Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  51  52  53  54  55    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
28 czerwca 2013, 13:55 [cytuj]
Jest mnóstwo argumentów przeciw a koronnym jest ten, że za kwotę jaką bulimy można poszukać pomocnika ogranego w europie na podobnym(jeśli nie lepszym) poziomie

Jeszcze raz podkreślam to nie jest wirtuoz gry i moim zdaniem nie dorównuje ani Sandro ani Dembele

PS Gdzie oni siedzieli to ja wiem, ale nie tak dawno ktoś napisał, że nas nie stać na eksperymenty, bo mamy mało kasy na transfery i powinniśmy sprowadzać graczy pomniejszonego ryzyka wtopy
Jest mnóstwo argumentów przeciw a koronnym jest ten, że za kwotę jaką bulimy można poszukać pomocnika ogranego w europie na podobnym(jeśli nie lepszym) poziomie Jeszcze raz podkreślam to nie jest wirtuoz gry i moim zdaniem nie dorównuje ani Sandro ani Dembele PS Gdzie oni siedzieli to ja wiem, ale nie tak dawno ktoś napisał, że nas nie stać na eksperymenty, bo mamy mało kasy na transfery i powinniśmy sprowadzać graczy pomniejszonego ryzyka wtopy
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
28 czerwca 2013, 13:58 [cytuj]
W sumie może i masz rację, ale z drugiej strony wydaje mi się, że AvB nie zrezygnuje z Lennona. Na pewno przyszłoroczna formacja jest zależna od ruchów transferowych jakie poczynimy ;)
W sumie może i masz rację, ale z drugiej strony wydaje mi się, że AvB nie zrezygnuje z Lennona. Na pewno przyszłoroczna formacja jest zależna od ruchów transferowych jakie poczynimy ;)
28 czerwca 2013, 14:00 [cytuj]
http://www.futbol.pl/node/463555

Jeżeli będziemy grali taktyką 4-3-3 to transfer Ormianina byłby strzałem w dziesiątkę.

--------------------Lloris---------------------------
--Walker---Kaboul/Dawson---Vertonghen-----Rose/?
--------Dembele------Sandro----Paulinho/?--------
-------Bale--------Mchitarian--------Villa------

Zakładam, że jeśli odejdzie Ekotto to kogoś na tę pozycję ściągniemy. Uwzględniłem Paulinho, bo dużo wskazuje na to, że do nas dołączy, a znak zapytania, że może jednak będzie to ktoś inny :P Osobiście chciałbym Pjanicia z Romy :D Za 17 mln funtów spokojnie do wyciągnięcia. Pytanie czy chciałby do nas dołączyć :mysli:

Ormianin zapewne pełniłby u nas funkcję fałszywej "dziewiątki", bo tak naprawdę gra jako ofensywny pomocnik.
http://www.futbol.pl/node/463555 Jeżeli będziemy grali taktyką 4-3-3 to transfer Ormianina byłby strzałem w dziesiątkę. --------------------Lloris--------------------------- --Walker---Kaboul/Dawson---Vertonghen-----Rose/? --------Dembele------Sandro----Paulinho/?-------- -------Bale--------Mchitarian--------Villa------ Zakładam, że jeśli odejdzie Ekotto to kogoś na tę pozycję ściągniemy. Uwzględniłem Paulinho, bo dużo wskazuje na to, że do nas dołączy, a znak zapytania, że może jednak będzie to ktoś inny :P Osobiście chciałbym Pjanicia z Romy :D Za 17 mln funtów spokojnie do wyciągnięcia. Pytanie czy chciałby do nas dołączyć :mysli: Ormianin zapewne pełniłby u nas funkcję fałszywej "dziewiątki", bo tak naprawdę gra jako ofensywny pomocnik
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
28 czerwca 2013, 14:06 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
http://www.futbol.pl/node/463555

Jeżeli będziemy grali taktyką 4-3-3 to transfer Ormianina byłby strzałem w dziesiątkę.

