Forum dyskusyjne
28 czerwca 2013, 22:42 [cytuj]
Burak Yilmaz - to za piękne, żeby było prawdziwe

.. a może Bambini wymieni się z Gala i dopłaci 3 - 4 mln euro
Burak Yilmaz - to za piękne, żeby było prawdziwe:plask: .. a może Bambini wymieni się z Gala i dopłaci 3 - 4 mln euro:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
28 czerwca 2013, 22:43 [cytuj]
wymieni Ade na Buraka ... sorry
wymieni Ade na Buraka ... sorry
28 czerwca 2013, 22:55 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Spoko, nie twierdzę, że tak nie jest. Ale po co robić taki turniej Piotrusia Pana skoro nikomu i tak specjalnie nie zależy na zwycięstwie i tylko chcą go skończyć żeby nareszcie mieć chociaż trochę wakacji. To już lepiej im dać to wolne niż jak się tak mają włóczyć po tym boisku
Które mecze oglądałeś?
widze Michu, no właśnie z Benteke? Michu? Swansea kupiło Bonego, to moze da rade go odkupić?
Szczerze wole gościa za którego trzeba dać wiecej, ale ma 27 lat a nie 32, nie zawoła o jakieś 117 tys jak ktoś wyżej napisał, no to pewnie po jego niższej tygodniówce by sie ten transfer zbilansował z transferem Vili. Oczywiście o Michu pisze
Które mecze oglądałeś?
widze Michu, no właśnie z Benteke? Michu? Swansea kupiło Bonego, to moze da rade go odkupić?
Szczerze wole gościa za którego trzeba dać wiecej, ale ma 27 lat a nie 32, nie zawoła o jakieś 117 tys jak ktoś wyżej napisał, no to pewnie po jego niższej tygodniówce by sie ten transfer zbilansował z transferem Vili. Oczywiście o Michu pisze:)
28 czerwca 2013, 23:15 [cytuj]
Najważniejszą informacją dnia w kontekście transferów, wydaje się być ogłoszenie terminarza spotkań sparingowych. 16 i 19 lipca gramy ze Swindon i Colchester; a później pakujemy walizy, Andre zwija bagaż.. i lecimy do Azji na turniej. 24.07 gramy towarzysko w Hong Kong-u... To wszystko wymusza na Bambinim intensyfikacje działań na rynku transferowym. Celem powinno być, zapakowanie na pokład samolotu do Azji: Paulinho i minimum 1 napastnika z portfela: Villa/Benteke/Martinez/Burak Y.
Najważniejszą informacją dnia w kontekście transferów, wydaje się być ogłoszenie terminarza spotkań sparingowych. 16 i 19 lipca gramy ze Swindon i Colchester; a później pakujemy walizy, Andre zwija bagaż.. i lecimy do Azji na turniej. 24.07 gramy towarzysko w Hong Kong-u... To wszystko wymusza na Bambinim intensyfikacje działań na rynku transferowym. Celem powinno być, zapakowanie na pokład samolotu do Azji: Paulinho i minimum 1 napastnika z portfela: Villa/Benteke/Martinez/Burak Y.:mysli:
29 czerwca 2013, 00:05 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Najważniejszą informacją dnia w kontekście transferów, wydaje się być ogłoszenie terminarza spotkań sparingowych. 16 i 19 lipca gramy ze Swindon i Colchester; a później pakujemy walizy, Andre zwija bagaż.. i lecimy do Azji na turniej. 24.07 gramy towarzysko w Hong Kong-u... To wszystko wymusza na Bambinim intensyfikacje działań na rynku transferowym. Celem powinno być, zapakowanie na pokład samolotu do Azji: Paulinho i minimum 1 napastnika z portfela: Villa/Benteke/Martinez/Burak Y.

Ja dorzuciłbym do portfela Mirallasa, Gomeza i może takiego zawodnika co się nazywa Welbeck(podobno może iść na wypożyczenie w tym sezonie)
Ja dorzuciłbym do portfela Mirallasa, Gomeza i może takiego zawodnika co się nazywa Welbeck(podobno może iść na wypożyczenie w tym sezonie)
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
29 czerwca 2013, 00:44 [cytuj]
obiło mi się o uszy, że Gomez dogadał się z Fiorentiną i w przyszłym sezonie najprawdopodobniej zagra właśnie tam ... ciekawe i dość zaskakujące, ciekawe, czy Tottenham nie byłby w stanie o niego powalczyć ... ale z drugiej strony Villa jest już praktycznie u nas, prawdopodobnie będzie łupał na środku, czyli dla Gomeza miejsca już by nie było ... takie luźne rozważania
mój portfel: Villa/Gomez/Negredo/Soldado/Hernandez (wiem, nie łączy się nas z nim, ale gracz marzenie) ... ostatecznie Burak też może być, ale nie za kwotę, o której się mówi ... stanowcze NIE dla Welbecka
obiło mi się o uszy, że Gomez dogadał się z Fiorentiną i w przyszłym sezonie najprawdopodobniej zagra właśnie tam ... ciekawe i dość zaskakujące, ciekawe, czy Tottenham nie byłby w stanie o niego powalczyć ... ale z drugiej strony Villa jest już praktycznie u nas, prawdopodobnie będzie łupał na środku, czyli dla Gomeza miejsca już by nie było ... takie luźne rozważania ;)
mój portfel: Villa/Gomez/Negredo/Soldado/Hernandez (wiem, nie łączy się nas z nim, ale gracz marzenie) ... ostatecznie Burak też może być, ale nie za kwotę, o której się mówi ... stanowcze NIE dla Welbecka ;)
29 czerwca 2013, 00:49 [cytuj]
Hades - jeśli ma 28 lat, to ma przed sobą 4-6 lat gdy na najwyższym poziomie. Mało?
