Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  42  43  44  45  46    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
24 czerwca 2013, 22:25 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Z The Trzaskal Daily Sun Mirror Fail :D

Tym chciałem wszystko powiedzieć. Bravo Ramzes :brawo:

Idź ty nie strasz :P Swoją drogą jakby wrzucić taki tekst w komentarach na stronie realu to zaraz napisali by pewnie taki artykuł :P
Idź ty nie strasz :P Swoją drogą jakby wrzucić taki tekst w komentarach na stronie realu to zaraz napisali by pewnie taki artykuł :P
24 czerwca 2013, 22:30 [cytuj]
Niech juz sie skończy to okienko - takie żarty mnie ropierdalają
Niech juz sie skończy to okienko - takie żarty mnie ropierdalają
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
24 czerwca 2013, 22:33 [cytuj]
@Jeremy Wilson
Arsenal and Real Madrid deal done, Higuain passes his medical. Now waiting for new Real Madrid manager to make transfer official.

@SSN
Belgian international Marouane Fellaini agrees with Arsenal his contract terms. Everton midfielder will earn about 90 000 p/w. Arsenal release Fellaini clause with 24m offer.
@Jeremy Wilson Arsenal and Real Madrid deal done, Higuain passes his medical. Now waiting for new Real Madrid manager to make transfer official. @SSN Belgian international Marouane Fellaini agrees with Arsenal his contract terms. Everton midfielder will earn about 90 000 p/w. Arsenal release Fellaini clause with 24m offer
24 czerwca 2013, 22:36 [cytuj]
Ale Panwie! Nie ma co się Bale'm podniecać kiedy jakiś kłamliwy menago coś chlapnie, szmatławiec Marca, The Mirror czy inne gówno napisze. AVB jasno się wyraził: Dostałem zapewnienie i tego się trzymajmy.
Źródło: "Marca" i "O Jogo"
Ale Panwie! Nie ma co się Bale'm podniecać kiedy jakiś kłamliwy menago coś chlapnie, szmatławiec Marca, The Mirror czy inne gówno napisze. AVB jasno się wyraził: Dostałem zapewnienie i tego się trzymajmy. Źródło: "Marca" i "O Jogo"
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
24 czerwca 2013, 22:41 [cytuj]
I tak przy okazji dla Tych, którzy znają portugalski lub mają lepszego translatora niż google:

http://www.conversasdabola.com/2013/06/andre-villas-boas-entrevista-bloqueio.html
I tak przy okazji dla Tych, którzy znają portugalski lub mają lepszego translatora niż google: http://www.conversasdabola.com/2013/06/andre-villas-boas-entrevista-bloqueio.html
24 czerwca 2013, 22:44 [cytuj]
Podobno Hulk blisko Chelsea.

