Forum dyskusyjne
23 grudnia 2014, 20:12 [cytuj]
Kamilos powiedział/a:
jakby jakis napastnik przyszedl do nas 1 stycznia to by była jakas magia,(to chyba wogóle niemożliwe żeby byl brany do skladu na mecz z Chelsea,co?). To by raczej oznaczało,że ktoś u nas w klubie pomylił miesiące i myślał,że okienko konczy się 31 grudnia

No z biegu ci wskoczy. Takie przypadki to chyba tylko w Lechii. Łysy szykuje wisienkę na koniec okienka jak już będzie wiadomo że zagrają na Łemblej
Focha się? Nie tacy się fochali. Guarin się fochał a do tej pory na San Siro gra i go wygwizdują
No z biegu ci wskoczy. Takie przypadki to chyba tylko w Lechii. Łysy szykuje wisienkę na koniec okienka jak już będzie wiadomo że zagrają na Łemblej :rotfl:
Focha się? Nie tacy się fochali. Guarin się fochał a do tej pory na San Siro gra i go wygwizdują
23 grudnia 2014, 21:15 [cytuj]
Ponoć Louis van Gaal potwierdził, że Manchester United jest bliski pozyskania Garetha Bale'a za 120 milionow euro. Z tego 25% ma ponoć trafić do nas, czyli ok. 30 milionów. Pisze "ponoć", bo wiemy jaki jest teraz okres w mediach. Ktoś za, ktoś przeciw?
Ponoć Louis van Gaal potwierdził, że Manchester United jest bliski pozyskania Garetha Bale'a za 120 milionow euro. Z tego 25% ma ponoć trafić do nas, czyli ok. 30 milionów. Pisze "ponoć", bo wiemy jaki jest teraz okres w mediach. Ktoś za, ktoś przeciw? :)
23 grudnia 2014, 22:02 [cytuj]
Z perspektywy kasiory to dobra wiadomość ale dziwnie by było zobaczyć go przeciwko nam
A Southampton znowu figa z makiem
Z perspektywy kasiory to dobra wiadomość ale dziwnie by było zobaczyć go przeciwko nam :mysli:
A Southampton znowu figa z makiem :X
23 grudnia 2014, 22:31 [cytuj]
BG11 powiedział/a:
Ponoć Louis van Gaal potwierdził, że Manchester United jest bliski pozyskania Garetha Bale'a za 120 milionow euro. Z tego 25% ma ponoć trafić do nas, czyli ok. 30 milionów. Pisze "ponoć", bo wiemy jaki jest teraz okres w mediach. Ktoś za, ktoś przeciw?

.
myślę, że Perez go nie sprzeda, a już na pewno nie za 120 mln ... może za 200 ............ wtedy trafi do nas 50 mln
.
myślę, że Perez go nie sprzeda, a już na pewno nie za 120 mln ... może za 200 ............ wtedy trafi do nas 50 mln
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
23 grudnia 2014, 23:21 [cytuj]
spurs88 powiedział/a:
Pomimo naszej słabej gry mamy tylko 4 punkty straty do 4 miejsca. Jeśli chcemy grać w Lidze Mistrzów, to trzeba kupić doświadczonych piłkarzy którzy z miejsca dadzą jakość tej drużynie, a nie będą potrzebowali czasu na ogranie
Wiecie co jest najlepsze?
Załóżmy (wiem, że to cuda itp., ale ponieśmy się troszkę w fantazji), że wygramy dwa kolejne mecze, czyli z Leicester i ManUTD, a Arsenal, South i West Ham wtopią chociaż jeden mecz to jesteśmy na 5 miejscu ze stratą 1 pkt. do Ligii Mistrzów. Czy oglądając naszą grę w tym sezonie KTOKOLWIEK by w to uwierzył?
Co do tych meczów Gównersów, Świętych i Młotów to ich terminarz do końca roku nie jest najprzyjemniejszy i jest całkiem możliwe, że pogubią punkty
Wiecie co jest najlepsze?
Załóżmy (wiem, że to cuda itp., ale ponieśmy się troszkę w fantazji), że wygramy dwa kolejne mecze, czyli z Leicester i ManUTD, a Arsenal, South i West Ham wtopią chociaż jeden mecz to jesteśmy na 5 miejscu ze stratą 1 pkt. do Ligii Mistrzów. Czy oglądając naszą grę w tym sezonie KTOKOLWIEK by w to uwierzył?
Co do tych meczów Gównersów, Świętych i Młotów to ich terminarz do końca roku nie jest najprzyjemniejszy i jest całkiem możliwe, że pogubią punkty :D
24 grudnia 2014, 00:08 [cytuj]
Masakra, jak Bale przejdzie do United to chyba runie cały mój świat w gruzach... a pomyśleć, że śmiałem się z Arsenalu i Fabregasa...
Masakra, jak Bale przejdzie do United to chyba runie cały mój świat w gruzach... a pomyśleć, że śmiałem się z Arsenalu i Fabregasa
24 grudnia 2014, 00:10 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Nie jestem zwolennikiem jego "chwilowego" talentu
Ale przecież nie wiemy, czy to jest "chwilowy" talent. Za rozsądną cenę - można zaryzykować. Ale jak rzucą cenę absurdalnie wysoką - bye bye.
A co myślicie o Paulinho? Sprzedawać?
Ale przecież nie wiemy, czy to jest "chwilowy" talent. Za rozsądną cenę - można zaryzykować. Ale jak rzucą cenę absurdalnie wysoką - bye bye.
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
24 grudnia 2014, 00:16 [cytuj]
Eff_Spurs powiedział/a:
Masakra, jak Bale przejdzie do United to chyba runie cały mój świat w gruzach... a pomyśleć, że śmiałem się z Arsenalu i Fabregasa
+1.
Choć ja tam - naiwnie? - wierzę, że Bale by nam tego nie zrobił.
+1.
Choć ja tam - naiwnie? - wierzę, że Bale by nam tego nie zrobił
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
24 grudnia 2014, 08:28 [cytuj]
A co powiecie na Benteke zamiast Boniego ?
spurs88
24 grudnia 2014, 08:41 [cytuj]
spurs88 powiedział/a:
Zapytaj lepiej Masona co on na to
Zapytaj lepiej Masona co on na to :wysmiewacz:
24 grudnia 2014, 10:22 [cytuj]
W magazynie "Mecz. Magazyn Lig Zagranicznych" jest artykuł o Charlie Austinie, w którym autor sugeruje dosyć jasno, że jest już przyklepany transfer owego jegomościa do nas za 20 baniek... Co wy na to?
W magazynie "Mecz. Magazyn Lig Zagranicznych" jest artykuł o Charlie Austinie, w którym autor sugeruje dosyć jasno, że jest już przyklepany transfer owego jegomościa do nas za 20 baniek... Co wy na to?:mysli:
24 grudnia 2014, 10:30 [cytuj]
rycerz17 powiedział/a:
W magazynie "Mecz. Magazyn Lig Zagranicznych" jest artykuł o Charlie Austinie, w którym autor sugeruje dosyć jasno, że jest już przyklepany transfer owego jegomościa do nas za 20 baniek... Co wy na to?

