Forum dyskusyjne
22 czerwca 2013, 15:55 [cytuj]
A ten cały Sandor... Żal typa.
A ten cały Sandor... Żal typa
LMAO
22 czerwca 2013, 16:11 [cytuj]
Brazylijczycy wyrobili sobie markę w ciągu ostatnich 10-15 lat i teraz takie są tego skutki, że każdy szrot z Ameryki Południowej kosztuje krocie
Co do Paulinho, to sprostuję, że wolałbym Eriksena, ale nie mówię, że to zły transfer. Nie widziałem ani jednego występu tego zawodnika, więc nie trzaskam mordą niepotrzebnie.
EDIT:
Swoją drogą fajny grajek z tego Mertensa
http://www.youtube.com/watch?v=AEzbVAyKhOc
Brazylijczycy wyrobili sobie markę w ciągu ostatnich 10-15 lat i teraz takie są tego skutki, że każdy szrot z Ameryki Południowej kosztuje krocie :)
Co do Paulinho, to sprostuję, że wolałbym Eriksena, ale nie mówię, że to zły transfer. Nie widziałem ani jednego występu tego zawodnika, więc nie trzaskam mordą niepotrzebnie.
EDIT:
Swoją drogą fajny grajek z tego Mertensa
http://www.youtube.com/watch?v=AEzbVAyKhOc
22 czerwca 2013, 16:34 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Lotar, tancredipalmeri to gówno. Wrzuca 21981874382 plotek, potem 5 się sprawdza i wielki dziennikarz.
@Hades; a to przepraszam, nie wiedziałem... :/ Podnieciłem się jak tylko usłyszałem wzmiankę o "jakimkolwiek" napastniku przechodzącym do nas i nie sprawdziłem źródła. Mój błąd!
@Hades; a to przepraszam, nie wiedziałem... :/ Podnieciłem się jak tylko usłyszałem wzmiankę o "jakimkolwiek" napastniku przechodzącym do nas i nie sprawdziłem źródła. Mój błąd!
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
22 czerwca 2013, 18:20 [cytuj]
Lotar powiedział/a:
Po prostu mówię, bo koleś już tyle plot o nas pisał, a do tej pory chyba nic się nie sprawdziło.
Jeszcze do Paulinho - nie porównujcie go do Eriksena, bo to nie jest rozgrywający, tylko bardziej box-to-box. Jak dobrze wejdzie w drużynę, to ze środkiem Sandro-Paulinho-Dembele możemy ostro kosić.
Po prostu mówię, bo koleś już tyle plot o nas pisał, a do tej pory chyba nic się nie sprawdziło.
Jeszcze do Paulinho - nie porównujcie go do Eriksena, bo to nie jest rozgrywający, tylko bardziej box-to-box. Jak dobrze wejdzie w drużynę, to ze środkiem Sandro-Paulinho-Dembele możemy ostro kosić
LMAO
22 czerwca 2013, 19:10 [cytuj]
http://www.change.org/en-GB/petitions/uefa-stop-real-madrid-illegally-tapping-up-players
I jeszcze notka o napastniku:
Tottenham Hotspur continue to be linked with Corinthians’ Paulinho and Internacional striker Leandro Damiao. But Porto's Jackson Martinez is high on Tottenham's list of transfer targets, according to Portuguese newspaper Record.
by Peter Fraser 2:48 PM
Wpadłem na pomysł: Oddajmy Bernarda Porto bez walki a wyciągnijmy od nich Martineza

I dorzućmy może Falque w rozliczeniu? Na wypożyczenie oczywiście.
Propo Falque to dziś o 20 jego kolejny mecz w ALmerii, może go AVB zauważy?
http://www.change.org/en-GB/petitions/uefa-stop-real-madrid-illegally-tapping-up-players :brawo:
I jeszcze notka o napastniku:
Tottenham Hotspur continue to be linked with Corinthians’ Paulinho and Internacional striker Leandro Damiao. But Porto's Jackson Martinez is high on Tottenham's list of transfer targets, according to Portuguese newspaper Record.
by Peter Fraser 2:48 PM
Wpadłem na pomysł: Oddajmy Bernarda Porto bez walki a wyciągnijmy od nich Martineza :P I dorzućmy może Falque w rozliczeniu? Na wypożyczenie oczywiście.
Propo Falque to dziś o 20 jego kolejny mecz w ALmerii, może go AVB zauważy?
Offence win games, defence wins titles
22 czerwca 2013, 19:28 [cytuj]
Walu powiedział/a:
A po co miałby to robić?
