Forum dyskusyjne
29 czerwca 2013, 13:09 [cytuj]
Przestańcie pisać o Gomezie jako NRR, to jest totalny drewniak i do tego wygląda jak typowy szwab z Waffen SS...
Przestańcie pisać o Gomezie jako NRR, to jest totalny drewniak i do tego wygląda jak typowy szwab z Waffen SS
29 czerwca 2013, 14:28 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Przestańcie pisać o Gomezie jako NRR, to jest totalny drewniak i do tego wygląda jak typowy szwab z Waffen SS
on jest hiszpanem, to raczej średnio nadaje sie do ss
"W dodatku jego umowa z Barceloną kończy się za dwanaście miesięcy."
oni chcą za gościa 32 letniego z rokiem do konca kontraktu 12 mln?
oni chcą za gościa 32 letniego z rokiem do konca kontraktu 12 mln?:zalamka:
29 czerwca 2013, 15:24 [cytuj]
szwab z Waffen SS - ? Fakt nadawałby się... Co do umeiejetnosc strzeleckich, chyba to nie jest NRR, którego szukamy
szwab z Waffen SS - ? Fakt nadawałby się... Co do umeiejetnosc strzeleckich, chyba to nie jest NRR, którego szukamy
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
29 czerwca 2013, 15:24 [cytuj]
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
29 czerwca 2013, 17:07 [cytuj]
Ta, podawany za źródło artykuł z The Sun jest datowany na... 1 czerwca. Gratulacje.
Serio, stary ty czytasz co my tu piszemy? Nie ma sensu wstawiać cytatów z Paulinho, które tu już się pojawiły + Paulinho już jest na 99% u nas.
Robert powiedział/a:

Ja słyszałem o 10 mln euro, ale to jest koleś, który 3 lata temu kosztowałby ponad 40 mln. Za klasę się płaci.
Jak kupimy Villę lub innego napastnika, który potrafi grać piłką i dobrze odegrać, to będziemy mogli się skupić na drewniaku, którego zadaniem będzie tylko i wyłącznie strzelanie bramek.
Nie wiem czemu jedziecie po Gomezie, który jest lepszym napastnikiem od Buraka.
Ta, podawany za źródło artykuł z The Sun jest datowany na... 1 czerwca. Gratulacje. :brawo:
Serio, stary ty czytasz co my tu piszemy? Nie ma sensu wstawiać cytatów z Paulinho, które tu już się pojawiły + Paulinho już jest na 99% u nas.
[quote=Robert]"W dodatku jego umowa z Barceloną kończy się za dwanaście miesięcy."
oni chcą za gościa 32 letniego z rokiem do konca kontraktu 12 mln?:zalamka:
LMAO
29 czerwca 2013, 17:42 [cytuj]
Robert powiedział/a:

Hiszpanem??
Hiszpanem??
29 czerwca 2013, 17:47 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Hiszpanem??
Pół Hiszpanem, pół Niemcem.
Pół Hiszpanem, pół Niemcem
LMAO
29 czerwca 2013, 17:52 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Nie ma sensu wstawiać cytatów z Paulinho, które tu już się pojawiły + Paulinho już jest na 99% u nas.
Gdzie były ? - bo ja nie widziałęm .Gdybyś sobie to przetłumaczył , to byś wiedział , że nie wstawiam tego , bo paulinho to nasz nowy cel , tylko dlatego że chce do nas dołączyć i się z tego cieszy , a jeśli nie chcesz to nie czytaj tego co pisze
Gdzie były ? - bo ja nie widziałęm .Gdybyś sobie to przetłumaczył , to byś wiedział , że nie wstawiam tego , bo paulinho to nasz nowy cel , tylko dlatego że chce do nas dołączyć i się z tego cieszy , a jeśli nie chcesz to nie czytaj tego co pisze :)
29 czerwca 2013, 17:56 [cytuj]
Gomez nie jest lepszy od Buraka
Gomez nie jest lepszy od Buraka
29 czerwca 2013, 18:36 [cytuj]
ProVex powiedział/a:
Gdzie były ? - bo ja nie widziałęm .Gdybyś sobie to przetłumaczył , to byś wiedział , że nie wstawiam tego , bo paulinho to nasz nowy cel , tylko dlatego że chce do nas dołączyć i się z tego cieszy , a jeśli nie chcesz to nie czytaj tego co pisze

Strona 51, wstawiłem link do artykułu w Daily Mailu.
