Forum dyskusyjne
27 czerwca 2013, 13:44 [cytuj]
Ta w tym sezonie po kontuzji też rozpierdalał wszystkich. Zabrakło Sandro, zabrakło Dembele i byliśmy w czarnej dupie...
Ta w tym sezonie po kontuzji też rozpierdalał wszystkich. Zabrakło Sandro, zabrakło Dembele i byliśmy w czarnej dupie
27 czerwca 2013, 13:45 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Zawsze można liczyć na to, że pies go w nogę ugryzie i wykluczy do końca sezonu.
A tak serio to będzie dla nas taki transfer jak Carrol dla looserpoolu
Caroll byłby świetny dla stołków , a nie lfc

ale i tak młotek w łapie ma - gol z manchesterem city
Caroll byłby świetny dla stołków , a nie lfc :D ale i tak młotek w łapie ma - gol z manchesterem city
27 czerwca 2013, 14:05 [cytuj]
Ostatnio czytałem komentarz na jakimś fanpage na FB, że kupno Carrola do West Hamu za 17,5 mln Ł to największa strata kasy od czasów jak Liverpool kupił... Carrlola
Baldini jeszcze w tym tygodniu ma rozpocząć negocjacje dotyczące transferu Villi
Ostatnio czytałem komentarz na jakimś fanpage na FB, że kupno Carrola do West Hamu za 17,5 mln Ł to największa strata kasy od czasów jak Liverpool kupił... Carrlola :P
Baldini jeszcze w tym tygodniu ma rozpocząć negocjacje dotyczące transferu Villi
27 czerwca 2013, 14:20 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Prawda jest taka, że Ere staje się coraz bardziej wyrównana i to w cale nie przez osłabianie Ajaksu. Idąc Twoim tokiem ktoś kto się wybija we Francji, Ukrainie czy Rosji nie musi być w cale aż tak dobry, bo to słabsze ligi. W dzisiejszych czasach nie ma aż tak słabszych lig licząc inne niż Hiszpańska, Angielska i Włoska. I liga Holenderska, i Bundesliga(stawiam je prawie na równi) i nawet liga Portugalska czy Rosyjska nie odbiegają aż tak od poziomu La liga czy naszego aby skreślać zawodnika i mówić że ktoś z Brazylii jest lepszy
Nie mówię, że to słaba liga, bo to topka w Europie. Chodzi mi o to, że strzelenie 30 bramek w Holandii przez 24 letniego piłkarza wcale nie znaczy, że jest lepszy od 22 latka, który w PL strzelił ich 19.
Bony to na pewno byłaby ciekawa opcja, ale dla zespołu koło 8 miejsca, nie dla nas.
trzaskal powiedział/a:
Kompletne głupoty. Już widzę jak DL tygodniówki im płaci
Akurat w ich przypadku dalibyśmy radę o ponad 50% je powiększyć.
Panowie, Paulinho jest dla nas idealny. Dobry w obronie, niezły w ataku. Z Sandro i Dembele stworzyliby jeden z najmocniejszych środków w lidze. Jest jednym z najważniejszych piłkarzy w Corinthians, podstawowym piłkarzem w reprezentacji Brazylii. Co prawda warty jest bardziej 12 mln, niż 17, ale nie róbcie z niego Carrolla(LOL).
Od razu wejdzie do pierwszego składu, bo jest lepszy od Parkera i Hudda. Całą Brazylia zagrała wczoraj słaby mecz, a on i tak na końcu okazał się kluczem do ich zwycięstwa. Rzucił podaniem, którego Hudd by się nie powstydził przy drugiej bramce i strzelił bramkę po stałym fragmencie. Takiego zawodnika nam brakuje. On strzela regularnie w klubie i reprezentacji, rozprowadza grę. Prawda jest taka, że potrzebujemy pomocnika tego typu na już. I nie mówcie głupot, że lepiej kupić Hondę, Eriksena, bo takich piłkarzy już mamy.
Nie mówię, że to słaba liga, bo to topka w Europie. Chodzi mi o to, że strzelenie 30 bramek w Holandii przez 24 letniego piłkarza wcale nie znaczy, że jest lepszy od 22 latka, który w PL strzelił ich 19.
Bony to na pewno byłaby ciekawa opcja, ale dla zespołu koło 8 miejsca, nie dla nas.
[quote=trzaskal]Kompletne głupoty. Już widzę jak DL tygodniówki im płaci
LMAO
27 czerwca 2013, 14:20 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Dla mnie ten transfer wygląda tak , że znowu dom starców na WHL otwieramy
Dla mnie ten transfer wygląda tak , że znowu dom starców na WHL otwieramy :)
27 czerwca 2013, 14:33 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Panowie, Paulinho jest dla nas idealny. Dobry w obronie, niezły w ataku.
Kiedy to pokazał? Na pewno nie na pucharze konfederacji
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
27 czerwca 2013, 15:04 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Nie zgodzę się z Tobą , dlaczego?
1. Co pokazał dembele gdy go kupowaliśmy ( był na słabym poziomie ) ?
2. Co pokazał Bale gdy go kupowaliśmy ?
Odpowiedź jest jedna , kupiliśmy ich dlatego , że byli młodzi tak samo jak paulinho .
Właściwie to :
1. W brazylii ( tak mi się przynajmniej wydaje ) nikt nie traktuje go "na serio" , dlaczego? Każdy gra dla hulka/oscara/neymara bo są to osoby , które mają duży szacunek w drużynie i na świecie .
2. Sam nie chcę aby przyszedł na WHL , ale skoro gra w reprezentacji Brazylii i interesują się nim znane kluby to MUSI COŚ UMIEĆ .
A tak na marginesie , jeśli jego nie kupimy to przez następny miesiąc ( a może nawet dwa ) nikogo nie pozyskamy
Odpowiedź jest jedna , kupiliśmy ich dlatego , że byli młodzi tak samo jak paulinho .
Właściwie to :
1. W brazylii ( tak mi się przynajmniej wydaje ) nikt nie traktuje go "na serio" , dlaczego? Każdy gra dla hulka/oscara/neymara bo są to osoby , które mają duży szacunek w drużynie i na świecie .
2. Sam nie chcę aby przyszedł na WHL , ale skoro gra w reprezentacji Brazylii i interesują się nim znane kluby to MUSI COŚ UMIEĆ .
A tak na marginesie , jeśli jego nie kupimy to przez następny miesiąc ( a może nawet dwa ) nikogo nie pozyskamy :)
27 czerwca 2013, 15:09 [cytuj]
http://www.transfery.info/58555,oficjalnie-cornelius-w-cardiff-city-rekord-transferowy no nie wierze, szkoda ...
http://www.transfery.info/58555,oficjalnie-cornelius-w-cardiff-city-rekord-transferowy no nie wierze, szkoda
To dare is to do.
27 czerwca 2013, 15:15 [cytuj]
ProVex powiedział/a:
Dla mnie ten transfer wygląda tak , że znowu dom starców na WHL otwieramy

