Forum dyskusyjne
22 czerwca 2013, 08:14 [cytuj]
jin, ale mimo wszystko nie powinniśmy grymasić. Nie czekają do końca okienka, zatrudniają gracza, który jest etatowym reprezentantem Brazoli. A gość ma konkurencje, bo chociażby Fernandinho z Szachtara (City) nie jest powoływany.
Wstrzymajmy się z oceną do czasu aż zagra u nas pare spotkań i będzie podstawa do krytyki/pochwały.
Z tego co pamiętam to przy transferze AVB też było sporo osób na nie, zanim zaczął on prace.
jin, ale mimo wszystko nie powinniśmy grymasić. Nie czekają do końca okienka, zatrudniają gracza, który jest etatowym reprezentantem Brazoli. A gość ma konkurencje, bo chociażby Fernandinho z Szachtara (City) nie jest powoływany.
Wstrzymajmy się z oceną do czasu aż zagra u nas pare spotkań i będzie podstawa do krytyki/pochwały.
Z tego co pamiętam to przy transferze AVB też było sporo osób na nie, zanim zaczął on prace
22 czerwca 2013, 08:26 [cytuj]
Nie wiem panowie dlaczego tak jedziecie po Jose Paulo.
- gość wychodzi w podstawie repy
- piłkarz zdobył mistrzostwo kraju (klubowe)
- gość zdobył klubowe mistrzostwo świata
.. P8 nie był w tych czy tamtych rozgrywkach zawodnikiem wchodzącym z rezerwy, tylko grał "pierwsze skrzypce" - patrz bramka z CFC .. 50% tej kluczowej akcji to jego robota!
- jedyne czego się obawiam, to to że po-prostu "nie odpali" na wyspach, będzie mu za zimno, rozbije kilka aut i nie podłe jedzenie zmusi go do jedzenia w polskich sklepach
-- co do 17 mln dużo! -- niemniej będziemy mogli teraz sprzedać Scotie-go i Hudd-a .. to da nam jakieś 10-11 mln więc tak naprawdę niewiele dorzucamy tak to rozgrywając
Nie wiem panowie dlaczego tak jedziecie po Jose Paulo.
- gość wychodzi w podstawie repy
- piłkarz zdobył mistrzostwo kraju (klubowe)
- gość zdobył klubowe mistrzostwo świata
.. P8 nie był w tych czy tamtych rozgrywkach zawodnikiem wchodzącym z rezerwy, tylko grał "pierwsze skrzypce" - patrz bramka z CFC .. 50% tej kluczowej akcji to jego robota!
- jedyne czego się obawiam, to to że po-prostu "nie odpali" na wyspach, będzie mu za zimno, rozbije kilka aut i nie podłe jedzenie zmusi go do jedzenia w polskich sklepach:mysli:
-- co do 17 mln dużo! -- niemniej będziemy mogli teraz sprzedać Scotie-go i Hudd-a .. to da nam jakieś 10-11 mln więc tak naprawdę niewiele dorzucamy tak to rozgrywając:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
22 czerwca 2013, 09:11 [cytuj]
Rafo dokładnie , tylko mam jedno zastrzeżenie , lepiej kilka milionów ( od hudda i parkera ) dorzucić do napadziora niż pomocnika
Rafo dokładnie , tylko mam jedno zastrzeżenie , lepiej kilka milionów ( od hudda i parkera ) dorzucić do napadziora niż pomocnika :)
22 czerwca 2013, 09:22 [cytuj]
Tylko czy Ty rozumiesz , że mamy pieniądze na transfery ? Levy dobrze o tym wie , że trzeba wydawać po kilkanaście milionów.
Tylko czy Ty rozumiesz , że mamy pieniądze na transfery ? Levy dobrze o tym wie , że trzeba wydawać po kilkanaście milionów
22 czerwca 2013, 10:52 [cytuj]
Każdy zawodnik ma swój czas rozwoju talentu to że nie sprawdził się w ŁKSie nie znaczy ze jest zły ivanović też nie sprawdził się gdzieś w polsce a teraz... 17 mln
to dużo ale jeśli levy tyle daje to dobrze bo wie że musimy kupić jeszcze napastnika i na to kase pewnie też ma.
