Forum dyskusyjne
16 listopada 2014, 13:19 [cytuj]
ja bym się nie zdziwił gdyby przyszli Delph i Konoplyanka z czego bym się osobiscie bardzo ucieszył. Zawsze jednak jest taka opcja ,że pilkarz zdazy jeszcze przedłuzyc kontrakt z obecnym jego klubem ,ale w tych 2 przypadkach jest to bardzo malo prawdopodobne, gorzej ,ze jesli nie zaczniemy grac lepiej ,to nie beda chcieli do nas przejsc
ja bym się nie zdziwił gdyby przyszli Delph i Konoplyanka z czego bym się osobiscie bardzo ucieszył. Zawsze jednak jest taka opcja ,że pilkarz zdazy jeszcze przedłuzyc kontrakt z obecnym jego klubem ,ale w tych 2 przypadkach jest to bardzo malo prawdopodobne, gorzej ,ze jesli nie zaczniemy grac lepiej ,to nie beda chcieli do nas przejsc
16 listopada 2014, 14:07 [cytuj]
Lotar powiedział/a:
@ MatMar; w pierwszej kolejności zamieniłbym Adebayor'a na Huntelaar'a
Drogo opłacana opcja na jeden sezon... Co z przyszłością?
Drogo opłacana opcja na jeden sezon... Co z przyszłością?
Can't Smile Without You!!!
16 listopada 2014, 14:36 [cytuj]
@ tuczi; w tym momencie już nie patrzę przyszłościowo tylko na to by jak najszybciej "załatać" dziury w naszym składzie w miarę pewnymi zawodnikami. Szczerze powiedziawszy nie wiem jak w tym sezonie radzi sobie Klaas ale widziałem kilka meczów Shalke i ładne strzelał bramki.
A co do planów długoterminowych to zacząłbym o nich myśleć jak będziemy mieli coś konkretnego do zaoferowania zawodnikom, którzy faktycznie mogą wnieść coś do drużyny.
@ tuczi; w tym momencie już nie patrzę przyszłościowo tylko na to by jak najszybciej "załatać" dziury w naszym składzie w miarę pewnymi zawodnikami. Szczerze powiedziawszy nie wiem jak w tym sezonie radzi sobie Klaas ale widziałem kilka meczów Shalke i ładne strzelał bramki.
A co do planów długoterminowych to zacząłbym o nich myśleć jak będziemy mieli coś konkretnego do zaoferowania zawodnikom, którzy faktycznie mogą wnieść coś do drużyny
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
17 listopada 2014, 11:18 [cytuj]
Damian88 powiedział/a:
Dajcie spokój, przecież to jakiś dzieciak. Alves na środku, Chiriches. Serio, ktoś go bierze na poważnie?
jak juz napisalem Alves na srodku był pomyłką (jak i wogole kupno), lekkie zamroczenie. Vladek (w MOJEJ opini) jest duzo lepszy od tej szpary która nie wiadomo czemu opaske dostała. Każdy ma swoje zdanie, kazdy ma swój lepszy i gorszy mecz, szczególnie u nas (chwilowo z przewagą gorszych)

więc kwestia kto lepszy kto gorszy jak bardziej nadaje się na dyskusje.
wyluzuj Panie dorosły i ciśnienie zmierz.
jak juz napisalem Alves na srodku był pomyłką (jak i wogole kupno), lekkie zamroczenie. Vladek (w MOJEJ opini) jest duzo lepszy od tej szpary która nie wiadomo czemu opaske dostała. Każdy ma swoje zdanie, kazdy ma swój lepszy i gorszy mecz, szczególnie u nas (chwilowo z przewagą gorszych) :D :D więc kwestia kto lepszy kto gorszy jak bardziej nadaje się na dyskusje.
wyluzuj Panie dorosły i ciśnienie zmierz
17 listopada 2014, 18:17 [cytuj]
A tymczasem obrażony jest Chiriches! Błagam, niech on spie**la do tej Transylwanii.
A tymczasem obrażony jest Chiriches! Błagam, niech on spie**la do tej Transylwanii
17 listopada 2014, 18:21 [cytuj]
Lotar - 31 letni zawodnik, który nigdy nie grał w Premier League, nie jest "w miarę pewnym" graczem. Niestety ten statek odpłynął parę lat temu... a szkoda.
Lotar - 31 letni zawodnik, który nigdy nie grał w Premier League, nie jest "w miarę pewnym" graczem. Niestety ten statek odpłynął parę lat temu... a szkoda
17 listopada 2014, 18:29 [cytuj]
Eff_Spurs powiedział/a:
A tymczasem obrażony jest Chiriches! Błagam, niech on spie**la do tej Transylwanii
a coś wiecej?
a coś wiecej?