--------------------Lloris---------------------------
--Walker---Kaboul/Dawson---Vertonghen-----Rose/?
--------Dembele------Sandro----Paulinho/?--------
-------Bale--------Mchitarian--------Villa------

Zakładam, że jeśli odejdzie Ekotto to kogoś na tę pozycję ściągniemy. Uwzględniłem Paulinho, bo dużo wskazuje na to, że do nas dołączy, a znak zapytania, że może jednak będzie to ktoś inny :P

Ormianin zapewne pełniłby u nas funkcję fałszywej "dziewiątki", bo tak naprawdę gra jako ofensywny pomocnik

Mchitarian to bardzo dobry piłkarz, ale osobiście wolałbym Ville i Benteke. Po pierwsze Ormianin przez całą karierę występował w lidze ukraińskiej, nie wiadomo jak sobie poradzi a Anglii, poza tym bije się o niego pół Europy i mam wątpliwości czy chciałby u nas występować :mysli: Nie najwyższa tygodniówka, brak występów w LM, poza tym po względem finansowym nie możemy się równać z takim P$G czy Manche$ter City. Wyłożą 30 mln i możemy sobie pomarzyć... :tak:
Mchitarian to bardzo dobry piłkarz, ale osobiście wolałbym Ville i Benteke. Po pierwsze Ormianin przez całą karierę występował w lidze ukraińskiej, nie wiadomo jak sobie poradzi a Anglii, poza tym bije się o niego pół Europy i mam wątpliwości czy chciałby u nas występować :mysli: Nie najwyższa tygodniówka, brak występów w LM, poza tym po względem finansowym nie możemy się równać z takim P$G czy Manche$ter City. Wyłożą 30 mln i możemy sobie pomarzyć... :tak:
28 czerwca 2013, 14:14 [cytuj]
To, że Villa przyjdzie do nas nie martwi mnie ale martwi umowa która ma być na 4 lata podpisana!! Bedziemy 35 latkowi 117.000 EUR tyg. płacić. Nonsens.
To, że Villa przyjdzie do nas nie martwi mnie ale martwi umowa która ma być na 4 lata podpisana!! Bedziemy 35 latkowi 117.000 EUR tyg. płacić. Nonsens
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
28 czerwca 2013, 14:16 [cytuj]
trzaskal a skąd masz takie informacje ? Swoją drogą Micah Richards nie chce przedłużyć kontraktu z city. Moglibyśmy go wyciągnąć żeby z walkerem rywalizował, a do tego może zawsze zagrać na środku.
trzaskal a skąd masz takie informacje ? Swoją drogą Micah Richards nie chce przedłużyć kontraktu z city. Moglibyśmy go wyciągnąć żeby z walkerem rywalizował, a do tego może zawsze zagrać na środku
28 czerwca 2013, 14:18 [cytuj]
KonradM powiedział/a:
trzaskal a skąd masz takie informacje ? Swoją drogą Micah Richards nie chce przedłużyć kontraktu z city. Moglibyśmy go wyciągnąć żeby z walkerem rywalizował, a do tego może zawsze zagrać na środku

http://www.transfermarkt.de/de/geruechtekueche-villa-mit-tottenham-hotspur-einig-/news/anzeigen_127247.html

a na miejsce BAE interesujemy się de la Bellą:

http://www.fanatix.com/news/villas-boas-identifies-la-liga-defender-as-next-tottenham-signing/125133/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
http://www.transfermarkt.de/de/geruechtekueche-villa-mit-tottenham-hotspur-einig-/news/anzeigen_127247.html a na miejsce BAE interesujemy się de la Bellą: http://www.fanatix.com/news/villas-boas-identifies-la-liga-defender-as-next-tottenham-signing/125133/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
28 czerwca 2013, 14:30 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
To, że Villa przyjdzie do nas nie martwi mnie ale martwi umowa która ma być na 4 lata podpisana!! Bedziemy 35 latkowi 117.000 EUR tyg. płacić. Nonsens

Cztery lata to dosyć długi okres jak na takiego zawodnika, ale nie można zapominać, że on też dba o swoje interesy.
Trzyletni kontrakt powinien zadowolić obie strony.

