Forum dyskusyjne
21 listopada 2014, 13:04 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Być może jestem naiwny... Hugo zostanie z nami na dłuższy czas

Albo "łysy" latem specjalnie wyczarował nowy kontrakt żeby doić kase z Pereza

I wydaje mi się żeby Lloris miał zostawać na dłużej to byłby pierwszy w kolejce na kapitana. Kapitana nie ma Lloris i kapitana nie ma ogólnie. Amen
Ale to boli że jesteśmy szkółką realu... kurwa jak to boli
Albo "łysy" latem specjalnie wyczarował nowy kontrakt żeby doić kase z Pereza :mysli::pies:
I wydaje mi się żeby Lloris miał zostawać na dłużej to byłby pierwszy w kolejce na kapitana. Kapitana nie ma Lloris i kapitana nie ma ogólnie. Amen
21 listopada 2014, 13:22 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Albo "łysy" latem specjalnie wyczarował nowy kontrakt żeby doić kase z Pereza

Ano właśnie! Niektórzy TUTAJ madrydyści/madridiści powinni się głęboko zastanowić komu w końcu kibicować. Chyba wygodniej jest tam na południu jeśli wiemy o kim piszę :-)
Ano właśnie! Niektórzy TUTAJ madrydyści/madridiści powinni się głęboko zastanowić komu w końcu kibicować. Chyba wygodniej jest tam na południu jeśli wiemy o kim piszę :-)
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
21 listopada 2014, 13:50 [cytuj]
na miejscu Llorisa nie szedłbym do realu, przynajmniej wtedy kiedy jest tam Casilas, dlatego trzeba liczyć ze nie sprzedadzą nigdzie ikera i Hugo zostanie u nas
na miejscu Llorisa nie szedłbym do realu, przynajmniej wtedy kiedy jest tam Casilas, dlatego trzeba liczyć ze nie sprzedadzą nigdzie ikera i Hugo zostanie u nas:tak:
21 listopada 2014, 14:41 [cytuj]
Biorac pod uwage aktualna jakosc pilkarska naszej kadry, taki gracz jak Lloris pasuje tu jak piesc do oka. Skoro kibice sie frustruja i czesto nie moga patrzec na nasza gre, co ma powiedziec Francuz, ktory moglby bronic w klubie ze swiatowej czolowki, a nie w nieudolnie zarzadzanej ekipie na poziomie cwiercfinalu, no - moze polfinalu Europa League i pierwszej szostki Premier League... Absolutnie nie bede mial zadnych pretensji, jesli Hugo po sezonie odejdzie. Powiem wiecej - bardzo, bardzo mnie zaskoczy, jesli w kolejnym sezonie bedzie wciaz gral u nas.
Na pocieszenie powiem, ze podobnie pisalem w zeszlym sezonie i Lloris mnie bardzo pozytywnie zaskoczyl. Inna sprawa ze faktycznie skandalem jest, ze jedyny gracz klasy swiatowej, w dodatku doswiadczony w byciu kapitanem (reprezentacja Francji, Lyon o ile pamietam chyba tez) nie zostal boiskowym szefem tej bandy patalachow.
Trudno mowic o byciu 'szkolka' jednego z najlepszych, najbardziej utytulowanych klubow swiata. Gdzie mieliby isc pilkarze chcacy sie rozwijac i wyjsc ponad 'Champions League wannabies' jakimi w tym momencie nie tyle jestesmy, co chcielibysmy byc jak nie do klubow na wyzszym poziomie, a Real to przeciez absolutny top. Lepiej ze odchodza do Realu niz gdybysmy mieli byc 'feeder club' dla Chelsea albo innej druzyny z polki niewiele wyzszej (vide West Ham w stosunku do nas dobrych pare lat temu).
Biorac pod uwage aktualna jakosc pilkarska naszej kadry, taki gracz jak Lloris pasuje tu jak piesc do oka. Skoro kibice sie frustruja i czesto nie moga patrzec na nasza gre, co ma powiedziec Francuz, ktory moglby bronic w klubie ze swiatowej czolowki, a nie w nieudolnie zarzadzanej ekipie na poziomie cwiercfinalu, no - moze polfinalu Europa League i pierwszej szostki Premier League... Absolutnie nie bede mial zadnych pretensji, jesli Hugo po sezonie odejdzie. Powiem wiecej - bardzo, bardzo mnie zaskoczy, jesli w kolejnym sezonie bedzie wciaz gral u nas.
Na pocieszenie powiem, ze podobnie pisalem w zeszlym sezonie i Lloris mnie bardzo pozytywnie zaskoczyl. Inna sprawa ze faktycznie skandalem jest, ze jedyny gracz klasy swiatowej, w dodatku doswiadczony w byciu kapitanem (reprezentacja Francji, Lyon o ile pamietam chyba tez) nie zostal boiskowym szefem tej bandy patalachow.
Trudno mowic o byciu 'szkolka' jednego z najlepszych, najbardziej utytulowanych klubow swiata. Gdzie mieliby isc pilkarze chcacy sie rozwijac i wyjsc ponad 'Champions League wannabies' jakimi w tym momencie nie tyle jestesmy, co chcielibysmy byc jak nie do klubow na wyzszym poziomie, a Real to przeciez absolutny top. Lepiej ze odchodza do Realu niz gdybysmy mieli byc 'feeder club' dla Chelsea albo innej druzyny z polki niewiele wyzszej (vide West Ham w stosunku do nas dobrych pare lat temu)
21 listopada 2014, 16:52 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Nie bardzo