Hades - jeśli ma 28 lat, to ma przed sobą 4-6 lat gdy na najwyższym poziomie. Mało?
29 czerwca 2013, 01:18 [cytuj]
halabala powiedział/a:
mało nie mało on tylko gole potrafi strzelać

wybacz hades
mało nie mało on tylko gole potrafi strzelać :rotfl: wybacz hades ;)
29 czerwca 2013, 01:21 [cytuj]
http://www.talksport.co.uk/sports-news/football/premier-league/transfer-rumours/130628/borussia-dortmund-bid-newcastle-and-tottenham-target-200573
http://www.talksport.co.uk/sports-news/football/premier-league/transfer-rumours/130627/new-contract-porto-star-bid-ward-tottenham-interest-200499
http://www.talksport.co.uk/sports-news/football/premier-league/transfer-rumours/130626/tottenham-and-man-city-set-miss-out-roma-star-200418
wiem że to szmaty, ale czasami wbijam aby looknąć z kim nas łączą
http://www.talksport.co.uk/sports-news/football/premier-league/transfer-rumours/130628/borussia-dortmund-bid-newcastle-and-tottenham-target-200573
http://www.talksport.co.uk/sports-news/football/premier-league/transfer-rumours/130627/new-contract-porto-star-bid-ward-tottenham-interest-200499
http://www.talksport.co.uk/sports-news/football/premier-league/transfer-rumours/130626/tottenham-and-man-city-set-miss-out-roma-star-200418
wiem że to szmaty, ale czasami wbijam aby looknąć z kim nas łączą
29 czerwca 2013, 01:43 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Welbeck? Na co nam kolejny napastnik który wcale nie strzela bramek?
Mirallasa raczej Everton nie puści, a na Gomeza też się nie zanosi niestety.
halabala powiedział/a:
Szczerze mówiąc leci mi to, bo mam nadzieję, że go nigdy nie kupimy. Ten koleś do nas w ogóle nie pasuje, a za 17 mln to byłaby ogromna głupota.
Już lepiej dorzucić te 4-5 mln i przepłacić za Benteke niż za Buraka.
Welbeck? Na co nam kolejny napastnik który wcale nie strzela bramek?
Mirallasa raczej Everton nie puści, a na Gomeza też się nie zanosi niestety.
[quote=halabala]Hades - jeśli ma 28 lat, to ma przed sobą 4-6 lat gdy na najwyższym poziomie. Mało?
LMAO
29 czerwca 2013, 09:10 [cytuj]
http://fcbarcelonaonair1.blogspot.com/2013/06/psg-barcelona-join-chase-for-80m-gareth.html
http://fcbarcelonaonair1.blogspot.com/2013/06/psg-barcelona-join-chase-for-80m-gareth.html
29 czerwca 2013, 09:13 [cytuj]
We begin Saturday with news on Brazil midfielder Paulinho who says he is keen to complete a move to Tottenham following the Confederations Cup. The 24-year-old said earlier in the week that the north London club had tabled a bid for him
Paulinho :After the tournament is finished I hope it is a deal that can get finalised quickly. To play in England for a great team like Tottenham is a dream. What I respect about Tottenham is the ambition they have shown. This summer there has been interest in their coach and their best player - and they have been clear they are both not going anywhere.
We begin Saturday with news on Brazil midfielder Paulinho who says he is keen to complete a move to Tottenham following the Confederations Cup. The 24-year-old said earlier in the week that the north London club had tabled a bid for him
Paulinho :After the tournament is finished I hope it is a deal that can get finalised quickly. To play in England for a great team like Tottenham is a dream. What I respect about Tottenham is the ambition they have shown. This summer there has been interest in their coach and their best player - and they have been clear they are both not going anywhere
29 czerwca 2013, 09:13 [cytuj]
Paulinho :After the tournament is finished I hope it is a deal that can get finalised quickly. To play in England for a great team like Tottenham is a dream. What I respect about Tottenham is the ambition they have shown. This summer there has been interest in their coach and their best player - and they have been clear they are both not going anywhere.
