Forum dyskusyjne
28 czerwca 2013, 18:08 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Co do Paulinho to było sporo głosów, że nie będzie wzmocnieniem bo na PK gra przeciętnie. oglądając PK odnoszę wrażenie, że na tym turnieju absolutnie nikt się nie wyróżnia. Najlepsze drużyny grają na stojąco i im nie zależy. Słabsze próbowały nadrobić ambicją ale się nie udało bo zabrakło umiejętności. Pewnie wielu z Was się ze mną nie zgodzi, ale uważam, że nie ma sensu organizować takiego turnieju w przyszłości. I tak nikomu nie zależy na wygranej, piłkarze są myślami na wakacjach, a nie na boisku, grają jakby to dla nich była kara, że muszą być na boisku a nie na Hawajach albo jakiejś innej Florydzie, brakuje walki, brakuje zaangażowania, są okropnie długie przestoje w grze, generalnie tempo jak w ekstraklasie. Na podstawie tego turnieju po prostu nie da się ocenić zawodnika bo wszyscy mają wyjebane i wychodzą na boisko po prostu odbębnić 90 minut. Być może moja opinia jest spatrzona bo większość meczów oglądałem na przykład po 45 czy 60 minut bo miałem sesję i dużo nauki, ale to co widziałem na boisku strasznie zniechęcało od dalszego oglądania
Powiem Ci że tak pół na pół, Włosi moim zdaniem dawali z siebie wszystko

podobnie Urugwaj (pomijając Forlana)
Powiem Ci że tak pół na pół, Włosi moim zdaniem dawali z siebie wszystko ;) podobnie Urugwaj (pomijając Forlana)
28 czerwca 2013, 18:42 [cytuj]
Po prostu praktycznie od razu po sezonie musieli grać. A pogoda w Brazylii nie pomaga. Zmęczenie daje o sobie znać.
Co do Paulinho, to podobno już jest nasz. Teraz trzeba tylko czekać na oficjalne potwierdzenie, pewnie po pucharze konfederacji.
Po prostu praktycznie od razu po sezonie musieli grać. A pogoda w Brazylii nie pomaga. Zmęczenie daje o sobie znać.
Co do Paulinho, to podobno już jest nasz. Teraz trzeba tylko czekać na oficjalne potwierdzenie, pewnie po pucharze konfederacji
LMAO
28 czerwca 2013, 18:46 [cytuj]
http://transfery.info/58578,oficjalnie-ciss-opuszcza-qpr
jest okazja ;d zero ryzyka bo za darmo ;d haha ;d
http://transfery.info/58578,oficjalnie-ciss-opuszcza-qpr
jest okazja ;d zero ryzyka bo za darmo ;d haha ;d
28 czerwca 2013, 18:49 [cytuj]
Buraka brał bym w ciemno :O A atak z Davidem Villa to by była chyba lepsza para niż Benteke.

