Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  3  4  5  6  7    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
2 czerwca 2013, 18:58 [cytuj]
Mou chce zabrać ze sobą Modrića do Chelsea :blee: tyle wygrać :wysmiewacz:

//
Tymoszczuk za darmo do Zenita ST. Petersburg
Mou chce zabrać ze sobą Modrića do Chelsea :blee: tyle wygrać :wysmiewacz: // Tymoszczuk za darmo do Zenita ST. Petersburg
2 czerwca 2013, 19:48 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Sorry ale gwałcicieli to ja na WHL nie chcę widzieć, niech gra na spacerniaku z bratem
@PatricziwwersjiBeta, nie mam za dużego porównania ale wydaje mi się, że głównie w polsce uznaje się osobę winną zanim zapadnie wyrok. Dobrze, że nie wszystko w tym klubie zależy od Ciebie ;). Swoją drogą, nie wiesz ile w tej historii jest prawdy. Może kobitka chce złapać "słynnego" piłkarza na kasę? Ile było takich historii... Ja się wstrzymam z oskarżeniami i przypisywaniem mu łatek do póki nie zapadnie wyrok.
@PatricziwwersjiBeta, nie mam za dużego porównania ale wydaje mi się, że głównie w polsce uznaje się osobę winną zanim zapadnie wyrok. Dobrze, że nie wszystko w tym klubie zależy od Ciebie ;). Swoją drogą, nie wiesz ile w tej historii jest prawdy. Może kobitka chce złapać "słynnego" piłkarza na kasę? Ile było takich historii... Ja się wstrzymam z oskarżeniami i przypisywaniem mu łatek do póki nie zapadnie wyrok
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
2 czerwca 2013, 20:33 [cytuj]
on tylko powiedział że wolałby grać w zespole który występuje w LM, a najważniesze że Tottenham ma takie ambicje.
on tylko powiedział że wolałby grać w zespole który występuje w LM, a najważniesze że Tottenham ma takie ambicje
2 czerwca 2013, 20:38 [cytuj]
Lotar powiedział/a:
@PatricziwwersjiBeta, nie mam za dużego porównania ale wydaje mi się, że głównie w polsce uznaje się osobę winną zanim zapadnie wyrok. Dobrze, że nie wszystko w tym klubie zależy od Ciebie ;). Swoją drogą, nie wiesz ile w tej historii jest prawdy. Może kobitka chce złapać "słynnego" piłkarza na kasę? Ile było takich historii... Ja się wstrzymam z oskarżeniami i przypisywaniem mu łatek do póki nie zapadnie wyrok

Na pewno są lepsi ode mnie do dobierania piłkarzy, ale wg mnie ludzie którzy mają "zarysowaną" przeszłość nie powinni grać z Kogutem na klacie. Wiem nie osądzaj itd ale zawsze niesmak pozostanie a ja takich zawodników nie chcę. 100 razy wolę Damiao.

A propo nasz superaśny striker znów przegrał walkę z Fredem :wysmiewacz:
Na pewno są lepsi ode mnie do dobierania piłkarzy, ale wg mnie ludzie którzy mają "zarysowaną" przeszłość nie powinni grać z Kogutem na klacie. Wiem nie osądzaj itd ale zawsze niesmak pozostanie a ja takich zawodników nie chcę. 100 razy wolę Damiao. A propo nasz superaśny striker znów przegrał walkę z Fredem :wysmiewacz:
Offence win games, defence wins titles
2 czerwca 2013, 21:38 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
A propo nasz superaśny striker znów przegrał walkę z Fredem :wysmiewacz:

Chciałbym tego Freda, który gra z Damiao w klubie. Wygląda świetnie i wróżę mu świetlaną przyszłość. :)
http://www.transfermarkt.com/en/fred/profil/spieler_191614.html

