Forum dyskusyjne
26 czerwca 2013, 18:02 [cytuj]
Arcz powiedział/a:
No przecież okienko jak co roku;p dla nas zacznie się ostatniego dnia
Sądziłem, że może coś się zmieni po przyjściu Baldiniego, po ogłoszeniu terminarza w którym mamy Aresnal w trzeciej kolejce, po naciskach Bale i AVB na sprowadzenie poważnych wzmocnień wcześniej niż we wrześniu. Coraz mocniej wydaje mi się, że się przeliczyłem...
Sądziłem, że może coś się zmieni po przyjściu Baldiniego, po ogłoszeniu terminarza w którym mamy Aresnal w trzeciej kolejce, po naciskach Bale i AVB na sprowadzenie poważnych wzmocnień wcześniej niż we wrześniu. Coraz mocniej wydaje mi się, że się przeliczyłem
26 czerwca 2013, 18:51 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
bujda na resorach. Tevez zarabiał coś koło 200 tyś funtów tygodniowo
Ale to nie same zarobki, tylko jeszcze bonusy i inne badziewia.
Sawik powiedział/a:
Brazylijczyk inkasuje w Brazylii jakieś 1,5 mln euro za sezon. Myślę, że jak dostałby zarobki w wysokości 3,5 mln euro to byłaby to dobra oferta dla niego.
Gdzieś czytałem, że miałby dostawać koło 3,5 miliona rocznie.
Jesteśmy ponoć blisko Villi i jakiś dwóch młodzików z Barcy. Problem jest taki, że teraz jest puchar konfederacji i ani Paulinho, ani Villa nie zajmują się transferami, tylko są skupieni na czymś innym. Trochę cierpliwości, bo jestem pewny, że do połowy lipca 2-3 graczy nowych będziemy mieli.
Ale to nie same zarobki, tylko jeszcze bonusy i inne badziewia.
[quote=Sawik]Brazylijczyk inkasuje w Brazylii jakieś 1,5 mln euro za sezon. Myślę, że jak dostałby zarobki w wysokości 3,5 mln euro to byłaby to dobra oferta dla niego
LMAO
26 czerwca 2013, 19:12 [cytuj]
na co nam młodzicy z barcelony mamy swoich harry kane, andros townsend, thomas carroll czy nawet alex Pritchard
ich testować a nie barceloniaków nawet jeśli miałby być to delofoeleou czy jak mu tam.

na co nam młodzicy z barcelony mamy swoich harry kane, andros townsend, thomas carroll czy nawet alex Pritchard
ich testować a nie barceloniaków nawet jeśli miałby być to delofoeleou czy jak mu tam.:zly::zly:
26 czerwca 2013, 19:18 [cytuj]
Wojtas, jak mają nam pomóc to niech wbijają. BTW to miało być wypożyczenie.
A tak swoją drogą:
http://sportwitness.ning.com/forum/topics/tottenham-have-paltry-3m-first-offer-for-la-liga-defender-turned-
Specjalnie znany ten typ nie jest, cena też nie za wysoka, więc raczej by tego nie wymyślali...
Wojtas, jak mają nam pomóc to niech wbijają. BTW to miało być wypożyczenie.
A tak swoją drogą:
http://sportwitness.ning.com/forum/topics/tottenham-have-paltry-3m-first-offer-for-la-liga-defender-turned-
Specjalnie znany ten typ nie jest, cena też nie za wysoka, więc raczej by tego nie wymyślali
LMAO
26 czerwca 2013, 19:56 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
ich testować a nie barceloniaków nawet jeśli miałby być to delofoeleou czy jak mu tam.

Jeśli są to lepsi młodzieńcy to czemu skupiać się na własnych gorszych. Na bank młodzież z Barcy jest lepsza od naszej i tu nie ma co polemizować. Wychowankowie są potrzebni do tego aby zgadzała się ich liczba w momencie zatwierdzania składu

Carrol już pokazał że można nim grać nawet z Mułami czy Analami, Towsend do mnie nie przemawia i tyle, a Kane? Pritchard? O pierwszym zmieniłem zdanie i podoba mi się jako 4 napastnik, a Prtchard dalej na wypożyczenie
Jeśli są to lepsi młodzieńcy to czemu skupiać się na własnych gorszych. Na bank młodzież z Barcy jest lepsza od naszej i tu nie ma co polemizować. Wychowankowie są potrzebni do tego aby zgadzała się ich liczba w momencie zatwierdzania składu :P Carrol już pokazał że można nim grać nawet z Mułami czy Analami, Towsend do mnie nie przemawia i tyle, a Kane? Pritchard? O pierwszym zmieniłem zdanie i podoba mi się jako 4 napastnik, a Prtchard dalej na wypożyczenie
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
26 czerwca 2013, 20:14 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Piłkarze nigdy nie są drodzy czy tani. Zależy to od zysku, który mogą dać. Jeśli inwestujesz w wielkich piłkarzy, możesz liczyć na wielkie zyski
Dokładnie , wszyscy wiemy ile kosztował kaka i co pokazał w realu madryt , a i tak real na nim zarobił podwójnie przez same koszulki + ew. sprzedaż
Dokładnie , wszyscy wiemy ile kosztował kaka i co pokazał w realu madryt , a i tak real na nim zarobił podwójnie przez same koszulki + ew. sprzedaż
26 czerwca 2013, 20:20 [cytuj]
"Sądziłem, że może coś się zmieni po przyjściu Baldiniego, po ogłoszeniu terminarza w którym mamy Aresnal w trzeciej kolejce, po naciskach Bale i AVB na sprowadzenie poważnych wzmocnień wcześniej niż we wrześniu. Coraz mocniej wydaje mi się, że się przeliczyłem..."
--
Walu - mam takie same odczucia

