Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  13  14  15  16  17    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2015 r. - zimowe okno transferowe
1 grudnia 2014, 16:30 [cytuj]
jeśli chodzi o atak oczywiście
jeśli chodzi o atak oczywiście
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
1 grudnia 2014, 16:47 [cytuj]
Ty to się módl lepiej żeby Adebayora odesłali a kto już przyjdzie to inna bajka. Aczkolwiek najprawdopodobniejsza opcja to Huntelaar. Raczej tani będzie, z doświadczeniem. Może kaleczyć nie będzie ale jak będzie to nie będzie takiego wizgu jak przy pudłach Soldado :luzik:
Ty to się módl lepiej żeby Adebayora odesłali a kto już przyjdzie to inna bajka. Aczkolwiek najprawdopodobniejsza opcja to Huntelaar. Raczej tani będzie, z doświadczeniem. Może kaleczyć nie będzie ale jak będzie to nie będzie takiego wizgu jak przy pudłach Soldado :luzik:
1 grudnia 2014, 16:53 [cytuj]
wymiana Ade na Dembe Ba z Besiktasem i jestem H A P P Y
wymiana Ade na Dembe Ba z Besiktasem i jestem H A P P Y
1 grudnia 2014, 20:43 [cytuj]
a ja nie bardzo, nie chciał bym Demby Ba tylko w końcu jakiegoś klasowego napastnika. W środę prawdziwy test i weryfikacja w jakie miejsca potrzebujemy prawdziwych wzmocnień. Jak dla mnie to przede wszystkim skrzydłowy, znaleźć zastępce tego pieprzonego Grieezmanna, który tak mi się marzył..
a ja nie bardzo, nie chciał bym Demby Ba tylko w końcu jakiegoś klasowego napastnika. W środę prawdziwy test i weryfikacja w jakie miejsca potrzebujemy prawdziwych wzmocnień. Jak dla mnie to przede wszystkim skrzydłowy, znaleźć zastępce tego pieprzonego Grieezmanna, który tak mi się marzył
1 grudnia 2014, 21:27 [cytuj]
"test i weryfikacja w jakie miejsca potrzebujemy prawdziwych wzmocnień"

oby to nie była formacja obrony
"test i weryfikacja w jakie miejsca potrzebujemy prawdziwych wzmocnień" oby to nie była formacja obrony
1 grudnia 2014, 21:38 [cytuj]
Klasowym napastnikiem miał być Soldado, a wiadomo jak jest. Był też nim Adebayor dopóki nie przyszedł do nas na stały kontrakt. Trzeba stawiać na skuteczność i stabilność formy, dlatego Demba Ba byłby ok, w PL się sprawdzał dopóki w Chelsea nie zaczęli go sadzać na ławce. Mi by odpowiadał Papiss Cisse, a po sezonie może się okazać, że wcale napastnik nie będzie niezbędny jeśli Kane będzie się tak rozwijał jak teraz. Wtedy lewe skrzydło będzie bardziej potrzebowało wzmocnienia.
Klasowym napastnikiem miał być Soldado, a wiadomo jak jest. Był też nim Adebayor dopóki nie przyszedł do nas na stały kontrakt. Trzeba stawiać na skuteczność i stabilność formy, dlatego Demba Ba byłby ok, w PL się sprawdzał dopóki w Chelsea nie zaczęli go sadzać na ławce. Mi by odpowiadał Papiss Cisse, a po sezonie może się okazać, że wcale napastnik nie będzie niezbędny jeśli Kane będzie się tak rozwijał jak teraz. Wtedy lewe skrzydło będzie bardziej potrzebowało wzmocnienia
1 grudnia 2014, 21:45 [cytuj]
grajmy samymi wychowankami/pół wychowankami i resztę sprzedajemy i robimy stadion, yolo

kane
carrol
lennon - bentaleb - mason - townsend
grajmy samymi wychowankami/pół wychowankami i resztę sprzedajemy i robimy stadion, yolo kane carrol lennon - bentaleb - mason - townsend
3 grudnia 2014, 13:44 [cytuj]
Il Tempo understand Franco Baldini has agreed a deal for PSG midfielder Adrien Rabiot to join Tottenham.

II Tempo: "It seemed done with Rome but Rabiot preferred the Spurs, will arrive in London in January equipped with European passport."

Nie wiem, czy to wiarygodne źródło - w każdym razie mam nadzieję, że NIE.
Il Tempo understand Franco Baldini has agreed a deal for PSG midfielder Adrien Rabiot to join Tottenham. II Tempo: "It seemed done with Rome but Rabiot preferred the Spurs, will arrive in London in January equipped with European passport." Nie wiem, czy to wiarygodne źródło - w każdym razie mam nadzieję, że NIE
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
3 grudnia 2014, 14:34 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
"test i weryfikacja w jakie miejsca potrzebujemy prawdziwych wzmocnień"

oby to nie była formacja obrony
za mało pomocników :cwaniak: :wysmiewacz:

MatMar powiedział/a:
Il Tempo understand Franco Baldini has agreed a deal for PSG midfielder Adrien Rabiot to join Tottenham.

II Tempo: "It seemed done with Rome but Rabiot preferred the Spurs, will arrive in London in January equipped with European passport."