Zdecydowanie nie.
W tym momencie w pierwszy zespole zawodnicy którzy mają 30 alt lub więcej to: Friedel, Gomes (prawdopodobnie odchodzi), Parker (prawdopodobnie odchodzi), Dempsey, Defoe (też być może odchodzi).
Łącznie 5 zawodników, z czego na kolejny sezon zostanie dwóch albo trzech.
Domem starców to można było nazwać Milan kilka lat temu jak mieli Zambrotte, maldiniego itp., wszyscy 32+
W każdym zespole przyda się dwóch, trzech doświadczonych zawodników
Zdecydowanie nie.
W tym momencie w pierwszy zespole zawodnicy którzy mają 30 alt lub więcej to: Friedel, Gomes (prawdopodobnie odchodzi), Parker (prawdopodobnie odchodzi), Dempsey, Defoe (też być może odchodzi).
Łącznie 5 zawodników, z czego na kolejny sezon zostanie dwóch albo trzech.
Domem starców to można było nazwać Milan kilka lat temu jak mieli Zambrotte, maldiniego itp., wszyscy 32+ :P
W każdym zespole przyda się dwóch, trzech doświadczonych zawodników
27 czerwca 2013, 15:16 [cytuj]
Ponoc Bony za 12 mln idzie do Swansea, jezeli to prawfa to szkoda ze nie bierzemy go za taka kase...
Ponoc Bony za 12 mln idzie do Swansea, jezeli to prawfa to szkoda ze nie bierzemy go za taka kase
27 czerwca 2013, 15:24 [cytuj]
ProVex powiedział/a:
1. Co pokazał dembele gdy go kupowaliśmy?
Był najlepszym graczem Fulham i wyróżniającą się już postacią w Premiership.
Tylko mi nie mów, że to my go ukształtowaliśmy i to my wysławiliśmy jego nazwisko

lol
Tylko mi nie mów, że to my go ukształtowaliśmy i to my wysławiliśmy jego nazwisko :rotfl: lol
27 czerwca 2013, 15:50 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Tylko mi nie mów, że to my go ukształtowaliśmy i to my wysławiliśmy jego nazwisko

