Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  2  3  4  5  6    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
2 czerwca 2013, 13:16 [cytuj]
dokładnie - Jackson Martinez ! A nie Higuain... nawet pół gola nie strzelił w 1 połowie z BVB, a miał 3 śytuacje (w tym 2 sety) . . . Kupimy shrot z Relu za 25 mln a Ci sprzedazą jeszcze CR7 za 100mln i 31 sierpnia złożą oferte 200 baniek za GB:-/
dokładnie - Jackson Martinez ! A nie Higuain... nawet pół gola nie strzelił w 1 połowie z BVB, a miał 3 śytuacje (w tym 2 sety) . . . Kupimy shrot z Relu za 25 mln a Ci sprzedazą jeszcze CR7 za 100mln i 31 sierpnia złożą oferte 200 baniek za GB:-/
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
2 czerwca 2013, 13:21 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
sprzedać CR7 za 100mln , a kupić GB za 200? RAFO z całym szacunkiem, ale przecież to głupota totalna, Bale jest dobry, ale póki co Ronaldo zjada go w każdym aspekcie gry
sprzedać CR7 za 100mln , a kupić GB za 200? RAFO z całym szacunkiem, ale przecież to głupota totalna, Bale jest dobry, ale póki co Ronaldo zjada go w każdym aspekcie gry
2 czerwca 2013, 13:40 [cytuj]
Walić Jackson za 30 mln?????????? Pogieło was za 15 można go kupić ale bez przesady naprawde
Walić Jackson za 30 mln?????????? Pogieło was za 15 można go kupić ale bez przesady naprawde
2 czerwca 2013, 13:42 [cytuj]
Przepraszam za słowa: a chuj mu w dupę!
Takiego rozkapryszonego dzieciaka nie chcę w SPURS!

http://www.sambafoot.com/en/news/47856__.html
Przepraszam za słowa: a chuj mu w dupę! Takiego rozkapryszonego dzieciaka nie chcę w SPURS! http://www.sambafoot.com/en/news/47856__.html
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
2 czerwca 2013, 13:44 [cytuj]
Tak - to dlaczgo daja juz 85 mln --- w tej chwili cena za GB przbija juz kwote za CR a mamy jeszcze trzy miesiace okienka
Tak - to dlaczgo daja juz 85 mln --- w tej chwili cena za GB przbija juz kwote za CR a mamy jeszcze trzy miesiace okienka
2 czerwca 2013, 13:48 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Przepraszam za słowa: a chuj mu w dupę!
Takiego rozkapryszonego dzieciaka nie chcę w SPURS!

http://www.sambafoot.com/en/news/47856__.html

Dokladnie, niech spierdala na drzewo banany prostowac
Dokladnie, niech spierdala na drzewo banany prostowac
2 czerwca 2013, 13:50 [cytuj]
Wojtas - a ja bym dal 25 mln za Martinez-a
Wojtas - a ja bym dal 25 mln za Martinez-a
2 czerwca 2013, 13:57 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
A kto powiedział że przebija? nie wierze że sprzedaliby Ronaldo za 100mln, można jedynie snuć domysły za ile on by poszedł. Ktoś musiałby być kompletnym idiotą sprzedając Ronaldo i kupując DROŻEJ Bale'a , żadnej logiki i nikt o zdrowych zmysłach by na to nie pozwolił ;)
A kto powiedział że przebija? nie wierze że sprzedaliby Ronaldo za 100mln, można jedynie snuć domysły za ile on by poszedł. Ktoś musiałby być kompletnym idiotą sprzedając Ronaldo i kupując DROŻEJ Bale'a , żadnej logiki i nikt o zdrowych zmysłach by na to nie pozwolił ;)
2 czerwca 2013, 14:55 [cytuj]
Negredo 4 bramki wczoraj i Sevilla jest gotowa go sprzedać, Daniel proszę. W cenie Damiao a sprawdzony. Ugadać się z Atletico, dać im Damiao a do Nas Negredo i spoko. Soldado też 2 brameczki Levy jedź do Hiszpanii!
Negredo 4 bramki wczoraj i Sevilla jest gotowa go sprzedać, Daniel proszę. W cenie Damiao a sprawdzony. Ugadać się z Atletico, dać im Damiao a do Nas Negredo i spoko. Soldado też 2 brameczki Levy jedź do Hiszpanii!
