Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  15  16  17  18  19    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2015 r. - zimowe okno transferowe
10 grudnia 2014, 23:50 [cytuj]
Piszesz jakby Tottenham był GKS-em Bełchatów co najmniej.
Piszesz jakby Tottenham był GKS-em Bełchatów co najmniej
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
11 grudnia 2014, 01:04 [cytuj]
A bo ja wiem w czym Hamsik jest gorszy od kilku takich, dla których byliśmy za słabi/za mało płaciliśmy? Mniej lub bardziej słusznie Słowak ma jednak pewną znaczną renomę.

Inna sprawa, że ja nie chcę kolejnego utalentowanego przedstawiciela kolejnej nacji ściągniętego z kolejnej ligi. Mało takich mamy?
A bo ja wiem w czym Hamsik jest gorszy od kilku takich, dla których byliśmy za słabi/za mało płaciliśmy? Mniej lub bardziej słusznie Słowak ma jednak pewną znaczną renomę. Inna sprawa, że ja nie chcę kolejnego utalentowanego przedstawiciela kolejnej nacji ściągniętego z kolejnej ligi. Mało takich mamy?
COYS!
11 grudnia 2014, 08:17 [cytuj]
Jak przychodził Lamela czy nawet Soldado, część pewnie też tak myślała, a jednak pojawili się na WHL. Niemniej, moim zdaniem jeśli mamy brać się za jakiegoś gwiazdora to przede wszystkim powinniśmy się skupić na napastniku/skrzydłowym.
Jak przychodził Lamela czy nawet Soldado, część pewnie też tak myślała, a jednak pojawili się na WHL. Niemniej, moim zdaniem jeśli mamy brać się za jakiegoś gwiazdora to przede wszystkim powinniśmy się skupić na napastniku/skrzydłowym
11 grudnia 2014, 09:09 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Piszesz jakby Tottenham był GKS-em Bełchatów co najmniej
GKS to chociaż dobrą defensywę ma (druga w lidze po Legii) a nie to co u nas :blee: Hamsik to łakomy kąsek dla TOPOWYCH klubów które płacą więcej i za tydzień mu dadzą więcej. Nie mamy żadnych argumentów w walce o niego. Ani sportowych (LM, walka o puchary) ani finansowych. My to co najwyżej Ingsa możemy kupić :rotfl:
GKS to chociaż dobrą defensywę ma (druga w lidze po Legii) a nie to co u nas :blee: Hamsik to łakomy kąsek dla TOPOWYCH klubów które płacą więcej i za tydzień mu dadzą więcej. Nie mamy żadnych argumentów w walce o niego. Ani sportowych (LM, walka o puchary) ani finansowych. My to co najwyżej Ingsa możemy kupić :rotfl:
11 grudnia 2014, 09:28 [cytuj]
Mateuszek, po pierwsze zmien awatar, bo wrzucanie typa w czerwonej koszulce jest co najmniej nie na miejscu. Ja wiem ze to Bojan ze Stoke, ale wyglada z profilu jak Pires z ku.wa Arsenalu. I przestan pie.dolic, bo nie mowisz o Messim czy Cristiano Ronaldo tylko o wytatuowanym zelusiu z przecietnej ligi po ktorego jakos nie ustawiaja sie dotad Real czy Barcelona. I jesli uwazasz, ze nie walczymy o puchary i ze nie placimy dobrych pieniedzy, to chyba cos ci sie od tego awatara w glowie poprzestawialo. Pod tym wzgledem Tottenham jest troche jak Polska - mozna powiedziec, ze placi sie u nas kilka razy mniej niz w Niemczech czy Wielkiej Brytanii, ale z drugiej strony mozna powiedziec, ze 99% swiata jest od nas biedniejsze i do pracy u nas przyjezdzaja coraz chetniej ludzie z 'bogatego' Zachodu.