Fellaini i Higuain już podobono w Arsenalu. A anale jeszcze ostrzą zęby na Handanovicia, Thiago i Zoume/Dragovicia.
Podobno Hulk blisko Chelsea. Fellaini i Higuain już podobono w Arsenalu. A anale jeszcze ostrzą zęby na Handanovicia, Thiago i Zoume/Dragovicia
24 czerwca 2013, 22:47 [cytuj]
Lionel Messi łączony z Arsenalem.
Piłkarz miał powiedzieć dziennikarzowi Faktu takie oto słowa "Znudzila mi się Hiszpania, nie lubie kolegów spod prysznica, którzy po każdym meczu klepią mnie w tyłek. Arsenal to świetny zespół, w jego składzie występują świetni piłkarze jak Olivier Giroud czy Per Motherfucker. Liczę że Frimpong zagra mi kilka dobrych piłek tak jak to wielokrotnie czynił. Zgodze się nawet na obniżkę pensji do kwoty 70 tyś funtów tygodniowo, ale zamiast kasy Wojciech Szczęsny ma mieszkać ż
ze mną w pokoju na wyjazdach i uczyć mnie strzelać rzuty wolne.". Lionel Messi jest obecnie graczem FC Barcelony, której największym rywalem jest Real Madryt, a przypomnijmy że Real odpadł z Ligi Mistrzów przez gole Roberta Lewandowskiego z Borussii Dortmund. W BVB grają jeszcze dwaj polacy - Łukasz Piszczek i Jakub Błaszczykowski.
Lionel Messi łączony z Arsenalem. Piłkarz miał powiedzieć dziennikarzowi Faktu takie oto słowa "Znudzila mi się Hiszpania, nie lubie kolegów spod prysznica, którzy po każdym meczu klepią mnie w tyłek. Arsenal to świetny zespół, w jego składzie występują świetni piłkarze jak Olivier Giroud czy Per Motherfucker. Liczę że Frimpong zagra mi kilka dobrych piłek tak jak to wielokrotnie czynił. Zgodze się nawet na obniżkę pensji do kwoty 70 tyś funtów tygodniowo, ale zamiast kasy Wojciech Szczęsny ma mieszkać ż ze mną w pokoju na wyjazdach i uczyć mnie strzelać rzuty wolne.". Lionel Messi jest obecnie graczem FC Barcelony, której największym rywalem jest Real Madryt, a przypomnijmy że Real odpadł z Ligi Mistrzów przez gole Roberta Lewandowskiego z Borussii Dortmund. W BVB grają jeszcze dwaj polacy - Łukasz Piszczek i Jakub Błaszczykowski
24 czerwca 2013, 22:53 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Piłkarz miał powiedzieć dziennikarzowi Faktu takie oto słowa "Znudzila mi się Hiszpania, nie lubie kolegów spod prysznica, którzy po każdym meczu klepią mnie w tyłek. Arsenal to świetny zespół, w jego składzie występują świetni piłkarze jak Olivier Giroud czy Per Motherfucker. Liczę że Frimpong zagra mi kilka dobrych piłek tak jak to wielokrotnie czynił. Zgodze się nawet na obniżkę pensji do kwoty 70 tyś funtów tygodniowo, ale zamiast kasy Wojciech Szczęsny ma mieszkać ż
ze mną w pokoju na wyjazdach i uczyć mnie strzelać rzuty wolne.". Lionel Messi jest obecnie graczem FC Barcelony, której największym rywalem jest Real Madryt, a przypomnijmy że Real odpadł z Ligi Mistrzów przez gole Roberta Lewandowskiego z Borussii Dortmund. W BVB grają jeszcze dwaj polacy - Łukasz Piszczek i Jakub Błaszczykowski

Ramzes wydałeś się!! Redaktor onetu! :D hah
Ramzes wydałeś się!! Redaktor onetu! :D hah
24 czerwca 2013, 22:53 [cytuj]
@Major69 Zouma juz w Hamburgu.
@Major69 Zouma juz w Hamburgu
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
24 czerwca 2013, 23:00 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
ze mną w pokoju na wyjazdach i uczyć mnie strzelać rzuty wolne.". Lionel Messi jest obecnie graczem FC Barcelony, której największym rywalem jest Real Madryt, a przypomnijmy że Real odpadł z Ligi Mistrzów przez gole Roberta Lewandowskiego z Borussii Dortmund. W BVB grają jeszcze dwaj polacy - Łukasz Piszczek i Jakub Błaszczykowski

To nie jest prawda.

