Andrej Kramarić? Słyszałem o nim już ze 2 miesiące temu, ale nie miałem okazji oglądać żadnego meczu HNK. A statystyki ma niczego sobie
27 grudnia 2014, 21:29 [cytuj]
"The Telegraph claim Tottenham are preparing a bid of more than 10M pounds for West Brom striker Saido Berahino."
Ja jednak wolałbym Austina.
"The Telegraph claim Tottenham are preparing a bid of more than 10M pounds for West Brom striker Saido Berahino."
Ja jednak wolałbym Austina
27 grudnia 2014, 22:47 [cytuj]
Austin, Vlaar Ings ok ale za Rabiota 1000 x bardziej wole Cabaye, sprawdzony w angli i robi robote w srodku pola . Ale skonczymy z reka w nocniku....
Austin, Vlaar Ings ok ale za Rabiota 1000 x bardziej wole Cabaye, sprawdzony w angli i robi robote w srodku pola . Ale skonczymy z reka w nocniku
28 grudnia 2014, 01:53 [cytuj]
BG11 powiedział/a:
Ja jednak wolałbym Austina
a jednak. .
.
a jednak. .
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
28 grudnia 2014, 21:57 [cytuj]
Czytaliście gdzieś jeszcze o tym Mojsanderze poza onetem? Nie widzialem zbyt wiele razy jak gra, ale słyszałem, ze jest w miare dobry, fajnie byłoby za friko takiego zawodnika sprowadzić. Ja bym chciał żebyśmy w przyszłości(nie teraz czy za pol roku) kupili Showcrossa i Armstronga.
Czytaliście gdzieś jeszcze o tym Mojsanderze poza onetem? Nie widzialem zbyt wiele razy jak gra, ale słyszałem, ze jest w miare dobry, fajnie byłoby za friko takiego zawodnika sprowadzić. Ja bym chciał żebyśmy w przyszłości(nie teraz czy za pol roku) kupili Showcrossa i Armstronga
28 grudnia 2014, 23:02 [cytuj]
Jablona powiedział/a:
Czytaliście gdzieś jeszcze o tym Mojsanderze poza onetem? Nie widzialem zbyt wiele razy jak gra, ale słyszałem, ze jest w miare dobry, fajnie byłoby za friko takiego zawodnika sprowadzić. Ja bym chciał żebyśmy w przyszłości(nie teraz czy za pol roku) kupili Showcrossa i Armstronga
Dajże spokój z Moisanderem, dla mnie kompletnie bez sensu byłby to transfer.
Dajże spokój z Moisanderem, dla mnie kompletnie bez sensu byłby to transfer
Offence win games, defence wins titles
28 grudnia 2014, 23:37 [cytuj]
Wolny transfer, naszemu el kapitano kończy sie kontrakt, a on gorszy od niego na pewno nie będzie. Dobre uzupełnienie składu.
Wolny transfer, naszemu el kapitano kończy sie kontrakt, a on gorszy od niego na pewno nie będzie. Dobre uzupełnienie składu
29 grudnia 2014, 12:43 [cytuj]
Jesli mialby przyjsc za darmo to jak najbardziej. Gorszy od Kaboula nie bedzie
Jesli mialby przyjsc za darmo to jak najbardziej. Gorszy od Kaboula nie bedzie :rotfl:
29 grudnia 2014, 12:44 [cytuj]
Verts z Fazio zagrali dotychczas 14 meczów. Bilans: 10 zw., 3 rem., 1 prz. Imponujące. Teraz lecimy z krytyką.......:-)
Verts z Fazio zagrali dotychczas 14 meczów. Bilans: 10 zw., 3 rem., 1 prz. Imponujące. Teraz lecimy z krytyką.......:-)
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
29 grudnia 2014, 16:11 [cytuj]
statystyki statystykami albo jeszcze gorzej ,ale na pewno nie przegrywalismy ,bo Fazio tak swietnie grał

,co oczywiscie nie znaczy ,że się w końcu nie ogarnie ,ale i tak ewentualnie na ławkę stoper by się przydał wiadomo
statystyki statystykami albo jeszcze gorzej ,ale na pewno nie przegrywalismy ,bo Fazio tak swietnie grał:D ,co oczywiscie nie znaczy ,że się w końcu nie ogarnie ,ale i tak ewentualnie na ławkę stoper by się przydał wiadomo