Forum dyskusyjne
21 czerwca 2013, 22:31 [cytuj]
本田 圭佑
---
jak to on ma kontrakt do 31.12.2013 - więc dlaczego miałby już być za darmo?
本田 圭佑
---
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
21 czerwca 2013, 22:38 [cytuj]
Honda jest super, ale nie potrzebujemy kolejnego ofensywnego pomocnika. Jeśli AVB znajdzie dla niego miejsce to okej.
Za to Paulihno może grać na pozycji Sandro i na pozycji Dembele. Jest bardziej uniwersalny(co nie znaczy lepszy). Grałby w podstawie dopóki Sandro nie wróci, a potem może śmigać jako bardzo dobry zmiennik dla kogoś z tej dwójki(w razie niedajboże kontuzji).
jin_tae, z niktórymi zespołami nie da się walczyć, ale masz rację. Milan można spokojnie pokonać.
Honda jest super, ale nie potrzebujemy kolejnego ofensywnego pomocnika. Jeśli AVB znajdzie dla niego miejsce to okej.
Za to Paulihno może grać na pozycji Sandro i na pozycji Dembele. Jest bardziej uniwersalny(co nie znaczy lepszy). Grałby w podstawie dopóki Sandro nie wróci, a potem może śmigać jako bardzo dobry zmiennik dla kogoś z tej dwójki(w razie niedajboże kontuzji).
jin_tae, z niktórymi zespołami nie da się walczyć, ale masz rację. Milan można spokojnie pokonać
LMAO
21 czerwca 2013, 22:45 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
本田 圭佑
---
A no tak,że może podpisać od lipca kontrakt obowiązujący od 1,01,14.
A no tak,że może podpisać od lipca kontrakt obowiązujący od 1,01,14
Offence win games, defence wins titles
21 czerwca 2013, 22:54 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
A no tak,że może podpisać od lipca kontrakt obowiązujący od 1,01,14
Co jest mega dobrym rozwiązaniem, bo nie zdążyłby się wypsztykać tak jak niektórzy nasi zawodnicy i byłby świeżak na drugą część sezonu.
Hades - potrzebujemy Honda może spokojnie operować w okolicach koła środkowego z zaznaczeniem, że AVB da mu pozwolenie na wchodzenie w obronę rywali jak w masło. Poza tym ktoś z dwójki Gylfi, Demps powinien się udać w innym kierunku. Jeśli słabo się spiszą w okresie przygotowawczym to bye bye na wypożyczonko albo transferek za dobre funciaki
Co jest mega dobrym rozwiązaniem, bo nie zdążyłby się wypsztykać tak jak niektórzy nasi zawodnicy i byłby świeżak na drugą część sezonu.
Hades - potrzebujemy Honda może spokojnie operować w okolicach koła środkowego z zaznaczeniem, że AVB da mu pozwolenie na wchodzenie w obronę rywali jak w masło. Poza tym ktoś z dwójki Gylfi, Demps powinien się udać w innym kierunku. Jeśli słabo się spiszą w okresie przygotowawczym to bye bye na wypożyczonko albo transferek za dobre funciaki
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
21 czerwca 2013, 23:10 [cytuj]
http://www.anorak.co.uk/360732/sports/the-daily-bale-spurs-sell-bale-to-real-madrid-in-early-july-and-manchester-united-have-already-bought-him.html/?
I na poprawę humoru
http://instagram.com/p/a1NJioOakT/ I'm coming back soon ...
http://www.anorak.co.uk/360732/sports/the-daily-bale-spurs-sell-bale-to-real-madrid-in-early-july-and-manchester-united-have-already-bought-him.html/?
I na poprawę humoru: http://instagram.com/p/a1NJioOakT/
I'm coming back soon
Offence win games, defence wins titles
21 czerwca 2013, 23:35 [cytuj]
Daily Mail podaje, że Corinthians zaakceptowało od nas ofertę za Paulinho za 17 mln. funtów.