Każdy zawodnik ma swój czas rozwoju talentu to że nie sprawdził się w ŁKSie nie znaczy ze jest zły ivanović też nie sprawdził się gdzieś w polsce a teraz... 17 mln
to dużo ale jeśli levy tyle daje to dobrze bo wie że musimy kupić jeszcze napastnika i na to kase pewnie też ma
22 czerwca 2013, 12:35 [cytuj]
http://transfery.info/58453,borussia-dogadana-z-pjaniciem
http://transfery.info/58453,borussia-dogadana-z-pjaniciem
22 czerwca 2013, 12:42 [cytuj]
Czy to,że ten cały Paulinho czy jak mu tam, poradzi sobie u nas to znaczy, że jesteśmy słabsi od ŁKS-u ?
Czy to,że ten cały Paulinho czy jak mu tam, poradzi sobie u nas to znaczy, że jesteśmy słabsi od ŁKS-u ? :D
22 czerwca 2013, 12:45 [cytuj]
Szalai przechodzi do Schalke za... 8 mln euro.
Śmiech na sali
Śmiech na sali
.upadamy na dno by odbić się od niego.
22 czerwca 2013, 13:24 [cytuj]
Nylon powiedział/a:
Śmiech na sali
Że za dużo? Czy za mało?
Że za dużo? Czy za mało?
Offence win games, defence wins titles
22 czerwca 2013, 13:25 [cytuj]
SebastianAlex powiedział/a:
Czy to,że ten cały Paulinho czy jak mu tam, poradzi sobie u nas to znaczy, że jesteśmy słabsi od ŁKS-u ?

a nie jesteśmy? U nich jest/był niejaki Piotrek Świerczewski. Lepszy dyrektor sportowy od Bambiniego i Levy z takimi kontaktami że łomatko
a nie jesteśmy? U nich jest/był niejaki Piotrek Świerczewski. Lepszy dyrektor sportowy od Bambiniego i Levy z takimi kontaktami że łomatko
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
22 czerwca 2013, 13:41 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Tiaaa wg JUrka Engela jeden z 3 najlepszych rozgrywających swych czasów obok Zidane
Tiaaa wg JUrka Engela jeden z 3 najlepszych rozgrywających swych czasów obok Zidane :P
22 czerwca 2013, 14:13 [cytuj]
Zamiast Paulinho bardzo chętnie zobaczyłbym u nas Eriksena...
Zamiast Paulinho bardzo chętnie zobaczyłbym u nas Eriksena
22 czerwca 2013, 14:15 [cytuj]
Lotar, tancredipalmeri to gówno. Wrzuca 21981874382 plotek, potem 5 się sprawdza i wielki dziennikarz.
Co do Paulinho - super. Nareszcie mamy kogoś, kto skutecznie będzie mógł zmienić Dembele i Sandro. Na pewno jest lepszy od Hudd'a i Parkera. Jest też uniwersalny i przyzwoity technicznie. U nas problemem raczej nie będzie sprowadzenie jego rodziny do Londynu. A i w reprezentacji wygrywa pojedynek z Ramiresem, który 3 lata temu kosztował Chelsea 22 mln euro. Jak dla mnie warty jest swojej ceny i może namieszać u nas.
A jeśli będzie razem z Dembele i Sandro w środku pola, to wtedy powinno być tak:
http://media.tumblr.com/tumblr_meydnuaFSK1qb9fuc.gif
Lotar, tancredipalmeri to gówno. Wrzuca 21981874382 plotek, potem 5 się sprawdza i wielki dziennikarz.
Co do Paulinho - super. Nareszcie mamy kogoś, kto skutecznie będzie mógł zmienić Dembele i Sandro. Na pewno jest lepszy od Hudd'a i Parkera. Jest też uniwersalny i przyzwoity technicznie. U nas problemem raczej nie będzie sprowadzenie jego rodziny do Londynu. A i w reprezentacji wygrywa pojedynek z Ramiresem, który 3 lata temu kosztował Chelsea 22 mln euro. Jak dla mnie warty jest swojej ceny i może namieszać u nas.