--- jeśli w pierwszym tyg. lipca nie zrobimy zakupu to zapowiada się to samo "gówno transferowe" co mieliśmy ostatnimi czasy (jedyny wyjątek Sigg - kupiony w lipcu 2012)..
"Sądziłem, że może coś się zmieni po przyjściu Baldiniego, po ogłoszeniu terminarza w którym mamy Aresnal w trzeciej kolejce, po naciskach Bale i AVB na sprowadzenie poważnych wzmocnień wcześniej niż we wrześniu. Coraz mocniej wydaje mi się, że się przeliczyłem..."
--
Walu - mam takie same odczucia ;| --- jeśli w pierwszym tyg. lipca nie zrobimy zakupu to zapowiada się to samo "gówno transferowe" co mieliśmy ostatnimi czasy (jedyny wyjątek Sigg - kupiony w lipcu 2012)
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
26 czerwca 2013, 20:35 [cytuj]
a i jeszcze jedno - szkoda, że nie walczymy o W. Bony'ego ?
a i jeszcze jedno - szkoda, że nie walczymy o W. Bony'ego ?:(
26 czerwca 2013, 21:54 [cytuj]
na razie to Jose Paulo nie gra nawet na 1/4 ceny, którą dajemy za niego
na razie to Jose Paulo nie gra nawet na 1/4 ceny, którą dajemy za niego:plask:
26 czerwca 2013, 21:55 [cytuj]
Bony do mnie nie przemawia.
Kane jest najlepszym zawodnikiem Anglii na tym turnieju u20.
Kane jest najlepszym zawodnikiem Anglii na tym turnieju u20
LMAO
26 czerwca 2013, 21:56 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Kane jest najlepszym zawodnikiem Anglii na tym turnieju u20
Bony jest lepszym zawodnikiem od Leandro i Benteke.
Bony jest lepszym zawodnikiem od Leandro i Benteke
26 czerwca 2013, 22:02 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
To czemu mając 24 lata dalej gra w Vitesse Arnhem? Może jest lepszy od Leandro, ale jakbym miał wybierać Benteke czy Bony, to nawet bym się 5 sekund nie zastanawiał.
BTW Paulinho nie miał tak dużo okazji do wykazania się, ale to podanie do Neymara, po którym padła bramka... Klasa.
To czemu mając 24 lata dalej gra w Vitesse Arnhem? Może jest lepszy od Leandro, ale jakbym miał wybierać Benteke czy Bony, to nawet bym się 5 sekund nie zastanawiał.
BTW Paulinho nie miał tak dużo okazji do wykazania się, ale to podanie do Neymara, po którym padła bramka... Klasa. :brawo:
LMAO
26 czerwca 2013, 22:04 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
I to dlatego kolejka po niego jest tak bardzo wykwintna, Newcastle i Swensea ?
Can't Smile Without You!!!
26 czerwca 2013, 22:05 [cytuj]
http://www1.skysports.com/football/news/11675/8794337/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=tumblr
http://www1.skysports.com/football/news/11675/8794337/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=tumblr
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
26 czerwca 2013, 22:10 [cytuj]
Hades powiedział/a:
BTW Paulinho nie miał tak dużo okazji do wykazania się, ale to podanie do Neymara, po którym padła bramka... Klasa.
Podanie rzeczywiście klasa, a do tego miał 95% celnych podań, najlepszy w tym względzie na boisku.
Podanie rzeczywiście klasa, a do tego miał 95% celnych podań, najlepszy w tym względzie na boisku
Can't Smile Without You!!!
26 czerwca 2013, 22:17 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Podanie rzeczywiście klasa, a do tego miał 95% celnych podań, najlepszy w tym względzie na boisku
No niby racja, ale zbyt wiele tych podań to on nie miał i dosyć dużo do tyłu.
No niby racja, ale zbyt wiele tych podań to on nie miał i dosyć dużo do tyłu. ;)
LMAO
26 czerwca 2013, 22:18 [cytuj]
Oby był zaklepany, bo jeszcze jakies Monaco go podkupi.
Oby był zaklepany, bo jeszcze jakies Monaco go podkupi
26 czerwca 2013, 22:27 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
dodaj do tego Anzhi, Chelsea, Arsenal, PSG i kilka włoskich klubów. Takie kluby przewijały się w stosunku do jego osoby
dodaj do tego Anzhi, Chelsea, Arsenal, PSG i kilka włoskich klubów. Takie kluby przewijały się w stosunku do jego osoby
26 czerwca 2013, 22:38 [cytuj]
Paulinho ma zmarszczki czy to moje wrażenie?
Paulinho ma zmarszczki czy to moje wrażenie?
26 czerwca 2013, 22:41 [cytuj]
Ramzes jak bym nawet nie wpadł na to żeby się nad tym zastanawiac oglądając mecz;o to ma jakieś znaczenie? ;d
Ramzes jak bym nawet nie wpadł na to żeby się nad tym zastanawiac oglądając mecz;o to ma jakieś znaczenie? ;d