Po prostu nie widzę sensu wrzucania kilka razy tego samego, w dodatku nie najświeższego newsa.
Ramzes, statystyki mają podobne, za to Gomez gra w Bundeslidze, która jest lepsza od ligi tureckiej o kilka klas.
Strona 51, wstawiłem link do artykułu w Daily Mailu. :tak:
Po prostu nie widzę sensu wrzucania kilka razy tego samego, w dodatku nie najświeższego newsa.
Ramzes, statystyki mają podobne, za to Gomez gra w Bundeslidze, która jest lepsza od ligi tureckiej o kilka klas
LMAO
29 czerwca 2013, 18:39 [cytuj]
Probierz wie co dobre
http://transfery.info/58596,daisuke-matsui-na-testach-w-lechii-gdansk
Probierz wie co dobre :rotfl: http://transfery.info/58596,daisuke-matsui-na-testach-w-lechii-gdansk
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
29 czerwca 2013, 18:44 [cytuj]
A Gomez ma za sobą piłkarzy, który są w najlepszej formie w Europie. Grając w Bayernie nawet Heskey by błyszczał.
A Gomez ma za sobą piłkarzy, który są w najlepszej formie w Europie. Grając w Bayernie nawet Heskey by błyszczał
29 czerwca 2013, 19:12 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
A Gomez ma za sobą piłkarzy, który są w najlepszej formie w Europie. Grając w Bayernie nawet Heskey by błyszczał
Nie pitol... Gomez to klasa, nie jeden raz to udowodnił i w Bayernie i w reprezentacji.
Nie pitol... Gomez to klasa, nie jeden raz to udowodnił i w Bayernie i w reprezentacji
29 czerwca 2013, 19:30 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Ja słyszałem o 10 mln euro, ale to jest koleś, który 3 lata temu kosztowałby ponad 40 mln. Za klasę się płaci.
Ale pewnie dlatego ze nie miał :
32 lat
ostatniego roku kontraktu
no i wtedy grał dużo wiecej, dużo wiecej strzelał. A teraz doszło do tego, że hiszpania czasem woli postawić na pomocnika, nawet ostatnio defensywnego pomocnika w ataku jak napastnika
To może lepiej kupić jakiś obraz? Poleży to bedzie pewnie droższy, moze da Vinci
Gan1982 powiedział/a:
Hiszpanem??
pewnie
Mario Gómez García
Jego matka jest Niemką, zaś ojciec Hiszpanem.
nie wiem czy jakiś ss man miał na nazwisko Garcia
Ale pewnie dlatego ze nie miał :
32 lat
ostatniego roku kontraktu
no i wtedy grał dużo wiecej, dużo wiecej strzelał. A teraz doszło do tego, że hiszpania czasem woli postawić na pomocnika, nawet ostatnio defensywnego pomocnika w ataku jak napastnika :mysli:
To może lepiej kupić jakiś obraz? Poleży to bedzie pewnie droższy, moze da Vinci:boisie:
[quote=Gan1982]Hiszpanem??
29 czerwca 2013, 19:40 [cytuj]
Orientuje się ktoś , jak wygląda sytuacja Maty w chelsea? zostaje , odchodzi?
Orientuje się ktoś , jak wygląda sytuacja Maty w chelsea? zostaje , odchodzi?
29 czerwca 2013, 19:43 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Tylko totalny ignorant nie zauważa SKUTECZNOŚCI Gomeza na wszystkich frontach (puchary, liga, reprezentacja)
Może jego gra nie jest najprzyjemniejsza dla oka ale w przeciwieństwie do naszych napastników jest skuteczny.
Każde okienko transferowe przynosi nam niczym nie uzasadnioną teorię i przeświadczenie, że jesteśmy tak wielcy, jesteśmy takim magnesem dla wszystkich graczy globu że .......... (w miejsce kropek wstawiamy nazwisko ) nie jest godzien biegać z Kogutem na piersi.
Tylko totalny ignorant nie zauważa SKUTECZNOŚCI Gomeza na wszystkich frontach (puchary, liga, reprezentacja)
Może jego gra nie jest najprzyjemniejsza dla oka ale w przeciwieństwie do naszych napastników jest skuteczny.
