Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  50  51  52  53  54    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
28 czerwca 2013, 08:46 [cytuj]
http://www.goal.com/en-gb/news/2892/transfer-zone/2013/06/28/4078355/david-villa-says-yes-to-tottenham-ahead-of-summer-move?ICID=HP_BN_1
http://www.goal.com/en-gb/news/2892/transfer-zone/2013/06/28/4078355/david-villa-says-yes-to-tottenham-ahead-of-summer-move?ICID=HP_BN_1
28 czerwca 2013, 09:26 [cytuj]
Jin - a Essien był na testach w Zagłębu Lubin --- i się na nim nie poznali:plask:
Jin - a Essien był na testach w Zagłębu Lubin --- i się na nim nie poznali:plask:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
28 czerwca 2013, 10:10 [cytuj]
Chyba trochę przesadzacie z tak jednoznacznymi komentarzami na temat naszego - najprawdopodobniej - nowego zawodnika na podstawie jednego meczu/turnieju. Nie jest tak, że nagle AVB/Levy/Baldini się obudził i stwierdził, "kurcze, podoba mi się ten Paulinho, bierzemy go". Takie decyzje, zwłaszcza gdy w grę wchodzą naprawdę duże pieniądze, są efektem miesięcy obserwacji. Szczególnie że co jak co, ale Daniela Levy'ego trudno posądzać o wydawanie kasy w ciemno. Także spokojnie, gra w reprezentacji po pierwsze, a do tego w turnieju rozgrywanym w lipcu po drugie to trochę mało by stwierdzić, że gość gra piach i będzie złym transferem. Jedyne co mnie martwi to fakt, że musi w lipcu w tak długim turnieju grać - oby nie odbiło się to na jego formie fizycznej w sezonie.
Chyba trochę przesadzacie z tak jednoznacznymi komentarzami na temat naszego - najprawdopodobniej - nowego zawodnika na podstawie jednego meczu/turnieju. Nie jest tak, że nagle AVB/Levy/Baldini się obudził i stwierdził, "kurcze, podoba mi się ten Paulinho, bierzemy go". Takie decyzje, zwłaszcza gdy w grę wchodzą naprawdę duże pieniądze, są efektem miesięcy obserwacji. Szczególnie że co jak co, ale Daniela Levy'ego trudno posądzać o wydawanie kasy w ciemno. Także spokojnie, gra w reprezentacji po pierwsze, a do tego w turnieju rozgrywanym w lipcu po drugie to trochę mało by stwierdzić, że gość gra piach i będzie złym transferem. Jedyne co mnie martwi to fakt, że musi w lipcu w tak długim turnieju grać - oby nie odbiło się to na jego formie fizycznej w sezonie
28 czerwca 2013, 10:29 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
kto stawia literek jak po sezonie sprawdzą się moje słowa, że to co o nim mówią w ŁKS to prawda?

Jin przyjmuje zaklad :nerwus: po sezonie zrobimy sondę na spursmsni i przegrany stawia llitra dobrej wódki ! :cwaniak:
Jin przyjmuje zaklad :nerwus: po sezonie zrobimy sondę na spursmsni i przegrany stawia llitra dobrej wódki ! :cwaniak:
28 czerwca 2013, 10:35 [cytuj]
KonradM powiedział/a:

To niech się każdy określi. Ja wchodzę w zakład. Jestem za Pauliho.
To niech się każdy określi. Ja wchodzę w zakład. Jestem za Pauliho
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
28 czerwca 2013, 11:09 [cytuj]
There's an interesting line coming out of the North East this morning, with the Sunderland Echo reporting that Sunderland boss Paolo Di Canio is keen to bring Tottenham midfielder Tom Huddlestone to the Stadium of Light on a long-term deal.
There's an interesting line coming out of the North East this morning, with the Sunderland Echo reporting that Sunderland boss Paolo Di Canio is keen to bring Tottenham midfielder Tom Huddlestone to the Stadium of Light on a long-term deal
28 czerwca 2013, 11:37 [cytuj]
To proponuje zrobić nowy wątek z tym zakładem ;p wtedy wyjdzie kto za czym jest ;p
To proponuje zrobić nowy wątek z tym zakładem ;p wtedy wyjdzie kto za czym jest ;p
28 czerwca 2013, 11:42 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

no tak Essien, ale Essiena jakby brać teraz to byłoby mega wzmocnienie. Natomiast Paulinho wszędzie gdzie grał w europie nie sprawdził się. Jedynie gdzie grał dobrze(nie mówię wyśmienicie) to jego ojczyzna i w tym widzę problem.

Pewnie nie szprecha po Angielsku, pewnie ma rodzinę i będzie płakał po nocach za nimi.