Mateuszek, po pierwsze zmien awatar, bo wrzucanie typa w czerwonej koszulce jest co najmniej nie na miejscu. Ja wiem ze to Bojan ze Stoke, ale wyglada z profilu jak Pires z ku.wa Arsenalu. I przestan pie.dolic, bo nie mowisz o Messim czy Cristiano Ronaldo tylko o wytatuowanym zelusiu z przecietnej ligi po ktorego jakos nie ustawiaja sie dotad Real czy Barcelona. I jesli uwazasz, ze nie walczymy o puchary i ze nie placimy dobrych pieniedzy, to chyba cos ci sie od tego awatara w glowie poprzestawialo. Pod tym wzgledem Tottenham jest troche jak Polska - mozna powiedziec, ze placi sie u nas kilka razy mniej niz w Niemczech czy Wielkiej Brytanii, ale z drugiej strony mozna powiedziec, ze 99% swiata jest od nas biedniejsze i do pracy u nas przyjezdzaja coraz chetniej ludzie z 'bogatego' Zachodu
11 grudnia 2014, 09:40 [cytuj]
Wystarczy że Man U, Man City czy ruscy (podpierdalacze) złożą lepsze oferty i on nawet zastanawiał się nie będzie. A słyszy się o zainteresowaniu nim tych mocniejszych z wysp (żebym nie słyszał to nawet nie mówiłbym że nie mamy argumentów). I nie ucz mnie o finansach tego klubu że płacimy więcej niż w Hiszpanii (od tych mniej topowych), Włoszech czy Niemiec bo mówię o PL i faktycznym zainteresowaniu lepszych klubów w Anglii niż my. Mówię pod tym względem. Po za tym to ja myślę że odchodząc z Napoli to wybierałby lepsze warunki niż we Włoszech. Z tym graniem o puchary to przesada a nie granie w nich samo w sobie. Bo takie granie w pucharach jak my gramy to i np. Sunderland, Wigan czy Hull mogą uznać za atut choć zachodziły dalej. To że takie anomalie jak Bradford, Swansea, Hull czy Wigan podochodzą do finałów albo je wygrają nie czyni je automatycznie jakimiś potentatami albo chociażby faworytami do obrońców tytułu. Wyolbrzymiasz to granie w pucharach. Dla mnie to trochę nie na miejscu. Trzeba sobą coś reprezentować a nie prześlizgiwać się z meczu na mecz. Generalnie chodzi tu o pewien status co klub może a czego nie może. Dla mnie aktualnie nie jest pewne czy poradzimy Newcastle i tu nawet nie zmienia tego wygrana z ruskimi. Na granie w pucharach krajowych to nikt poważny ci się nie połasi. LE to też puchar drugiej kategorii w którym też ledwo sobie radzimy. Sportowe argumenty? Nie widzę niestety

PS. Odpierdol się z tym avatarem człowieku. Zmieniłem z tego bólu ale przeżywasz to jakby faktycznie jakiś anus tam był. Byczek halabala, reaguje na czerwone.

Ponoć Vrsaljko się interesujemy. O, i to już jakiś bardziej przyziemny temat. Z tym że po co nam prawy obrońca? Znam jego historię na MŚ tylko czy on chciałby grać cały czas na lewej? Podobny do tego sukinsyna flaminiego ;(
Wystarczy że Man U, Man City czy ruscy (podpierdalacze) złożą lepsze oferty i on nawet zastanawiał się nie będzie. A słyszy się o zainteresowaniu nim tych mocniejszych z wysp (żebym nie słyszał to nawet nie mówiłbym że nie mamy argumentów). I nie ucz mnie o finansach tego klubu że płacimy więcej niż w Hiszpanii (od tych mniej topowych), Włoszech czy Niemiec bo mówię o PL i faktycznym zainteresowaniu lepszych klubów w Anglii niż my. Mówię pod tym względem. Po za tym to ja myślę że odchodząc z Napoli to wybierałby lepsze warunki niż we Włoszech. Z tym graniem o puchary to przesada a nie granie w nich samo w sobie. Bo takie granie w pucharach jak my gramy to i np. Sunderland, Wigan czy Hull mogą uznać