Forum dyskusyjne
18 listopada 2014, 22:25 [cytuj]
Mamy pierdzielony obowiązek wykupić Milika.
Mamy pierdzielony obowiązek wykupić Milika
18 listopada 2014, 23:03 [cytuj]
nie !
kupić ze środkowej lub wschodniej europy to" strzał w kolano "
- patrz Pav, Rebrow, Chiriches
- wyjątek potwierdzający regułę - Berba
nie !
kupić ze środkowej lub wschodniej europy to" strzał w kolano "
- patrz Pav, Rebrow, Chiriches
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
18 listopada 2014, 23:19 [cytuj]
Zoltrix powiedział/a:
Mamy pierdzielony obowiązek wykupić Milika
Ja osobiście mam dość młodych, utalentowanych, z potencjałem.
Ja osobiście mam dość młodych, utalentowanych, z potencjałem
COYS!
18 listopada 2014, 23:50 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Dlatego, że Berbatow zanim przeszedł na WHL grał w Leverkusen. Jeśli klub chce sprowadzić zawodnika z takiego rejonu jak Europa Środkowo - Wschodnia, to najlepiej jakby grał w mocnej lidze np. w Bundeslidze. Wtedy jest większa "gwarancja", że ten zawodnik poradzi sobie w PL. Trójka, którą wymieniłeś nie sprostała oczekiwaniom, gdyż ich kluby a PL to duża przepaść.
Dlatego, że Berbatow zanim przeszedł na WHL grał w Leverkusen. Jeśli klub chce sprowadzić zawodnika z takiego rejonu jak Europa Środkowo - Wschodnia, to najlepiej jakby grał w mocnej lidze np. w Bundeslidze. Wtedy jest większa "gwarancja", że ten zawodnik poradzi sobie w PL. Trójka, którą wymieniłeś nie sprostała oczekiwaniom, gdyż ich kluby a PL to duża przepaść
19 listopada 2014, 10:19 [cytuj]
Łukasz powiedział/a:
Dlatego, że Berbatow zanim przeszedł na WHL grał w Leverkusen. Jeśli klub chce sprowadzić zawodnika z takiego rejonu jak Europa Środkowo - Wschodnia, to najlepiej jakby grał w mocnej lidze np. w Bundeslidze. Wtedy jest większa "gwarancja", że ten zawodnik poradzi sobie w PL. Trójka, którą wymieniłeś nie sprostała oczekiwaniom, gdyż ich kluby a PL to duża przepaść
Dokladnie, to nie kwestia pochodzenia tylko wczesniejszych doswiadczen. Dlatego Milik grajacy w Ajaksie moglby jak najbardziej sie sprawdzic.
Dokladnie, to nie kwestia pochodzenia tylko wczesniejszych doswiadczen. Dlatego Milik grajacy w Ajaksie moglby jak najbardziej sie sprawdzic
19 listopada 2014, 12:17 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
Odprawę i tak by dostał za przedwczesne zwolnienie. A tak przyda się w związku z wyprzedażą, którą ponoć Pochettino planuje
No właśnie, odprawa... Napiszesz mi imię i nazwisko pana, który go zatrudniał? Bo zapomniałem

.
Sprzedawać to "łysy" potrafił za dobre pieniądze i bez niego...
No właśnie, odprawa... Napiszesz mi imię i nazwisko pana, który go zatrudniał? Bo zapomniałem :P.
Sprzedawać to "łysy" potrafił za dobre pieniądze i bez niego
Can't Smile Without You!!!
19 listopada 2014, 15:13 [cytuj]
Pewnie za jakiś czas Milik będzie już nie do wyjęcia, więc proponowałbym się pospieszyć. Ale pewnie i tak guzik z tego wyjdzie, nasi wolą przecież 45-latka z River Plate...
Pewnie za jakiś czas Milik będzie już nie do wyjęcia, więc proponowałbym się pospieszyć. Ale pewnie i tak guzik z tego wyjdzie, nasi wolą przecież 45-latka z River Plate
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
19 listopada 2014, 20:50 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Pewnie za jakiś czas Milik będzie już nie do wyjęcia, więc proponowałbym się pospieszyć. Ale pewnie i tak guzik z tego wyjdzie, nasi wolą przecież 45-latka z River Plate
:brawo:
19 listopada 2014, 21:35 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
No właśnie, odprawa... Napiszesz mi imię i nazwisko pana, który go zatrudniał? Bo zapomniałem

.
Sprzedawać to "łysy" potrafił za dobre pieniądze i bez niego
Jak widać Levy widzi dla niego jeszcze jakieś obowiązki, skoro z miejsca go nie zwolnił

A skoro ma nie wpychać się nowemu dyrektorowi sportowemu w robotę to pewnie chodzi o tą wyprzedaż, chociaż może być inaczej, nie znam dokładnie zakresu obowiązków osób na takim stanowisku.
Jak widać Levy widzi dla niego jeszcze jakieś obowiązki, skoro z miejsca go nie zwolnił :) A skoro ma nie wpychać się nowemu dyrektorowi sportowemu w robotę to pewnie chodzi o tą wyprzedaż, chociaż może być inaczej, nie znam dokładnie zakresu obowiązków osób na takim stanowisku. :)
19 listopada 2014, 22:40 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
Jak widać Levy widzi dla niego jeszcze jakieś obowiązki, skoro z miejsca go nie zwolnił

