Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  19  20  21  22  23    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2015 r. - zimowe okno transferowe
23 grudnia 2014, 08:52 [cytuj]
no bony byłby najlepszy
no bony byłby najlepszy
23 grudnia 2014, 12:12 [cytuj]
Pomimo naszej słabej gry mamy tylko 4 punkty straty do 4 miejsca. Jeśli chcemy grać w Lidze Mistrzów, to trzeba kupić doświadczonych piłkarzy którzy z miejsca dadzą jakość tej drużynie, a nie będą potrzebowali czasu na ogranie.
Pomimo naszej słabej gry mamy tylko 4 punkty straty do 4 miejsca. Jeśli chcemy grać w Lidze Mistrzów, to trzeba kupić doświadczonych piłkarzy którzy z miejsca dadzą jakość tej drużynie, a nie będą potrzebowali czasu na ogranie
spurs88
23 grudnia 2014, 12:54 [cytuj]
Dlatego Jackson to ryzykowna opcja. Co innego Bony - ten pewnie nie potrzebowałby 17 lat na aklimatyzację, bo Wyspy już zna.

https://www.youtube.com/watch?v=dGWL_MJkgLE - pewnie to przesadny optymizm, ale coś czuję, że będziemy mieli pożytek z tego Yedlina.
Dlatego Jackson to ryzykowna opcja. Co innego Bony - ten pewnie nie potrzebowałby 17 lat na aklimatyzację, bo Wyspy już zna. https://www.youtube.com/watch?v=dGWL_MJkgLE - pewnie to przesadny optymizm, ale coś czuję, że będziemy mieli pożytek z tego Yedlina
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
23 grudnia 2014, 13:32 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Dlatego Jackson to ryzykowna opcja. Co innego Bony - ten pewnie nie potrzebowałby 17 lat na aklimatyzację, bo Wyspy już zna.

https://www.youtube.com/watch?v=dGWL_MJkgLE - pewnie to przesadny optymizm, ale coś czuję, że będziemy mieli pożytek z tego Yedlina

.. yeśli przyjdzie Yedlin już w styczniu to K. Naughton może zwijać walizki -> Walker i Amerykanin wystarczą
.
.. yeśli przyjdzie Yedlin już w styczniu to K. Naughton może zwijać walizki -> Walker i Amerykanin wystarczą
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
23 grudnia 2014, 13:46 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Ponoć Naughton, Vlad i Kaboul mogą odejść w styczniu (oczywiście pod warunkiem, że będą chętni). Mówi się też, że Dier może przejść gdzieś na wypożyczenie. Ale to już byłaby lekka przesada. No, chyba że planujemy sprowadzić jeszcze jakiegoś obrońcę, na przykład Hectora Moreno, o którym coraz głośniej w kontekście gry w Spurs.
Ponoć Naughton, Vlad i Kaboul mogą odejść w styczniu (oczywiście pod warunkiem, że będą chętni). Mówi się też, że Dier może przejść gdzieś na wypożyczenie. Ale to już byłaby lekka przesada. No, chyba że planujemy sprowadzić jeszcze jakiegoś obrońcę, na przykład Hectora Moreno, o którym coraz głośniej w kontekście gry w Spurs
23 grudnia 2014, 14:22 [cytuj]
Bony... wolę Austina latem. Zresztą nie sądzę żeby jakiś napastnik przyszedł zimą. Żeby coś kupić to najpierw trzeb sprzedać żeby na to pierwsze zarobić. Żeby mieć Wilfreda zimą to trzeba by było pół składu sprzedać bo tak im "skoczyła" wartość :wysmiewacz:
Bony... wolę Austina latem. Zresztą nie sądzę żeby jakiś napastnik przyszedł zimą. Żeby coś kupić to najpierw trzeb sprzedać żeby na to pierwsze zarobić. Żeby mieć Wilfreda zimą to trzeba by było pół składu sprzedać bo tak im "skoczyła" wartość :wysmiewacz:
23 grudnia 2014, 15:00 [cytuj]
Aby nie mylisz Bony'ego z Balem? Nawet jeśli miałby kosztować te 30 baniek, to wystarczy sprzedać dwóch piłkarzy za rozsądną cenę, wyjąć trochę drobnych ze skarbonki, i kasa uzbierana. Ale fakt - nie sądzę, żebyśmy już w styczniu kupili jakiegokolwiek napastnika (zostaniemy pewnie z Ade).
Aby nie mylisz Bony'ego z Balem? Nawet jeśli miałby kosztować te 30 baniek, to wystarczy sprzedać dwóch piłkarzy za rozsądną cenę, wyjąć trochę drobnych ze skarbonki, i kasa uzbierana. Ale fakt - nie sądzę, żebyśmy już w styczniu kupili jakiegokolwiek napastnika (zostaniemy pewnie z Ade)
23 grudnia 2014, 15:59 [cytuj]
co do Bonyego, on gra tak cały czas jak grał z nami czy miał słabszy mecz?
bo z nami to jednak miał sporo setek
bo jak tak gra cały czas to ja jednak wole Soldado ;p