za atut choć zachodziły dalej. To że takie anomalie jak Bradford, Swansea, Hull czy Wigan podochodzą do finałów albo je wygrają nie czyni je automatycznie jakimiś potentatami albo chociażby faworytami do obrońców tytułu. Wyolbrzymiasz to granie w pucharach. Dla mnie to trochę nie na miejscu. Trzeba sobą coś reprezentować a nie prześlizgiwać się z meczu na mecz. Generalnie chodzi tu o pewien status co klub może a czego nie może. Dla mnie aktualnie nie jest pewne czy poradzimy Newcastle i tu nawet nie zmienia tego wygrana z ruskimi. Na granie w pucharach krajowych to nikt poważny ci się nie połasi. LE to też puchar drugiej kategorii w którym też ledwo sobie radzimy. Sportowe argumenty? Nie widzę niestety PS. Odpierdol się z tym avatarem człowieku. Zmieniłem z tego bólu ale przeżywasz to jakby faktycznie jakiś anus tam był. Byczek halabala, reaguje na czerwone. Ponoć Vrsaljko się interesujemy. O, i to już jakiś bardziej przyziemny temat. Z tym że po co nam prawy obrońca? Znam jego historię na MŚ tylko czy on chciałby grać cały czas na lewej? Podobny do tego sukinsyna flaminiego ;(
11 grudnia 2014, 10:39 [cytuj]
A może Milika do nas? Chłop ma imponujące staty: http://www.101greatgoals.com/blog/social/ajaxs-arkadiusz-milik-is-crushing-luis-suarez-zlatan-ibrahimovics-amsterdam-stats-graphic/
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
11 grudnia 2014, 10:41 [cytuj]
Pewnie tak tylko że po nastepnym sezonie :pies: DL lubi zaciągi z Ajaxu a taki Milik jak utrzyma swoją obecną formę to wcześniej czy później będzie w kręgu jego zainteresowań. Kto wie? Może już go obserwuje? de Boer ma go za 2 mln wykupić z Leverkusen :ok:
Pewnie tak tylko że po nastepnym sezonie :pies: DL lubi zaciągi z Ajaxu a taki Milik jak utrzyma swoją obecną formę to wcześniej czy później będzie w kręgu jego zainteresowań. Kto wie? Może już go obserwuje? de Boer ma go za 2 mln wykupić z Leverkusen :ok:
11 grudnia 2014, 11:04 [cytuj]
O Miliku pisałem tu nie raz, nie dwa. Według mnie - bez problemu dałby sobie radę w PL. Poza tym, jak dalej będzie się rozwijał w takim tempie, to sezon, dwa, i wyrasta z niego napastnik klasy Lewandowskiego.
O Miliku pisałem tu nie raz, nie dwa. Według mnie - bez problemu dałby sobie radę w PL. Poza tym, jak dalej będzie się rozwijał w takim tempie, to sezon, dwa, i wyrasta z niego napastnik klasy Lewandowskiego
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
11 grudnia 2014, 11:48 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
Jak przychodził Lamela czy nawet Soldado, część pewnie też tak myślała, a jednak pojawili się na WHL.

Ale to już jednak trochę czasu minęło, ja nie wiem czy obecnie jest jakiś piłkarz, który uwierzy w walkę o Champions League z Tottenhamem. Za dużo obiecywaliśmy co roku i jesteśmy w konsekwencji bardzo mało wiarygodni. Hamsik jest jak to określił halabala 'wytatuowanym żelusiem', ale jednak od Stambouliego, Daviesa, Diera czy nawet Fazio renomą cieszy się duuużo większą.
Ale to już jednak trochę czasu minęło, ja nie wiem czy obecnie jest jakiś piłkarz, który uwierzy w walkę o Champions League z Tottenhamem. Za dużo obiecywaliśmy co roku i jesteśmy w konsekwencji bardzo mało wiarygodni. Hamsik jest jak to określił halabala 'wytatuowanym żelusiem', ale jednak od Stambouliego, Daviesa, Diera czy nawet Fazio renomą cieszy się duuużo większą
COYS!
