Forum dyskusyjne
25 listopada 2014, 22:09 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Kurka wódka, taki napastnik jak Lewandowski. Gdyby ktoś taki był z przodu, ideał!
Ktoś jeszcze musi mu taką piłę "zapodać"
Ktoś jeszcze musi mu taką piłę "zapodać" :P
Can't Smile Without You!!!
25 listopada 2014, 23:14 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Ktoś jeszcze musi mu taką piłę "zapodać"
Fazio by mu taką lagę rzucił to Boateng by na lekcje przybiegł w podskokach!
Fazio by mu taką lagę rzucił to Boateng by na lekcje przybiegł w podskokach! :rotfl:
Offence win games, defence wins titles
26 listopada 2014, 15:08 [cytuj]
Moutinho wręczył prośbę o transfer. Ja bym się nawet nie zastanawiał i ostro po niego powalczyl. Biorąc pod uwagę brak formy Eriksena i brak zmiennika dla Duńczyka trochę kreatywności w środku środku pola by nam się przydało Cena: 25 mln euro
Moutinho wręczył prośbę o transfer. Ja bym się nawet nie zastanawiał i ostro po niego powalczyl. Biorąc pod uwagę brak formy Eriksena i brak zmiennika dla Duńczyka trochę kreatywności w środku środku pola by nam się przydało Cena: 25 mln euro
26 listopada 2014, 15:12 [cytuj]
Powiedzcie mi proszę, jak to wygląda z tym Holtbym, bom się pogubił: tylko wypożyczony i zaraz wraca czy uzgodniono w międzyczasie transfer definitywny?
Powiedzcie mi proszę, jak to wygląda z tym Holtbym, bom się pogubił: tylko wypożyczony i zaraz wraca czy uzgodniono w międzyczasie transfer definitywny?
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
26 listopada 2014, 17:50 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Podbijam pytanie, bo też już parę opcji słyszałem.
Podbijam pytanie, bo też już parę opcji słyszałem
26 listopada 2014, 17:58 [cytuj]
Nic oficjalnego w międzyczasie się nie wydarzyło, MatMar. Na tą chwilę, powinien po sezonie wrócić do nas. Styczeń niebawem, więc zobaczymy co się wydarzy

.
Michał, ilu chcesz mieć tych "kreatywnych" w środku pola, bo żaden z nich na ławie siedzieć nie chce/nie będzie chciał?
Grał kiedyś w PL? Zachwycił swą grą cały świat po odejściu z Porto? Jaką masz pewność, że nie okaże się kolejnym *nazwisko wstaw sobie sam, bo masz wielu do wyboru*? Warto, od tak sobie, wyrzucać kolejne pieniądze w błoto luźną ręką?
Ludzie, błagam.......
Nic oficjalnego w międzyczasie się nie wydarzyło, MatMar. Na tą chwilę, powinien po sezonie wrócić do nas. Styczeń niebawem, więc zobaczymy co się wydarzy ;).
Michał, ilu chcesz mieć tych "kreatywnych" w środku pola, bo żaden z nich na ławie siedzieć nie chce/nie będzie chciał?
Grał kiedyś w PL? Zachwycił swą grą cały świat po odejściu z Porto? Jaką masz pewność, że nie okaże się kolejnym *nazwisko wstaw sobie sam, bo masz wielu do wyboru*? Warto, od tak sobie, wyrzucać kolejne pieniądze w błoto luźną ręką?
Ludzie, błagam
Can't Smile Without You!!!
26 listopada 2014, 22:28 [cytuj]
Hull City are looking to sign Spurs winger Aaron Lennon, 27, in January. A move to the KC Stadium would see him link up with former Tottenham team-mates Tom Huddlestone, Jake Livermore and Michael Dawson. (Daily Mirror)
Hull City are looking to sign Spurs winger Aaron Lennon, 27, in January. A move to the KC Stadium would see him link up with former Tottenham team-mates Tom Huddlestone, Jake Livermore and Michael Dawson. (Daily Mirror)
:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
26 listopada 2014, 23:07 [cytuj]
Kierunek logiczny, ale nie wiem czy to nie za wcześnie żeby sprzedawać Azzę. Abstrahując już od formy to kto nam wtedy zostanie z ludzi identyfikujących się z klubem?
Kierunek logiczny, ale nie wiem czy to nie za wcześnie żeby sprzedawać Azzę. Abstrahując już od formy to kto nam wtedy zostanie z ludzi identyfikujących się z klubem?
COYS!