lol
1. Najlepszym zawodnikiem fulham wcale nie jest ciężko xD pokazał to ten grek ( ciężko jego nazwisko napisać ) - oczywiście żartuje
2. Po prostu sądzę , że u nas gra lepiej niż w fulham i to miałem na celu w mojej wypowiedzi
1. Najlepszym zawodnikiem fulham wcale nie jest ciężko xD pokazał to ten grek ( ciężko jego nazwisko napisać ) - oczywiście żartuje :)
2. Po prostu sądzę , że u nas gra lepiej niż w fulham i to miałem na celu w mojej wypowiedzi :)
27 czerwca 2013, 15:53 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
To jakie ty mecze oglądałeś? To na pewno nie jest tak, że był najsłabszym gracze w Brazylii. Wręcz przeciwnie, jednym z lepszych.
jin_tae powiedział/a:

lol
Był jednym z najlepszych graczy Fulham. Na pewno nie był nikim, ale gwiazdą też nie był.
Najlepszym graczem Fulham w zeszłych sezonach był Dempsey.
To jakie ty mecze oglądałeś? To na pewno nie jest tak, że był najsłabszym gracze w Brazylii. Wręcz przeciwnie, jednym z lepszych.
[quote=jin_tae]Był najlepszym graczem Fulham i wyróżniającą się już postacią w Premiership.
Tylko mi nie mów, że to my go ukształtowaliśmy i to my wysławiliśmy jego nazwisko :rotfl: lol
LMAO
27 czerwca 2013, 15:56 [cytuj]
ProVex powiedział/a:
Właściwie to :
A tak na marginesie , jeśli jego nie kupimy to przez następny miesiąc ( a może nawet dwa ) nikogo nie pozyskamy

Oczy bolą mnie od takiego pieprzenia. Dembele na słabym poziome... Idź Pan lepiej co innego oglądać, skoro nie widzisz jak grał np. Dembele przed transferem do nas. A co do Paułlińo, oceniać będę po jakimś czasie. Skoro sztab coś w nim widzi, to trzeba im zaufać. COYS
Oczy bolą mnie od takiego pieprzenia. Dembele na słabym poziome... Idź Pan lepiej co innego oglądać, skoro nie widzisz jak grał np. Dembele przed transferem do nas. A co do Paułlińo, oceniać będę po jakimś czasie. Skoro sztab coś w nim widzi, to trzeba im zaufać. COYS
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
27 czerwca 2013, 16:02 [cytuj]
Dzudolffo powiedział/a:
Dzudolffo - przespaliśmy kurewsko dobrą okazję. Też kiedyś byliśmy młodzi(nie wiem ile masz lat ale mniejsza o to) może nas też kupiliby dlatego, że byliśmy młodzi.
Dzudolffo - przespaliśmy kurewsko dobrą okazję. Też kiedyś byliśmy młodzi(nie wiem ile masz lat ale mniejsza o to) może nas też kupiliby dlatego, że byliśmy młodzi
27 czerwca 2013, 17:23 [cytuj]
ja to bym kupił Hämäläinena albo gergo Lovrencsicsa byli wyróżniającymi się postaciami w swoim zespole i może akurat starzy też nie są, chociaż teodorczyka...
ja to bym kupił Hämäläinena albo gergo Lovrencsicsa byli wyróżniającymi się postaciami w swoim zespole i może akurat starzy też nie są, chociaż teodorczyka... :cwaniak:
27 czerwca 2013, 17:33 [cytuj]
Nic nie idzie napisać bo od razu diss

jak nie chcecie paulinho to i czekacie na messiego/falcao/ronaldo to się chyba nie doczekacie
Nic nie idzie napisać bo od razu diss :) jak nie chcecie paulinho to i czekacie na messiego/falcao/ronaldo to się chyba nie doczekacie
27 czerwca 2013, 17:48 [cytuj]
Nie, po prostu piszesz głupoty, a już o Dembele to trzepnąłeś jak onanista w chusteczkę
Nie, po prostu piszesz głupoty, a już o Dembele to trzepnąłeś jak onanista w chusteczkę :D
27 czerwca 2013, 17:56 [cytuj]
wersus powiedział/a:
Nie, po prostu piszesz głupoty, a już o Dembele to trzepnąłeś jak onanista w chusteczkę

Źle mnie zrozumięliście , bo miałem na myśli to , że pod okiem AVB stał się lepszy , a w Fulham na pewno był bardzo dobry , bo levy by nie wydał na niego ok 10 mln
Źle mnie zrozumięliście , bo miałem na myśli to , że pod okiem AVB stał się lepszy , a w Fulham na pewno był bardzo dobry , bo levy by nie wydał na niego ok 10 mln :)
27 czerwca 2013, 18:06 [cytuj]
1000 post
1000 post
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.