11 grudnia 2014, 12:10 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
ja nie wiem czy obecnie jest jakiś piłkarz, który uwierzy w walkę o Champions League z Tottenhamem. Za dużo obiecywaliśmy co roku i jesteśmy w konsekwencji bardzo mało wiarygodni.
10/10 :brawo:
10/10 :brawo:
11 grudnia 2014, 13:18 [cytuj]
Właśnie nie rozumiem fenomenu Hamsika, który dla mnie jest piłkarzem świetnym. Niby ciągnie to Napoli i Słowaków, ale tak jak pisał halabala kolejki się po niego nie ustawiają.
Właśnie nie rozumiem fenomenu Hamsika, który dla mnie jest piłkarzem świetnym. Niby ciągnie to Napoli i Słowaków, ale tak jak pisał halabala kolejki się po niego nie ustawiają
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
12 grudnia 2014, 11:46 [cytuj]
bo Hamsik ostatnio trochę spuścił z tonu, (w Napoli,nie w kadrze) i nawet na troche wyladowal na lawie. Jak był w formie to kolejka chetnych byla, ale odtraszala kwota(tam tez jest twardy prezes,ktory raczej puszcza zawodnikow drozej niz taniej), i dla takiego MU nawet wtedy bylo za drogo. Tylko moze zacznijmy jakiekolwiek zakupy od napastnika...
bo Hamsik ostatnio trochę spuścił z tonu, (w Napoli,nie w kadrze) i nawet na troche wyladowal na lawie. Jak był w formie to kolejka chetnych byla, ale odtraszala kwota(tam tez jest twardy prezes,ktory raczej puszcza zawodnikow drozej niz taniej), i dla takiego MU nawet wtedy bylo za drogo. Tylko moze zacznijmy jakiekolwiek zakupy od napastnika
12 grudnia 2014, 18:43 [cytuj]
Ponoć Kramarić odrzucił ofertę Leicester.
Ponoć Kramarić odrzucił ofertę Leicester
12 grudnia 2014, 22:57 [cytuj]
Luiz Adriano ma kontrakt do czerwca 2014 r - do wyciągnięcia z Shachtara za dobrą cenę
Luiz Adriano ma kontrakt do czerwca 2014 r - do wyciągnięcia z Shachtara za dobrą cenę
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
13 grudnia 2014, 11:51 [cytuj]
http://www.dailystar.co.uk/sport/football/414835/Inter-Milan-Liverpool-Tottenham-Mauro-Icardi-Chelsea-25m-transfer

a może zaciąg z Argentyny ???
http://www.dailystar.co.uk/sport/football/414835/Inter-Milan-Liverpool-Tottenham-Mauro-Icardi-Chelsea-25m-transfer a może zaciąg z Argentyny ???
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
13 grudnia 2014, 12:17 [cytuj]
Icardi to ten sam poziom co Soldado :rotfl:
Icardi to ten sam poziom co Soldado :rotfl:
13 grudnia 2014, 18:38 [cytuj]
Ja cały czas czekam na ploty łączące nas z Papissem Cisse. Już w Freiburgu było widać, że to solidny napastnik a w Newcastle tylko to potwierdza. Szkoda, że go wtedy nie wyciągnęliśmy.
Ja cały czas czekam na ploty łączące nas z Papissem Cisse. Już w Freiburgu było widać, że to solidny napastnik a w Newcastle tylko to potwierdza. Szkoda, że go wtedy nie wyciągnęliśmy
13 grudnia 2014, 18:51 [cytuj]
Ja mam nadzieje na Lacazette. Szkoda, ze to tylko marzenie ...
Ja mam nadzieje na Lacazette. Szkoda, ze to tylko marzenie
13 grudnia 2014, 18:59 [cytuj]
PieS powiedział/a:
Ja mam nadzieje na Lacazette. Szkoda, ze to tylko marzenie

Wiara umiera ostatnia i czyni cuda ;)
Wiara umiera ostatnia i czyni cuda ;)
Can't Smile Without You!!!
|<  <<  <  15  16  17  18  19    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 21 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się