Paulinho :After the tournament is finished I hope it is a deal that can get finalised quickly. To play in England for a great team like Tottenham is a dream. What I respect about Tottenham is the ambition they have shown. This summer there has been interest in their coach and their best player - and they have been clear they are both not going anywhere
29 czerwca 2013, 09:39 [cytuj]
Southampton have moved ahead of Tottenham in the face for Brazilian striker Leandro Damião by bidding €20m. (Source: CNN)
mistrzowie transferów
Southampton have moved ahead of Tottenham in the face for Brazilian striker Leandro Damião by bidding €20m. (Source: CNN)
mistrzowie transferów :)
29 czerwca 2013, 11:09 [cytuj]
No to Jose Paulo u nas, teraz czekać na Ville, Soldado/Benteke i może kogoś na skrzydło
No to Jose Paulo u nas, teraz czekać na Ville, Soldado/Benteke i może kogoś na skrzydło
29 czerwca 2013, 11:32 [cytuj]
a może na bok obrony http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/patrice-evra-chce-opuscic-manchester-united,1,5551787,wiadomosc.html ?
29 czerwca 2013, 11:43 [cytuj]
The future of Corinthians midfielder Paulinho remains very much up in the air, as Tottenham continue to be heavily linked with the Brazil international. It is expected that he will soon be on the move, but his club manager has refused to rule out the possibility of the 24-year-old staying put.
The Daily Mirror suggests that Aston Villa are prepared to listen to offers for Nathan Delfouneso and Barry Bannan, while The Sun claims that Tottenham are also planning a summer clearout - with Tom Huddlestone, Benoit Assou-Ekotto, Scott Parker and Emmanuel Adebayor all available.
The future of Corinthians midfielder Paulinho remains very much up in the air, as Tottenham continue to be heavily linked with the Brazil international. It is expected that he will soon be on the move, but his club manager has refused to rule out the possibility of the 24-year-old staying put.
The Daily Mirror suggests that Aston Villa are prepared to listen to offers for Nathan Delfouneso and Barry Bannan, while The Sun claims that Tottenham are also planning a summer clearout - with Tom Huddlestone, Benoit Assou-Ekotto, Scott Parker and Emmanuel Adebayor all available
29 czerwca 2013, 11:47 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Szczerze mówiąc leci mi to, bo mam nadzieję, że go nigdy nie kupimy. Ten koleś do nas w ogóle nie pasuje, a za 17 mln to byłaby ogromna głupota.
Już lepiej dorzucić te 4-5 mln i przepłacić za Benteke niż za Buraka.
Nie wiem czemu do nas nie pasuje. Jak strzeli 20 goli to pasuje idealnie

i to jest typ napastnika jaki uwielbiam. Nie mam uwielbienia, nie gloryfikuję napastników typu Rooney co chodzą za piłką do koła środkowego. Napastnik ma być tam gdzie jego miejsce a nie brać się za rozgrywanie. Owszem może czasem wspomóc, ale to reszta drużyny ma mu dogrywać.
Nie wiem czemu do nas nie pasuje. Jak strzeli 20 goli to pasuje idealnie ;) i to jest typ napastnika jaki uwielbiam. Nie mam uwielbienia, nie gloryfikuję napastników typu Rooney co chodzą za piłką do koła środkowego. Napastnik ma być tam gdzie jego miejsce a nie brać się za rozgrywanie. Owszem może czasem wspomóc, ale to reszta drużyny ma mu dogrywać
29 czerwca 2013, 11:58 [cytuj]
Totenham wciąż przejawia zainteresowanie napastnikiem Barcelony Davidem Villą, jednak nie ma zamiaru przy okazji tego transferu nadwyrężać swojego budżetu.
http://transfery.info/58598,villa-w-tottenhamie-nie-za-wszelka-cene
Totenham wciąż przejawia zainteresowanie napastnikiem Barcelony Davidem Villą, jednak nie ma zamiaru przy okazji tego transferu nadwyrężać swojego budżetu.
http://transfery.info/58598,villa-w-tottenhamie-nie-za-wszelka-cene
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
29 czerwca 2013, 12:53 [cytuj]
Burak to dla nas wymarzony napastnik.brakuje nam kogoś z takim ciągiem na bramkę jaki on ma.lubię w napastnikach taką "pazerność " na gole ,może za najlepszych czasów Defoe to przejawiał. Yilmaz świetnie gra głową ,strzela bramki z pozycji ,które z pozoru wydają się niegroźne.z resztą jego statystyki w ostatnich 2 sezonach mówią wszystko.
Burak to dla nas wymarzony napastnik.brakuje nam kogoś z takim ciągiem na bramkę jaki on ma.lubię w napastnikach taką "pazerność " na gole ,może za najlepszych czasów Defoe to przejawiał. Yilmaz świetnie gra głową ,strzela bramki z pozycji ,które z pozoru wydają się niegroźne.z resztą jego statystyki w ostatnich 2 sezonach mówią wszystko