17 listopada 2014, 19:43 [cytuj]
http://www1.skysports.com/football/news/11675/9567944/premier-league-southampton-head-of-recruitment-paul-mitchell-set-for-tottenham-move
I to jest news godny uwagi! Święci od jakiegoś czasu wyszukują kapitalne perełki! Zastanawiam się tylko co wtedy z Baldinim? Czy odejdzie, jeśli nie to jak Ci dwaj panowie będą ze sobą współpracować? Oby się z tego nie wykreowała jakaś niepotrzebna rywalizacja pomiędzy nimi
http://www1.skysports.com/football/news/11675/9567944/premier-league-southampton-head-of-recruitment-paul-mitchell-set-for-tottenham-move
I to jest news godny uwagi! Święci od jakiegoś czasu wyszukują kapitalne perełki! Zastanawiam się tylko co wtedy z Baldinim? Czy odejdzie, jeśli nie to jak Ci dwaj panowie będą ze sobą współpracować? Oby się z tego nie wykreowała jakaś niepotrzebna rywalizacja pomiędzy nimi
17 listopada 2014, 20:00 [cytuj]
he he - Poch wziął, ze sobą sztab szkoleniowy ale zapomniał o najsilniejszym ogniwie ....... dobrze, że się wydało - i Levy go podkupił (jak się wydaje)..
Baldini - out!
.
.
he he - Poch wziął, ze sobą sztab szkoleniowy ale zapomniał o najsilniejszym ogniwie ....... dobrze, że się wydało - i Levy go podkupił (jak się wydaje)..:brawo:
Baldini - out!:brawo:
.
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
17 listopada 2014, 20:06 [cytuj]
http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/tottenham-scouting-river-plate-colombia-4639184
zamim go kupimy - niech się lepiej wypowie Paul Mitchell
http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/tottenham-scouting-river-plate-colombia-4639184
zamim go kupimy - niech się lepiej wypowie Paul Mitchell :mysli:
17 listopada 2014, 21:30 [cytuj]
Bambini zostaje, ponoć warunkiem zatrudnienia Mitchela było to by mu się nasz pseudo dyrektor sportowy nie wtryniał w robotę.
Bambini zostaje, ponoć warunkiem zatrudnienia Mitchela było to by mu się nasz pseudo dyrektor sportowy nie wtryniał w robotę
17 listopada 2014, 22:39 [cytuj]
czyli co? musi wykonać misje "sprzdaj drewno" i Daniel go wykopie (mam nadzije)
czyli co? musi wykonać misje "sprzdaj drewno" i Daniel go wykopie (mam nadzije)
17 listopada 2014, 23:40 [cytuj]
W sumie dobry układ. Baldini zajmie się tym burdelem którego jest współtwórcą a Mitchell skupi się na swojej robocie. O ile faktycznie to tak będzie wyglądać.
W sumie dobry układ. Baldini zajmie się tym burdelem którego jest współtwórcą a Mitchell skupi się na swojej robocie. O ile faktycznie to tak będzie wyglądać
18 listopada 2014, 09:26 [cytuj]
Czyli dokładnie czym, Eidur? Czym zajmie się ten nieudacznik? Konsekwentne wyrzucanie pieniędzy w błoto (na jego pensję). Kolejna tragiczna pomyłka szanownego Pana Daniela L.
Czyli dokładnie czym, Eidur? Czym zajmie się ten nieudacznik? Konsekwentne wyrzucanie pieniędzy w błoto (na jego pensję). Kolejna tragiczna pomyłka szanownego Pana Daniela L
18 listopada 2014, 09:27 [cytuj]
Eff_Spurs powiedział/a:
Bezczelnosc czystej wody, a la polski polityk (dowolnej opcji). Gdyby ten nieudacznik nie dostal szansy, zrozumialbym. Ale po 'popisach' z poczatku sezonu zeby mial jakiekolwiek pretensje to jest juz szczyt. Inna sprawa, ze jak patrzy na popisy Kaboula czy Fazio to faktycznie, sam prezentowal sie niewiele gorzej, ale jak juz komus dawac szanse, to zdecydowanie lepiej Erikowi Dierowi, a nie tej rumunskiej lamadze.
Bezczelnosc czystej wody, a la polski polityk (dowolnej opcji). Gdyby ten nieudacznik nie dostal szansy, zrozumialbym. Ale po 'popisach' z poczatku sezonu zeby mial jakiekolwiek pretensje to jest juz szczyt. Inna sprawa, ze jak patrzy na popisy Kaboula czy Fazio to faktycznie, sam prezentowal sie niewiele gorzej, ale jak juz komus dawac szanse, to zdecydowanie lepiej Erikowi Dierowi, a nie tej rumunskiej lamadze
18 listopada 2014, 11:31 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Czyli dokładnie czym, Eidur? Czym zajmie się ten nieudacznik? Konsekwentne wyrzucanie pieniędzy w błoto (na jego pensję). Kolejna tragiczna pomyłka szanownego Pana Daniela L
Odprawę i tak by dostał za przedwczesne zwolnienie. A tak przyda się w związku z wyprzedażą, którą ponoć Pochettino planuje.