Osobiście uważam, że tak naprawdę potrzebujemy go na maksymalnie dwa lata, ale on też sobie zdaje sobie z tego sprawę, dlatego chce się zabezpieczyć.
Cztery lata to dosyć długi okres jak na takiego zawodnika, ale nie można zapominać, że on też dba o swoje interesy. Trzyletni kontrakt powinien zadowolić obie strony. Osobiście uważam, że tak naprawdę potrzebujemy go na maksymalnie dwa lata, ale on też sobie zdaje sobie z tego sprawę, dlatego chce się zabezpieczyć
28 czerwca 2013, 14:33 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Cztery lata to dosyć długi okres jak na takiego zawodnika, ale nie można zapominać, że on też dba o swoje interesy.
Trzyletni kontrakt powinien zadowolić obie strony.

Osobiście uważam, że tak naprawdę potrzebujemy go na maksymalnie dwa lata, ale on też sobie zdaje sobie z tego sprawę, dlatego chce się zabezpieczyć

Zawsze po dwóch latach może do QPR odejść. Oni dobrze "starszym" płacą :rotfl:
28 czerwca 2013, 14:34 [cytuj]
De La Bella Ostatni sezon miał bardzo dobry jak cały Real Sociedad, a tak poza tym w poprzednich latach nie wykazywał się jakimiś specjalnymi umiejętnościami. Na zastępstwo BAE będzie ok, ale na pewno nie będzie graczem, który na lewej obronie będzie robił znaczącą różnicę. Tutaj byłby potrzebny Coentrao, ale jest zawodnikiem Realu Madryt, a lepiej dla nas jak będziemy trzymać się od niego z daleka. Bardzo chętnie zobaczyłbym Luke Shawa, który w niedługim czasie może na długie lata zająć pozycję lewego obrońcy w reprezentacji Anglii.
De La Bella Ostatni sezon miał bardzo dobry jak cały Real Sociedad, a tak poza tym w poprzednich latach nie wykazywał się jakimiś specjalnymi umiejętnościami. Na zastępstwo BAE będzie ok, ale na pewno nie będzie graczem, który na lewej obronie będzie robił znaczącą różnicę. Tutaj byłby potrzebny Coentrao, ale jest zawodnikiem Realu Madryt, a lepiej dla nas jak będziemy trzymać się od niego z daleka. Bardzo chętnie zobaczyłbym Luke Shawa, który w niedługim czasie może na długie lata zająć pozycję lewego obrońcy w reprezentacji Anglii
28 czerwca 2013, 14:35 [cytuj]
Nagatomo ponoć nie ma miejsca w planach "nowego" interu także atakować ;)
28 czerwca 2013, 14:39 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

Myślę, że jak na najlepszego strzelca w historii reprezentacji Hiszpanii to są za niskie progi, nawet biorąc pod uwagę ich możliwości finansowe. Raul w wieku 33 lat był ostoją Schalke Gelsenkirchen, które grywało w LM i wydaje mi się, że Villa będąc w tym samym wieku będzie liczył na to samo. A w QPR poza "awansem" do Championship na więcej liczyć nie może :)
Myślę, że jak na najlepszego strzelca w historii reprezentacji Hiszpanii to są za niskie progi, nawet biorąc pod uwagę ich możliwości finansowe. Raul w wieku 33 lat był ostoją Schalke Gelsenkirchen, które grywało w LM i wydaje mi się, że Villa będąc w tym samym wieku będzie liczył na to samo. A w QPR poza "awansem" do Championship na więcej liczyć nie może :)
28 czerwca 2013, 14:40 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Fajnie tylko cena nie ta.
Fajnie tylko cena nie ta
28 czerwca 2013, 14:43 [cytuj]
Nagatomo przez transfermarkt wyceniany jest na 12 milionów euro i co gorsza większość klubów sugeruje się tymi cenami.

Z tego co się orientuję to Japończyk kokosów nie zarabia, tak więc w tym aspekcie udałoby nam się dopiąć ten transfer.
Nagatomo przez transfermarkt wyceniany jest na 12 milionów euro i co gorsza większość klubów sugeruje się tymi cenami. Z tego co się orientuję to Japończyk kokosów nie zarabia, tak więc w tym aspekcie udałoby nam się dopiąć ten transfer
28 czerwca 2013, 14:45 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Nagatomo przez transfermarkt wyceniany jest na 12 milionów euro i co gorsza większość klubów sugeruje się tymi cenami.