Daily Mail podaje, że Corinthians zaakceptowało od nas ofertę za Paulinho za 17 mln. funtów
21 czerwca 2013, 23:50 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Daily Mail podaje, że Corinthians zaakceptowało od nas ofertę za Paulinho za 17 mln. funtów
Kpina w biały dzień. Bambini OUT jeśli taką cenę za nic nie znaczącego jeszcze grajka wybulimy... Cenę ustala się latami a nie jednym lepszym sezonem
Kpina w biały dzień. Bambini OUT jeśli taką cenę za nic nie znaczącego jeszcze grajka wybulimy... Cenę ustala się latami a nie jednym lepszym sezonem
22 czerwca 2013, 00:00 [cytuj]
Ktorego pewnie i tak nie oglądałeś... (nie twierdzę, że ja oglądałem, ale wole przeczekać z negatywnymi/pozytywnymi opiniami). Jeśli coś w tym chłopaku widzą to po co te wyliczanki, że Honda przydałby się bardziej - były gdzieś informację, że bardzo ostro jesteśmy zainteresowani Japończykiem ? Nie ? - to daj spokój z tym mega zapaleniem na azjatów.
Ktorego pewnie i tak nie oglądałeś... (nie twierdzę, że ja oglądałem, ale wole przeczekać z negatywnymi/pozytywnymi opiniami). Jeśli coś w tym chłopaku widzą to po co te wyliczanki, że Honda przydałby się bardziej - były gdzieś informację, że bardzo ostro jesteśmy zainteresowani Japończykiem ? Nie ? - to daj spokój z tym mega zapaleniem na azjatów
22 czerwca 2013, 00:05 [cytuj]
http://www.sportsmole.co.uk/football/spurs/transfer-talk/news/corinthians-confirm-paulinho-will-join-spurs_90072.html
Chyba już przesądzone że Paulinho jest nasz. Ja też się wstrzymam z ocenami. Na pucharze konfederacji pokazał kilka fajnych zagrań. Nie było to nic co by mnie zwaliło z nóg, ale papiery na grę ma. Zobaczymy.
http://www.sportsmole.co.uk/football/spurs/transfer-talk/news/corinthians-confirm-paulinho-will-join-spurs_90072.html
Chyba już przesądzone że Paulinho jest nasz. Ja też się wstrzymam z ocenami. Na pucharze konfederacji pokazał kilka fajnych zagrań. Nie było to nic co by mnie zwaliło z nóg, ale papiery na grę ma. Zobaczymy
22 czerwca 2013, 00:11 [cytuj]
http://www1.skysports.com/football/news/11095/8787465/?
Czyli mamy Paulinho . Co prawda negocjacje trwają , ale są na dobrej drodze by niedługo było jako oficjalnie.
http://www1.skysports.com/football/news/11095/8787465/?
Czyli mamy Paulinho . Co prawda negocjacje trwają , ale są na dobrej drodze by niedługo było jako oficjalnie
22 czerwca 2013, 00:12 [cytuj]
Serio? 17 baniek? za dużo ...
Serio? 17 baniek? za dużo
22 czerwca 2013, 00:18 [cytuj]
Nie za dużo tylko ma klauzule odejścia 20 milionów euro czyli jakieś 17 mln funtów.
Nie za dużo tylko ma klauzule odejścia 20 milionów euro czyli jakieś 17 mln funtów
22 czerwca 2013, 00:23 [cytuj]
ja to doskonale rozumiem ... po prostu nie wydaje mi się, by na chwilę obecną wart był takich pieniędzy ...
nie jesteśmy klubem, gdzie śpi się na pieniądzach. Nie jest to pozycja, którą MUSIMY wzmocnić już dziś i już teraz, a już na pewno nie takim kosztem. Co z napastnikiem? co z drugim napastnikiem, co z lewym obrońcą? za co?
edit: jeśli się spisze, to odszczekam
ja to doskonale rozumiem ... po prostu nie wydaje mi się, by na chwilę obecną wart był takich pieniędzy ...
nie jesteśmy klubem, gdzie śpi się na pieniądzach. Nie jest to pozycja, którą MUSIMY wzmocnić już dziś i już teraz, a już na pewno nie takim kosztem. Co z napastnikiem? co z drugim napastnikiem, co z lewym obrońcą? za co? :)
edit: jeśli się spisze, to odszczekam :)
22 czerwca 2013, 00:26 [cytuj]
Telegraph podaje ze dajemy za Paulinho 15 baniek ..