A jeśli będzie razem z Dembele i Sandro w środku pola, to wtedy powinno być tak:
http://media.tumblr.com/tumblr_meydnuaFSK1qb9fuc.gif
LMAO
22 czerwca 2013, 14:17 [cytuj]
wersus powiedział/a:
Zamiast Paulinho bardzo chętnie zobaczyłbym u nas Eriksena
A ja zamiast Adebayora i Defoe zobaczyłbym Hernandeza i co z tego? Ludzie skoro klub chce Paulinho to widzi w nim coś, ile oni sprowadzili piłkarzy a ile wy/my/ja? FM się nie liczy.
A ja zamiast Adebayora i Defoe zobaczyłbym Hernandeza i co z tego? Ludzie skoro klub chce Paulinho to widzi w nim coś, ile oni sprowadzili piłkarzy a ile wy/my/ja? FM się nie liczy.:P
22 czerwca 2013, 14:39 [cytuj]
Eriksen a Paulinho to różni zawodnicy , ten pierwszy gra ofensywnie , coś ala taki Mata czy nawet Modrić , z Paulinho mogliby stworzyć niezły duet , a 15 milionów funtów za Eriksena nie jest kwotą wygórowaną i nasz zarząd powinien się nim zainteresować tak samo jak Lamelą czy Tevezem który jest do wyciągnięcia za grosze a bardziej zasługuje na wysoką tygodniówkę niż Adebayor z Defoe razem wzięci .
Eriksen a Paulinho to różni zawodnicy , ten pierwszy gra ofensywnie , coś ala taki Mata czy nawet Modrić , z Paulinho mogliby stworzyć niezły duet , a 15 milionów funtów za Eriksena nie jest kwotą wygórowaną i nasz zarząd powinien się nim zainteresować tak samo jak Lamelą czy Tevezem który jest do wyciągnięcia za grosze a bardziej zasługuje na wysoką tygodniówkę niż Adebayor z Defoe razem wzięci
Hades powiedział/a:
A i w reprezentacji wygrywa pojedynek z Ramiresem, który 3 lata temu kosztował Chelsea 22 mln euro.
Jak pisałem wcześniej, jest wystawiany do repry, bo Scolari pomaga wywindować cenę
Jak pisałem wcześniej, jest wystawiany do repry, bo Scolari pomaga wywindować cenę ;)
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Że za dużo? Czy za mało?
że śmiesznie mało jak za takiego Paulinho 17 mln funtów ma pójść
że śmiesznie mało jak za takiego Paulinho 17 mln funtów ma pójść
.upadamy na dno by odbić się od niego.
22 czerwca 2013, 14:47 [cytuj]
JEŚLI go kupimy, to proponuję z ocenianiem słuszności tego transferu poczekać do czasu aż rozegra co najmniej kilka meczów w PL.

A napastnika też prędzej czy później kupimy, więc nie ma się co martwić.
JEŚLI go kupimy, to proponuję z ocenianiem słuszności tego transferu poczekać do czasu aż rozegra co najmniej kilka meczów w PL. ;) A napastnika też prędzej czy później kupimy, więc nie ma się co martwić
LMAO
22 czerwca 2013, 15:49 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Jak pisałem wcześniej, jest wystawiany do repry, bo Scolari pomaga wywindować cenę

A po co miałby to robić?
A po co miałby to robić?
22 czerwca 2013, 15:53 [cytuj]
mnie Brazylijczycy rzadko przekonują do siebie (wszyscy z chelsea to dla mnie biegające beki tak naprawdę, oscar czasem coś tam fajnego zagra luiz strzeli z dystansu ale tak ogólnie strasznie przereklamowani) i sporo pieniędzy... trochę się boję no ale poczekamy
mnie Brazylijczycy rzadko przekonują do siebie (wszyscy z chelsea to dla mnie biegające beki tak naprawdę, oscar czasem coś tam fajnego zagra luiz strzeli z dystansu ale tak ogólnie strasznie przereklamowani) i sporo pieniędzy... trochę się boję no ale poczekamy