Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  4  5  6  7  8    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
3 czerwca 2013, 17:53 [cytuj]
30 mln za martineza jest się z czego cieszyć za 1 piłkarza??? tyle kapuchy??
30 mln za martineza jest się z czego cieszyć za 1 piłkarza??? tyle kapuchy??
3 czerwca 2013, 18:04 [cytuj]
Oby nie. 30 mln to za dużo. 100 razy bardziej wolę za tą kasę kupić Damiao/Negredo/Soldado i Villę.
Oby nie. 30 mln to za dużo. 100 razy bardziej wolę za tą kasę kupić Damiao/Negredo/Soldado i Villę
LMAO
3 czerwca 2013, 19:04 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Oby nie. 30 mln to za dużo. 100 razy bardziej wolę za tą kasę kupić Damiao/Negredo/Soldado i Villę

haha Damiao po ostatnich wyczynach nie jest wart 10 mln :rotfl:
haha Damiao po ostatnich wyczynach nie jest wart 10 mln :rotfl:
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
3 czerwca 2013, 19:19 [cytuj]
Damiao z Anglią zajebiście zagrał, JOKEr taki :D
Damiao z Anglią zajebiście zagrał, JOKEr taki :D
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
3 czerwca 2013, 19:50 [cytuj]
uczepiliście się tego Damiao, fakt gość jest kapryśny co mnie wkurwia ale umiejętności mu nie odbierajcie ;) kto oglądał olimpiade ten widział na co stać tego gościa
uczepiliście się tego Damiao, fakt gość jest kapryśny co mnie wkurwia ale umiejętności mu nie odbierajcie ;) kto oglądał olimpiade ten widział na co stać tego gościa
3 czerwca 2013, 20:01 [cytuj]
Jeju a kto grał na Olimpiadzie? Egipt, Białoruś, Nowa Zelandia, Korea Południowa, Honduras i Meksyk w finale. Sorry ale z Damiao grali: NEymar,Hulk,Sandro,Alex Sandro,Oscar,Pato,Rafael. Kurde ale w takim towarzystwie to każdy napastnik przyzwoity potrafiłby strzelać do ciorta...
Jeju a kto grał na Olimpiadzie? Egipt, Białoruś, Nowa Zelandia, Korea Południowa, Honduras i Meksyk w finale. Sorry ale z Damiao grali: NEymar,Hulk,Sandro,Alex Sandro,Oscar,Pato,Rafael. Kurde ale w takim towarzystwie to każdy napastnik przyzwoity potrafiłby strzelać do ciorta
Offence win games, defence wins titles
3 czerwca 2013, 20:05 [cytuj]
a czy ja mówie wyłącznie o strzelaniu? przecież nie stał pod bramką i nie czekał na piłke, umiał dograć, utrzymać sie przy piłce, pomyśleć no i oczywiście strzelić
a czy ja mówie wyłącznie o strzelaniu? przecież nie stał pod bramką i nie czekał na piłke, umiał dograć, utrzymać sie przy piłce, pomyśleć no i oczywiście strzelić
3 czerwca 2013, 20:07 [cytuj]
[quote=PatricziwwersjiBeta http://www.record.xl.pt/Futebol/Nacional/1a_liga/Porto/interior.aspx?content_id=825254 niby 30 mln Euro za Martineza :plotki:
Jeśli to jest prawda to jestem w niebie :D [/quote]

:wysmiewacz: ahahahahahahahahahahahahahahahahahaha :wysmiewacz:

Ludzie, zejdźcie w końcu z tego "nieba" na ziemię...
:wysmiewacz: ahahahahahahahahahahahahahahahahahaha :wysmiewacz: Ludzie, zejdźcie w końcu z tego "nieba" na ziemię
Can't Smile Without You!!!
3 czerwca 2013, 20:13 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Jeju a kto grał na Olimpiadzie? Egipt, Białoruś, Nowa Zelandia, Korea Południowa, Honduras i Meksyk w finale. Sorry ale z Damiao grali: NEymar,Hulk,Sandro,Alex Sandro,Oscar,Pato,Rafael. Kurde ale w takim towarzystwie to każdy napastnik przyzwoity potrafiłby strzelać do ciorta

Szczerze? Zupełnie nie łapię twego toku myślenia. I chyba nawet nie będę się dalej starał...
Szczerze? Zupełnie nie łapię twego toku myślenia. I chyba nawet nie będę się dalej starał
3 czerwca 2013, 20:21 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
:wysmiewacz: ahahahahahahahahahahahahahahahahahaha :wysmiewacz:

Ludzie, zejdźcie w końcu z tego "nieba" na ziemię

Wolę spaść z mojego nieba niż myśleć żę zagra u nas ktoś w wieku lat 30 na szybko ściągnięty z WHU, czy innego takiego.
tuczi powiedział/a:
Szczerze? Zupełnie nie łapię twego toku myślenia. I chyba nawet nie będę się dalej starał

Nie musisz :P Po prostu uważam że Damiao nigdzie nie pokazał tak na prawdę na co go stać, rywale z igrzysk, na prawdę nie są wyznacznikiem tego aby się zachwycać Nim.
Ale oczywiście ja jestem młody, głupi i naiwny i nie mam wtyk w ekipie z WHL
Wolę spaść z mojego nieba niż myśleć żę zagra u nas ktoś w wieku lat 30 na szybko ściągnięty z WHU, czy innego takiego. [quote=tuczi]Szczerze? Zupełnie nie łapię twego toku myślenia. I chyba nawet nie będę się dalej starał
3 czerwca 2013, 20:43 [cytuj]
Co więc takiego pokazał choćby Neymar, że pozabijały by się o niego wszystkie kluby świata? Również grał do tej pory "tylko" w lidze brazylijskiej, a w reprezentacji ma same gwiazdy wokół siebie, więc jego gra do dnia dzisiejszego to żaden "wyznacznik" aby się nim zachwycać. Może to dziwne, ale pół świata się nim zachwyca:P. Chcesz mi powiedzieć, że również byłbyś sceptyczny co do jego transferu?

Ps. Im wyżej wzlecisz, tym bolesniej spadniesz i tyłek sobie obijesz ;P. Ja nie zabraniam nikomu (kto niby dał mi takie prawo?) marzyć. Tonuję raczej niektóre wypowiedzi, aby żaden z "marzycieli" nie powiesił się na koniec okienka... A był czas przywyknąć przecież :D
Co więc takiego pokazał choćby Neymar, że pozabijały by się o niego wszystkie kluby świata? Również grał do tej pory "tylko" w lidze brazylijskiej, a w reprezentacji ma same gwiazdy wokół siebie, więc jego gra do dnia dzisiejszego to żaden "wyznacznik" aby się nim zachwycać. Może to dziwne, ale pół świata się nim zachwyca:P. Chcesz mi powiedzieć, że również byłbyś sceptyczny co do jego transferu? Ps. Im wyżej wzlecisz, tym bolesniej spadniesz i tyłek sobie obijesz ;P. Ja nie zabraniam nikomu (kto niby dał mi takie prawo?) marzyć. Tonuję raczej niektóre wypowiedzi, aby żaden z "marzycieli" nie powiesił się na koniec okienka... A był czas przywyknąć przecież :D
3 czerwca 2013, 21:12 [cytuj]
złożyliśmy ofertę 30 mln euro za Jacksona Martinez-a :hejka:
JM ma klauzule odejścia 40 mln euro ... ciekawe co z tego będzie?
złożyliśmy ofertę 30 mln euro za Jacksona Martinez-a :hejka: JM ma klauzule odejścia 40 mln euro ... ciekawe co z tego będzie?
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
3 czerwca 2013, 21:37 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
złożyliśmy ofertę 30 mln euro za Jacksona Martinez-a :hejka:
JM ma klauzule odejścia 40 mln euro ... ciekawe co z tego będzie?