"wyjąć trochę drobnych ze skarbonki"
:rotfl:
co do Bonyego, on gra tak cały czas jak grał z nami czy miał słabszy mecz? bo z nami to jednak miał sporo setek bo jak tak gra cały czas to ja jednak wole Soldado ;p "wyjąć trochę drobnych ze skarbonki" :rotfl:
23 grudnia 2014, 16:05 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Aby nie mylisz Bony'ego z Balem? Nawet jeśli miałby kosztować te 30 baniek, to wystarczy sprzedać dwóch piłkarzy za rozsądną cenę, wyjąć trochę drobnych ze skarbonki, i kasa uzbierana. Ale fakt - nie sądzę, żebyśmy już w styczniu kupili jakiegokolwiek napastnika (zostaniemy pewnie z Ade)
Traktuj to trochę z przymrużeniem oka :pies:

Podaj kilku których łącznie można opchnąć za 30 baniek. No nie licząc rodaka Poczetino bo wiadomo że go nie sprzeda :skromny: 2 to może i nie ale 3-4 to tak chyba że łysy jest naprawdę takim finansistą że z dwóch kwiatków wyciśnie 30 baniek :cwaniak:

Generalnie ujmując to jak dla mnie Ade --> Katar, Ings in i można zamykać kadrę napadziorów. Ings to polisa, Kane tak samo, Soldado można zostawić. Skoro z jedynie ogarniętym Kane któy jednak w lidze strzela mało nie odstajemy od odbyciarni to nie jest źle. Imo nie trzeba się wykosztowywać. W Soldado jeszcze mam jakieś tam pokłady wiary
Traktuj to trochę z przymrużeniem oka :pies: Podaj kilku których łącznie można opchnąć za 30 baniek. No nie licząc rodaka Poczetino bo wiadomo że go nie sprzeda :skromny: 2 to może i nie ale 3-4 to tak chyba że łysy jest naprawdę takim finansistą że z dwóch kwiatków wyciśnie 30 baniek :cwaniak: Generalnie ujmując to jak dla mnie Ade --> Katar, Ings in i można zamykać kadrę napadziorów. Ings to polisa, Kane tak samo, Soldado można zostawić. Skoro z jedynie ogarniętym Kane któy jednak w lidze strzela mało nie odstajemy od odbyciarni to nie jest źle. Imo nie trzeba się wykosztowywać. W Soldado jeszcze mam jakieś tam pokłady wiary
23 grudnia 2014, 17:11 [cytuj]
@Robert

Wystarczy napisać, że w całym 2014 roku strzelił najwięcej bramek spośród wszystkich piłkarzy PL :)

@Mateuszek

Wystarczy, że sprzedamy dwóch za, przykładowo, 20 baniek. Myślę, że tych pozostałych 10 Levy byłby w stanie wyłożyć ;)
@Robert Wystarczy napisać, że w całym 2014 roku strzelił najwięcej bramek spośród wszystkich piłkarzy PL :) @Mateuszek Wystarczy, że sprzedamy dwóch za, przykładowo, 20 baniek. Myślę, że tych pozostałych 10 Levy byłby w stanie wyłożyć ;)
23 grudnia 2014, 17:17 [cytuj]
http://talksport.com/football/transfer-exclusive-liverpool-and-spurs-battle-wantaway-west-brom-star-141222129586#HSCMLd4SmuyuLues.99

:mysli:
http://talksport.com/football/transfer-exclusive-liverpool-and-spurs-battle-wantaway-west-brom-star-141222129586#HSCMLd4SmuyuLues.99 :mysli:
23 grudnia 2014, 17:26 [cytuj]
Nie jestem zwolennikiem jego "chwilowego" talentu
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
23 grudnia 2014, 18:09 [cytuj]
@MatMar

Myślałem że rzucisz jakimiś konkretnymi nazwiskami :P

"""Nie jestem zwolennikiem jego "chwilowego" talentu."""