Szczerze? To moje marzenie. Bardzo bym się ucieszył z tego transferu. Bramkostrzelny w lidze angol to by było coś
Mnie najbardziej się w nim podoba to że jak idzie sam na sam albo jest blisko bramkarza to nie napierdala za całej siły tylko próbuje lekkim muśnięciem albo dotknięciem piłki skierować ją do bramki
Szczerze? To moje marzenie. Bardzo bym się ucieszył z tego transferu. Bramkostrzelny w lidze angol to by było coś :brawo:
Mnie najbardziej się w nim podoba to że jak idzie sam na sam albo jest blisko bramkarza to nie napierdala za całej siły tylko próbuje lekkim muśnięciem albo dotknięciem piłki skierować ją do bramki :ok:
24 grudnia 2014, 10:57 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
bez zastanowienia.. jak ktoś taki mógł być wart wydania prawie 20 mln.. Jeden z gorszych transferów ostatnich lat..
bez zastanowienia.. jak ktoś taki mógł być wart wydania prawie 20 mln.. Jeden z gorszych transferów ostatnich lat
24 grudnia 2014, 12:36 [cytuj]
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=297550
może i to prawda, że Austin do TOTT już na początku stycznia
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=297550
może i to prawda, że Austin do TOTT już na początku stycznia
24 grudnia 2014, 12:44 [cytuj]
"Tottenham midfielder Paulinho set for January switch to Inter Milan as Spurs eye Saido Berahino swoop'' MIRROR.CO.UK
"Tottenham midfielder Paulinho set for January switch to Inter Milan as Spurs eye Saido Berahino swoop'' MIRROR.CO.UK
24 grudnia 2014, 13:27 [cytuj]
jak najdalej tego paulinho wydalić xd od początku coś go nie czułem. wyszły mu 2-3 mecze, strzelił kilka bramek, ale zawód totalny
jak najdalej tego paulinho wydalić xd od początku coś go nie czułem. wyszły mu 2-3 mecze, strzelił kilka bramek, ale zawód totalny
24 grudnia 2014, 13:35 [cytuj]
Ponoć jesteśmy zainteresowani Cabaye'm , może w miejsce Paulinho sprowadzimy Francuza? Jestem za
Ponoć jesteśmy zainteresowani Cabaye'm , może w miejsce Paulinho sprowadzimy Francuza? Jestem za :)
24 grudnia 2014, 13:38 [cytuj]
Bardzo pozytywne wrażenie od samego początku w Anglii robił na mnie również Sissoko , ale on chce ponoć trafić do Arsenalu , który rzekomo jest nim zainteresowany
Bardzo pozytywne wrażenie od samego początku w Anglii robił na mnie również Sissoko , ale on chce ponoć trafić do Arsenalu , który rzekomo jest nim zainteresowany:bezradny:
24 grudnia 2014, 13:46 [cytuj]
Cabaye i jakiś solidny DM w typie Sandro z jego najlepszych momentów i w końcu może nasza gra by jakoś wyglądała. Fajnie by było żeby z Austinem wypaliło ale wątpię że sprowadzimy go tym bardziej ze Harry ostatnio mówił ze nigdzie go nie oddadzą bo bez niego ciężko będzie im się utrzymać. Na pewno lepszy od berainho, niech go bierze live bo to będzie niewypał, on jest wart max 10 mln na chwile obecna a nie 25...
Cabaye i jakiś solidny DM w typie Sandro z jego najlepszych momentów i w końcu może nasza gra by jakoś wyglądała. Fajnie by było żeby z Austinem wypaliło ale wątpię że sprowadzimy go tym bardziej ze Harry ostatnio mówił ze nigdzie go nie oddadzą bo bez niego ciężko będzie im się utrzymać. Na pewno lepszy od berainho, niech go bierze live bo to będzie niewypał, on jest wart max 10 mln na chwile obecna a nie 25
24 grudnia 2014, 15:14 [cytuj]
Coś mi się zdaję, że ten Cabaye wolałby iść do naszych czerwonych "kolegów". Chyba nawet kiedyś było blisko transferu
Coś mi się zdaję, że ten Cabaye wolałby iść do naszych czerwonych "kolegów". Chyba nawet kiedyś było blisko transferu