ale ponoć jacyś są. Wiem że barcelonista jeden jest który lubi mocno dyskutować.
Robert powiedział/a:
na miejscu Llorisa nie szedłbym do realu, przynajmniej wtedy kiedy jest tam Casilas, dlatego trzeba liczyć ze nie sprzedadzą nigdzie ikera i Hugo zostanie u nas

To właśnie ma działaś na zasadzie Casillas out ---> Lloris in
Generalnie jeśli chodzi o bramkarzy jestem wielkim fanem Llorisa zanim w ogóle trafił do Tottenhamu ale dobry ruch ze sprowadzeniem Vorma. Facet pokazuje że wiele mu nie brakuje do mistrza i może go godnie zastapić tylko co jak Vorm nie będzie dostępny? Friedel będzie bił rekordy?
Nie bardzo :bezradny: ale ponoć jacyś są. Wiem że barcelonista jeden jest który lubi mocno dyskutować. [quote=Robert]na miejscu Llorisa nie szedłbym do realu, przynajmniej wtedy kiedy jest tam Casilas, dlatego trzeba liczyć ze nie sprzedadzą nigdzie ikera i Hugo zostanie u nas:tak:
21 listopada 2014, 17:22 [cytuj]
Casillas IN, Lloris OUT?
Wiem, to nie jest zabawne, to jest tragiczne.
Casillas IN, Lloris OUT? :D
Wiem, to nie jest zabawne, to jest tragiczne
COYS!
21 listopada 2014, 17:22 [cytuj]
Ja doskonale rozumiem to, o co wam chodzi, moje miłe Koguciki...
Jak już pisałem wcześniej - być może jestem naiwny
Ja doskonale rozumiem to, o co wam chodzi, moje miłe Koguciki...
Jak już pisałem wcześniej - być może jestem naiwny ;P
Can't Smile Without You!!!
21 listopada 2014, 18:03 [cytuj]
http://www.dailystar.co.uk/sport/football/410990/Tottenham-Inter-Milan-AC-Milan-Croatia-Andrej-Kramaric
27 goli w 24 meczach

lubie takie historie - obecnie wart około 5 mln
http://www.dailystar.co.uk/sport/football/410990/Tottenham-Inter-Milan-AC-Milan-Croatia-Andrej-Kramaric
27 goli w 24 meczach :nerwus: lubie takie historie - obecnie wart około 5 mln
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
21 listopada 2014, 18:26 [cytuj]
Ci to mają wysyp... głowa mała. 4 bańki to coś tanio w porównaniu do tego ile potrafią wyciągać. Mieli być Rebić, Halilović i takie tam. Tego też szlag trafi.
Ci to mają wysyp... głowa mała. 4 bańki to coś tanio w porównaniu do tego ile potrafią wyciągać. Mieli być Rebić, Halilović i takie tam. Tego też szlag trafi
22 listopada 2014, 11:12 [cytuj]
Ade - zerwał kontkat z matką bo uprawiała.... czary
Ade - zerwał kontkat z matką bo uprawiała.... czary ;|
22 listopada 2014, 11:47 [cytuj]
Jego chyba też zaczarowała przy okazji bo coś słabo mu idzie. Ale nawiasem coś się przebąkuje o Galatasaray w kontekście Adebayora. Rok temu miał być Besiktas albo Fenerbahce ale oby sie udało. Chyba tylko tam mogą sprostać jego wymaganiom finansowym w stosunku do tego co on gra
Jego chyba też zaczarowała przy okazji bo coś słabo mu idzie. Ale nawiasem coś się przebąkuje o Galatasaray w kontekście Adebayora. Rok temu miał być Besiktas albo Fenerbahce ale oby sie udało. Chyba tylko tam mogą sprostać jego wymaganiom finansowym w stosunku do tego co on gra :X
22 listopada 2014, 13:16 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Jego chyba też zaczarowała przy okazji bo coś słabo mu idzie. Ale nawiasem coś się przebąkuje o Galatasaray w kontekście Adebayora. Rok temu miał być Besiktas albo Fenerbahce ale oby sie udało. Chyba tylko tam mogą sprostać jego wymaganiom finansowym w stosunku do tego co on gra