No i podobno interesujemy się wypożyczeniem Emre Cana z Bayernu. Freund go lubi, ale nie znajdę teraz artykułu.
Chciałbym tego Freda, który gra z Damiao w klubie. Wygląda świetnie i wróżę mu świetlaną przyszłość. :) http://www.transfermarkt.com/en/fred/profil/spieler_191614.html No i podobno interesujemy się wypożyczeniem Emre Cana z Bayernu. Freund go lubi, ale nie znajdę teraz artykułu
LMAO
2 czerwca 2013, 22:00 [cytuj]
Dempsey scores! :D
Dempsey scores! :D
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
2 czerwca 2013, 22:10 [cytuj]
@ PatricziwwersjiBeta, czyli Harry Redknapp w Twoich oczach był "spalony"? ;) A co do Freda... Może nam go w pakiecie dorzucą jak kupimy Damiao :D.
@ PatricziwwersjiBeta, czyli Harry Redknapp w Twoich oczach był "spalony"? ;) A co do Freda... Może nam go w pakiecie dorzucą jak kupimy Damiao :D
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
2 czerwca 2013, 23:15 [cytuj]
Dempsey :brawo::brawo:
Damiao - wiem, grał krótko.. ale to, że przegrywa rywalizacje z Fred-em też o czymś świadczy - NIE! Daniel daj już sobie z nim spokój!:plask:
Dempsey :brawo::brawo: Damiao - wiem, grał krótko.. ale to, że przegrywa rywalizacje z Fred-em też o czymś świadczy - NIE! Daniel daj już sobie z nim spokój!:plask:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
2 czerwca 2013, 23:20 [cytuj]
benteke i son za rozsądne pieniądze mogą do nas dołączyć, higuain drogi może i dobry ale jemu też potrzebna LM demps niech zostanie a sprzedać defoe i ade,
chociaż kto by go chciał...:D
benteke i son za rozsądne pieniądze mogą do nas dołączyć, higuain drogi może i dobry ale jemu też potrzebna LM demps niech zostanie a sprzedać defoe i ade, chociaż kto by go chciał...:D
2 czerwca 2013, 23:43 [cytuj]
higuain = Adebayor
--
Benteke, Bony, Martinez --- 2 z tych trzech
higuain = Adebayor -- Benteke, Bony, Martinez --- 2 z tych trzech
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
3 czerwca 2013, 00:12 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
higuain = Adebayor
--
Benteke, Bony, Martinez --- 2 z tych trzech

,

wszystko cacy tylko każdy z nich kosztuje 15 - 20 mln a na tyle nas nie stać xD

Ja już przestałem się łudzić, że kupimy przekoksa z wyższej półki za 20 mln
, wszystko cacy tylko każdy z nich kosztuje 15 - 20 mln a na tyle nas nie stać xD Ja już przestałem się łudzić, że kupimy przekoksa z wyższej półki za 20 mln
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
3 czerwca 2013, 00:25 [cytuj]
Damiao był trochę kontuzjowany i ma dopiero 23 lata. A Fred w kwiecie wieku przegrał cały sezon w Brazylii. To też o czymś świadczy.
Damiao był trochę kontuzjowany i ma dopiero 23 lata. A Fred w kwiecie wieku przegrał cały sezon w Brazylii. To też o czymś świadczy
LMAO
3 czerwca 2013, 11:51 [cytuj]
Znów będzie dłuuuga saga bez happy-endu a na konieć 31.08 kupimy znów jakieś przelecone ochłapy.

http://www.teamtalk.com/premier-league/8755101/David-Villa-won-t-discuss-Barcelona-future-until-after-Confederations-Cup?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
Znów będzie dłuuuga saga bez happy-endu a na konieć 31.08 kupimy znów jakieś przelecone ochłapy. http://www.teamtalk.com/premier-league/8755101/David-Villa-won-t-discuss-Barcelona-future-until-after-Confederations-Cup?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
3 czerwca 2013, 14:17 [cytuj]
Garść dzisiejszych ploteczek:

The Daily Mirror claims Tottenham boss Andre Villas-Boas is eyeing a deal for Benfica's Spanish Under-21 striker Rodrigo.

German daily BILD claims Wolfsburg are planning an €8.5m bid for Hamburg ace Heung-Min Son. Tottenham are thought to be admirers of Son, while Bayer Leverkusen and Borussia Dortmund are also keen on the South Korean attacker.

David Villa is putting thoughts about his future to one side until after this summer's Confederations Cup, but insists he is happy at Barcelona. Tottenham, Arsenal and Liverpool have all been linked with moves for the Spain international.

Following this morning’s newspaper reports that Christian Benteke will be targeted by Liverpool should they sell Luis Suarez this summer, the Reds are now 5/1 favourites to sign the Belgian in the summer transfer window, ahead of Arsenal (6/1) and Tottenham (9/1).

