Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  18  19  20  21  22    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2015 r. - zimowe okno transferowe
21 grudnia 2014, 11:12 [cytuj]
Najlepiej gdybyśmy pozbyli się Ade i Soldżiera, a w ich miejsce wstawili Martineza i Berahino.

Fajnie byłoby wyciągnąć kogoś z dwójki Depay, Shaqiri. Obaj są bardzo kreatywni i zadziorni, czego z pewnością potrzebujemy.
Najlepiej gdybyśmy pozbyli się Ade i Soldżiera, a w ich miejsce wstawili Martineza i Berahino. Fajnie byłoby wyciągnąć kogoś z dwójki Depay, Shaqiri. Obaj są bardzo kreatywni i zadziorni, czego z pewnością potrzebujemy
21 grudnia 2014, 12:16 [cytuj]
Mnie sie wydaje że Młody Ings z Burnley zrobiłby u nas robote, na pewno byłby konkurencyjny dla Kane a to że Ade trzeba się pozbyć to pewne.

Shaqiri - jestem na tak :D
Mnie sie wydaje że Młody Ings z Burnley zrobiłby u nas robote, na pewno byłby konkurencyjny dla Kane a to że Ade trzeba się pozbyć to pewne. Shaqiri - jestem na tak :D
21 grudnia 2014, 16:05 [cytuj]
http://www.dailystar.co.uk/sport/football/416444/Inter-Milan-Tottenham-Aaron-Lennon-bid
http://www.dailystar.co.uk/sport/football/416444/Inter-Milan-Tottenham-Aaron-Lennon-bid
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
21 grudnia 2014, 16:45 [cytuj]
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/6201561/Spurs-plot-January-1-Saido-Berahino-raid.html

noworoczny prezent od Daniela L. :plask:
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/6201561/Spurs-plot-January-1-Saido-Berahino-raid.html noworoczny prezent od Daniela L. :plask:
21 grudnia 2014, 17:05 [cytuj]

A ja go nie chcę. Następny problematyczny młodzian. Poza tym niech coś pokaże bo strzelić kilka bramek i......dupa.
A ja go nie chcę. Następny problematyczny młodzian. Poza tym niech coś pokaże bo strzelić kilka bramek i......dupa
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
21 grudnia 2014, 17:30 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
A ja go nie chcę. Następny problematyczny młodzian. Poza tym niech coś pokaże bo strzelić kilka bramek i......dupa

Wolałbym Ingsa lub Austina.
Wolałbym Ingsa lub Austina
Can't Smile Without You!!!
21 grudnia 2014, 20:11 [cytuj]
Dajmy sobie spokój z jakimiś gwiazdami jednego sezonu, mam nadzieję, że w plotkach o Jacksonie Martinezie tkwi ziarenko prawdy
Dajmy sobie spokój z jakimiś gwiazdami jednego sezonu, mam nadzieję, że w plotkach o Jacksonie Martinezie tkwi ziarenko prawdy
21 grudnia 2014, 21:26 [cytuj]
Dawac 35 mln za 30 letniego zawodnika, ktory nigdy nie gral w topowej lidze raczej nie jest dobrym pomyslem

Damian88 nie masz przypadkiem konta na slizgu ??
Dawac 35 mln za 30 letniego zawodnika, ktory nigdy nie gral w topowej lidze raczej nie jest dobrym pomyslem Damian88 nie masz przypadkiem konta na slizgu ??
21 grudnia 2014, 23:38 [cytuj]
28 letniego (86 rocznik, podobnie jak chociażby Falcao), poza tym nie z jakiejś tam ligi i nie z jakiejś tam drużyny, bo każdy chyba zdaje sobie sprawę z pozycji Porto w piłkarskim świecie. Zresztą nie mówione, że nie da się zbić z tej ceny. Jackson ma zajebiste warunki i wydaje się być stworzony do gry w PL - jest szybki, silny i ma dobre wykończenie.