Co z tego będzie :> to samo co w biedronce. Wagi oszukują na około 10 - 15 %(spróbujcie położyć kg cukru na wagę) to samo jest z Martinezem, cena około 10 - 15 % przepłacona 30 mln? To ja wolę Cavani, Lukaku, bądź nawet Tevez/Dzeko
Co z tego będzie :> to samo co w biedronce. Wagi oszukują na około 10 - 15 %(spróbujcie położyć kg cukru na wagę) to samo jest z Martinezem, cena około 10 - 15 % przepłacona 30 mln? To ja wolę Cavani, Lukaku, bądź nawet Tevez/Dzeko
3 czerwca 2013, 21:41 [cytuj]
Cavani kosztuję 63 mln nie mniej ni więcej euro.
Lukaku spoko ale nie możliwy transfer.
Dzeko zarabia 170 tys dodatkowo ma pewnie lepsze oferty...
Cavani kosztuję 63 mln nie mniej ni więcej euro. Lukaku spoko ale nie możliwy transfer. Dzeko zarabia 170 tys dodatkowo ma pewnie lepsze oferty
3 czerwca 2013, 21:59 [cytuj]
30 baniek za Martineza ? serio? mam nadzieję, że to jakiś żart albo dziennikarska kaczka (kaczor) ... nie wydaje mi się, by był wart takich pieniędzy, mam wrażenie, że taka kwota spokojnie pozwoliłaby nam na sprowadzenie kogoś z duetu Negredo - Soldado. Czemu nie idziemy w tą stronę? Dwóch mega napastników, obaj dostępni (przynajmniej wszystko na to wskazuje), a tu takie wieści ...
30 baniek za Martineza ? serio? mam nadzieję, że to jakiś żart albo dziennikarska kaczka (kaczor) ... nie wydaje mi się, by był wart takich pieniędzy, mam wrażenie, że taka kwota spokojnie pozwoliłaby nam na sprowadzenie kogoś z duetu Negredo - Soldado. Czemu nie idziemy w tą stronę? Dwóch mega napastników, obaj dostępni (przynajmniej wszystko na to wskazuje), a tu takie wieści
3 czerwca 2013, 22:08 [cytuj]
Zdziwię się niesamowicie jak Levy wyda 25 mln na jednego zawodnika. 30 to już będzie szał.
Nie myślcie, że Damiao jest chujowy. Ploty były, źe go chciała Borussia, Atletico i Napoli. AVB też już w Chelsea go chciał. My się o niego 2 lata staramy. Słabym piłkarzem nie jest. A to też nie jest jego wina, tylko szefów Internacionalu. ;)
Zdziwię się niesamowicie jak Levy wyda 25 mln na jednego zawodnika. 30 to już będzie szał. Nie myślcie, że Damiao jest chujowy. Ploty były, źe go chciała Borussia, Atletico i Napoli. AVB też już w Chelsea go chciał. My się o niego 2 lata staramy. Słabym piłkarzem nie jest. A to też nie jest jego wina, tylko szefów Internacionalu. ;)
LMAO
3 czerwca 2013, 22:26 [cytuj]
Wiecie, była też plota o tym zę Levy dawał 40 mln Euro Atletico za Aguero i Forlana, więc może Levy potrafi dawać, tyle że ludzie nie chcą brać?:P
Wiecie, była też plota o tym zę Levy dawał 40 mln Euro Atletico za Aguero i Forlana, więc może Levy potrafi dawać, tyle że ludzie nie chcą brać?:P
3 czerwca 2013, 22:39 [cytuj]
Spanish expert @GuillemBalague reporting we have offered David Villa a 2 year deal and he would prefer a Premier League move.
Spanish expert @GuillemBalague reporting we have offered David Villa a 2 year deal and he would prefer a Premier League move
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
3 czerwca 2013, 23:05 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Zdziwię się niesamowicie jak Levy wyda 25 mln na jednego zawodnika. 30 to już będzie szał.
Nie myślcie, że Damiao jest chujowy. Ploty były, źe go chciała Borussia, Atletico i Napoli. AVB też już w Chelsea go chciał. My się o niego 2 lata staramy. Słabym piłkarzem nie jest. A to też nie jest jego wina, tylko szefów Internacionalu. ;)

Słabym nie jest, ale skoro w kółko macieju przewijamy się tylko my tzn że szejki, ruskie, kury znoszące złote jajka są ślepi(gdyby chcieli to już dawno byłby w Monaco, PSG czy Real), albo to ktoś nas zahipnotyzował jak Jack Black w filmie Płytki Facet i widzimy zajebistego napastnika miast jednego z wielu. Dla mnie nie jest on nawet w 1/2 taki jak Soldado, Negredo i taka prawda. Nic magicznego nie pokazał, jest drogi i jednocześnie kapryśny. Olać to przeciętne brazylijskie chuchro i szukać kogoś na europejskim podwórku.
Słabym nie jest, ale skoro w kółko macieju przewijamy się tylko my tzn że szejki, ruskie, kury znoszące złote jajka są ślepi(gdyby chcieli to już dawno byłby w Monaco, PSG czy Real), albo to ktoś nas zahipnotyzował jak Jack Black w filmie Płytki Facet i widzimy zajebistego napastnika miast jednego z wielu. Dla mnie nie jest on nawet w 1/2 taki jak Soldado, Negredo i taka prawda. Nic magicznego nie pokazał, jest drogi i jednocześnie kapryśny. Olać to przeciętne brazylijskie chuchro i szukać kogoś na europejskim podwórku
3 czerwca 2013, 23:13 [cytuj]
http://www.caughtoffside.com/2013/06/03/tottenham-launch-25-5m-bid-for-fc-porto-goal-machine-jackson-martinez/

Może jest coś na rzeczy? Chyba wydajemy kasę za Bale :D
http://www.caughtoffside.com/2013/06/03/tottenham-launch-25-5m-bid-for-fc-porto-goal-machine-jackson-martinez/ Może jest coś na rzeczy? Chyba wydajemy kasę za Bale :D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
|<  <<  <  4  5  6  7  8    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 54 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się