Offence win games, defence wins titles
2 czerwca 2013, 16:19 [cytuj]
Jak byłem gorącym zwolenikiem sezon temu sprowadzeniem Damiao to teraz jestem tego samego zdania co Jin - modląc się o niezakupienie Damiao. Na samo wspomnienie zakupu tego zawodnika robi mi się nie dobrze. Zawsze źle i niedobrze, a to cena, teraz poziom. Dodatkowo ma przyjść ze statusem gwiazdy i nie wiem czy nie poprzewraca mu się w głowie gdyby zaczął grzać ławkę. Na dodatek ile razy można "żebrać" bo tak to postrzegam. Damiao jest nastawiony na klub sukcesu i czeka na taką ofertę. Tylko żaden taki klub go nie chce. A dobrych napastników nie brakuje
Jak byłem gorącym zwolenikiem sezon temu sprowadzeniem Damiao to teraz jestem tego samego zdania co Jin - modląc się o niezakupienie Damiao. Na samo wspomnienie zakupu tego zawodnika robi mi się nie dobrze. Zawsze źle i niedobrze, a to cena, teraz poziom. Dodatkowo ma przyjść ze statusem gwiazdy i nie wiem czy nie poprzewraca mu się w głowie gdyby zaczął grzać ławkę. Na dodatek ile razy można "żebrać" bo tak to postrzegam. Damiao jest nastawiony na klub sukcesu i czeka na taką ofertę. Tylko żaden taki klub go nie chce. A dobrych napastników nie brakuje
2 czerwca 2013, 16:36 [cytuj]
Ludzie kochani, wiem że większość z Was nie jest za transferem Damiao ale czytajcie ze zrozumieniem całość artykułu i nie sugerujcie się tylko jednym źródłem...
http://www1.skysports.com/football/news/11095/8753731/Transfer-News-Leandro-Damiao-won-t-rule-out-Spurs
W linku, który podał trzaskal jest to samo napisane... A mianowicie: "I would prefer to play in a team that is in the Champions League, but the most important thing is that they share the same ambition that I have."
Ludzie kochani, wiem że większość z Was nie jest za transferem Damiao ale czytajcie ze zrozumieniem całość artykułu i nie sugerujcie się tylko jednym źródłem... http://www1.skysports.com/football/news/11095/8753731/Transfer-News-Leandro-Damiao-won-t-rule-out-Spurs W linku, który podał trzaskal jest to samo napisane... A mianowicie: "I would prefer to play in a team that is in the Champions League, but the most important thing is that they share the same ambition that I have."
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
2 czerwca 2013, 16:41 [cytuj]
A kto go będzie chciał kto w LM będzie grał :rotfl: walić go ludzie. Jak taki niezdecydowany to walić. Jakś pewnie przereklamowana gwiazdeczka
A kto go będzie chciał kto w LM będzie grał :rotfl: walić go ludzie. Jak taki niezdecydowany to walić. Jakś pewnie przereklamowana gwiazdeczka
2 czerwca 2013, 16:42 [cytuj]
Lotar ja nie sugeruje się tym artykułem lecz całą sagą transferową. Myślę, że jeśli chciałby u nas grać to transfer byłby już dopięty dawno temu. A tak nie jest. Owszem nie zmamy wszystkich faktów, ale niesmak pozostaje
Lotar ja nie sugeruje się tym artykułem lecz całą sagą transferową. Myślę, że jeśli chciałby u nas grać to transfer byłby już dopięty dawno temu. A tak nie jest. Owszem nie zmamy wszystkich faktów, ale niesmak pozostaje
2 czerwca 2013, 16:53 [cytuj]
Nie uważacie, że tak samo jest w przypadku na linii My - Real? Internacional, wie iż nie zatrzyma Damiao na długo. Próbuje przeciągać jego transfer jak tylko się da, a jak już ma do niego dojść to chce zarobić jak najwięcej - logiczne. My przecież Bale'a nie też oddamy Realowi za drobnice bo mamy podpisaną umowę partnerską, która moim zdaniem i tak *ówno daje. Mam nadzieję, że nikomu go nie oddamy... Ale wracając do Brazylijczyka, sądzę iż większość nie śledzi ligi z Kraju Kawy, posklejane filmiki na youtub'ie nie dają pełnego obrazu umiejętności piłkarza. Jeżeli się nim interesujemy, nawet po przyjściu nowego trenera to znaczy, że coś jest w tym chłopaku. Wierzę, że ludzie odpowiedzialni za transfery mają dużo większą wiedzę niż my i trzeba im zaufać :). A komentarze, które kiedyś czytałem że z Brazylii nikt się w PL nie wybił to sobie można wsadzić... Co ma pochodzenie do tego jakie kto ma umiejętności/predyspozycje o.O?
Nie uważacie, że tak samo jest w przypadku na linii My - Real? Internacional, wie iż nie zatrzyma Damiao na długo. Próbuje przeciągać jego transfer jak tylko się da, a jak już ma do niego dojść to chce zarobić jak najwięcej - logiczne. My przecież Bale'a nie też oddamy Realowi za drobnice bo mamy podpisaną umowę partnerską, która moim zdaniem i tak *ówno daje. Mam nadzieję, że nikomu go nie oddamy... Ale wracając do Brazylijczyka, sądzę iż większość nie śledzi ligi z Kraju Kawy, posklejane filmiki na youtub'ie nie dają pełnego obrazu umiejętności piłkarza. Jeżeli się nim interesujemy, nawet po przyjściu nowego trenera to znaczy, że coś jest w tym chłopaku. Wierzę, że ludzie odpowiedzialni za transfery mają dużo większą wiedzę niż my i trzeba im zaufać :). A komentarze, które kiedyś czytałem że z Brazylii nikt się w PL nie wybił to sobie można wsadzić... Co ma pochodzenie do tego jakie kto ma umiejętności/predyspozycje o.O?
2 czerwca 2013, 17:16 [cytuj]
Widzisz tylko, że mi brakuje konsekwencji bo raz chcą go sprzedać a gdy się po niego zgłaszamy to nie koniecznie. Sam piłkarz też raz chce odejść a raz mówi, że jest mu dobrze tam gdzie jest, nie powie chętnie przejdę jeśli kluby się dogadają. Umowy partnerskiej nie biorę pod uwagę. Mnie wkurza to, że 3 sezon podchodzimy pod tego samego piłkarza i nikt go nie chce kupić po za nami. Nie widzę drugiego klubu, który tyle razy próbowałby kupić jednego piłkarza - nie pytał się tylko negocjował cenę. Nie zgodzę się do końca z zatrzymaniem go. Spójrz na to też z tej strony, niby naszych dwóch trenerów go chce ale nikt inny nie złorzył oferty, którą zaakceptował Inter byśmy mogli wyrównać. Więc tu psuje się mój obraz geniuszu tego piłkarza. Bardziej pasuje mi to, że Levy chce go ściągnąć. Zgodzę się z Tobą, że za groszę go nie puszczą, ale sam zawodnik dla mnie nie pała chęcią przejścia do nas
Widzisz tylko, że mi brakuje konsekwencji bo raz chcą go sprzedać a gdy się po niego zgłaszamy to nie koniecznie. Sam piłkarz też raz chce odejść a raz mówi, że jest mu dobrze tam gdzie jest, nie powie chętnie przejdę jeśli kluby się dogadają. Umowy partnerskiej nie biorę pod uwagę. Mnie wkurza to, że 3 sezon podchodzimy pod tego samego piłkarza i nikt go nie chce kupić po za nami. Nie widzę drugiego klubu, który tyle razy próbowałby kupić jednego piłkarza - nie pytał się tylko negocjował cenę. Nie zgodzę się do końca z zatrzymaniem go. Spójrz na to też z tej strony, niby naszych dwóch trenerów go chce ale nikt inny nie złorzył oferty, którą zaakceptował Inter byśmy mogli wyrównać. Więc tu psuje się mój obraz geniuszu tego piłkarza. Bardziej pasuje mi to, że Levy chce go ściągnąć. Zgodzę się z Tobą, że za groszę go nie puszczą, ale sam zawodnik dla mnie nie pała chęcią przejścia do nas
2 czerwca 2013, 17:17 [cytuj]
Zolter powiedział/a:
Zacznijmy od tego że:
1: De Rossi to wychowanek i nikt go nie kupił tylko do drużyny go włączyl Capello (a Capello był 1999-2004).

Właśnie, że nie. On grał w młodzikach w Romie, ale ktoś go musiał wyłapać i sprowadzić do tych młodzików. Baldini ma znajomości i na pewno byłby świetnym nabytkiem. :]
Właśnie, że nie. On grał w młodzikach w Romie, ale ktoś go musiał wyłapać i sprowadzić do tych młodzików. Baldini ma znajomości i na pewno byłby świetnym nabytkiem. :]
LMAO
2 czerwca 2013, 17:45 [cytuj]
@ Wolf, wydaje mi się że "brak konsekwencji" o którym piszesz to zwyczajne podbijanie ceny. Jeżeli chłopak ma szacunek do kluby i kibiców, poukładane w głowie to nie będzie publicznie wygłaszał takich "rewelacji"; patrz jak to było z Modric'em, on już jest u nas spalony. Następnie, info. dotyczące transferów trzeba traktować z wielkim przymrużeniem oka. Po pierwsze, dlatego że często tłumaczenia są naginane w stronę, która jest bardziej medialna, a po drugie o czymś trzeba pisać ;). Też nie wiesz czy ktoś prócz nas chce go kupić, bo o takich rzeczach raczej się na forum nie mówi. Może te negocjacje trwają właśnie tak długo bo co chwilę ktoś podbija cenę, a Levy próbuje za wszelką cenę przekonać właścicieli do różnych niekasowych bonusów jak było w przypadku Holby'ego? Osobiście, mam inne typy transferowe. W naszym trykocie z różnych powodów widziałbym Son'a, Remiego, Negredo ale cóż... Ja sobie mogę gdybać, a Prezes zrobi jak będzie uważał i trzymam kciuki aby zrobił tak by nam wszystkim było dobrze ;).
@ Wolf, wydaje mi się że "brak konsekwencji" o którym piszesz to zwyczajne podbijanie ceny. Jeżeli chłopak ma szacunek do kluby i kibiców, poukładane w głowie to nie będzie publicznie wygłaszał takich "rewelacji"; patrz jak to było z Modric'em, on już jest u nas spalony. Następnie, info. dotyczące transferów trzeba traktować z wielkim przymrużeniem oka. Po pierwsze, dlatego że często tłumaczenia są naginane w stronę, która jest bardziej medialna, a po drugie o czymś trzeba pisać ;). Też nie wiesz czy ktoś prócz nas chce go kupić, bo o takich rzeczach raczej się na forum nie mówi. Może te negocjacje trwają właśnie tak długo bo co chwilę ktoś podbija cenę, a Levy próbuje za wszelką cenę przekonać właścicieli do różnych niekasowych bonusów jak było w przypadku Holby'ego? Osobiście, mam inne typy transferowe. W naszym trykocie z różnych powodów widziałbym Son'a, Remiego, Negredo ale cóż... Ja sobie mogę gdybać, a Prezes zrobi jak będzie uważał i trzymam kciuki aby zrobił tak by nam wszystkim było dobrze ;)
2 czerwca 2013, 18:02 [cytuj]
Lotar może masz rację zobaczymy ale powinno to być ostatnie podejście do zakupu tego piłkarza. Co do wypowiedzi piłkarza to nie chodzi mi o wymuszanie transferu ale odpowiedzi czy chce odejść czy pozostać. Sama wypowiedź, że jeśli kluby dojdą do porozumienia to podejmie rozmowy nie spala go. Co do ułożenia to ja uważam, że on sam jeszcze nie wie czego chce, ale zobaczymy co czas pokaże.
Lotar może masz rację zobaczymy ale powinno to być ostatnie podejście do zakupu tego piłkarza. Co do wypowiedzi piłkarza to nie chodzi mi o wymuszanie transferu ale odpowiedzi czy chce odejść czy pozostać. Sama wypowiedź, że jeśli kluby dojdą do porozumienia to podejmie rozmowy nie spala go. Co do ułożenia to ja uważam, że on sam jeszcze nie wie czego chce, ale zobaczymy co czas pokaże
2 czerwca 2013, 18:16 [cytuj]
@Wolf, ja też mam nadzieję że będzie to nasze ostatnie podejście po niego :). Musimy w końcu kupić świetnych napastników, nie możemy już czekać, bo jak by nie patrzeć przyszły sezon będzie dla nas kluczowy odnośnie progresu klubu i zatrzymania Bale'a. Jak on nie przejdzie, to jest jeszcze kilka innych ciekawych nazwisk na rynku i któreś na pewno skusimy :D.
@Wolf, ja też mam nadzieję że będzie to nasze ostatnie podejście po niego :). Musimy w końcu kupić świetnych napastników, nie możemy już czekać, bo jak by nie patrzeć przyszły sezon będzie dla nas kluczowy odnośnie progresu klubu i zatrzymania Bale'a. Jak on nie przejdzie, to jest jeszcze kilka innych ciekawych nazwisk na rynku i któreś na pewno skusimy :D
2 czerwca 2013, 18:52 [cytuj]
Lotar powiedział/a:
Remiego,

Sorry ale gwałcicieli to ja na WHL nie chcę widzieć, niech gra na spacerniaku z bratem.
Sorry ale gwałcicieli to ja na WHL nie chcę widzieć, niech gra na spacerniaku z bratem
Offence win games, defence wins titles
|<  <  2  3  4  5  6    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 54 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się