Z nowości łączą nas z Rodrigo z Benficy, rośnie nam etż konkurencja po Son'a.
Garść dzisiejszych ploteczek: The Daily Mirror claims Tottenham boss Andre Villas-Boas is eyeing a deal for Benfica's Spanish Under-21 striker Rodrigo. German daily BILD claims Wolfsburg are planning an €8.5m bid for Hamburg ace Heung-Min Son. Tottenham are thought to be admirers of Son, while Bayer Leverkusen and Borussia Dortmund are also keen on the South Korean attacker. David Villa is putting thoughts about his future to one side until after this summer's Confederations Cup, but insists he is happy at Barcelona. Tottenham, Arsenal and Liverpool have all been linked with moves for the Spain international. Following this morning’s newspaper reports that Christian Benteke will be targeted by Liverpool should they sell Luis Suarez this summer, the Reds are now 5/1 favourites to sign the Belgian in the summer transfer window, ahead of Arsenal (6/1) and Tottenham (9/1). Z nowości łączą nas z Rodrigo z Benficy, rośnie nam etż konkurencja po Son'a
3 czerwca 2013, 14:26 [cytuj]
Ogólnie mówi się, że kupimy kilku młodych brazylijczyków, jak Rodrigo. Jeszcze ktoś tam ze Sportingu Lizbona był.
Ja liczę, że jak dojdzie Baldini, może w tym tygodniu, to powinno się zacząć dziać poważniej.
No i ktoś tam mówił, że jak Leandro nie będzie u nas do Pucharu Konfederacji, to z niego zrezygnujemy. ;)
Ogólnie mówi się, że kupimy kilku młodych brazylijczyków, jak Rodrigo. Jeszcze ktoś tam ze Sportingu Lizbona był. Ja liczę, że jak dojdzie Baldini, może w tym tygodniu, to powinno się zacząć dziać poważniej. No i ktoś tam mówił, że jak Leandro nie będzie u nas do Pucharu Konfederacji, to z niego zrezygnujemy. ;)
LMAO
3 czerwca 2013, 14:40 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Ogólnie mówi się, że kupimy kilku młodych brazylijczyków, jak Rodrigo. Jeszcze ktoś tam ze Sportingu Lizbona był.
Ja liczę, że jak dojdzie Baldini, może w tym tygodniu, to powinno się zacząć dziać poważniej.
No i ktoś tam mówił, że jak Leandro nie będzie u nas do Pucharu Konfederacji, to z niego zrezygnujemy. ;)

Leandro? Po tym co pokazał to go nawet nie chcę w zamianie za Gomesa. Na tych igrzyskach to nawet Smolarek wbiłby grając dla brazylii tyle goli co on. Co ja mówię smolarek, nawet Buzała trafiłby do siatki
Leandro? Po tym co pokazał to go nawet nie chcę w zamianie za Gomesa. Na tych igrzyskach to nawet Smolarek wbiłby grając dla brazylii tyle goli co on. Co ja mówię smolarek, nawet Buzała trafiłby do siatki
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
3 czerwca 2013, 15:21 [cytuj]
Ciekawe :-)

https://twitter.com/Lane_Chat/status/341543688431865857/photo/1
Ciekawe :-) https://twitter.com/Lane_Chat/status/341543688431865857/photo/1
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
3 czerwca 2013, 16:50 [cytuj]
http://www.record.xl.pt/Futebol/Nacional/1a_liga/Porto/interior.aspx?content_id=825254 niby 30 mln Euro za Martineza :plotki:
Jeśli to jest prawda to jestem w niebie :D
http://www.record.xl.pt/Futebol/Nacional/1a_liga/Porto/interior.aspx?content_id=825254 niby 30 mln Euro za Martineza :plotki: Jeśli to jest prawda to jestem w niebie :D
3 czerwca 2013, 17:26 [cytuj]
Mourinho oficjalnie w Chelsea, to teraz możemy powalczyć tylko o czwarte. :P
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
3 czerwca 2013, 17:29 [cytuj]
varba powiedział/a:

Mou wprowadzi tylko chaos i pożogę w CFC ma być pięknie i fajnie a będą kłótnie bród i LE :P
Może nie aż tak ale jakoś czuję że tak pięknie jak kiedyś to nie będzie.
Mou wprowadzi tylko chaos i pożogę w CFC ma być pięknie i fajnie a będą kłótnie bród i LE :P Może nie aż tak ale jakoś czuję że tak pięknie jak kiedyś to nie będzie
|<  <  3  4  5  6  7    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 54 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się