Tak, mam, dobrze kojarzysz.
28 letniego (86 rocznik, podobnie jak chociażby Falcao), poza tym nie z jakiejś tam ligi i nie z jakiejś tam drużyny, bo każdy chyba zdaje sobie sprawę z pozycji Porto w piłkarskim świecie. Zresztą nie mówione, że nie da się zbić z tej ceny. Jackson ma zajebiste warunki i wydaje się być stworzony do gry w PL - jest szybki, silny i ma dobre wykończenie. Tak, mam, dobrze kojarzysz
22 grudnia 2014, 05:13 [cytuj]
Berahino > Martinez. Bo młodszy, tańszy, obeznany z PL. I pokazał, że wie jak strzelać bramki. Jak już mamy się wykosztować, to lepiej złożyć konkretną ofertę za Shaqiriego.
Berahino > Martinez. Bo młodszy, tańszy, obeznany z PL. I pokazał, że wie jak strzelać bramki. Jak już mamy się wykosztować, to lepiej złożyć konkretną ofertę za Shaqiriego
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
22 grudnia 2014, 09:06 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Berahino > Martinez
:rotfl:

Przecież Berahino nie trafił do siatki od października, ostatnio jest w tak dobrej dyspozycji, że grzeje ławę. Nie ma czym się zachwycać, no chyba, że chcecie kolejnego młodego z potencjałem w naszej drużynie. Mamy tu takich wielu.
:rotfl: Przecież Berahino nie trafił do siatki od października, ostatnio jest w tak dobrej dyspozycji, że grzeje ławę. Nie ma czym się zachwycać, no chyba, że chcecie kolejnego młodego z potencjałem w naszej drużynie. Mamy tu takich wielu
22 grudnia 2014, 09:28 [cytuj]
Gdyby zdecydował się przejść do Spurs to miałby już 29 lat,poza tym Soldado byl z jeszcze mocniejszej ligi, gral w drużynach o jeszcze wiekszej pozycji w pilkarskim swiecie (VCF/Hipszania) i wszyscy wiedza jak to sie skonczylo. Z tymi zajebistymi warunkami tez troche przesadziles, bo ma "tylko" 1,85. Negocjowac z Portugalczykami ?? Oni raczej nigdy tanio nie sprzedaja, wiec Levy musialby pewnie wplacic klauzule (35 mln).
Gdyby zdecydował się przejść do Spurs to miałby już 29 lat,poza tym Soldado byl z jeszcze mocniejszej ligi, gral w drużynach o jeszcze wiekszej pozycji w pilkarskim swiecie (VCF/Hipszania) i wszyscy wiedza jak to sie skonczylo. Z tymi zajebistymi warunkami tez troche przesadziles, bo ma "tylko" 1,85. Negocjowac z Portugalczykami ?? Oni raczej nigdy tanio nie sprzedaja, wiec Levy musialby pewnie wplacic klauzule (35 mln)
22 grudnia 2014, 15:56 [cytuj]
Damian, chodziło mi o to, kogo wolałbym mieć w drużynie, a nie o to, kto jest lepszym piłkarzem. Nawet nie chcę myśleć, co by było, jakbyśmy wydali worek pieniędzy na Martineza, a ten okazałby się strzałem w kolano...
Damian, chodziło mi o to, kogo wolałbym mieć w drużynie, a nie o to, kto jest lepszym piłkarzem. Nawet nie chcę myśleć, co by było, jakbyśmy wydali worek pieniędzy na Martineza, a ten okazałby się strzałem w kolano
22 grudnia 2014, 16:33 [cytuj]
takt - Sadio Berahino nie zablokował się ostatnio --- ale Spurs to najlepsza drużyna na przełamanie :D

jeśli P. Mitchell jest na tak - to ja wierzę w ten transfer
- tylko niech WBA nie wyskakuje z jakimiś 20 mln, bo na obecną chwilę SB jest wart max - 9-10 baniek
takt - Sadio Berahino nie zablokował się ostatnio --- ale Spurs to najlepsza drużyna na przełamanie :D jeśli P. Mitchell jest na tak - to ja wierzę w ten transfer - tylko niech WBA nie wyskakuje z jakimiś 20 mln, bo na obecną chwilę SB jest wart max - 9-10 baniek
22 grudnia 2014, 16:40 [cytuj]
Tymczasem Vlad jedną nogą w AS Roma.
Tymczasem Vlad jedną nogą w AS Roma
22 grudnia 2014, 16:48 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Tymczasem Vlad jedną nogą w AS Roma