Nie chodziłem na wykłady z ekonomii, ale windowanie ceny zazwyczaj odbywa się po to, aby zyskać za towar jak najlepszą cenę. A co ma Scolari do ceny? Pewnie pali dobre drogie cygara z agentem Paulinho i musi na nie zarobić
Nie chodziłem na wykłady z ekonomii, ale windowanie ceny zazwyczaj odbywa się po to, aby zyskać za towar jak najlepszą cenę. A co ma Scolari do ceny? Pewnie pali dobre drogie cygara z agentem Paulinho i musi na nie zarobić ;)
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
22 czerwca 2013, 19:32 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Nie chodziłem na wykłady z ekonomii, ale windowanie ceny zazwyczaj odbywa się po to, aby zyskać za towar jak najlepszą cenę. A co ma Scolari do ceny? Pewnie pali dobre drogie cygara z agentem Paulinho i musi na nie zarobić
Pierdolisz jak Makłowicz
Na pewno, w Brazylii jest mega ciśnienie aby coś wygrać i dlatego wystawia Paulinho bo jakiś klubik z Angli ma dołożyć kilka mln, może nie jest wart tych 17 mln ale Bale też nie jest wart 85 mln a jakoś RM chce tyle dać i co z tego? Taki jest rynek po prostu.
Pierdolisz jak Makłowicz :P
Na pewno, w Brazylii jest mega ciśnienie aby coś wygrać i dlatego wystawia Paulinho bo jakiś klubik z Angli ma dołożyć kilka mln, może nie jest wart tych 17 mln ale Bale też nie jest wart 85 mln a jakoś RM chce tyle dać i co z tego? Taki jest rynek po prostu
22 czerwca 2013, 19:34 [cytuj]
Panowie, czym się przejmujecie? Przecież Paulinho zbierał szlify w polskiej Ekstraklasie! To powinna być najlepsza reklama jego umiejętności
A tak całkowicie na poważnie, to wydaje mi się to świetnym transferem.
1) Kto ogląda PK to zdążłył zauważyć, że Paulinho rozgrywa póki co świetny turniej, jest podstawowym zawodnikiem +
2) Świetny w destrukcji, mimo tego że jest defensywnym pomocnikiem, strzela bardzo dużo bramek +
3) Młody, ale już doświadczony +
4) Wszechstronny- Może grać zarówno na pozycji pomocnika, w razie potrzeby na obronie +
5) Cena +/- Okaże się czy był wart 15-17 mln Funtów
6) Brak doświadczenia w Europie i Premier League -
Panowie, czym się przejmujecie? Przecież Paulinho zbierał szlify w polskiej Ekstraklasie! To powinna być najlepsza reklama jego umiejętności :D
1) Kto ogląda PK to zdążłył zauważyć, że Paulinho rozgrywa póki co świetny turniej, jest podstawowym zawodnikiem +
2) Świetny w destrukcji, mimo tego że jest defensywnym pomocnikiem, strzela bardzo dużo bramek +
3) Młody, ale już doświadczony +
4) Wszechstronny- Może grać zarówno na pozycji pomocnika, w razie potrzeby na obronie +
5) Cena +/- Okaże się czy był wart 15-17 mln Funtów
6) Brak doświadczenia w Europie i Premier League -
22 czerwca 2013, 19:36 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Panowie, czym się przejmujecie? Przecież Paulinho zbierał szlify w polskiej Ekstraklasie! To powinna być najlepsza reklama jego umiejętności
Z tą obroną to żeś przesadził, on może grać jako DP, ŚP i OPŚ.
Z tą obroną to żeś przesadził, on może grać jako DP, ŚP i OPŚ
22 czerwca 2013, 19:44 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Pierdolisz jak Makłowicz
Na pewno, w Brazylii jest mega ciśnienie aby coś wygrać i dlatego wystawia Paulinho bo jakiś klubik z Angli ma dołożyć kilka mln, może nie jest wart tych 17 mln ale Bale też nie jest wart 85 mln a jakoś RM chce tyle dać i co z tego? Taki jest rynek po prostu
za CR7 dali 98 to za naszego GB11 muszą dać tyćke mniej, w końcu mamy jakiś pakt z nimi
Ps. jeszcze Paula oficjalnie u nas a ci już kręcą nosem, nie ładnie
za CR7 dali 98 to za naszego GB11 muszą dać tyćke mniej, w końcu mamy jakiś pakt z nimi:rotfl:
Ps. jeszcze Paula oficjalnie u nas a ci już kręcą nosem, nie ładnie
22 czerwca 2013, 19:56 [cytuj]
Jak się trzęsie o każdego funta to każdy transfer jest ryzykiem

.