Dziwi mnie też fakt, że wyskoczył z formą w wieku 24 lat. Trochę późno jak na pokazywanie swojego talentu.
no tak Essien, ale Essiena jakby brać teraz to byłoby mega wzmocnienie. Natomiast Paulinho wszędzie gdzie grał w europie nie sprawdził się. Jedynie gdzie grał dobrze(nie mówię wyśmienicie) to jego ojczyzna i w tym widzę problem. Pewnie nie szprecha po Angielsku, pewnie ma rodzinę i będzie płakał po nocach za nimi. Dziwi mnie też fakt, że wyskoczył z formą w wieku 24 lat. Trochę późno jak na pokazywanie swojego talentu
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
28 czerwca 2013, 11:47 [cytuj]
Ja rowniez jestem oczywiscie za Paulinho ;)
Ja rowniez jestem oczywiscie za Paulinho ;)
28 czerwca 2013, 11:48 [cytuj]
No to jin przyjmujesz zaklad ? :cwaniak:
No to jin przyjmujesz zaklad ? :cwaniak:
28 czerwca 2013, 11:53 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Pewnie nie szprecha po Angielsku, pewnie ma rodzinę i będzie płakał po nocach za nimi.

przeczytaj:
http://www.weszlo.com/news/15380-Paulinho_za_siedemnascie_milionow_Az_nie_chce_sie_wierzyc_ze_ktos_taki_gral_w_LKS-ie

jednak mówi po angielsku;)

"Jak dodaje, radził sobie w zupełnie obcych dla niego warunkach, choć "pogoda była bardzo ostra, a język od najłatwiejszych nie należy". Przeszkadzały mu tylko zdarzające się od czasu do czasu rasistowskie docinki."
coś takiego ;)

gdzieś jeszcze było napisane, że było zimno i urodziło mu sie dziecko

tak tylko ciekawy byłem co to było z tym ŁKS, wychodzi z tym linkiem z weszło ze nie do konca jest tak, ze sobie nie poradził
przeczytaj: http://www.weszlo.com/news/15380-Paulinho_za_siedemnascie_milionow_Az_nie_chce_sie_wierzyc_ze_ktos_taki_gral_w_LKS-ie jednak mówi po angielsku;) "Jak dodaje, radził sobie w zupełnie obcych dla niego warunkach, choć "pogoda była bardzo ostra, a język od najłatwiejszych nie należy". Przeszkadzały mu tylko zdarzające się od czasu do czasu rasistowskie docinki." coś takiego ;) gdzieś jeszcze było napisane, że było zimno i urodziło mu sie dziecko tak tylko ciekawy byłem co to było z tym ŁKS, wychodzi z tym linkiem z weszło ze nie do konca jest tak, ze sobie nie poradził
28 czerwca 2013, 12:19 [cytuj]
ProVex powiedział/a:
Nie zgodzę się z Tobą , dlaczego?
1. Co pokazał dembele gdy go kupowaliśmy ( był na słabym poziomie ) ?
2. Co pokazał Bale gdy go kupowaliśmy ?
Odpowiedź jest jedna , kupiliśmy ich dlatego , że byli młodzi tak samo jak paulinho .

Właściwie to :
1. W brazylii ( tak mi się przynajmniej wydaje ) nikt nie traktuje go "na serio" , dlaczego? Każdy gra dla hulka/oscara/neymara bo są to osoby , które mają duży szacunek w drużynie i na świecie .
2. Sam nie chcę aby przyszedł na WHL , ale skoro gra w reprezentacji Brazylii i interesują się nim znane kluby to MUSI COŚ UMIEĆ .

A tak na marginesie , jeśli jego nie kupimy to przez następny miesiąc ( a może nawet dwa ) nikogo nie pozyskamy :)

Aż oczy bolą od tych głupot...

MUSI COŚ UMIEĆ? Otóż nie - wcale nic nie musi

trzaskal powiedział/a:
There's an interesting line coming out of the North East this morning, with the Sunderland Echo reporting that Sunderland boss Paolo Di Canio is keen to bring Tottenham midfielder Tom Huddlestone to the Stadium of Light on a long-term deal

To by świadczyło, że Paulinho o którym tu tak dużo już właściwie zaklepany i zajmie miejsce Hudda.

A tymczasem Villa już chyba przyklepany. Dałbym maks - 7-10 mln funtów, bo to piłkarz na jeden - góra dwa dobre sezony. Ale bramkostrzelny jest - takie idealne zastępstwo dla Defoe
Aż oczy bolą od tych głupot... MUSI COŚ UMIEĆ? Otóż nie - wcale nic nie musi [quote=trzaskal]There's an interesting line coming out of the North East this morning, with the Sunderland Echo reporting that Sunderland boss Paolo Di Canio is keen to bring Tottenham midfielder Tom Huddlestone to the Stadium of Light on a long-term deal
28 czerwca 2013, 12:31 [cytuj]
http://premiership24.com/wiadomosci/aubameyang-trafi-na-st-james-park/
Ciekawa opcja by był jak by kosztował max 12 mln
http://premiership24.com/wiadomosci/aubameyang-trafi-na-st-james-park/ Ciekawa opcja by był jak by kosztował max 12 mln
28 czerwca 2013, 12:36 [cytuj]
Oczywiście, że jestem za Paulinho :tak:
Oczywiście, że jestem za Paulinho :tak:
28 czerwca 2013, 12:48 [cytuj]
Lloris

Walker Kaboul/Dawson Vertonghen Rose

Paulinho Sandro

Lennon Dembele Townsend/Sigg

Bale

Villa/Benteke

Jakby tak to wyglądało to byłaby moc :ok:
Lloris Walker Kaboul/Dawson Vertonghen Rose Paulinho Sandro Lennon Dembele Townsend/Sigg Bale Villa/Benteke Jakby tak to wyglądało to byłaby moc :ok:
28 czerwca 2013, 12:49 [cytuj]
A ciekawe jak wystawisz 12 zawodników do gry .
A ciekawe jak wystawisz 12 zawodników do gry
28 czerwca 2013, 12:56 [cytuj]
Hmm jeśli byśmy kupili Ville :mysli: hmm i do tego dajmy na to Benteke?,. Ja będę Happy!!:D dwóch dobrych napastników do tego jeszcze zostawiamy Defoe jako zmienika pff, myślę ze to by był zajebisty atak i nie martwilibyśmy się o to ze nie ma kto strzelać. :cwaniak: Zobaczymy.
Hmm jeśli byśmy kupili Ville :mysli: hmm i do tego dajmy na to Benteke?,. Ja będę Happy!!:D dwóch dobrych napastników do tego jeszcze zostawiamy Defoe jako zmienika pff, myślę ze to by był zajebisty atak i nie martwilibyśmy się o to ze nie ma kto strzelać. :cwaniak: Zobaczymy
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
28 czerwca 2013, 13:28 [cytuj]
Fernandinho: 28 years old, 5 caps, 0 goals - £30m.

Paulinho: 24 years old, 16 caps, 5 goals - £17m.
Fernandinho: 28 years old, 5 caps, 0 goals - £30m. Paulinho: 24 years old, 16 caps, 5 goals - £17m
28 czerwca 2013, 13:31 [cytuj]
olivier powiedział/a:
A ciekawe jak wystawisz 12 zawodników do gry

Oj tam, oj tam.... W takim razie Sandro/Paulinho i po sprawie ;)
Oj tam, oj tam.... W takim razie Sandro/Paulinho i po sprawie ;)
28 czerwca 2013, 13:48 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
no tak Essien, ale Essiena jakby brać teraz to byłoby mega wzmocnienie. Natomiast Paulinho wszędzie gdzie grał w europie nie sprawdził się. Jedynie gdzie grał dobrze(nie mówię wyśmienicie) to jego ojczyzna i w tym widzę problem.

Dziwi mnie też fakt, że wyskoczył z formą w wieku 24 lat. Trochę późno jak na pokazywanie swojego talentu

Stary, kiedy Paulinho grał w ŁKSie, Lewandowski siedział w Zniczu Pruszków, Kagawa w Cerezo Osaka, Reus w Rot Weiss Ahlen, Pastore w Talleres, a Sandro zaczynał w młodzikach Interu.
Przestań wciskać tutaj argumenty przeciw, bo przecież grał w ŁKSie 5 lat temu i nie był gwiazdą. Z mojego punktu widzenia jedynym minusem jest trochę za wysoka kwota odstępnego.

Diego, ja bym to widział raczej w 4-3-3(Sandro, Paulinho, Dembele - Bale, Villa, X).
Stary, kiedy Paulinho grał w ŁKSie, Lewandowski siedział w Zniczu Pruszków, Kagawa w Cerezo Osaka, Reus w Rot Weiss Ahlen, Pastore w Talleres, a Sandro zaczynał w młodzikach Interu. Przestań wciskać tutaj argumenty przeciw, bo przecież grał w ŁKSie 5 lat temu i nie był gwiazdą. Z mojego punktu widzenia jedynym minusem jest trochę za wysoka kwota odstępnego. Diego, ja bym to widział raczej w 4-3-3(Sandro, Paulinho, Dembele - Bale, Villa, X)
LMAO
|<  <<  <  50  51  52  53  54    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 21 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się