Odprawę i tak by dostał za przedwczesne zwolnienie. A tak przyda się w związku z wyprzedażą, którą ponoć Pochettino planuje
18 listopada 2014, 12:32 [cytuj]
halabala powiedział/a:
Bezczelnosc czystej wody, a la polski polityk (dowolnej opcji). Gdyby ten nieudacznik nie dostal szansy, zrozumialbym. Ale po 'popisach' z poczatku sezonu zeby mial jakiekolwiek pretensje to jest juz szczyt. Inna sprawa, ze jak patrzy na popisy Kaboula czy Fazio to faktycznie, sam prezentowal sie niewiele gorzej, ale jak juz komus dawac szanse, to zdecydowanie lepiej Erikowi Dierowi, a nie tej rumunskiej lamadze
Bez przesady. Zbyt wielu szans to on w tym sezonie akurat nie dostał; Fazio generalnie pierdzieli wszystko, czego się dotknie, a jednak gra regularnie. Dlatego rozumiem oburzenie. Nie że popieram, ale rozumiem. Zresztą, IMO w Chirichesu drzemie jakiś tam potencjał, w zeszłym sezonie kilka razy zagrał przyzwoicie, strzelił nawet ładną bramkę, więc ja bym go tak prędko nie skreślał. Szczególnie, że Chiriches >>> Kaboul.
Tymczasem Soton chce za Rodrigueza kasę plus Townsenda i Kane'a. Coś im się chyba w główkach poprzestawiało. Czy oni aby wiedzą, że to chodzi o Jaya, a nie Jamesa...?
Bez przesady. Zbyt wielu szans to on w tym sezonie akurat nie dostał; Fazio generalnie pierdzieli wszystko, czego się dotknie, a jednak gra regularnie. Dlatego rozumiem oburzenie. Nie że popieram, ale rozumiem. Zresztą, IMO w Chirichesu drzemie jakiś tam potencjał, w zeszłym sezonie kilka razy zagrał przyzwoicie, strzelił nawet ładną bramkę, więc ja bym go tak prędko nie skreślał. Szczególnie, że Chiriches >>> Kaboul.
Tymczasem Soton chce za Rodrigueza kasę plus Townsenda i Kane'a. Coś im się chyba w główkach poprzestawiało. Czy oni aby wiedzą, że to chodzi o Jaya, a nie Jamesa...?
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
18 listopada 2014, 13:53 [cytuj]
Robert powiedział/a:
a coś wiecej?
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=294351
proszę.
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=294351
proszę
18 listopada 2014, 15:07 [cytuj]
dzieki, no to trzeba ukrócić jego męki i sprzedać go gdzieś, moze jeszcze kogoś opchną to może jeden dobry dojdzie
dzieki, no to trzeba ukrócić jego męki i sprzedać go gdzieś, moze jeszcze kogoś opchną to może jeden dobry dojdzie ;)
18 listopada 2014, 19:51 [cytuj]
Co do Chirichesa, to podobnie jak MatMar w jakimś tam stopniu go rozumiem. Może i trzeba go sprzedać, na pewno było błędem w ogóle go sprowadzać, ale sam bym nie był szczęśliwy patrząc z ławki na grę Fazio albo Kaboula.
Ja może sam bym go na miejscu Pocha nie wstawiał do składu, ale Chirichesa przede wszystkim interesuje własny rozwój, więc znalazł powód żeby się upominać. Powód, który każdy widzi: w Tottenhamie nie ma środkowego obrońcy, który nie gra kupy. I o ile jeszcze Verts się broni umiejętnościami, które nie nikną nawet jeśli gra jakby grał za karę, o ile Kaboulowi wyszedł przynajmniej ten mecz z dziadostwem (mój Boże, jeden mecz na dziesięć), o ile Dier jest bardziej perspektywiczny, o tyle Fazio nie ma nic na swoje usprawiedliwienie. Błędy - czerwona kartka - błędy - czerwona kartka... i tak w kółko. A gra coraz częściej.
Co do Chirichesa, to podobnie jak MatMar w jakimś tam stopniu go rozumiem. Może i trzeba go sprzedać, na pewno było błędem w ogóle go sprowadzać, ale sam bym nie był szczęśliwy patrząc z ławki na grę Fazio albo Kaboula.
Ja może sam bym go na miejscu Pocha nie wstawiał do składu, ale Chirichesa przede wszystkim interesuje własny rozwój, więc znalazł powód żeby się upominać. Powód, który każdy widzi: w Tottenhamie nie ma środkowego obrońcy, który nie gra kupy. I o ile jeszcze Verts się broni umiejętnościami, które nie nikną nawet jeśli gra jakby grał za karę, o ile Kaboulowi wyszedł przynajmniej ten mecz z dziadostwem (mój Boże, jeden mecz na dziesięć), o ile Dier jest bardziej perspektywiczny, o tyle Fazio nie ma nic na swoje usprawiedliwienie. Błędy - czerwona kartka - błędy - czerwona kartka... i tak w kółko. A gra coraz częściej
COYS!