Z tego co się orientuję to Japończyk kokosów nie zarabia, tak więc w tym aspekcie udałoby nam się dopiąć ten transfer

Chyba nie wszystkie bo Gareth jest tam wyceniany na 37M GBP. W związku z tym ofertę na 85 powinniśmy łykać jak szczerbaty suchary.
Chyba nie wszystkie bo Gareth jest tam wyceniany na 37M GBP. W związku z tym ofertę na 85 powinniśmy łykać jak szczerbaty suchary
28 czerwca 2013, 14:53 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Chyba nie wszystkie bo Gareth jest tam wyceniany na 37M GBP. W związku z tym ofertę na 85 powinniśmy łykać jak szczerbaty suchary

Tylko, że ta cena jest z 27 stycznia 2013 roku, czyli na 3 dni przed tym jak Walijczyk zaczął rozgrywać fenomenalne spotkania od meczu z Norwich :). A transfermarkt aktualizuje ceny zawodników co pół roku. Niedługo nawet powinni zaktualizować, to myślę, że może wynosić nawet 75 milionów euro :)

La Liga i Serie A zostały zaktualizowane, niedługo zapewne zostanie Premier League i Bundesliga.
Tylko, że ta cena jest z 27 stycznia 2013 roku, czyli na 3 dni przed tym jak Walijczyk zaczął rozgrywać fenomenalne spotkania od meczu z Norwich :). A transfermarkt aktualizuje ceny zawodników co pół roku. Niedługo nawet powinni zaktualizować, to myślę, że może wynosić nawet 75 milionów euro :) La Liga i Serie A zostały zaktualizowane, niedługo zapewne zostanie Premier League i Bundesliga
28 czerwca 2013, 15:00 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Fajnie tylko cena nie ta

Masz dryg do negocjacji. Poza tym gdzieś mi się przewinęła cena 7,5 mln funtów
Masz dryg do negocjacji. Poza tym gdzieś mi się przewinęła cena 7,5 mln funtów
28 czerwca 2013, 15:03 [cytuj]
Czyli sprzedajemy Ekotto za 12 milionów euro (9,6 mln funtów) do AS Monaco i zostaje jakieś 2,1 mln funtów na Hondę, przebijemy ofertę Milanu, który chce za niego dać 2 mln euro :D

Jedny problem, że Keisuke chciałby grać w Milanie :krzyk:
Czyli sprzedajemy Ekotto za 12 milionów euro (9,6 mln funtów) do AS Monaco i zostaje jakieś 2,1 mln funtów na Hondę, przebijemy ofertę Milanu, który chce za niego dać 2 mln euro :D Jedny problem, że Keisuke chciałby grać w Milanie :krzyk:
28 czerwca 2013, 15:15 [cytuj]
ja dla hondy miejsca w składzie nie widzę chyba że będzie chciał grać na lewej obronie bo jego możliwe pozycję mamy obsadzone i to lepiej.
ja dla hondy miejsca w składzie nie widzę chyba że będzie chciał grać na lewej obronie bo jego możliwe pozycję mamy obsadzone i to lepiej
28 czerwca 2013, 15:21 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
ja dla hondy miejsca w składzie nie widzę chyba że będzie chciał grać na lewej obronie bo jego możliwe pozycję mamy obsadzone i to lepiej

Czy lepiej to nie wiem :P Parker odchodzi, Hudd odchodzi. Na OPS nie ma aż takiego dobrego obsadzenia(no chyba że mówisz Siggy ale czy jest on lepszy to polemizowałbym z tym i to ostro
Czy lepiej to nie wiem :P Parker odchodzi, Hudd odchodzi. Na OPS nie ma aż takiego dobrego obsadzenia(no chyba że mówisz Siggy ale czy jest on lepszy to polemizowałbym z tym i to ostro
|<  <<  <  51  52  53  54  55    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 10 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się