Telegraph podaje ze dajemy za Paulinho 15 baniek
22 czerwca 2013, 00:42 [cytuj]
tmn powiedział/a:
Ktorego pewnie i tak nie oglądałeś...
Oglądałem go więcej razy niż Ty(wnioskuję z Twojego posta) i stwierdzam, że nie jest wart klauzuli odejścia. To śmiech na sali kupować gracza jednego sezonu, który się w ŁKS nie sprawdził.
Mosaj ma stuprocentową rację. To nie jest żadne wzmocnienie. Nie jest to lepszy gracz od 3/4 naszego składu. Będzie jak z Gylfim(obym się mylił) zagrał dobry sezon przeszedł do nas i co? i kapiszon
PS "jeśli coś jest w tym chłopaku" jeśli coś jest to można eksperymentować z graczem za 3 - 4 mln euro a nie za 17 mln funtów. Levy nie podpala stuzłotówkami cygar
Oglądałem go więcej razy niż Ty(wnioskuję z Twojego posta) i stwierdzam, że nie jest wart klauzuli odejścia. To śmiech na sali kupować gracza jednego sezonu, który się w ŁKS nie sprawdził.
Mosaj ma stuprocentową rację. To nie jest żadne wzmocnienie. Nie jest to lepszy gracz od 3/4 naszego składu. Będzie jak z Gylfim(obym się mylił) zagrał dobry sezon przeszedł do nas i co? i kapiszon
PS "jeśli coś jest w tym chłopaku" jeśli coś jest to można eksperymentować z graczem za 3 - 4 mln euro a nie za 17 mln funtów. Levy nie podpala stuzłotówkami cygar
22 czerwca 2013, 00:42 [cytuj]
Jeszcze dopinane są jakieś detale. Jeśli to Levy się tym zajmuje to nic jeszcze nie jest pewne :p
Jeszcze dopinane są jakieś detale. Jeśli to Levy się tym zajmuje to nic jeszcze nie jest pewne :p
22 czerwca 2013, 00:50 [cytuj]
A tu wieści dotyczące transferu Davida Villi!!!!
https://twitter.com/tancredipalmeri
A tu wieści dotyczące transferu Davida Villi!!!!
https://twitter.com/tancredipalmeri
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
22 czerwca 2013, 01:16 [cytuj]
hahahahahahaahhaha widzę że niektórzy mogą być dyrektorami sportowymi w każdym dużym klubie
jezu dajmy pracować naszym ludziom..
wierzę że znają się lepiej od nas
hahahahahahaahhaha widzę że niektórzy mogą być dyrektorami sportowymi w każdym dużym klubie
22 czerwca 2013, 01:31 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
Trzeba w dzisiejszych czasach każdemu patrzeć na ręce. Inaczej zostaniemy kimś pokroju Czarlton Cole, Fabian Delph czy Gareth Barry. Jak do tego dodać tekst o tym że było jakieś zainteresowanie Andym Carrolem to tymbardziej
Trzeba w dzisiejszych czasach każdemu patrzeć na ręce. Inaczej zostaniemy kimś pokroju Czarlton Cole, Fabian Delph czy Gareth Barry. Jak do tego dodać tekst o tym że było jakieś zainteresowanie Andym Carrolem to tymbardziej
22 czerwca 2013, 01:32 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
Pamiętasz czasy Juande Ramosa? To też wymysł naszych ludzi
Pamiętasz czasy Juande Ramosa? To też wymysł naszych ludzi ;)