:ok:

Ale dziwne. Brendany zmieniają się w ten chory ruski klub że kto młody aby był? Najpierw Origi teraz ten. niech biorą :nerwus:
@MatMar Myślałem że rzucisz jakimiś konkretnymi nazwiskami :P """Nie jestem zwolennikiem jego "chwilowego" talentu.""" :ok: Ale dziwne. Brendany zmieniają się w ten chory ruski klub że kto młody aby był? Najpierw Origi teraz ten. niech biorą :nerwus:
23 grudnia 2014, 18:51 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Nie jestem zwolennikiem jego "chwilowego" talentu

ja również nie twierdzę, że to będzie drugi Messi - ale, zaryzykowałbym jeśli kwota odstępnego nie przekroczy 12 mln GBP
...
portale internetowe informują nawet, że Sadio będzie już u nas na mecz z CFC 1 stycznia ...
.. .
ja również nie twierdzę, że to będzie drugi Messi - ale, zaryzykowałbym jeśli kwota odstępnego nie przekroczy 12 mln GBP ... portale internetowe informują nawet, że Sadio będzie już u nas na mecz z CFC 1 stycznia ...
23 grudnia 2014, 19:08 [cytuj]
12 baniek? W sumie to nie 25 czy 30 o których trąbią :krzyk:

Jak łysy wyciaga wnioski ze składania ofert na sam koniec okienka to też niech nie zapomni o ruskich podpierdalaczach
12 baniek? W sumie to nie 25 czy 30 o których trąbią :krzyk: Jak łysy wyciaga wnioski ze składania ofert na sam koniec okienka to też niech nie zapomni o ruskich podpierdalaczach
23 grudnia 2014, 19:11 [cytuj]
Sadio Mane ??

edit: OK, juz wiem o kogo chodzi :luzik:
Sadio Mane ?? edit: OK, juz wiem o kogo chodzi :luzik:
23 grudnia 2014, 19:20 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
@Robert
Wystarczy napisać, że w całym 2014 roku strzelił najwięcej bramek spośród wszystkich piłkarzy PL :)

no nie bardzo, Soldado też walił troche bram
Przed meczem po bramkach i yt, to bierzmy tego Bonyego, no ale po meczu, po co nam 2 Soldado ;P
no nie bardzo, Soldado też walił troche bram Przed meczem po bramkach i yt, to bierzmy tego Bonyego, no ale po meczu, po co nam 2 Soldado ;P
23 grudnia 2014, 20:01 [cytuj]
http://www.dailymotion.com/video/x2czda7_lamela-goal-vs-burnley-spurs-2-1-burnley_sport

:mysli:

może jednak odpali ..........
Bale też nie od razu stał się BOGIEM ... pamiętam, że o mało nie wylądował w Birmingham City
http://www.dailymotion.com/video/x2czda7_lamela-goal-vs-burnley-spurs-2-1-burnley_sport :mysli: może jednak odpali .......... Bale też nie od razu stał się BOGIEM ... pamiętam, że o mało nie wylądował w Birmingham City
23 grudnia 2014, 20:04 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
12 baniek? W sumie to nie 25 czy 30 o których trąbią :krzyk:

Jak łysy wyciaga wnioski ze składania ofert na sam koniec okienka to też niech nie zapomni o ruskich podpierdalaczach

...
cean poszła w dół - obecnie Sadio wchodzi z ławki i już tak nie "błyszczy" ... do tego dochodzi f o c h
.
... cean poszła w dół - obecnie Sadio wchodzi z ławki i już tak nie "błyszczy" ... do tego dochodzi f o c h
23 grudnia 2014, 20:10 [cytuj]
jakby jakis napastnik przyszedl do nas 1 stycznia to by była jakas magia,(to chyba wogóle niemożliwe żeby byl brany do skladu na mecz z Chelsea,co?). To by raczej oznaczało,że ktoś u nas w klubie pomylił miesiące i myślał,że okienko konczy się 31 grudnia :D
jakby jakis napastnik przyszedl do nas 1 stycznia to by była jakas magia,(to chyba wogóle niemożliwe żeby byl brany do skladu na mecz z Chelsea,co?). To by raczej oznaczało,że ktoś u nas w klubie pomylił miesiące i myślał,że okienko konczy się 31 grudnia :D
|<  <<  <  19  20  21  22  23    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 23 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się