Nie wiem, czy to wiarygodne źródło - w każdym razie mam nadzieję, że NIE
Jak przystało na klub z potencjałem to kupujemy piłkarzy z potencjałem :hejka: :rotfl:
za mało pomocników :cwaniak: :wysmiewacz: [quote=MatMar]Il Tempo understand Franco Baldini has agreed a deal for PSG midfielder Adrien Rabiot to join Tottenham. II Tempo: "It seemed done with Rome but Rabiot preferred the Spurs, will arrive in London in January equipped with European passport." Nie wiem, czy to wiarygodne źródło - w każdym razie mam nadzieję, że NIE
3 grudnia 2014, 18:44 [cytuj]
RAFO módl się za to:

http://www.givemesport.com/526741-vlad-chiriches-set-to-be-subject-of-shock-arsenal-bid
RAFO módl się za to: http://www.givemesport.com/526741-vlad-chiriches-set-to-be-subject-of-shock-arsenal-bid
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
4 grudnia 2014, 00:22 [cytuj]
ok
dziesiątka różańca co dzień
ok dziesiątka różańca co dzień
4 grudnia 2014, 00:34 [cytuj]
http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/tottenham-misfit-paulinho-transfer-target-4734707?

Trzaskal - a ty do Potwora Spagetii za to :ok:

---
widać, że Vladinho i Drewninho są na wylocie
- jeszcze Andrzej do tego ... i uzbieramy na Depay-a
http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/tottenham-misfit-paulinho-transfer-target-4734707? Trzaskal - a ty do Potwora Spagetii za to :ok: --- widać, że Vladinho i Drewninho są na wylocie - jeszcze Andrzej do tego ... i uzbieramy na Depay-a
4 grudnia 2014, 18:05 [cytuj]
http://metro.co.uk/2014/12/03/tottenham-to-make-cash-plus-roberto-soldado-transfer-offer-to-sign-liverpool-target-jackson-martinez-4972645/

:D
http://metro.co.uk/2014/12/03/tottenham-to-make-cash-plus-roberto-soldado-transfer-offer-to-sign-liverpool-target-jackson-martinez-4972645/ :D
5 grudnia 2014, 15:49 [cytuj]
RAFO THF powiedział/a:
http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/tottenham-misfit-paulinho-transfer-target-4734707?

Trzaskal - a ty do Potwora Spagetii za to :ok:

---
widać, że Vladinho i Drewninho są na wylocie
- jeszcze Andrzej do tego ... i uzbieramy na Depay-a

Makaron cały łikend. Powinno wystarczyć :tak:
Makaron cały łikend. Powinno wystarczyć :tak:
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
5 grudnia 2014, 16:30 [cytuj]
Podobno Bambini nam wywalczył Kramiarica. Jeśli to prawda, to ciesze cie ale tylko pod warunkiem że gramy 2 napastnikami i sprzedajemy ade. Soldado możenił zostać jako 3 chyba że stanie się cud i zagra ten sezon jak numer 1. Ale jeśli mamy grać jednym napastnikiem i ma nim być Kramiaric kosztem Harrego Kane'a to wolę żeby nie przychodzil.
Podobno Bambini nam wywalczył Kramiarica. Jeśli to prawda, to ciesze cie ale tylko pod warunkiem że gramy 2 napastnikami i sprzedajemy ade. Soldado możenił zostać jako 3 chyba że stanie się cud i zagra ten sezon jak numer 1. Ale jeśli mamy grać jednym napastnikiem i ma nim być Kramiaric kosztem Harrego Kane'a to wolę żeby nie przychodzil
5 grudnia 2014, 18:31 [cytuj]
[quote=lukempire]Podobno Bambini nam wywalczył Kramiarica.

---
chce uratować dupsko męda jedna :mysli:
[quote=lukempire]Podobno Bambini nam wywalczył Kramiarica. --- chce uratować dupsko męda jedna :mysli:
5 grudnia 2014, 18:36 [cytuj]
Depaya to prędzej muły zgarną jak my. Więc lepiej się pożegnaj... chyba że wcześniej z mułami pożegna się Luis Van Moyes
Depaya to prędzej muły zgarną jak my. Więc lepiej się pożegnaj... chyba że wcześniej z mułami pożegna się Luis Van Moyes
5 grudnia 2014, 23:12 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
[quote=lukempire]Podobno Bambini nam wywalczył Kramiarica.

---
chce uratować dupsko męda jedna :mysli:

No, najpierw Rabiot z PSG a teraz Kramaric. Podobno gadał z jego ojcem, matka i agentem o transferze. Sąsiad tez chciał dostać marże ale nie dopiąl swego
No, najpierw Rabiot z PSG a teraz Kramaric. Podobno gadał z jego ojcem, matka i agentem o transferze. Sąsiad tez chciał dostać marże ale nie dopiąl swego
5 grudnia 2014, 23:15 [cytuj]
http://transfery.info/71742,yedlin-ju-w-grudniu-w-tottenhamie
http://transfery.info/71742,yedlin-ju-w-grudniu-w-tottenhamie
6 grudnia 2014, 08:08 [cytuj]
Po bramce Soldado to chyba wiadomość sezonu.
Po bramce Soldado to chyba wiadomość sezonu
|<  <<  <  13  14  15  16  17    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 19 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się