26 listopada 2014, 23:53 [cytuj]
Też uważam, że pozbywanie się jednego z ostatnich Yiddo jest kiepskim pomysłem. Cholera, facet jeszcze potrafi trochę szumu narobić na tej prawie stronie, co pokazał w meczu z Hull. A potrzebujemy w klubie "naszych" ludzi, a nie tylko gwiazdeczki - pizdeczki, dla których Tottenham jest albo"stepping stone", albo całkiem dojną krową. Ja bym w Tottenhamie zamiast Moutinho widział... Big Toma

Albo powrót VdV
Też uważam, że pozbywanie się jednego z ostatnich Yiddo jest kiepskim pomysłem. Cholera, facet jeszcze potrafi trochę szumu narobić na tej prawie stronie, co pokazał w meczu z Hull. A potrzebujemy w klubie "naszych" ludzi, a nie tylko gwiazdeczki - pizdeczki, dla których Tottenham jest albo"stepping stone", albo całkiem dojną krową. Ja bym w Tottenhamie zamiast Moutinho widział... Big Toma ;) Albo powrót VdV ;P
28 listopada 2014, 00:58 [cytuj]
http://metro.co.uk/2014/11/27/lionel-messi-will-reject-arsenal-and-manchester-united-moves-to-accept-summer-chelsea-transfer-4965228/
200 mln..?? Levy daj 200.000.001
http://metro.co.uk/2014/11/27/lionel-messi-will-reject-arsenal-and-manchester-united-moves-to-accept-summer-chelsea-transfer-4965228/
200 mln..?? Levy daj 200.000.001 :plotki:
28 listopada 2014, 04:12 [cytuj]
Po cholerę nam Messi, skoro mamy Kane'a?
28 listopada 2014, 11:02 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Po cholere nam messi skoro mamy Soldado
Po cholere nam messi skoro mamy Soldado ;)
29 listopada 2014, 21:55 [cytuj]
odkupmy Bale i fajting o top4
30 listopada 2014, 00:14 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Gdybyśmy mieli Bale`a to w tym sezonie walczylibyśmy o 2 miejsce. Ale nie mamy, nie zanosi się żebyśmy go mieli, może gdy Gareth podbije do 30, więc skończmy mówić po próżnicy.
Gdybyśmy mieli Bale`a to w tym sezonie walczylibyśmy o 2 miejsce. Ale nie mamy, nie zanosi się żebyśmy go mieli, może gdy Gareth podbije do 30, więc skończmy mówić po próżnicy
Offence win games, defence wins titles
30 listopada 2014, 11:25 [cytuj]
Może będzie "King is back" ...sierpień 2018....otwarcie nowego stadionu i powrót króla (Bale ma kontrakt do 2019 roku)
Może będzie "King is back" ...sierpień 2018....otwarcie nowego stadionu i powrót króla (Bale ma kontrakt do 2019 roku)
30 listopada 2014, 13:59 [cytuj]
"Spanish reports strongly claim that Carlo Ancelotti will not ask Hernandez to stay in Spain, leaving the striker free to sign a pre-contract agreement with potential suitors in January.
Premier League quartet Arsenal, Liverpool, Everton and Tottenham are known to be in the market for a striker.
And at just 26-years-old, Hernandez would be an ideal addition to any strike force in England"
SUNDAY EXPRESS
"Spanish reports strongly claim that Carlo Ancelotti will not ask Hernandez to stay in Spain, leaving the striker free to sign a pre-contract agreement with potential suitors in January.
Premier League quartet Arsenal, Liverpool, Everton and Tottenham are known to be in the market for a striker.
And at just 26-years-old, Hernandez would be an ideal addition to any strike force in England"
SUNDAY EXPRESS
1 grudnia 2014, 13:52 [cytuj]
Hernandez - czemu nie, szczególnie, że nawet rola rezerwowego nie będzie mu raczej przeszkadzała. Przyzwyczaił się.
Hernandez - czemu nie, szczególnie, że nawet rola rezerwowego nie będzie mu raczej przeszkadzała. Przyzwyczaił się
1 grudnia 2014, 14:34 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Ledley w 2018 to już stary będzie, a innego króla z WHL nie kojarzę
Ledley w 2018 to już stary będzie, a innego króla z WHL nie kojarzę ;)
COYS!
1 grudnia 2014, 16:26 [cytuj]
racja - Wduwek - zagalopowałem się
racja - Wduwek - zagalopowałem się
1 grudnia 2014, 16:29 [cytuj]
niemniej szukanie kogoś w styczniu jest pewne
dla mnie realne typy:
1. Demba Ba
2. Kramaric
3. Huntelaar
niemniej szukanie kogoś w styczniu jest pewne
dla mnie realne typy:
1. Demba Ba
2. Kramaric
3. Huntelaar