A skoro ma nie wpychać się nowemu dyrektorowi sportowemu w robotę to pewnie chodzi o tą wyprzedaż, chociaż może być inaczej, nie znam dokładnie zakresu obowiązków osób na takim stanowisku.

ja podejrzewam, że Bambini ma ogromną kwotę odprawy - dlatego Levy woli żeby zarządał sprzątkaczmi na WHL - ale tej odprawy mu nie da
.
.
ja podejrzewam, że Bambini ma ogromną kwotę odprawy - dlatego Levy woli żeby zarządał sprzątkaczmi na WHL - ale tej odprawy mu nie da :]
.
20 listopada 2014, 08:43 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
ja podejrzewam, że Bambini ma ogromną kwotę odprawy - dlatego Levy woli żeby zarządał sprzątkaczmi na WHL - ale tej odprawy mu nie da
.
Kolejny ogromny "kamyczek" do ogródka pewnego łysego pana
Kolejny ogromny "kamyczek" do ogródka pewnego łysego pana :blee:
20 listopada 2014, 11:03 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Kolejny ogromny "kamyczek" do ogródka pewnego łysego pana

A ja mam pytanie a propos prezesa. Kim jest ten mlody chlopaczek co czesto siedzi obok / w poblizu Levy'ego? Taki wiecie, 'pan ladny'

Bo wyglada albo na jego syna/bratanka/siostrzenca, albo na kochasia

Bo nie sadze, zeby to byl ktos funkcyjny w klubie, nie w tym wieku, bo zeby jako funkcyjny siedziec obok prezesa, to musialby byc naprawde wysoko. No, chyba ze mamy nepotyzm i to jest zarowno funkcyjny jak i rodzina prezesa.
A ja mam pytanie a propos prezesa. Kim jest ten mlody chlopaczek co czesto siedzi obok / w poblizu Levy'ego? Taki wiecie, 'pan ladny' ;) Bo wyglada albo na jego syna/bratanka/siostrzenca, albo na kochasia ;) Bo nie sadze, zeby to byl ktos funkcyjny w klubie, nie w tym wieku, bo zeby jako funkcyjny siedziec obok prezesa, to musialby byc naprawde wysoko. No, chyba ze mamy nepotyzm i to jest zarowno funkcyjny jak i rodzina prezesa
20 listopada 2014, 13:47 [cytuj]
Syn. Nie ma żadnej funkcji w klubie. Pewnie się jednak przygotowuje
Syn. Nie ma żadnej funkcji w klubie. Pewnie się jednak przygotowuje :krzyk:
20 listopada 2014, 13:57 [cytuj]
No, akurat biznesu ma sie od kogo uczyc, bo patrzac na wyniki ksiegowe, boksujemy w wyzszej kategorii niz nasz potencjal przychodowy wskazuje. To czego brakuje to niestety nos do kwestii pilkarskich...
No, akurat biznesu ma sie od kogo uczyc, bo patrzac na wyniki ksiegowe, boksujemy w wyzszej kategorii niz nasz potencjal przychodowy wskazuje. To czego brakuje to niestety nos do kwestii pilkarskich
20 listopada 2014, 14:34 [cytuj]
Niech więc częściej zerka na ekranik komputera, a nie na nasze mecze
Niech więc częściej zerka na ekranik komputera, a nie na nasze mecze :D
20 listopada 2014, 19:57 [cytuj]
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/6106817/Prems-200m-Messi.html
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/6106817/Prems-200m-Messi.html :mysli:
20 listopada 2014, 20:02 [cytuj]
ade podobno ma iśc do Galatasaray już w styczniu
ade podobno ma iśc do Galatasaray już w styczniu
21 listopada 2014, 00:44 [cytuj]
Lloris na celowniku Realu... no to leżymy.
Lloris na celowniku Realu... no to leżymy
21 listopada 2014, 05:32 [cytuj]
Eff_Spurs powiedział/a:
Lloris na celowniku Realu... no to leżymy
Facetowi należy się granie na najwyższym poziomie czego my nie gwarantujemy. Tylko nie jestem pewny czy nalezy mu się bycie drugi gk? Ale znając życie Ancelotti podzieli obowiązki jednego i drugiego na lige i LM. Moim zdaniem Lloris i tak dużo szans dał tej defensywie. Drugi to kopnąl by w dupe dawno ten klub
Facetowi należy się granie na najwyższym poziomie czego my nie gwarantujemy. Tylko nie jestem pewny czy nalezy mu się bycie drugi gk? Ale znając życie Ancelotti podzieli obowiązki jednego i drugiego na lige i LM. Moim zdaniem Lloris i tak dużo szans dał tej defensywie. Drugi to kopnąl by w dupe dawno ten klub
21 listopada 2014, 12:22 [cytuj]
Być może jestem naiwny... Hugo zostanie z nami na dłuższy czas
Być może jestem naiwny... Hugo zostanie z nami na dłuższy czas :P