Forum dyskusyjne
1 lipca 2013, 21:44 [cytuj]
Na konferencji prasowej tak powiedział ten ziomek. Fotka:
http://instagram.com/p/bPEBafGoDJ/
Na konferencji prasowej tak powiedział ten ziomek. Fotka:
http://instagram.com/p/bPEBafGoDJ/
LMAO
1 lipca 2013, 21:53 [cytuj]
Corinthians director Roberto Andrade has just confirmed that Paulinho is a Spurs player - Twitter.
Corinthians director Roberto Andrade has just confirmed that Paulinho is a Spurs player - Twitter
1 lipca 2013, 21:54 [cytuj]
Teraz musimy jeszcze tylko poczekać na potwierdzenie na głównej
Teraz musimy jeszcze tylko poczekać na potwierdzenie na głównej :cwaniak:
1 lipca 2013, 22:00 [cytuj]
ProVex powiedział/a:
Kupujemy młodzików , ville i paulinho , ale niech Levy i AVB pomyślą też o sprzedawaniu

btw może nasi zainteresowaliby się bainesem ? Wszyscy wiedzą , że to obrońca najwyższej klasy , a będzie kosztował około 15 mln euro ( BAE około 7 a reszte można dołożyć )
Z tego co pamiętam , to kupiliśmy jakiegoś lewego obrońce z Man Utd - co się z nim stało? nawet na ławie go nie widziałem
Chcemy sprzedawać, ale musi być jednak popyt

.
Baines za 15 mln euro? ProVex prosze Cię... Czytasz coś czasami? Everton już zdążył odrzucić 12 mln funtów za niego od United. A to właśnie kwota podawana przez Ciebie...
Chcemy sprzedawać, ale musi być jednak popyt ;P.
Baines za 15 mln euro? ProVex prosze Cię... Czytasz coś czasami? Everton już zdążył odrzucić 12 mln funtów za niego od United. A to właśnie kwota podawana przez Ciebie
Can't Smile Without You!!!
1 lipca 2013, 22:02 [cytuj]
http://transfery.info/58653,oficjalnie-paulinho-w-tottenhamie
:rotfl::rotfl::rotfl:
http://i.imgur.com/OtvIAZ6.gif
Nice one.
http://i.imgur.com/OtvIAZ6.gif
Nice one
LMAO
Diego powiedział/a:
Teraz musimy jeszcze tylko poczekać na potwierdzenie na głównej

Paulinho już nasz - info od znjaomej z Brazylii. Kwota nie została jeszcze ujawniona
Paulinho już nasz - info od znjaomej z Brazylii. Kwota nie została jeszcze ujawniona
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
1 lipca 2013, 22:04 [cytuj]
Jebłem :brawo::brawo::brawo:
1 lipca 2013, 22:18 [cytuj]
Fajnie, że tak szybko transfer sfinalizowany.

Teraz tylko napad i czekamy na rozpoczęcie sezonu.
Fajnie, że tak szybko transfer sfinalizowany. :) Teraz tylko napad i czekamy na rozpoczęcie sezonu
1 lipca 2013, 22:59 [cytuj]
Mieszane uczucia co do Paulinho muszą mi przejść, ale ważne że się wcześnie obudziliśmy i widać zdecydowaną zmianę. Raz - dwa wielkie talenty z Chorwacji, z których się chyba bardziej nawet cieszę niż z Brazylijczyka, a dwa - ok mamy w sumie gościa, który słaby na pewno nie jest, a na pewno może być lepszy od Parkera, Hudda, czy Livermore'a. Trochę drogi, ale chyba w tym oknie nie patrzymy na kasę
Mieszane uczucia co do Paulinho muszą mi przejść, ale ważne że się wcześnie obudziliśmy i widać zdecydowaną zmianę. Raz - dwa wielkie talenty z Chorwacji, z których się chyba bardziej nawet cieszę niż z Brazylijczyka, a dwa - ok mamy w sumie gościa, który słaby na pewno nie jest, a na pewno może być lepszy od Parkera, Hudda, czy Livermore'a. Trochę drogi, ale chyba w tym oknie nie patrzymy na kasę :kotek:
1 lipca 2013, 22:59 [cytuj]
Villa też podobno w tym tygodniu zostanie potwierdzony. Zaczynamy wcześnie, a to dobrze.
Villa też podobno w tym tygodniu zostanie potwierdzony. Zaczynamy wcześnie, a to dobrze
LMAO
1 lipca 2013, 23:05 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Villa też podobno w tym tygodniu zostanie potwierdzony. Zaczynamy wcześnie, a to dobrze
Do tego Damiao i Bernard i w Tottenhamie robimy brasilianę