wlasnie oskarzyl ja i bodajze swoja siostre o to ze go zaklinaja i czaruja..
wlasnie oskarzyl ja i bodajze swoja siostre o to ze go zaklinaja i czaruja.. :wysmiewacz:
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
22 listopada 2014, 14:31 [cytuj]
A to dosyć powszechna praktyka, bo na mój gust to Soldado, Lamelę i Eriksena też ktoś zaczarował...
Chciałem jeszcze Chirichesa dopisać, ale on - zdaje się - jest tak chujowy sam z siebie bez czarów
A to dosyć powszechna praktyka, bo na mój gust to Soldado, Lamelę i Eriksena też ktoś zaczarował...
Chciałem jeszcze Chirichesa dopisać, ale on - zdaje się - jest tak chujowy sam z siebie bez czarów :P
COYS!
22 listopada 2014, 14:42 [cytuj]
To pewnie jakieś Rumuńskie babki w służbie jej kondonierowości zaczarowały 80% składu
To pewnie jakieś Rumuńskie babki w służbie jej kondonierowości zaczarowały 80% składu
23 listopada 2014, 09:40 [cytuj]
Te baba jaga czaruje też w okienku transferowym - Mourinho też chce pozyskać KRAMARIC-A
Te baba jaga czaruje też w okienku transferowym - Mourinho też chce pozyskać KRAMARIC-A
23 listopada 2014, 09:41 [cytuj]
;|
23 listopada 2014, 11:37 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
A kogo on nie chce kupić? Łatwiej wyliczyć to niż kogo chce

to jest chory klub bo po co im Salah albo Remy? Można tak wyliczać i wyliczać. On nawet Bale chce kupić. Nie no nie wytrzymam
A kogo on nie chce kupić? Łatwiej wyliczyć to niż kogo chce :wysmiewacz: to jest chory klub bo po co im Salah albo Remy? Można tak wyliczać i wyliczać. On nawet Bale chce kupić. Nie no nie wytrzymam :rotfl:
23 listopada 2014, 13:29 [cytuj]
jeśli mamy go kupić - to testy medyczne w Rjiece niech robią - bo będzie jak z Willianem
jeśli mamy go kupić - to testy medyczne w Rjiece niech robią - bo będzie jak z Willianem
23 listopada 2014, 13:34 [cytuj]
Ja będę zadowolony jak ktoś zaczaruje by udało się Ade lub Soldado sprzedać bo prawdę mówiąc nie wiem jakim desperatem można być by zainteresować się podstarzałymi napastnikami z zabójczą skutecznością w ostatnich sezonach a na dokładkę pewnie z niezłymi wymaganiami finansowymi.
Ja będę zadowolony jak ktoś zaczaruje by udało się Ade lub Soldado sprzedać bo prawdę mówiąc nie wiem jakim desperatem można być by zainteresować się podstarzałymi napastnikami z zabójczą skutecznością w ostatnich sezonach a na dokładkę pewnie z niezłymi wymaganiami finansowymi
23 listopada 2014, 13:43 [cytuj]
Wolff , nie zdiwił bym się jak po sprzedaży któregoś z naszych napastników nie raz byśmy się nie miło zaskoczyli że oni w innych drużynach , czy też nawet w innych liczących się w Europie ligach odpali by i ładowali bramy aż miło .
Wolff , nie zdiwił bym się jak po sprzedaży któregoś z naszych napastników nie raz byśmy się nie miło zaskoczyli że oni w innych drużynach , czy też nawet w innych liczących się w Europie ligach odpali by i ładowali bramy aż miło