... wszystkiego najlepszego dla Władka mimo wszystko
------------------
http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/tottenham-napoli-interested-signing-aston-4850930?

jest już następca na celowniku ?
.
... wszystkiego najlepszego dla Władka mimo wszystko ------------------ http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/tottenham-napoli-interested-signing-aston-4850930? jest już następca na celowniku ?
22 grudnia 2014, 17:43 [cytuj]
Nie każdy jest jasnowidzem. Siłą rzeczy większość kto przeczyta

Berahino > Martinez

stwierdzi że chodzi o to który jest lepszy :blee:

Jak Cziriczes na oucie to tylko pogratulować. Jeden z lepszych transferów tego klubu ostatnimi laty. Na czwartego stopera to i Kebs się nadaje a jako zmiennik Dawson v2.0/Obrażalskiego to i młody Dier jest w sam raz. Nawet powiedziałbym więcej, Dawson v2.0 ława bo w ogóle nie ogarnia a w jego miejsce młody Dier. Tylko że wiadomo że Poczetino rodaka nie posadzi i nie da gościa który jest cenniejszy i chyba na tej pozycji lepszy. Ściąga taki jakieś tałatajstwo z pseudo ligi i będzie go katował aż nie zacznie wpieprzać swojaków. Czasami chciałbym jakiegoś wyspiarza bo przynajmniej stawiałby na angoli.

Z jeszcze lepszych wiadomości to niby Yedlin przychodzi w nastepnym miesiącu

Aha... na ich stronce piszą że Cziriczes na wypożyczenie ma iść. A już się cieszyłem że definityw
Nie każdy jest jasnowidzem. Siłą rzeczy większość kto przeczyta Berahino > Martinez stwierdzi że chodzi o to który jest lepszy :blee: Jak Cziriczes na oucie to tylko pogratulować. Jeden z lepszych transferów tego klubu ostatnimi laty. Na czwartego stopera to i Kebs się nadaje a jako zmiennik Dawson v2.0/Obrażalskiego to i młody Dier jest w sam raz. Nawet powiedziałbym więcej, Dawson v2.0 ława bo w ogóle nie ogarnia a w jego miejsce młody Dier. Tylko że wiadomo że Poczetino rodaka nie posadzi i nie da gościa który jest cenniejszy i chyba na tej pozycji lepszy. Ściąga taki jakieś tałatajstwo z pseudo ligi i będzie go katował aż nie zacznie wpieprzać swojaków. Czasami chciałbym jakiegoś wyspiarza bo przynajmniej stawiałby na angoli. Z jeszcze lepszych wiadomości to niby Yedlin przychodzi w nastepnym miesiącu Aha... na ich stronce piszą że Cziriczes na wypożyczenie ma iść. A już się cieszyłem że definityw
22 grudnia 2014, 18:07 [cytuj]
PieS powiedział/a:
Gdyby zdecydował się przejść do Spurs to miałby już 29 lat,poza tym Soldado byl z jeszcze mocniejszej ligi, gral w drużynach o jeszcze wiekszej pozycji w pilkarskim swiecie (VCF/Hipszania) i wszyscy wiedza jak to sie skonczylo. Z tymi zajebistymi warunkami tez troche przesadziles, bo ma "tylko" 1,85. Negocjowac z Portugalczykami ?? Oni raczej nigdy tanio nie sprzedaja, wiec Levy musialby pewnie wplacic klauzule (35 mln)
Ale Soldado to inny typ zawodnika. Martinez jest szybki, silny fizycznie, ma dobre wykończenie. Zupełne przeciwieństwo Soldado. Oczywiście wiek może razić, ale J. Martinez ma już wyrobioną markę, za Falcao, który ma tyle samo lat, ManU kładzie ponad 50 mln.
Ja już osobiście mam dość tych wszystkich młodych talentów i zawodników jednego sezonu. Taki Berhino miał dobry początek sezonu, czyli tak de facto 2-3 miesiące dobrej gry i to w zasadzie tyle, a wszyscy się nim podniecają. Do tego wątpię, aby puścili go za mniej niż 20 mln. Jeżeli Jackson jest dla kogoś niewiadomą, to ja nie wiem jak w takim razie określić Berhino. Ja przynajmniej nie pamiętam kiedy ostatnio jakiś czołowy zawodnik Porto okazał się transferowym niewypałem. Porto ceni swoich zawodników, ale ci zawodnicy gwarantują pewien poziom i wysoką jakość. Oczywiście my i tak możemy sobie tylko gdybać, a znając życie, zimowe okienko będzie przez nas przespane.
Ale Soldado to inny typ zawodnika. Martinez jest szybki, silny fizycznie, ma dobre wykończenie. Zupełne przeciwieństwo Soldado. Oczywiście wiek może razić, ale J. Martinez ma już wyrobioną markę, za Falcao, który ma tyle samo lat, ManU kładzie ponad 50 mln. Ja już osobiście mam dość tych wszystkich młodych talentów i zawodników jednego sezonu. Taki Berhino miał dobry początek sezonu, czyli tak de facto 2-3 miesiące dobrej gry i to w zasadzie tyle, a wszyscy się nim podniecają. Do tego wątpię, aby puścili go za mniej niż 20 mln. Jeżeli Jackson jest dla kogoś niewiadomą, to ja nie wiem jak w takim razie określić Berhino. Ja przynajmniej nie pamiętam kiedy ostatnio jakiś czołowy zawodnik Porto okazał się transferowym niewypałem. Porto ceni swoich zawodników, ale ci zawodnicy gwarantują pewien poziom i wysoką jakość. Oczywiście my i tak możemy sobie tylko gdybać, a znając życie, zimowe okienko będzie przez nas przespane
23 grudnia 2014, 02:05 [cytuj]
"Ja już osobiście mam dość tych wszystkich młodych talentów i zawodników jednego sezonu. Taki Berhino miał dobry początek sezonu, czyli tak de facto 2-3 miesiące dobrej gry i to w zasadzie tyle, a wszyscy się nim podniecają. Do tego wątpię, aby puścili go za mniej niż 20 mln. "