zawsze wolałem inne nacje, ale nie będę wybrzydzał
Do tego Damiao i Bernard i w Tottenhamie robimy brasilianę :) zawsze wolałem inne nacje, ale nie będę wybrzydzał :muza:
1 lipca 2013, 23:12 [cytuj]
Jeszcze tylko Villa + Benteke i zapuszczam brodę
Jeszcze tylko Villa + Benteke i zapuszczam brodę :D
1 lipca 2013, 23:13 [cytuj]
Many Spanish tabloids are that were claiming we are extremely close to sealing a deal for Barcelona frontman David Villa
Many Spanish tabloids are that were claiming we are extremely close to sealing a deal for Barcelona frontman David Villa :ok: :cwaniak:
1 lipca 2013, 23:23 [cytuj]
Bale like a boss
Bale like a boss :rotfl:
1 lipca 2013, 23:23 [cytuj]
A co z tym ze Llorisa Barcelona chce i bedzie sie po niego zglaszac?
Fajnie ze w koncu wczesnie zaczynamy transfery
Fajnie ze w koncu wczesnie zaczynamy transfery :)
1 lipca 2013, 23:27 [cytuj]
Mówią że jak mają sciagac bramkarza do Barcy to Reine i ter Stegena.
Mówią że jak mają sciagac bramkarza do Barcy to Reine i ter Stegena
2 lipca 2013, 00:05 [cytuj]
Ozzy powiedział/a:
Fajnie ze w koncu wczesnie zaczynamy transfery

a jest to gdzieś indziej jak na onecie?
niedawno pisali ze bodajżę Rosel czy któryś stwierdził ze ich nie stać na Thiago Silve i go nie kupią, a dzisiaj patrzyłem i barca znowu sie nim interesuje według onetu
a jest to gdzieś indziej jak na onecie?
niedawno pisali ze bodajżę Rosel czy któryś stwierdził ze ich nie stać na Thiago Silve i go nie kupią, a dzisiaj patrzyłem i barca znowu sie nim interesuje według onetu:rotfl:
2 lipca 2013, 00:20 [cytuj]
Barometr powiedział/a:
Do tego Damiao i Bernard i w Tottenhamie robimy brasilianę

zawsze wolałem inne nacje, ale nie będę wybrzydzał

Liczyłeś na powrót super Pava?

U naszych moskiewskich sąsiadów nie ma chyba nikogo godnego uwagi(nie licząc Hondy, Hulka, Witsela i Vagner Love. Coś upadły ploty o Dzagojewie. Jak mu tam idzie w tym CSKA?
Liczyłeś na powrót super Pava? :D U naszych moskiewskich sąsiadów nie ma chyba nikogo godnego uwagi(nie licząc Hondy, Hulka, Witsela i Vagner Love. Coś upadły ploty o Dzagojewie. Jak mu tam idzie w tym CSKA?
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
2 lipca 2013, 01:13 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Liczyłeś na powrót super Pava?

U naszych moskiewskich sąsiadów nie ma chyba nikogo godnego uwagi(nie licząc Hondy, Hulka, Witsela i Vagner Love. Coś upadły ploty o Dzagojewie. Jak mu tam idzie w tym CSKA?
Zapomniałeś o Willianie

Świetny piłkarz, a zamiast gry na wielkim poziomie wybrał pieniądze. Szkoda
Zapomniałeś o Willianie :) Świetny piłkarz, a zamiast gry na wielkim poziomie wybrał pieniądze. Szkoda ;|