Każde okienko transferowe przynosi nam niczym nie uzasadnioną teorię i przeświadczenie, że jesteśmy tak wielcy, jesteśmy takim magnesem dla wszystkich graczy globu że .......... (w miejsce kropek wstawiamy nazwisko ) nie jest godzien biegać z Kogutem na piersi
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
29 czerwca 2013, 20:00 [cytuj]
Robert, nie myśl, że się czepiam, ale jak długo kibicujesz Spurs? Pamiętasz transfery Linekera, Klinsmanna i późniejszy powrót tegoż Klinsmanna i powrót Teddyego Sheringhama (Edgar Davids...ale to nie z ataku)? Krzyczysz tu o wieku, a oni nie byli młodzieniaszkami. Klinsi miał trzy dyszki jak do nas przychodził, a później 33 i był klasą samą w sobie. Dla wielu to wciąż żyjąca legenda Tottenhamu. I nikt mu wieku nie wypomina. Strzelali chłopaki, aż miło. Sądzisz, że tak wiele się zmieniło w realiach White Hart Lane? Otóż nie za bardzo. Taki zawodnik jak Villa chce dołączyć do nas. Mistrz świata, dwukrotny mistrz europy i najlepszy strzelec w historii reprezentacji Hiszpanii. Człowieku, to mówi samo za siebie

. A może powinienem przypomnieć Ci choćby zatrudnienie takiego strikera jak Fraizer Campbell...
Robert, nie myśl, że się czepiam, ale jak długo kibicujesz Spurs? Pamiętasz transfery Linekera, Klinsmanna i późniejszy powrót tegoż Klinsmanna i powrót Teddyego Sheringhama (Edgar Davids...ale to nie z ataku)? Krzyczysz tu o wieku, a oni nie byli młodzieniaszkami. Klinsi miał trzy dyszki jak do nas przychodził, a później 33 i był klasą samą w sobie. Dla wielu to wciąż żyjąca legenda Tottenhamu. I nikt mu wieku nie wypomina. Strzelali chłopaki, aż miło. Sądzisz, że tak wiele się zmieniło w realiach White Hart Lane? Otóż nie za bardzo. Taki zawodnik jak Villa chce dołączyć do nas. Mistrz świata, dwukrotny mistrz europy i najlepszy strzelec w historii reprezentacji Hiszpanii. Człowieku, to mówi samo za siebie ;P. A może powinienem przypomnieć Ci choćby zatrudnienie takiego strikera jak Fraizer Campbell... :milczek:
Can't Smile Without You!!!
29 czerwca 2013, 20:19 [cytuj]
Ja czegoś nie rozumiem ... od (nie)pamiętnych czasów nasz klub zmaga się z ogromnym problemem, jakim jest brak klasowego napastnika. Od dawien dawna nie mamy w napadzie gracza, który robiłby różnicę. Szczerze mówiąc ogromne nadzieje wiązałem z Adebayorem, ale cóż, nie wypaliło ... choć nadal jest to gracz wysokiej klasy i zostawiłbym go w klubie przynajmniej na jeszcze jeden sezon ...
ale co chciałem powiedzieć ... ponownie kończymy sezon poza top4, w zasadzie znów jesteśmy poza elitą europejskiego futbolu ... nagle okazuje się, że Tottenham ma ogromne szanse na sprowadzenie Davida Villi. Napastnika najwyższej klasy, fenomenalnego strzelca, piłkarza, który wprawdzie zmagał się z problemami zdrowotnymi, ale nawet to nie przeszkodziło mu w zdobyciu kilkunastu bramek. Piłkarz marzenie, rozwiązanie naszych problemów ... a tu czytam że za stary, podatny na kontuzje, nie ta klasa co kiedyś ...
serio? really? mam wrażenie, że niektórzy gdzieś odpłynęli i posty piszą przynajmniej z Marsa. Na chwilę obecną to prawdopodobnie najlepszy napastnik, jakiego możemy mieć. Stary? a RVP, za którego United zapłacili potężne pieniądze, to niby ile ma? Do starości Davidowi jeszcze daleko ... a bramki, które dla nas zdobędzie (i hope so) mogą mieć kluczowe znaczenie dla rozwoju całego Tottenhamu ... za drogi? a niby ile ma kosztować ? 5 baniek? Nie rozumiem ludzi twierdzących, że Hiszpan kosztuję kupę kasy, ale 20 baniek za Benteke (serio?) albo 17 za Buraka to luz, a w sumie 30 za Martineza z Porto też ujdzie ...
Jeśli kogoś uraziłem to przepraszam, naprawdę nie miałem takiego zamiaru, no offence. Przypominam tylko, że jesteśmy Tottenhamem dopiero pukającym do bram europejskiej elity, a nie stałym uczestnikiem eksluzywnych party na szczycie ...