Breaking: Leo Messi dziś zerwał kontrakt z klubem z Camp Noui przenosi się do Piasta Gliwice z polskiej EKSTRAklasy. Powodem tak heroicznej decyzji jest opieszałość polskich sądów. Źródła mówią, że Messi w Polsce zaoszczędzi ok. 10 mln EUR.
To nie jest prawda. Breaking: Leo Messi dziś zerwał kontrakt z klubem z Camp Noui przenosi się do Piasta Gliwice z polskiej EKSTRAklasy. Powodem tak heroicznej decyzji jest opieszałość polskich sądów. Źródła mówią, że Messi w Polsce zaoszczędzi ok. 10 mln EUR
24 czerwca 2013, 23:03 [cytuj]
http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/tottenham-hotspur/10139996/Corinthians-midfielder-Paulinho-declares-that-he-wants-to-move-to-Tottenham-Hotspur.html

Następne "massive" źródło.
http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/tottenham-hotspur/10139996/Corinthians-midfielder-Paulinho-declares-that-he-wants-to-move-to-Tottenham-Hotspur.html Następne "massive" źródło
24 czerwca 2013, 23:07 [cytuj]
Tu juz najbardziej wiarygodne , że Paulinho chce do nas :

http://www1.skysports.com/football/news/11675/8791217?
Tu juz najbardziej wiarygodne , że Paulinho chce do nas : http://www1.skysports.com/football/news/11675/8791217?
24 czerwca 2013, 23:17 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Z The Trzaskal Daily Sun Mirror Fail :D

Tym chciałem wszystko powiedzieć. Bravo Ramzes :brawo:

Który chętny? Zlikwidujcie go, płacę jak za prezydenta.
Który chętny? Zlikwidujcie go, płacę jak za prezydenta
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
24 czerwca 2013, 23:41 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Który chętny? Zlikwidujcie go, płacę jak za prezydenta

Ale którego prezydenta? Masz długi?
24 czerwca 2013, 23:54 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

No jak to którego, tego co jest wart swojej ceny :P Łysy pod krawatem, z żyłką do interesu i wzrokiem typu "Czy te oczy mogą kłamać, chyba nie!"
No jak to którego, tego co jest wart swojej ceny :P Łysy pod krawatem, z żyłką do interesu i wzrokiem typu "Czy te oczy mogą kłamać, chyba nie!"
25 czerwca 2013, 00:07 [cytuj]
mam nadzieję, że nasz klub jakoś odpowie na te ruchy Arsenalu ... Higuain i Fellaini to już nie przelewki, nie możemy być gorsi ;)
mam nadzieję, że nasz klub jakoś odpowie na te ruchy Arsenalu ... Higuain i Fellaini to już nie przelewki, nie możemy być gorsi ;)
25 czerwca 2013, 00:16 [cytuj]
villa spokojnie lepszy niż higuain także czekam
villa spokojnie lepszy niż higuain także czekam
25 czerwca 2013, 00:21 [cytuj]
mosaj powiedział/a:

Miałem nadzieje na Fellainiego. Spokojnie mogliśmy im utrzeć nosa. No nic, oby wypalił jak Pedolski i Geravinho
Miałem nadzieje na Fellainiego. Spokojnie mogliśmy im utrzeć nosa. No nic, oby wypalił jak Pedolski i Geravinho
25 czerwca 2013, 00:33 [cytuj]
Nie ma co porównywać .. Fellaini już wypalił w angielskiej, a Podolski i Geravinho przychodzili z innych lig
Nie ma co porównywać .. Fellaini już wypalił w angielskiej, a Podolski i Geravinho przychodzili z innych lig
25 czerwca 2013, 01:04 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Tu juz najbardziej wiarygodne , że Paulinho chce do nas :

http://www1.skysports.com/football/news/11675/8791217?

Ty to czytałeś?
"I feel I am ready to experience football at the highest level in Europe and the opportunity to play in England is a dream," Paulinho is quoted in The Independent.

A Cavani podobno za 58 mln euro w Chelsea.
Ty to czytałeś? [i]"I feel I am ready to experience football at the highest level in Europe and the opportunity to play in England is a dream," [b]Paulinho is quoted in The Independent.[/b][/i] A Cavani podobno za 58 mln euro w Chelsea
LMAO
|<  <<  <  42  43  44  45  46    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 17 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się