Osobiście mi się podoba, że nastroje są raczej ponure w kwestii transferu Paulinho, bo znając życie chłopak wypali i będzie grał pierwsze skrzypce. Ostatnio wszyscy tutaj podniecali się transferami Sigurdssona, Adebyora czy Holtby'ego a okazało się, że w ubiegłym sezonie niczego szczególnego nie pokazali.
Ktoś może napisać, że wszyscy ekscytowali się transferami Llorisa i Vertonghena a oni jednak wypalili. Ale Ci dwaj zawodnicy to od początku była klasa sama w sobie.
Oczywiście, że lepiej byłoby za podobną sumę kupić Eriksena, ale już jako ofensywny pomocnik gra Gareth Bale, tak więc zastanowiłbym się również nad kimś na lewe skrzydło. Nie można zapomnieć, że pomimo wszystko priorytetem jest napastnik.
Jak się trzęsie o każdego funta to każdy transfer jest ryzykiem :).
Osobiście mi się podoba, że nastroje są raczej ponure w kwestii transferu Paulinho, bo znając życie chłopak wypali i będzie grał pierwsze skrzypce. Ostatnio wszyscy tutaj podniecali się transferami Sigurdssona, Adebyora czy Holtby'ego a okazało się, że w ubiegłym sezonie niczego szczególnego nie pokazali.
Ktoś może napisać, że wszyscy ekscytowali się transferami Llorisa i Vertonghena a oni jednak wypalili. Ale Ci dwaj zawodnicy to od początku była klasa sama w sobie.
Oczywiście, że lepiej byłoby za podobną sumę kupić Eriksena, ale już jako ofensywny pomocnik gra Gareth Bale, tak więc zastanowiłbym się również nad kimś na lewe skrzydło. Nie można zapomnieć, że pomimo wszystko priorytetem jest napastnik
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
22 czerwca 2013, 20:59 [cytuj]
Tak jeden z kibiców o Paulinho:
pavlyuchenko @zacoso 35 min
@Lane_Chat i'm a corinthians supporter and also spurs, from brazil, and he was the player key at the team who wins the club world cup 2012
Tak jeden z kibiców o Paulinho:
pavlyuchenko @zacoso 35 min
@Lane_Chat i'm a corinthians supporter and also spurs, from brazil, and he was the player key at the team who wins the club world cup 2012
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
22 czerwca 2013, 21:40 [cytuj]
Modern Football @ModernFooty 12 min
Paulinho is going to reportedly earn £70,000 at Spurs. Just £10,000 more than Gallas did
Modern Football @ModernFooty 12 min
Paulinho is going to reportedly earn £70,000 at Spurs. Just £10,000 more than Gallas did
22 czerwca 2013, 22:05 [cytuj]
Paulinho - nie gra dziś z Italią ; nie ma go na ławie nawet ! --- czyżby pojechał do Sao Paulo złożyć podpis pod kontraktem??
Paulinho - nie gra dziś z Italią ; nie ma go na ławie nawet ! --- czyżby pojechał do Sao Paulo złożyć podpis pod kontraktem??:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
22 czerwca 2013, 22:16 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Paulinho - nie gra dziś z Italią ; nie ma go na ławie nawet ! --- czyżby pojechał do Sao Paulo złożyć podpis pod kontraktem??

Ma drobna kontuzję i Scolari oszczędza go na półfinał
Ma drobna kontuzję i Scolari oszczędza go na półfinał
22 czerwca 2013, 22:16 [cytuj]
a - to sorry - oglądam mecz od 20 min
a - to sorry - oglądam mecz od 20 min
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
22 czerwca 2013, 22:25 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Nie ma to jak letnie teorie spiskowe
Nie ma to jak letnie teorie spiskowe :cwaniak:
22 czerwca 2013, 22:27 [cytuj]
http://www1.skysports.com/football/news/11675/8788484
Bardzo się cieszę. Jak dla mnie typ przeceniany.
http://www1.skysports.com/football/news/11675/8788484
Bardzo się cieszę. Jak dla mnie typ przeceniany
LMAO
22 czerwca 2013, 22:41 [cytuj]
Nie wiem czy przeceniony. 33 bramki w 38 meczach Porto. Co by nie mówić jest zajebiście skuteczny. Napewno bardziej niż Damiao. Rosły i silny. Myślę, że poradziłby sobie BPL. Ale to moja opinia.
Nie wiem czy przeceniony. 33 bramki w 38 meczach Porto. Co by nie mówić jest zajebiście skuteczny. Napewno bardziej niż Damiao. Rosły i silny. Myślę, że poradziłby sobie BPL. Ale to moja opinia
22 czerwca 2013, 22:51 [cytuj]
jak on jest przeceniany to Paulinho tymbardziej
jak on jest przeceniany to Paulinho tymbardziej :P
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong