Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  49  50  51  52  53    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
27 czerwca 2013, 18:14 [cytuj]
http://www.afrikansoccer.com/2013/06/fenerbahce-closing-in-on-move-for-tottenhams-cameroon-defender-assou-ekotto/?
http://www.afrikansoccer.com/2013/06/fenerbahce-closing-in-on-move-for-tottenhams-cameroon-defender-assou-ekotto/?
27 czerwca 2013, 18:16 [cytuj]
Transfer news: Montpellier have accepted two offers for midfielder Younes Belhanda, according to the club’s president Louis Nicollin.

The Morocco international has been linked with a host of Premier League clubs in recent months, including Tottenham, Arsenal, Aston Villa and Newcastle.

Belhanda is said to have admirers from elsewhere across Europe and the Middle East too, but Nicollin did not reveal which clubs have lodged bids for the 23-year-old.

A post on the club’s official Twitter account read: “Louis Nicollin: ‘we have 2 concrete offers for Y. Belhanda with whom we are in agreement, it is up to the player to choose’.”
Transfer news: Montpellier have accepted two offers for midfielder Younes Belhanda, according to the club’s president Louis Nicollin. The Morocco international has been linked with a host of Premier League clubs in recent months, including Tottenham, Arsenal, Aston Villa and Newcastle. Belhanda is said to have admirers from elsewhere across Europe and the Middle East too, but Nicollin did not reveal which clubs have lodged bids for the 23-year-old. A post on the club’s official Twitter account read: “Louis Nicollin: ‘we have 2 concrete offers for Y. Belhanda with whom we are in agreement, it is up to the player to choose’.”
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
27 czerwca 2013, 18:25 [cytuj]
Ten belhanda zeszly sezon mial sredni ale wczesniejszy bardzo dobry.. Nie wiem co myslec o gosciu, napewno jest utalentowany i mozliwe ze dalby rade w anglii. Jezeli za 10-12 mln jest do wyciagniecia to mozna go kupic.
Ten belhanda zeszly sezon mial sredni ale wczesniejszy bardzo dobry.. Nie wiem co myslec o gosciu, napewno jest utalentowany i mozliwe ze dalby rade w anglii. Jezeli za 10-12 mln jest do wyciagniecia to mozna go kupic
27 czerwca 2013, 18:26 [cytuj]
Z drugiej strony z kim on mialby rywalizowac ? Za duzo juz chyba mamy zawodnikow mogacych grac na jego pozycji.
Z drugiej strony z kim on mialby rywalizowac ? Za duzo juz chyba mamy zawodnikow mogacych grac na jego pozycji
27 czerwca 2013, 19:12 [cytuj]
Nie jest nam potrzebny
Nie jest nam potrzebny
27 czerwca 2013, 19:33 [cytuj]
Saint Etienne striker Pierre-Emerick Aubameyang says that he would like to move to England and that Newcastle are a 'good' club.

;/
Saint Etienne striker Pierre-Emerick Aubameyang says that he would like to move to England and that Newcastle are a 'good' club. ;/
27 czerwca 2013, 20:17 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
dodaj do tego Anzhi, Chelsea, Arsenal, PSG i kilka włoskich klubów. Takie kluby przewijały się w stosunku do jego osoby

Przewijały się... w styczniu tego roku. No i co? Gdyby był tak boski jak go określasz, to już grałby u jednych lub drugich ;P
Przewijały się... w styczniu tego roku. No i co? Gdyby był tak boski jak go określasz, to już grałby u jednych lub drugich ;P
Can't Smile Without You!!!
27 czerwca 2013, 20:21 [cytuj]
Skaju powiedział/a:
Kolejna kaczka dziennikarska: Bale w zamian za Higuaina, Coentrao i 60 milionów.

Zbyt magiczne zeby było prawdziwe :)

To nie jest zbyt magiczne... to jest po prostu bzdura i każdy z nas to wie. Dlaczego? Oni mogą nam nawet chcieć ich dać, ale my nie mamy szans, aby płacić im tygodniówki. Tak więc, zanim się zaczęło, to się skończyło ;)
To nie jest zbyt magiczne... to jest po prostu bzdura i każdy z nas to wie. Dlaczego? Oni mogą nam nawet chcieć ich dać, ale my nie mamy szans, aby płacić im tygodniówki. Tak więc, zanim się zaczęło, to się skończyło ;)
27 czerwca 2013, 20:25 [cytuj]
moim zdaniem nie chodzi o tygodniówki tylko ligę mistrzów.
moim zdaniem nie chodzi o tygodniówki tylko ligę mistrzów
27 czerwca 2013, 20:36 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
moim zdaniem nie chodzi o tygodniówki tylko ligę mistrzów

Pewnie dlatego Falcao przeszedł do Monaco. tam mniej będzie zarabiał, ale za to Liga Mistrzów jest! Nie to co w Atletico
Pewnie dlatego Falcao przeszedł do Monaco. tam mniej będzie zarabiał, ale za to Liga Mistrzów jest! Nie to co w Atletico
27 czerwca 2013, 20:37 [cytuj]
Walu powiedział/a:

:brawo:
:brawo:
27 czerwca 2013, 20:40 [cytuj]
http://www1.skysports.com/football/news/12691/8794848/Jackson-Martinez-s-agent-to-start-talks-with-Porto-over-new-deal

Czytałem , że za bale`a pepe+di maria + 60 mln funtow
http://www1.skysports.com/football/news/12691/8794848/Jackson-Martinez-s-agent-to-start-talks-with-Porto-over-new-deal Czytałem , że za bale`a pepe+di maria + 60 mln funtow
27 czerwca 2013, 21:34 [cytuj]
ProVex powiedział/a:
Nic nie idzie napisać bo od razu diss :) jak nie chcecie paulinho to i czekacie na messiego/falcao/ronaldo to się chyba nie doczekacie

Sam pisałeś, że chcesz Cavaniego i Suareza.

ProVex powiedział/a:
1. Co pokazał dembele gdy go kupowaliśmy ( był na słabym poziomie ) ?
ProVex powiedział/a:
Źle mnie zrozumięliście , bo miałem na myśli to , że pod okiem AVB stał się lepszy , a w Fulham na pewno był bardzo dobry , bo levy by nie wydał na niego ok 10 mln :)

Po pierwsze - zdecyduj się.
Po drugie - za Dembele poszło koło 15 mln.

tuczi powiedział/a:

Pisałem wcześniej. Zakładając, że maksymalna płaca to 100k funtów na tydzień, obu byśmy mogli zaoferować nawet sporą podwyżkę.

Walu powiedział/a:

http://www.reddit.com/r/soccer/comments/1e8ncw/explaining_the_falcao_move_to_monaco/
Sam pisałeś, że chcesz Cavaniego i Suareza. [quote=ProVex]1. Co pokazał dembele gdy go kupowaliśmy ( był na słabym poziomie ) ?
LMAO
27 czerwca 2013, 22:46 [cytuj]
@ Hades; czy własnie przez tego "3 właściciela" karty zawodniczej nie udało nam się ściągnąć Moutinho?
@ Hades; czy własnie przez tego "3 właściciela" karty zawodniczej nie udało nam się ściągnąć Moutinho?
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
27 czerwca 2013, 23:11 [cytuj]
Raczej nie przez tego samego, ale chyba były też jakieś ploty, że nie dogadaliśmy się z 3 stroną.
Raczej nie przez tego samego, ale chyba były też jakieś ploty, że nie dogadaliśmy się z 3 stroną
LMAO
27 czerwca 2013, 23:29 [cytuj]
Walu powiedział/a:

skąd ty tego falcao wyciągnąłeś?? chodziło mi o higuaina bo o nim była mowa i nie wierze że w arsenalu zapłacą mu dużo więcej niż u nas więc w jego przypadku chodzi o aspekt sportowy... Chociaż teoretycznie jeszcze tam nie gra.
skąd ty tego falcao wyciągnąłeś?? chodziło mi o higuaina bo o nim była mowa i nie wierze że w arsenalu zapłacą mu dużo więcej niż u nas więc w jego przypadku chodzi o aspekt sportowy... Chociaż teoretycznie jeszcze tam nie gra
28 czerwca 2013, 00:52 [cytuj]
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2350259/Paulinho-There-way-I-turn-Tottenham--clear-Gareth-Bale-staying.html

:D
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2350259/Paulinho-There-way-I-turn-Tottenham--clear-Gareth-Bale-staying.html :D
LMAO
28 czerwca 2013, 01:36 [cytuj]
Jose Paulo chyba już nasz:ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
28 czerwca 2013, 02:13 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

kto stawia literek jak po sezonie sprawdzą się moje słowa, że to co o nim mówią w ŁKS to prawda?
kto stawia literek jak po sezonie sprawdzą się moje słowa, że to co o nim mówią w ŁKS to prawda?
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
28 czerwca 2013, 07:30 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

W sensie, że trener chciał go zatrzymać, ale nie miał dość kasy? Nie wiem czemu porównujecie w ogóle Paulinho z ŁKSu, do tego obecnego. To było 5 lat temu.
W sensie, że trener chciał go zatrzymać, ale nie miał dość kasy? Nie wiem czemu porównujecie w ogóle Paulinho z ŁKSu, do tego obecnego. To było 5 lat temu
LMAO
|<  <<  <  49  50  51  52  53    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 25 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się