ale nie zapeszam zobaczymy. ]
Buraka brał bym w ciemno :O A atak z Davidem Villa to by była chyba lepsza para niż Benteke. :luzik: ale nie zapeszam zobaczymy. ]
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
28 czerwca 2013, 18:53 [cytuj]
Tak okazja tylko ze ten zawodnik jest stary i przeciętny. Ja zdecydowanie wole dokupić kogoś z młodzieży do pary Villa. Takie jest moje zdanie.
Tak okazja tylko ze ten zawodnik jest stary i przeciętny. Ja zdecydowanie wole dokupić kogoś z młodzieży do pary Villa. Takie jest moje zdanie. :]
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
28 czerwca 2013, 19:37 [cytuj]
Everton have bid 5m £ for Keisuke Honda from Cska, according to Sky Italy. Honda is also Milan target and was also contacted by Tottenham
Everton have bid 5m £ for Keisuke Honda from Cska, according to Sky Italy. Honda is also Milan target and was also contacted by Tottenham
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
28 czerwca 2013, 19:41 [cytuj]
@Walu
tam jest po 30 stopni i duża wilgotność, ludzie sie zajeżdżają, są zaraz po sezonie
widziałeś wczoraj włochów?
Brazylia waliła w pierwszych minutach bramke, a później kontrolowali wynik, przez warunki, także
Thaiti nie grało za dobrze
ale mecze
urugwaj brazylia
włochy japonia
włochy hiszpania
bardzo fajne mecze
@Walu
tam jest po 30 stopni i duża wilgotność, ludzie sie zajeżdżają, są zaraz po sezonie
widziałeś wczoraj włochów?
Brazylia waliła w pierwszych minutach bramke, a później kontrolowali wynik, przez warunki, także :luzik:
Thaiti nie grało za dobrze:P
ale mecze
urugwaj brazylia
włochy japonia
włochy hiszpania
bardzo fajne mecze:ok:
28 czerwca 2013, 19:48 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
kto stawia literek jak po sezonie sprawdzą się moje słowa, że to co o nim mówią w ŁKS to prawda?
Jestem sceptyczny do tego transferu, ale nie aż tak jak Ty, Jin. Tak więc, jeśli potwierdzą się (nawet nie wiem jakie) słowa kogoś tam z ŁKS to stawiam litra. Gitarra?
Jestem sceptyczny do tego transferu, ale nie aż tak jak Ty, Jin. Tak więc, jeśli potwierdzą się (nawet nie wiem jakie) słowa kogoś tam z ŁKS to stawiam litra. Gitarra?
Can't Smile Without You!!!
28 czerwca 2013, 20:18 [cytuj]
Ja tam uważam, że Burak jest warty nie więcej niż 6 mln, więc za więcej niż 10 mln się nie opłaca. Potrafi strzelać bramki, ale na tym się kończy.
Ja tam uważam, że Burak jest warty nie więcej niż 6 mln, więc za więcej niż 10 mln się nie opłaca. Potrafi strzelać bramki, ale na tym się kończy
LMAO
28 czerwca 2013, 20:24 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Ja tam uważam, że Burak jest warty nie więcej niż 6 mln, więc za więcej niż 10 mln się nie opłaca. Potrafi strzelać bramki, ale na tym się kończy
Jak to burak :-)
Jak to burak :-)
28 czerwca 2013, 20:24 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Hm, napastnik któy umie "tylko" strzelać gole? Nieee, to ja nie chcę, wolę takiego, który goli nie strzela, ale umie podać
Hm, napastnik któy umie "tylko" strzelać gole? Nieee, to ja nie chcę, wolę takiego, który goli nie strzela, ale umie podać :mysli:
28 czerwca 2013, 20:30 [cytuj]
halabala powiedział/a:
Hm, napastnik któy umie "tylko" strzelać gole? Nieee, to ja nie chcę, wolę takiego, który goli nie strzela, ale umie podać

No faktycznie powinien jeszcze Llorisa zastąpić bo jak tylko umie strzelać bramiki to straszna lipa.
No faktycznie powinien jeszcze Llorisa zastąpić bo jak tylko umie strzelać bramiki to straszna lipa
28 czerwca 2013, 20:30 [cytuj]
halabala powiedział/a:

Halabala mistrz ciętej riposty
Halabala mistrz ciętej riposty
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
28 czerwca 2013, 20:33 [cytuj]
halabala powiedział/a:

Wiedziałem, że tak odpowie ktoś. Problem w tym, że to jest jego JEDYNA umiejętność. Rozumiesz co miałem na myśli? Pewnie, znajdzie się, strzeli te 15 bramek dla nas w sezonie, ale po co wydawać na niego 17 baniek, skoro możemy po prostu zostawić Defoe? Weź pod uwagę, że ma 27 lat.
Wiedziałem, że tak odpowie ktoś. Problem w tym, że to jest jego JEDYNA umiejętność. Rozumiesz co miałem na myśli? Pewnie, znajdzie się, strzeli te 15 bramek dla nas w sezonie, ale po co wydawać na niego 17 baniek, skoro możemy po prostu zostawić Defoe? Weź pod uwagę, że ma 27 lat
LMAO
28 czerwca 2013, 21:01 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Wiedziałem, że tak odpowie ktoś. Problem w tym, że to jest jego JEDYNA umiejętność. Rozumiesz co miałem na myśli? Pewnie, znajdzie się, strzeli te 15 bramek dla nas w sezonie, ale po co wydawać na niego 17 baniek, skoro możemy po prostu zostawić Defoe? Weź pod uwagę, że ma 27 lat
wiesz Lloris tylko bronić potrafi. Burak latać na miotle nie potrafi, gotować pewnie też nie, ale skoro umie strzelać gole ;p dlatego nazywa się napastnik a nie odgrywający
wiesz Lloris tylko bronić potrafi. Burak latać na miotle nie potrafi, gotować pewnie też nie, ale skoro umie strzelać gole ;p dlatego nazywa się napastnik a nie odgrywający
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
28 czerwca 2013, 21:06 [cytuj]
Hades tylko Burak przynajmniej strzeli te 15 bramek dobije je czymkolwiek , a nie tak jak Defoe na 50 sytuacji moze strzeli 1 bramke , także "tylko" bramki Buraka będą nam potrzebne , bo takiego zawodnika właśnie nam brakowało .
Hades tylko Burak przynajmniej strzeli te 15 bramek dobije je czymkolwiek , a nie tak jak Defoe na 50 sytuacji moze strzeli 1 bramke , także "tylko" bramki Buraka będą nam potrzebne , bo takiego zawodnika właśnie nam brakowało
28 czerwca 2013, 21:08 [cytuj]
Robert powiedział/a:
@Walu
tam jest po 30 stopni i duża wilgotność, ludzie się zajeżdżają, są zaraz po sezonie
Spoko, nie twierdzę, że tak nie jest. Ale po co robić taki turniej Piotrusia Pana skoro nikomu i tak specjalnie nie zależy na zwycięstwie i tylko chcą go skończyć żeby nareszcie mieć chociaż trochę wakacji. To już lepiej im dać to wolne niż jak się tak mają włóczyć po tym boisku.
Spoko, nie twierdzę, że tak nie jest. Ale po co robić taki turniej Piotrusia Pana skoro nikomu i tak specjalnie nie zależy na zwycięstwie i tylko chcą go skończyć żeby nareszcie mieć chociaż trochę wakacji. To już lepiej im dać to wolne niż jak się tak mają włóczyć po tym boisku
28 czerwca 2013, 21:11 [cytuj]
Burak? To ten co po 30 goli w ciapolandii strzelał? i jeszcze te występy w cl w tym roku, powiem krótko. Kontraktowalbym.
Walu, hajs się musi zgadzac.
Burak? To ten co po 30 goli w ciapolandii strzelał? i jeszcze te występy w cl w tym roku, powiem krótko. Kontraktowalbym.
Walu, hajs się musi zgadzac
28 czerwca 2013, 21:14 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Spoko, nie twierdzę, że tak nie jest. Ale po co robić taki turniej Piotrusia Pana skoro nikomu i tak specjalnie nie zależy na zwycięstwie i tylko chcą go skończyć żeby nareszcie mieć chociaż trochę wakacji. To już lepiej im dać to wolne niż jak się tak mają włóczyć po tym boisku
Panowie. Tu chodzi o to, że FIFA sprawdza organizację i stadiony i tylko tyle. Trudno aby miały tam grać ogórkowe drużyny. Chcieli zrobić namiastkę MŚ to robią.
Panowie. Tu chodzi o to, że FIFA sprawdza organizację i stadiony i tylko tyle. Trudno aby miały tam grać ogórkowe drużyny. Chcieli zrobić namiastkę MŚ to robią
28 czerwca 2013, 22:28 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Ale ja nie mówię, że jest nic nie warty. Po prostu za tą kasę kupujemy trochę młodszego i silniejszego Defoe. Nie mam nic przeciwko 10 mln funtów, ale wydawać ponad 17 mln funtów za 28-latka, który tak naprawdę spędził całą karierę w Turcji to za dużo. Za podobną cenę wolałbym Negredo, Michu, Aubameyanga, Benteke czy może nawet Griezmanna dałoby się wyciągnąć.
olivier powiedział/a:
Hades tylko Burak przynajmniej strzeli te 15 bramek dobije je czymkolwiek , a nie tak jak Defoe na 50 sytuacji moze strzeli 1 bramke , także "tylko" bramki Buraka będą nam potrzebne , bo takiego zawodnika właśnie nam brakowało
Zdajesz sobie sprawę z tego ile bramek w tym sezonie dla nas strzelił Defoe?
Ale ja nie mówię, że jest nic nie warty. Po prostu za tą kasę kupujemy trochę młodszego i silniejszego Defoe. Nie mam nic przeciwko 10 mln funtów, ale wydawać ponad 17 mln funtów za 28-latka, który tak naprawdę spędził całą karierę w Turcji to za dużo. Za podobną cenę wolałbym Negredo, Michu, Aubameyanga, Benteke czy może nawet Griezmanna dałoby się wyciągnąć.
[quote=olivier]Hades tylko Burak przynajmniej strzeli te 15 bramek dobije je czymkolwiek , a nie tak jak Defoe na 50 sytuacji moze strzeli 1 bramke , także "tylko" bramki Buraka będą nam potrzebne , bo takiego zawodnika właśnie nam brakowało
LMAO