Ja czegoś nie rozumiem ... od (nie)pamiętnych czasów nasz klub zmaga się z ogromnym problemem, jakim jest brak klasowego napastnika. Od dawien dawna nie mamy w napadzie gracza, który robiłby różnicę. Szczerze mówiąc ogromne nadzieje wiązałem z Adebayorem, ale cóż, nie wypaliło ... choć nadal jest to gracz wysokiej klasy i zostawiłbym go w klubie przynajmniej na jeszcze jeden sezon ...
ale co chciałem powiedzieć ... ponownie kończymy sezon poza top4, w zasadzie znów jesteśmy poza elitą europejskiego futbolu ... nagle okazuje się, że Tottenham ma ogromne szanse na sprowadzenie Davida Villi. Napastnika najwyższej klasy, fenomenalnego strzelca, piłkarza, który wprawdzie zmagał się z problemami zdrowotnymi, ale nawet to nie przeszkodziło mu w zdobyciu kilkunastu bramek. Piłkarz marzenie, rozwiązanie naszych problemów ... a tu czytam że za stary, podatny na kontuzje, nie ta klasa co kiedyś ...
serio? really? mam wrażenie, że niektórzy gdzieś odpłynęli i posty piszą przynajmniej z Marsa. Na chwilę obecną to prawdopodobnie najlepszy napastnik, jakiego możemy mieć. Stary? a RVP, za którego United zapłacili potężne pieniądze, to niby ile ma? Do starości Davidowi jeszcze daleko ... a bramki, które dla nas zdobędzie (i hope so) mogą mieć kluczowe znaczenie dla rozwoju całego Tottenhamu ... za drogi? a niby ile ma kosztować ? 5 baniek? Nie rozumiem ludzi twierdzących, że Hiszpan kosztuję kupę kasy, ale 20 baniek za Benteke (serio?) albo 17 za Buraka to luz, a w sumie 30 za Martineza z Porto też ujdzie ...
Jeśli kogoś uraziłem to przepraszam, naprawdę nie miałem takiego zamiaru, no offence. Przypominam tylko, że jesteśmy Tottenhamem dopiero pukającym do bram europejskiej elity, a nie stałym uczestnikiem eksluzywnych party na szczycie
29 czerwca 2013, 20:20 [cytuj]
3-4 i 7 lat miałem, to słabo
Czyli dużo krócej
Klinsmann za pierwszym podejściem miał 30, to ok, wieku 33 lat, zagrał przez rok.
A wcześniej ktoś napisał ze Vila chce największą tygodniówke w klubie i kontrakt na 4 lata, czyli do 36, troszke dużo i na posiadanie póki co najwyższego kontraktu
Chce sie dostać na mistrzostwa świata niech zmniejszy tygodniówke, cene i długość kontraktu, chce odcinać kupony to są inne kluby, np w Katarze, bo po transferze Neymara to wypadł juz napewno z 11 barcy
Wolałbym kogoś młodszego, a jak już musi być on, to nie za taką kase, to że chce to nie znaczy ze Tottenham musi jego chcieć za takie pieniądze
nie krzycze
3-4 i 7 lat miałem, to słabo
Czyli dużo krócej;)
Klinsmann za pierwszym podejściem miał 30, to ok, wieku 33 lat, zagrał przez rok.
A wcześniej ktoś napisał ze Vila chce największą tygodniówke w klubie i kontrakt na 4 lata, czyli do 36, troszke dużo i na posiadanie póki co najwyższego kontraktu ;|
Chce sie dostać na mistrzostwa świata niech zmniejszy tygodniówke, cene i długość kontraktu, chce odcinać kupony to są inne kluby, np w Katarze, bo po transferze Neymara to wypadł juz napewno z 11 barcy :)
Wolałbym kogoś młodszego, a jak już musi być on, to nie za taką kase, to że chce to nie znaczy ze Tottenham musi jego chcieć za takie pieniądze
nie krzycze:skromny:
29 czerwca 2013, 20:23 [cytuj]
mosaj powiedział/a:
RVP miał wtedy 28 lat i ciągnął arsenal.
Vila lat 32 i sporo siedział na ławce.
ja tu widze sporą różnice
RVP miał wtedy 28 lat i ciągnął arsenal.
Vila lat 32 i sporo siedział na ławce.
ja tu widze sporą różnice