10 mln + 1 mln na FOCHA i Sadio jest nasz
- jesli P. Mitchell jest pewien - to ja taż :brawo:
.
"Ja już osobiście mam dość tych wszystkich młodych talentów i zawodników jednego sezonu. Taki Berhino miał dobry początek sezonu, czyli tak de facto 2-3 miesiące dobrej gry i to w zasadzie tyle, a wszyscy się nim podniecają. Do tego wątpię, aby puścili go za mniej niż 20 mln. " 10 mln + 1 mln na FOCHA i Sadio jest nasz - jesli P. Mitchell jest pewien - to ja taż :brawo:
23 grudnia 2014, 03:04 [cytuj]
Jak już taka kasa ma lecieć, to się lepiej przerzućmy na Bony'ego. Młodszy, tańszy i sprawdzony w PL. Chociaż z tym też bym się tak nie zapuszczał(Torres, Carroll czy Lovren).

A ten cały Berahino? Co to, koleś gra dobrze przez 3 miesiące i od razu ogar? Mamy młodych dosyć. Kane, Bentaleb, Eriksen, Mason, Lamela, Walker, Davies, Dier i jeszcze Yedlin przyjdzie. Może kupmy kilku bardziej doświadczonych graczy, którzy udowodnili, że coś potrafią.
Jak już taka kasa ma lecieć, to się lepiej przerzućmy na Bony'ego. Młodszy, tańszy i sprawdzony w PL. Chociaż z tym też bym się tak nie zapuszczał(Torres, Carroll czy Lovren). A ten cały Berahino? Co to, koleś gra dobrze przez 3 miesiące i od razu ogar? Mamy młodych dosyć. Kane, Bentaleb, Eriksen, Mason, Lamela, Walker, Davies, Dier i jeszcze Yedlin przyjdzie. Może kupmy kilku bardziej doświadczonych graczy, którzy udowodnili, że coś potrafią
LMAO
|<  <<  <  18  19  20  21  22    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 27 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się